Оформени бедра

__

10.02.07
23:52

Извинявам се много - прегледах много теми но не намерих отговар - какво да правя за да ми са релефни бедрата - в смисъл да искарам капката и прочее - имам мазни крака моля за съвет за предна часта на бедро правя клекове и бедрино разгъване 3 серии по 15 повтореня

[quote author=“__-Hooligan-__”]Извинявам се много - прегледах много теми но не намерих отговар - какво да правя за да ми са релефни бедрата - в смисъл да искарам капката и прочее - имам мазни крака моля за съвет за предна часта на бедро правя клекове и бедрино разгъване 3 серии по 15 повтореня

Диета+кардио=релеф

Имаш ли все пак изградена бедрена плътна мускулатура - само тя изглежда така релефна, както си я представяш. Останалото, макар и твърде кратко, Huskarl го каза.

__

10.02.07
23:59

ами играл съм футбол 4-5 години но се контузих и качех много по крокто и гъзъ - вече изчистих задника но краката почти не са мръднали

[quote author=“__-Hooligan-__”]ами играл съм футбол 4-5 години но се контузих и качех много по крокто и гъзъ - вече изчистих задника но краката почти не са мръднали

Я кажи как си изчистил само задника, че ми стана интересно?

CS

11.02.07
00:13

[quote author=“Huskarl”][quote author=“__-Hooligan-__”]ами играл съм футбол 4-5 години но се контузих и качех много по крокто и гъзъ - вече изчистих задника но краката почти не са мръднали

Я кажи как си изчистил само задника, че ми стана интересно?

Да, и на мен.

__

11.02.07
00:20

Ами пак се върнах на тренировки и бягах - аз целия се изчистих де но много падна от задника - а краката почти не мръднаха

[quote author=“__-Hooligan-__”]Ами пак се върнах на тренировки и бягах - аз целия се изчистих де но много падна от задника - а краката почти не мръднаха

Така съм съгласен вече  :wink: . Краката доколкото ми е известно се чистят трудно, заради естерогена (или как беше).

Естроген е женски полов хормон. Сигурен ли си, че за това говориш?

[quote author=“Jorku”]Естроген е женски полов хормон. Сигурен ли си, че за това говориш?

Да точно това е. Заради него се чистят краката трудно.Трябва да се взимат разни “блокери”, които да спрат временно производството му и тогава кракта се чистели много бързо и лесно. Това не го казвам от личен опит, а от опит на други хора.

Може. Не съм запознат точно с тоя факт. Ще попрочета и ако нещо ми направи впечатление ще постна.

__

11.02.07
01:11

ами с кардио значи се чистят краката така ли - и с диета ест - а може ли да напишиш нещо повече за тези блонери

Те надали са подходящи за човек на твоята възраст. Не си играй с хормоните на тази възраст!

__

11.02.07
12:07

Да маи си прав - решил съм без химия - все пак тренировките са  за здраве и за здраво тяло не изградено от химия  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1