18.02.07
17:27
Teja 63 kg visok sum 168 , na 15 godni sum trenira ot 1 godina . I iskam da ka4a masa na rucete primerno .. :) 2,3 sm do iuni za6toto racete sa mi naitina slabata oblast 34 sm kato si stegna gurba stoqt kato podareni :( kajete kakvo trqbva da pravq kak da trenriam :?:
18.02.07
17:30
Какво да правиш ли? Пиши на кирилица.
Яж повече качествена храна и ще качиш.
[quote author=“Huskarl”]Какво да правиш ли? Пиши на кирилица.
Яж повече качествена храна и ще качиш.
Извинете ме за това че текста не беше написан на кирилица , просто ми е навик :|
Говори с инструктора в залата и той ще ти обясни най-добре.Аз с подобен на твоя проблем бях преди 3г. като започвах,но с комбинацията тренировки - правилно хранене - суплементи съм с 42см (от 32см)
[quote author=“petro”]Говори с инструктора в залата и той ще ти обясни най-добре.Аз с подобен на твоя проблем бях преди 3г. като започвах,но с комбинацията тренировки - правилно хранене - суплементи съм с 42см (от 32см)
добре мерси а ще м икажете ли дали тази програма е добра 1,4 ден гарди,гръб,рамо 2,5 - крака,бицепс,трицепс :?:
Аз специално съм привърженик на програмите ,в които се тренират по една мускулна група на тренировка(накрая на тренировката и корем разбира се).Така че моя съвет е да не тренираш по толкова мускулни групи в една тренировка.Аз съм сменил доста тренировъчни варианта,но виж този от който досега съм най-доволен:
1 ден :arrow: Гърди + корем + 40 мин. аеробика
2 ден :arrow: Гръб + корем + 40 мин. аеробика
3 ден :arrow: почивка
4 ден :arrow: Бицепс + трицепс + аеробика ( пак 40 мин.)
5 ден :arrow: Рамо + крака
6 ден :arrow: идвам само за корем + аеробика
Но все пак,там където тренираш,трябва да има инструктор.Отиди при него и го попитах за това,кой тренировъчен план е най-добър за твоите характеристики.Той като те види ,ще ти каже най-точно как да тренираш.Защото този план,който ти написах на мен действа префектно,но за теб може и да не е така. :wink:
Аз специално съм привърженик на програмите ,в които се тренират по една мускулна група на тренировка(накрая на тренировката и корем разбира се).Така че моя съвет е да не тренираш по толкова мускулни групи в една тренировка.Аз съм сменил доста тренировъчни варианта,но виж този от който досега съм най-доволен:
1 ден :arrow: Гърди + корем + 40 мин. аеробика
2 ден :arrow: Гръб + корем + 40 мин. аеробика
3 ден :arrow: почивка
4 ден :arrow: Бицепс + трицепс + аеробика ( пак 40 мин.)
5 ден :arrow: Рамо + крака
6 ден :arrow: идвам само за корем + аеробика
Но все пак,там където тренираш,трябва да има инструктор.Отиди при него и го попитах за това,кой тренировъчен план е най-добър за твоите характеристики.Той като те види ,ще ти каже най-точно как да тренираш.Защото този план,който ти написах на мен действа префектно,но за теб може и да не е така. :wink:
Ok мерси много за програмата от днес почвам по нея точно това ми трябваше :D