08.03.07
19:41
Вижте сега какъв ми е проблема стажа ми е около една година и каквото и да правя гърдите ми не растат!(Много малко са пораснали до сега ) И тежа 68 кг,174см пробвал съм какви ли не програми за маса и идеята ми е да ми предложите някоя като да се набляга на гърдите !Диета се опитвам да спазвам ама наи ве4е ям каквото има !
P.S. Благодаря предварително !
08.03.07
19:45
[quote author=“m0r7aR”]Вижте сега какъв ми е проблема стажа ми е около една година и каквото и да правя гърдите ми не растат!(Много малко са пораснали до сега ) И тежа 68 кг,174см пробвал съм какви ли не програми за маса и идеята ми е да ми предложите някоя като да се набляга на гърдите !Диета се опитвам да спазвам ама наи ве4е ям каквото има !
P.S. Благодаря предварително !
полулег
лег
флаис
и сваляй до долу
08.03.07
20:37
Еми моя случай е същия като твоя :) 68кг,1 година стаж,само дето съм 173см. :) И аз имах проблеми с гърдите,но откакто тренирам по една програма те дръпнаха много-и като сила,и като маса.Програмата е следната:
1.Полулег с дъмбели-3 серии в пирамида 10-8-8 повторения
2.Флайс от лег-3 серии по 8 повторения,тук използвам едни и същи тежести в трите серии,но в последната осемте повторения ме довеждат до отказ
3.Кофички-2 серии,първата 8 повторения,втората до отказ
Подредбата на упражненията е такава че да се наблегне на горната част,но ти можеш да ги разместиш,също така ако ти изостава примерно долната част кофичките може да ги направиш три серии,а флайса две-това вече ти си го решаваш.
Благодаря ти много !АМа все пак не е ли хубаво да се прави и хоризонтален лег ???Аз си мислеь за следния вариант :
1.Хоризонтален лег 3 по 8-10
2.Полулег с лост 3 по 8
3.Полулег с дъмбел 3 по 8
4.Кофи4ки 3 по 8
Мнения ???
[quote author=“m0r7aR”]Благодаря ти много !АМа все пак не е ли хубаво да се прави и хоризонтален лег ???Аз си мислеь за следния вариант :
1.Хоризонтален лег 3 по 8-10
2.Полулег с лост 3 по 8
3.Полулег с дъмбел 3 по 8
4.Кофи4ки 3 по 8
Мнения ???
Полу лег с лост и с дъмбел няма смисал да са в една тренировка. Избирай едно от двете ( аз бих избрал дъмбели). Флайса не е упражнение което можеш да отстраниш от тренировката си с лека ръка 8)
Добре де тогава ако ги оставя така:
Първо крака с Пуловър на суперсерия и след това:
1.Полулег с дъмбел 3 по 8
2.Хоризонтален лег 3 по 8
3.Флаис 3 по 8
??????
08.03.07
21:48
Двама човека до сега ти предложиха да правиш по 3 упражнения, а ти пак напираш за 4.
Прави следните: ( и аз да го кажа )
1.Полулег.
2.Лег
3.Кофички
или
1.Полулег
2.Лег
3.Флайс
Гърдите не ти вървят, защото ги претоварваш.
Добре имам само един въпрос да правя ли преди гърдите Крака+Пуловър за грудния кош или не ???
08.03.07
21:59
Крака+Пуловър не прави преди това. През тренировка прави пуловър с дъмбел (правилната техника е доста трудна) в началото преди всички други упражнения.
Зна4и ако съм те разбрал правилно да правя преди гърдите Пуловър без крака !Така ли ?!?
08.03.07
22:12
Под крака дано имаш предвид клек със щанга, само той оказва някакво частично влияние за разширяването на гръдния кош.
Прави така:
Тренировка 1 - Пуловър преди другите упражнения
Тренировка 2 - Без пуловър
Тренировка 3 - Пуловър преди другите упражнения.
и т.н.
Или както казах в предния си пост, прави пуловъта през тренировка.
Супер серии клек+пуловър са най-изтощителното нещо, което можеш да направиш в залата, ако правиш всичко както му е реда (според мен).
Отделно възстановяването на крака става затруднено.
Ами не може ли да редувам единия път кофи единия оът флаис в края на тренировката нали през тренировка да се редуват ???
08.03.07
22:30
Ако искаш ги редувай, не е проблем това, но не е и задължително.