Разделяне на тренировката

DE

10.02.07
14:44

Тренирм от малко повече от година и вече постигам някакви резултати. Доволен съм от сегашната си тренировка но съм забелязал че в залата тренирам обре но само големите мускули. Мисля да започна да тренирам малките вкъщи вечерта преди да си легна. просто тогава тренировката ми е на 150 %. Според вас добре ли ще бъде това?

тогава тренировката ми ще бъде нещо подобно:

понеделник:
гърди
корем
——-
бицепс

вторник:
——-
предмишница

сряда:
гръб
трапец
———
трицепс

петък:
крака
корем
——-
рамо

RA

10.02.07
17:15

според мен в петък трябва първо рамо

Получава се нещо като двуразова тренировка. До сега не съм срещал човек който да тренира така. Пробвай и ще се види.

[quote author=“DestroyerxXx”]Тренирм от малко повече от година и вече постигам някакви резултати. Доволен съм от сегашната си тренировка но съм забелязал че в залата тренирам обре но само големите мускули. Мисля да започна да тренирам малките вкъщи вечерта преди да си легна. просто тогава тренировката ми е на 150 %. Според вас добре ли ще бъде това?

тогава тренировката ми ще бъде нещо подобно:

понеделник:
гърди
корем
——-
бицепс

вторник:
——-
предмишница

сряда:
гръб
трапец
———
трицепс

петък:
крака
корем
——-
рамо

Вторник правиш само предмишница?  :shock:

DE

10.02.07
22:56

ми не попринцип я права когато ми падне (естествено следа да са минали поне 5-6 дни от последната тренировка за предмишница), но е в дните които не тренирам. Признавам не и се старая много, затоа не съм и намерил място в тренировката, но въпреки това ми върви добре за сега.

10.02.07
23:01

[quote author=“DestroyerxXx”]ми не попринцип я права когато ми падне, но  е в дните които не тренирам. Признавам не и се старая много, затоа не съм и намерил място в тренировката, но въпреки това ми върви добре за сега.

в дните когато почиваш нетрябва да ходиш в залата ... и си поправи заглавието не “раздеяне” ми , “раздеЛяне”

DE

12.02.07
18:25

[quote author=“J0”][quote author=“DestroyerxXx”]ми не попринцип я права когато ми падне, но  е в дните които не тренирам. Признавам не и се старая много, затоа не съм и намерил място в тренировката, но въпреки това ми върви добре за сега.

в дните когато почиваш нетрябва да ходиш в залата ... и си поправи заглавието не “раздеяне” ми , “раздеЛяне”

Тенкс че ми каза грешката, а за предмишницата... аз си я правя нея у нас :)

12.02.07
19:39

[quote author=“DestroyerxXx”][quote author=“J0”][quote author=“DestroyerxXx”]ми не попринцип я права когато ми падне, но  е в дните които не тренирам. Признавам не и се старая много, затоа не съм и намерил място в тренировката, но въпреки това ми върви добре за сега.

Тенкс че ми каза грешката, а за предмишницата... аз си я правя нея у нас :)

след 12 нали :D
не разбрах защо искаш да тренираш преди лягане :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1