Помогнете ми !

08.03.07
19:41

Вижте сега какъв ми е проблема стажа ми е около една година и каквото и да правя гърдите ми не растат!(Много малко са пораснали до сега ) И тежа 68 кг,174см пробвал съм какви ли не програми за маса и идеята ми е да ми предложите някоя като да се набляга на гърдите !Диета се опитвам да спазвам ама наи ве4е ям каквото има !
P.S. Благодаря предварително !

LE

08.03.07
19:45

[quote author=“m0r7aR”]Вижте сега какъв ми е проблема стажа ми е около една година и каквото и да правя гърдите ми не растат!(Много малко са пораснали до сега ) И тежа 68 кг,174см пробвал съм какви ли не програми за маса и идеята ми е да ми предложите някоя като да се набляга на гърдите !Диета се опитвам да спазвам ама наи ве4е ям каквото има !
P.S. Благодаря предварително !

полулег
лег
флаис

и сваляй до долу

ZO

08.03.07
20:37

Еми моя случай е същия като твоя :) 68кг,1 година стаж,само дето съм 173см. :) И аз имах проблеми с гърдите,но откакто тренирам по една програма те дръпнаха много-и като сила,и като маса.Програмата е следната:
1.Полулег с дъмбели-3 серии в пирамида 10-8-8 повторения
2.Флайс от лег-3 серии по 8 повторения,тук използвам едни и същи тежести в трите серии,но в последната осемте повторения ме довеждат до отказ
3.Кофички-2 серии,първата 8 повторения,втората до отказ
Подредбата на упражненията е такава че да се наблегне на горната част,но ти можеш да ги разместиш,също така ако ти изостава примерно долната част кофичките може да ги направиш три серии,а флайса две-това вече ти си го решаваш.

08.03.07
21:13

Благодаря ти много !АМа все пак не е ли хубаво да се прави и хоризонтален лег ???Аз си мислеь за следния вариант :
1.Хоризонтален лег 3 по 8-10
2.Полулег с лост 3 по 8
3.Полулег с дъмбел 3 по 8
4.Кофи4ки 3 по 8
Мнения ???

08.03.07
21:20

[quote author=“m0r7aR”]Благодаря ти много !АМа все пак не е ли хубаво да се прави и хоризонтален лег ???Аз си мислеь за следния вариант :
1.Хоризонтален лег 3 по 8-10
2.Полулег с лост 3 по 8
3.Полулег с дъмбел 3 по 8
4.Кофи4ки 3 по 8
Мнения ???

Полу лег с лост и с дъмбел няма смисал да са в една тренировка. Избирай едно от двете ( аз бих избрал дъмбели). Флайса не е упражнение което можеш да отстраниш от тренировката си с лека ръка  8)

08.03.07
21:35

Добре де тогава ако ги оставя така:
Първо крака с Пуловър на суперсерия и след това:
1.Полулег с дъмбел 3 по 8
2.Хоризонтален лег 3 по 8
3.Флаис 3 по 8
??????

Двама човека до сега ти предложиха да правиш по 3 упражнения, а ти пак напираш за 4.
Прави следните: ( и аз да го кажа )
1.Полулег.
2.Лег
3.Кофички

или

1.Полулег
2.Лег
3.Флайс

Гърдите не ти вървят, защото ги претоварваш.

08.03.07
21:56

Добре имам само един въпрос да правя ли преди гърдите Крака+Пуловър за грудния кош или не ???

[quote author=“m0r7aR”]Добре имам само един въпрос да правя ли преди гърдите Крака+Пуловър за грудния кош или не ???

Крака+Пуловър не прави преди това. През тренировка прави пуловър с дъмбел (правилната техника е доста трудна) в началото преди всички други упражнения.

08.03.07
22:05

Зна4и ако съм те разбрал правилно да правя преди гърдите Пуловър без крака !Така ли ?!?

[quote author=“m0r7aR”]Зна4и ако съм те разбрал правилно да правя преди гърдите Пуловър без крака !Така ли ?!?

Под крака дано имаш предвид клек със щанга, само той оказва някакво частично влияние за разширяването на гръдния кош.
Прави така:
Тренировка 1 - Пуловър преди другите упражнения
Тренировка 2 - Без пуловър
Тренировка 3 - Пуловър преди другите упражнения.
и т.н.

Или както казах в предния си пост, прави пуловъта през тренировка.

Супер серии клек+пуловър са най-изтощителното нещо, което можеш да направиш в залата, ако правиш всичко както му е реда (според мен).
Отделно възстановяването на крака става затруднено.

08.03.07
22:29

Ами не може ли да редувам единия път кофи единия оът флаис в края на тренировката нали през тренировка да се редуват ???

[quote author=“m0r7aR”]Ами не може ли да редувам единия път кофи единия оът флаис в края на тренировката нали през тренировка да се редуват ???

Ако искаш ги редувай, не е проблем това, но не е и задължително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1