Какво да правя ?

18.02.07
17:27

Teja 63 kg visok sum 168 , na 15 godni sum trenira ot 1 godina . I iskam da ka4a masa na rucete primerno .. :)  2,3 sm do iuni za6toto racete sa mi naitina slabata oblast 34 sm kato si stegna gurba stoqt kato podareni :( kajete kakvo trqbva da pravq kak da trenriam :?:

Какво да правиш ли? Пиши на кирилица.
Яж повече качествена храна и ще качиш.

18.02.07
17:31

Kaто за начало прочети правилата на този форум!!!

18.02.07
17:34

[quote author=“Huskarl”]Какво да правиш ли? Пиши на кирилица.
Яж повече качествена храна и ще качиш.

Извинете ме  за това че текста не беше написан на кирилица , просто  ми е навик  :|

18.02.07
19:58

Говори с инструктора в залата и той ще ти обясни най-добре.Аз с подобен на твоя проблем бях преди 3г. като започвах,но с комбинацията тренировки - правилно хранене - суплементи съм с 42см (от 32см)

18.02.07
21:40

[quote author=“petro”]Говори с инструктора в залата и той ще ти обясни най-добре.Аз с подобен на твоя проблем бях преди 3г. като започвах,но с комбинацията тренировки - правилно хранене - суплементи съм с 42см (от 32см)

добре мерси а ще м икажете ли дали тази програма е добра 1,4 ден гарди,гръб,рамо 2,5 - крака,бицепс,трицепс  :?:

18.02.07
21:49

[quote author=“SsTaRterA”][quote author=“petro”]Говори с инструктора в залата и той ще ти обясни най-добре.Аз с подобен на твоя проблем бях преди 3г. като започвах,но с комбинацията тренировки - правилно хранене - суплементи съм с 42см (от 32см) ok 6te pitam 10x se pak a moje li da popitam dal itazi programa e dobra 1,4 den gurdi grub ramo 2,5 kraka biceps triceps ?

Аз специално съм привърженик на програмите ,в които се тренират по една мускулна група на тренировка(накрая на тренировката и корем разбира се).Така че моя съвет е да не тренираш по толкова мускулни групи в една тренировка.Аз съм сменил доста тренировъчни варианта,но виж този от който досега съм най-доволен:
1 ден  :arrow:  Гърди + корем + 40 мин. аеробика
2 ден  :arrow:  Гръб + корем + 40 мин. аеробика
3 ден  :arrow:  почивка
4 ден  :arrow:  Бицепс + трицепс + аеробика ( пак 40 мин.)
5 ден  :arrow:  Рамо + крака
6 ден  :arrow:  идвам само за корем + аеробика

Но все пак,там където тренираш,трябва да има инструктор.Отиди при него и го попитах за това,кой тренировъчен план е най-добър за твоите характеристики.Той като те види ,ще ти каже най-точно как да тренираш.Защото този план,който ти написах на мен действа префектно,но за теб може и да не е така.  :wink:

19.02.07
08:48

[quote author=“petro”][quote author=“SsTaRterA”][quote author=“petro”]Говори с инструктора в залата и той ще ти обясни най-добре.Аз с подобен на твоя проблем бях преди 3г. като започвах,но с комбинацията тренировки - правилно хранене - суплементи съм с 42см (от 32см) ok 6te pitam 10x se pak a moje li da popitam dal itazi programa e dobra 1,4 den gurdi grub ramo 2,5 kraka biceps triceps ?

Аз специално съм привърженик на програмите ,в които се тренират по една мускулна група на тренировка(накрая на тренировката и корем разбира се).Така че моя съвет е да не тренираш по толкова мускулни групи в една тренировка.Аз съм сменил доста тренировъчни варианта,но виж този от който досега съм най-доволен:
1 ден  :arrow:  Гърди + корем + 40 мин. аеробика
2 ден  :arrow:  Гръб + корем + 40 мин. аеробика
3 ден  :arrow:  почивка
4 ден  :arrow:  Бицепс + трицепс + аеробика ( пак 40 мин.)
5 ден  :arrow:  Рамо + крака
6 ден  :arrow:  идвам само за корем + аеробика

Но все пак,там където тренираш,трябва да има инструктор.Отиди при него и го попитах за това,кой тренировъчен план е най-добър за твоите характеристики.Той като те види ,ще ти каже най-точно как да тренираш.Защото този план,който ти написах на мен действа префектно,но за теб може и да не е така.  :wink:

Ok мерси много за програмата от днес почвам по нея  точно това ми трябваше  :D

19.02.07
11:10

ОК... Успех тогава!  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1