10.02.07
14:44
Тренирм от малко повече от година и вече постигам някакви резултати. Доволен съм от сегашната си тренировка но съм забелязал че в залата тренирам обре но само големите мускули. Мисля да започна да тренирам малките вкъщи вечерта преди да си легна. просто тогава тренировката ми е на 150 %. Според вас добре ли ще бъде това?
тогава тренировката ми ще бъде нещо подобно:
понеделник:
гърди
корем
——-
бицепс
вторник:
——-
предмишница
сряда:
гръб
трапец
———
трицепс
петък:
крака
корем
——-
рамо
10.02.07
17:15
според мен в петък трябва първо рамо
10.02.07
19:16
Получава се нещо като двуразова тренировка. До сега не съм срещал човек който да тренира така. Пробвай и ще се види.
10.02.07
20:47
[quote author=“DestroyerxXx”]Тренирм от малко повече от година и вече постигам някакви резултати. Доволен съм от сегашната си тренировка но съм забелязал че в залата тренирам обре но само големите мускули. Мисля да започна да тренирам малките вкъщи вечерта преди да си легна. просто тогава тренировката ми е на 150 %. Според вас добре ли ще бъде това?
тогава тренировката ми ще бъде нещо подобно:
понеделник:
гърди
корем
——-
бицепс
вторник:
——-
предмишница
сряда:
гръб
трапец
———
трицепс
петък:
крака
корем
——-
рамо
Вторник правиш само предмишница? :shock:
10.02.07
22:56
ми не попринцип я права когато ми падне (естествено следа да са минали поне 5-6 дни от последната тренировка за предмишница), но е в дните които не тренирам. Признавам не и се старая много, затоа не съм и намерил място в тренировката, но въпреки това ми върви добре за сега.
в дните когато почиваш нетрябва да ходиш в залата ... и си поправи заглавието не “раздеяне” ми , “раздеЛяне”
12.02.07
18:25
в дните когато почиваш нетрябва да ходиш в залата ... и си поправи заглавието не “раздеяне” ми , “раздеЛяне”
Тенкс че ми каза грешката, а за предмишницата... аз си я правя нея у нас :)
12.02.07
19:39
Тенкс че ми каза грешката, а за предмишницата... аз си я правя нея у нас :)
след 12 нали :D
не разбрах защо искаш да тренираш преди лягане :shock: