Програмата на Арнолд за гърди ?

КВ

24.01.07
21:25

някой знае ли тренировъчната програмата на Арнолд Шварценегер за гърди  :?:
казаха ми че е перфектна за мускулна маса на гърдите  :o

Целта не ми е да те обидя или засегна, но:
1.Не си на зоба, които Арнолд го взимал
2.Не си и със стажа, които Арнолд е имал!
3.Програмите дето ги водят, че Арнолд е тренирал по тях, са я истина, я не!
Програмите от сайта са достатъчно добри, човек да направи добро тяло, ако има желание и търпение да тренира и да яде както трябва!

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]някой знае ли тренировъчната програмата на Арнолд Шварценегер за гърди  :?:
казаха ми че е перфектна за мускулна маса на гърдите  :o

Не е задължително да е перфектна за теб а просто да си е перфектна като структура и подредба  :wink:

КВ

24.01.07
21:49

абе имаше една книга с тренировките  на Арнолд ама не мога никъде да е намеря та затова питам ако някой ги знае да ги постни ? хубаво е човек да види как е тренирал най великият  културист  :idea:

24.01.07
22:47

[quote author=“Huskarl”]Целта не ми е да те обидя или засегна, но:
Програмите от сайта са достатъчно добри, човек да направи добро тяло, ако има желание и търпение да тренира и да яде както трябва!

Добре де тва всички го знаят , но темата не е за тва ще му помогне или не, а човека иска да види програмата на Арни

А иначе по темата незнам каква точно му е била програмата, но знам че е наблягал доста на флайса

24.01.07
22:57

Няма супер специални програми, и това, че някой е правил еди кво си, не значи, че това е перфектната програма. И Арнолд не е тренирал по някаква вълшебна програма, нито е правил някакви тайни упражнения.
Ето най - общо, ако толкова ви трябва:
1. Лежанка
2. Наклонена лежанка
3. Флайс
4. Кофи
5. Пуловер
Всичко в 5 серии. 2 или 3 пъти седмично.

П.П. Не знам що си мислите, че като копирате нечия тренировка, ще имате същите резултати като конкретния човек.

25.01.07
16:10

Програма за гърди на Рони Колман

Забележка към начинаещите !

Те трябва да знаят, че първо трябва да започнат с обикновенна програма за гърди. За да привикнете на тази програма правете само 2 суперсерии от всяка комбинирана програма в седмици 1 и 2, три в третата седмица и след това минете на 4 супер серии, когато чувствате, че ще можете да ги правите.

Седмица 1-4

Упражнения                        Серии      Повторения

Бенч преси в                        4             12-7      
суперсерия с кросоувър с кабел      4               15
Преси с дъмбели от полулег в        4             12-8
суперсерия с лицеви опори          4             до отказ 
Флайс с дъмбели от полулег в        4             12-10
суперсерия с кофички                4             до отказ

Седмица  5-8

Упражнения                        Серии      Повторения

Бенч преси в                        4           12-7
суперсерия с лицеви опори            4         до отказ
Преси с дъмбели от полулег в        4           12-8
суперсерия с кросоувър с кабел      4           15
Флайс с дъмбели от полулег в        4           12-10
суперсерия с кофички                4         до отказ

Седмица  9-12

Упражнения                        Серии          Повторения

Бенч преси в                        4               12-7
суперсерия с кофички                4               до отказ
Преси с дъмбели от полулег в        4               12-8
суперсерия с кросоувър с кабел      4                 15
Флайс с дъмбели от полулег в        4               12-10
суперсерия с лицеви опори          4               до отказ

Забележка   

В края на 12-тата седмица направете една седмица почивка и след това се върнете към обичайната си програма за гърди. Ако искате да повторите тази 12-седмична програма отново , оставете осем седмици между циклите. Използвайте пълния обем на движение, прилагайте програмата разумно и с постоянство  и резултатите няма да закъснеят.       

П.П. И тази програма е добра
muskulibg.com
:lol:

КВ

25.01.07
19:16

[quote author=”Петко К”]Няма супер специални програми, и това, че някой е правил еди кво си, не значи, че това е перфектната програма. И Арнолд не е тренирал по някаква вълшебна програма, нито е правил някакви тайни упражнения.
Ето най - общо, ако толкова ви трябва:
1. Лежанка
2. Наклонена лежанка
3. Флайс
4. Кофи
5. Пуловер
Всичко в 5 серии. 2 или 3 пъти седмично.

П.П. Не знам що си мислите, че като копирате нечия тренировка, ще имате същите резултати като конкретния човек.

ако може да попитам ? вярно ли е че Арнолд е тренирал гърди и гръб в един ден ? че ми се струва малко странно  :shock:

25.01.07
19:52

Да. Гърди, гръб и крака.

06.02.07
00:03

[quote author=“Huskarl”]Целта не ми е да те обидя или засегна, но:

Много си прав , брат. Всеки иска програмата на Арнолд , обаче никой не е ходещата аптека дет е бил Бат’ Арни

06.02.07
10:55

[quote author=”Петко К”]Да. Гърди, гръб и крака.

:shock:  :shock:

[quote author=“DJПетко”][quote author=”Петко К”]Да. Гърди, гръб и крака. :shock:  :shock:

Еми верно е. Гледал съм един филм за тренировката му и няма лабаво дето викат хората.

06.02.07
13:40

Гърди и гръб сутрин, крака вечер. Понеделник, сряда и петък.
А вторник, четвъртък и събота рамене и ръце.
Другия вариант, който пишеше в книгата е понеделник и четвъртак гърди и гръб, вторник и петък рамене и ръце и сряда и събота крака. Това май го даваше за не много напреднали ;)

07.02.07
08:14

[quote author=”Петко К”]Гърди и гръб сутрин, крака вечер. Понеделник, сряда и петък.
Другия вариант, който пишеше в книгата е понеделник и четвъртак гърди и гръб, вторник и петък рамене и ръце и сряда и събота крака. Това май го даваше за не много напреднали ;)

Макар че въпросът ми не е много за този радел от форума ще питам  :roll:
С тези 2 тренировки горе доло какво трябва да се яде че да въстановяваш (пилешко , яица , .... )

07.02.07
09:18

[quote author=“Dakas”]
С тези 2 тренировки горе доло какво трябва да се яде че да въстановяваш (пилешко , яица , .... )

Пилешко, яйца, ориз...и една аптека до тебе  :lol:

07.02.07
10:46

какво представляват бенч пресите ? превеждам си го, но може ли линк към това упражнение.thnx.

FZ

07.02.07
11:20

[quote author=“ivopz”]какво представляват бенч пресите ? превеждам си го, но може ли линк към това упражнение.thnx.

Ти сам не можеш ли да го намериш ?
http://www.bb-team.org/exercise/000058.php

07.02.07
11:52

[quote author=“Thorax”][quote author=“Dakas”]

Пилешко, яйца, ориз...и една аптека до тебе  :lol:

туи си го ям и ся .. обаче гледам много се тренира и маи ше трябва повечко храма  :?

КВ

07.02.07
20:30

[quote author=”Петко К”]Гърди и гръб сутрин, крака вечер. Понеделник, сряда и петък.

малее е  доста тежичка програмка как ще я правя незнам  :oops:

07.02.07
21:01

Абе някой да е казал, че трябва да я правиш?! Напротив, НЕ ТРЯБВА да я правиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1