Ицо Христов на 70 как изглеждаше...
Аз съм 61 пониже а от думите на buhtata ми прозвуча че 70 и изглеждат малко :roll: :oops:
Не бе хора! Понеже по-горе по темата се споменаваше и за неестествено големи крака затова го написах. Не съм се изразила явно правилно. Имах предвид, че едни големи крака на 130 кг. културист ще седят супер грозно на един 70 кг.
13.03.07
15:56
[quote author=“Huskarl”]Аз май го бях написал някъде, ама както и да е..
Според мен на мойте ~180см и като се има предвид, че раменете не са ми тесни като структура, едно 70-75 см изчистен баджак ще ми е като 6+.
Ама така хубаво развит... главите на квадрицепса да се отделят хубавко... малиии... и отгоре един трапец от тип планина... хм... ех мечтии...
Вземи от моя трапец давам на килограм :wink:
[quote author=“Huskarl”]Аз май го бях написал някъде, ама както и да е..
Според мен на мойте ~180см и като се има предвид, че раменете не са ми тесни като структура, едно 70-75 см изчистен баджак ще ми е като 6+.
Ама така хубаво развит... главите на квадрицепса да се отделят хубавко... малиии... и отгоре един трапец от тип планина... хм... ех мечтии...
Ехааа, вече се прибрах. 8)
Взех сантиметъра и премерих 75см.
К’во да ти кажа...ако не вадиш поне 130 гръдна, доста над 50 ръка и т.н., не виждам как ще са ти съразмерни краката при обиколка от 75 см на бедрата. :roll:
И понеже си написал и ‘изчистен баджак”, което предполага нисък
процент мазнини да видим:
Цитат от статии от 2005г.:
1) е на 31 години, височина – 175 см, състезателно тегло – 135 кг, бицепс – 57.1 см, бедро – 78.7 см, прасец – 50.8 см, талия – 86.3 см, врат – 49.5 см.
2) Този е малко по-високичък
Години - 32
Височина - 186 см
Тегло 152.5 кг –подготвителен период
124 кг – преди състезание
Мерки
Гръдна обиколка - 145 см
Бицепс - 52.5 см
Талия - 80 см
Бедро - 75 см
1) http://www.kulturistika.com/image/200510162301_ronnie-coleman-vs-jay-cutler-2.jpg - този от ляво ;)
2)http://www.fitplus.cz/allpic/mf/f_226.jpg
1) Джей Кътлър 2) Кинг Камали
Нещо ти куцат сметките :roll:
Изчистен 75см баджак е хармоничен за .. IFBB, може би.
13.03.07
18:55
[quote author=“NRG52”]
Ехааа, вече се прибрах. 8)
Взех сантиметъра и премерих 75см.
К’во да ти кажа...ако не вадиш поне 130 гръдна, доста над 50 ръка и т.н., не виждам как ще са ти съразмерни краката при обиколка от 75 см на бедрата. :roll:
И понеже си написал и ‘изчистен баджак”, което предполага нисък
процент мазнини да видим:
Цитат от статии от 2005г.:
1) е на 31 години, височина – 175 см, състезателно тегло – 135 кг, бицепс – 57.1 см, бедро – 78.7 см, прасец – 50.8 см, талия – 86.3 см, врат – 49.5 см.
2) Този е малко по-високичък
Години - 32
Височина - 186 см
Тегло 152.5 кг –подготвителен период
124 кг – преди състезание
Мерки
Гръдна обиколка - 145 см
Бицепс - 52.5 см
Талия - 80 см
Бедро - 75 см
1) http://www.kulturistika.com/image/200510162301_ronnie-coleman-vs-jay-cutler-2.jpg - този от ляво ;)
2)http://www.fitplus.cz/allpic/mf/f_226.jpg
1) Джей Кътлър 2) Кинг Камали
Нещо ти куцат сметките :roll:
Изчистен 75см баджак е хармоничен за .. IFBB, може би.
Имам два -три въпроса:
Какво значи съразмерно?Къде прочете че Кътлар е 186см ?
Как така 130кг-ви мъже имат по-малка талия от моята?!
Стига вярвате на простотий
Как на КОЛМАН ще му е 86см талията :?: :shock:
Вземете за пример моя любим културис Грег Ковач
Той е със 88см обиколка на бедрото и си изглежда съразмерно на 68см ръка :D
175см е ве, другия е 185 - то си го пише. :)
86 талия, не е на Колман - той само фигурира на едната снимка. Чети бре. :P
Не съм ги мерил лично.
Инфото е от мускулибг.
Как, как, как...как е възможно ли?
Предполагам, че с хранителен режим и ...други екстри.
ПП Що си мислиш, че талията ти е определяща величина за тях? :shock:
13.03.07
19:10
Добре де признавам, че стрелях на посоки със тия 75 см, пак и на всеки му седи различно. зависи от дебелината на костите и раменната структура.
Да кажем 70 см. За харномоя от типа на Арнолд ти трябва формулата ръка+20см=бедро.
Ама за мен Арнолд има сухи крачета, значи ще го направим ръка+25см=бедро :arrow: 45см+25см=70см ... бинго.
[quote author=“morphey”]Имам два -три въпроса:
офф-топик.
Леле, ти верно си болен на тема размери. :shock: :shock: Грег Ковач. Как ще минаваш през вратите после само ти си знаеш. А къде ще намираш зала, дето да ти отговаря на възможностите ...
13.03.07
19:56
[quote author=“locvs”][quote author=“morphey”]Имам два -три въпроса:
офф-топик.
Леле, ти верно си болен на тема размери. :shock: :shock: Грег Ковач. Как ще минаваш през вратите после само ти си знаеш. А къде ще намираш зала, дето да ти отговаря на възможностите ...
Ти пък нямаш акъл за 5 стотинки. То тва да си изглеждаш като Грег Ковач да не е концерт по желание.
Е, нека да кажем, че бат Арни е изградил, наистина доста впечатляваща визия в раменете си. :P
И не само. :)
Да не забравяме и, че със сухите му според теб крака е станал мр. Олимпия/колко пъти?/ :)
И, нека да слезнете малко на земята, че ви четат и съвсем начинаещи, някои от които са подрастващи и силно доверчиви.
Смятам, че на тази тема е малко неуместно, хора които са на десетилетия тренировки зад Арнолд, Джей Кътлър и онзи третия Кинг...да обясняват, как краката са им малки или талиите им са прекалено малки, сравнявайки ги със своите мерки.
Все пак, говорехме уж за несързамерно малки крака, а се оказа, че всъщност става въпрос за някакви грандомании.
Имайки предвид, че нито аз, нито вие можем да влезнем в по-различна група от Начинаещи, максимум Средно напреднали в тоя спорт - аз лично, не се слагам и в тях, защото задавам тъпи и елементарни въпроси и съм наясно, че не само че не съм близо, но надали и ще стана як като Арни :lol: - вземете да се упомните малко. Така лековато се изказвате, че човек ще реши, че сте поне с по една републиканска титла и заявка за медали в IFBB.
Наистина ви четат и съвсем хлапетии, за някои от тях вие може да станете или да сте авторитети, но не рискувайте тяхното развитие, заради собствените си ...леко странни и лишени от връзка с реалността виждания.
Не за друго, ама наскоро четох един форум, в който Истински културисти(бивши и настоящи)се изказваха, далеч по-въздържано за колегите си. :roll:
Иначе е лесно да се разтягат локуми, но е малко грозно.
Надявам се, че няма да има обидени, достатъчно големи и интелигентни сте да си за да си преглътнете егото за момент и да се замислите сериозно в-ху думите ми.
По-здрави!
13.03.07
20:40
Лелеее това животно 88 крак 68 рака :shock: :shock: може ли някакви снимки да го видя това чудо на фармацевтиката :lol:
13.03.07
21:41
[quote author=“NRG52”]Е, нека да кажем, че бат Арни е изградил, наистина доста впечатляваща визия в раменете си. :P
Да не забравяме и, че със сухите му според теб крака е станал мр. Олимпия/колко пъти?/ :)
И, нека да слезнете малко на земята, че ви четат и съвсем начинаещи, някои от които са подрастващи и силно доверчиви.
Смятам, че на тази тема е малко неуместно, хора които са на десетилетия тренировки зад Арнолд, Джей Кътлър и онзи третия Кинг...да обясняват, как краката са им малки или талиите им са прекалено малки, сравнявайки ги със своите мерки.
Все пак, говорехме уж за несързамерно малки крака, а се оказа, че всъщност става въпрос за някакви грандомании.
Имайки предвид, че нито аз, нито вие можем да влезнем в по-различна група от Начинаещи, максимум Средно напреднали в тоя спорт - аз лично, не се слагам и в тях, защото задавам тъпи и елементарни въпроси и съм наясно, че не само че не съм близо, но надали и ще стана як като Арни :lol: - вземете да се упомните малко. Така лековато се изказвате, че човек ще реши, че сте поне с по една републиканска титла и заявка за медали в IFBB.
Наистина ви четат и съвсем хлапетии, за някои от тях вие може да станете или да сте авторитети, но не рискувайте тяхното развитие, заради собствените си ...леко странни и лишени от връзка с реалността виждания.
Не за друго, ама наскоро четох един форум, в който Истински културисти(бивши и настоящи)се изказваха, далеч по-въздържано за колегите си. :roll:
Надявам се, че няма да има обидени, достатъчно големи и интелигентни сте да си за да си преглътнете егото за момент и да се замислите сериозно в-ху думите ми.
По-здрави!
Имаш право.
Само искам да те поправя, ако може за някои неща:
1.Вярно, че и хлапета (както се изразяваш ти) четът какво пишем, но аз си имам мнение и го казвам. Един човек, ако не може сам да направи преценка за себе си, това не е мой проблем.
2.Това, че е станал Мр. Олимпия не го прави бог или образец, идеал, идол или подобия. Както всичко друго и Мр. Олимпия състезанието си има и тъмна страна. Има много задкулисни неща, които не са на показ. Арнолд според мен заслужава титла Мр Олипия, но не и 7.
3.Арнолд си има крака развити по-малко от горна част на тялото. Аз не мога да разбера как не го виждате. Малко по-развити крака и щеше да е 6.
4.Не искай да “затворим” тема, която явно представлява интерес за хората. И без това във форума 98% от темите са глупости или въпроси на начинаещи. Нали това е форум за ББ, нека коментираме това, а не само да отговаряме и слушаме само неща “Няма такова нещо, като спиране на растежа” или “Програмта я бива”, “Претренираш гърдите и бицепса” или пък “Дали чекията пречи на тренировките”....
Сред почти пълната липса на интригуващи и “горещи” теми ти искаш да млъкнем като гилотиниран бард.
Ето ти мнение и от друга жена: Такива крака наистина са отвратителни. Изглеждат като перки - но на неправилното място. Всъщност първата асоциация, която ми хрумва е, че с тези разширения ходенето им е бая затруднено и сигурно яко си въртят дупетата. :roll:
13.03.07
22:41
[quote author=“NRG52”]Е, нека да кажем, че бат Арни е изградил, наистина доста впечатляваща визия в раменете си. :P
По-здрави!
NRG52 мой малки приятелю защо ме караш да се Опомням(пише се с “О”,когато съм в пълно съзнание.
Това че си сравнявам талията с Кътлър или Колман е странно за теб?
Дааа тя не е критерий но не можеш да ми кажеш че 130кг човек има 86см талия ,защото
сигурно ще кажеш че няма и дядо Коледа
Попринцип се сдържам от по остри забележки във форума,но твоето мнение откровенно ме подразни.
Не само че задаваш тъпи и елементарни въпроси но и пишеш и подобни мнения.
Защо смяташ че си мисля че имам титли и медали,аз дори не искам да се състезавам
Моите цели са много далеч тези на повечето от вас и ОПРЕДЕЛЕНО не търся релеф и хармония за да се фръцкам по плажовете и да си пека задника в солариум.
(тези думи бяха поздрав за всички малки гейчета които се навъдиха последните няколко години в Родината)
Влизам в този форум з,ащото няма форум който се казва :
Фанатици на тема маса и вдигане на щанги
Ще спра дотук ако има нещо неясно в мнението ми -питай
locvs ако масата те плаши винаги можеш да изглеждаш като аватара си
[quote author=“morphey”]
NRG52 мой малки приятелю защо ме караш да се Опомням(пише се с “О”,когато съм в пълно съзнание.
Това че си сравнявам талията с Кътлър или Колман е странно за теб?
Дааа тя не е критерий но не можеш да ми кажеш че 130кг човек има 86см талия ,защото
сигурно ще кажеш че няма и дядо Коледа
Попринцип се сдържам от по остри забележки във форума,но твоето мнение откровенно ме подразни.
Не само че задаваш тъпи и елементарни въпроси но и пишеш и подобни мнения.
Защо смяташ че си мисля че имам титли и медали,аз дори не искам да се състезавам
Моите цели са много далеч тези на повечето от вас и ОПРЕДЕЛЕНО не търся релеф и хармония за да се фръцкам по плажовете и да си пека задника в солариум.
(тези думи бяха поздрав за всички малки гейчета които се навъдиха последните няколко години в Родината)
Влизам в този форум з,ащото няма форум който се казва :
Фанатици на тема маса и вдигане на щанги
Ще спра дотук ако има нещо неясно в мнението ми -питай
locvs ако масата те плаши винаги можеш да изглеждаш като аватара си
Като си тръгнал на тема правопис: По Принцип (пише се отделно), откровеНо (с 1 ‘Н’), липсата на запетайки направо я подминавам, защото май за теб са само за украшение ;)
По повод на масата - много ми е интересно едно нещо. Каква е изобщо целта на тренировката ви ако не е визия или тонус? Просто трупане на някаква безформена маса? Че по-добре си сложете подплънки, поне по-евтино ще ви излезе. Всъщност като се замисля - една добре оформена мускулатура на глезените ще е нещо ново и автентично. Като малко роГче под прасеца. Мдааа - готино, а? :roll:
Мен мощните крака ме дразнят, има тук в квартала един,дето създава впечатление ,че едвам ходи, до бива маса,ама неговото...и няма панталони,които да му седят добре според мен- некво ги е издул до ...абе,грозно ми изглежда, аз лично съм почитател на релефни крака и нагоре маса и релеф 8) 8)
O, Морфей. :)
Не така де сладур, ем съм ти килата, ем не си ми на годините, така че обръщението ‘малък мой’ можеш да го задържиш за някое 17 годишно 50 килограмово човече.
Извинявам се Упомняннето, но не мога да не спомена, че пред “ЧЕ/НО” и т.н. се слагат запетайки. :P
Може би си прав за себе си - търсиш фанатична маса и сила.
Ако е така, евалата.
За съжаление, не ти вярвам.
Знаеш ли защо?
Защото, точно преди няколко дни, лепваше разни снимки на хора, чиято фигура би искал да постигнеш - Х форма, нали така?
Странно, но тези хора бяха чудовищно яки, но не изглеждаха като да са с над 10ина % мазнини.
Както и да е, това си е твой проблем, но бих казал, че е доста глупаво да се самозалъгваш по този начин. Приеми се такъв, какъвто си и направи всичко възможно да станеш такъв, че да се харесваш.
Бъди си фанатик на тема маса, ама ако просто искаш “някаква маса”, не се занимавай с бодибилдинг, а с Макдоналдс. За к’во се мориш.
Не си фанатик на тема хармония, но фанатизирано преследваш качването на маса, защото фанатизирано се притесняваш от ханш-а си, поне такова впечатление правиш.
А за тъпите въпроси - не ме е срам да задавам и такива. Поне не си търся оправдания от рода - “гот ми е като резултат от тренировките имам по-скоро регрес, вместо прогрес, щото целите са ми високи”.
За тъпи мнения, не знам..забелязвам, че няколко поредни не успяваш да вденеш, ама то ..не е задължително. :P
И забележи, бях уточнил и то доста ясно, че не целя да дразня и обиждам, който и да е.
Кое точно ме подразни? Защо този път реших да се конфронтирам?- задай си тези 2 въпроса. Може би, правотата ми те е подразнила?
След като прочетеш горенаписаното, прочети го още веднъж, ама по-внимателно.
Респект.
#Хускарл - не, не искам да се затваря дискусията. Просто апелирах към вас да не се изхвърляте толкова, че току виж сте насадили грешни чувства у някое хлапе.
[quote author=“Grah4e”]Каква е изобщо целта на тренировката ви ако не е визия или тонус?
Сила и здраве. Външния вид е бонус ;)
П.П. и не се карайте, защото ако темата избие на нападки и обиди (като много други) ще се наложи да и туря ключа.
[quote author=”Петко К”][quote author=“Grah4e”]Каква е изобщо целта на тренировката ви ако не е визия или тонус?
Сила и здраве. Външния вид е бонус ;)
Бонус, тонус - има рима (удари мЪ) :P
Съгласна. Но безцелното трупане на кила и маса - дали е равно на здраве и сила? Звучи ми по-скоро като нездравословна мания...
Ми, да ти кажа, ще ти е гадно :lol: , мнго грозно това ,бе, прекалено е 8) :)
Йода: както казах: нека ми е гадно :lol:
13.03.07
23:25
[quote author=“NRG52”]O, Морфей. :)
Не така де сладур, ем съм ти килата, ем не си ми на годините, така че обръщението ‘малък мой’ можеш да го задържиш за някое 17 годишно 50 килограмово човече.
Извинявам се Упомняннето, но не мога да не спомена, че пред “ЧЕ/НО” и т.н. се слагат запетайки. :P
Може би си прав за себе си - търсиш фанатична маса и сила.
Ако е така, евалата.
За съжаление, не ти вярвам.
Знаеш ли защо?
Защото, точно преди няколко дни, лепваше разни снимки на хора, чиято фигура би искал да постигнеш - Х форма, нали така?
Странно, но тези хора бяха чудовищно яки, но не изглеждаха като да са с над 10ина % мазнини.
Както и да е, това си е твой проблем, но бих казал, че е доста глупаво да се самозалъгваш по този начин. Приеми се такъв, какъвто си и направи всичко възможно да станеш такъв, че да се харесваш.
Бъди си фанатик на тема маса, ама ако просто искаш “някаква маса”, не се занимавай с бодибилдинг, а с Макдоналдс. За к’во се мориш.
Не си фанатик на тема хармония, но фанатизирано преследваш качването на маса, защото фанатизирано се притесняваш от ханш-а си, поне такова впечатление правиш.
А за тъпите въпроси - не ме е срам да задавам и такива. Поне не си търся оправдания от рода - “гот ми е като резултат от тренировките имам по-скоро регрес, вместо прогрес, щото целите са ми високи”.
За тъпи мнения, не знам..забелязвам, че няколко поредни не успяваш да вденеш, ама то ..не е задължително. :P
И забележи, бях уточнил и то доста ясно, че не целя да дразня и обиждам, който и да е.
Кое точно ме подразни? Защо този път реших да се конфронтирам?- задай си тези 2 въпроса. Може би, правотата ми те е подразнила?
След като прочетеш горенаписаното, прочети го още веднъж, ама по-внимателно.
Респект.
#Хускарл - не, не искам да се затваря дискусията. Просто апелирах към вас да не се изхвърляте толкова, че току виж сте насадили грешни чувства у някое хлапе.
Винаги когато влизам във форума е за малко и бързам нанякъде ,резултата е разхвърляни и хаотични мнения които не мога да формулирам защото или ям или гледам някакви клипчета.
За масата аз съм фанатик от гледна точка на натрупването.Приницпа е колкото повече толкова по-добре
Затова съм готов да жертвам и даден процент подкожни мазнини (в бонус с масата :roll: )
Едно от нещата с които се гордея е ханша си дава ми стабилност и една неповторима осанка на фигурата
ДОБРЕ ДЕ признавам си бях нервен попринцип ти си беше написал мнението културно.
Ех чувствам се все едно съм от Улица Сезам (навсякъде поучителни историй)
П.П.
Прочетох ти мнението и доколкото можах отговорих ,занапред ще ти ги чета по два пъти ,а сега лягам да поспя защото определено имам нужда......
Grah4e Няма нищо безцелно в този живот (е казал Ленин ) затова и трупането на маса (изглежда някъде съм написал нещо за излишен баласт или ме разбирате погрешно аз не искам да стана лоена топка ,логично е че искам да качвам мускул) ми е цел.
13.03.07
23:29
Лр
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:54.
14.03.07
13:35
[quote author=“Huskarl”]Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”
Интересува ме какво мислят жените от форума по този въпрос? Някой друг (мъж) да има подобни наблюдения?
братле при мен е още по утежнен проблема ...момичетата около мен казват че като цяло мускулите били грозни и направо съм сасипан ...но какво от това аз блъскам за мой собствен кеф има 10% от 100 % жени които харесват мускули ...дано си намеря подходящата :) хаха все пак трябва да ставам олимпия :)
Според моите виждания жените не харесват прекалената маса- мъже като любимеца на Йода :P :P :lol: :lol:
иначе, едно добре развито хармонично тяло със средна маса,но повече релеф мисля, че всяка жена би харесала;)
кажете, дами;)
14.03.07
14:17
Жените като не харесват мускули си е техен проблем. Ние го правим за наше удоволствие.
Има много жени, които прекаляват с много неща ( гримове и подобни женски щуротии) и примерно на мен не ми харесва. Но това ги кара да се чувстват по-добре и затова го правят може би? Така е и при мъжете. Повечето мъже искат да са масивни и силни, това е символ на мъжество и на нас ни харесва.
Човек, ако си намери подходящата половинка, тя няма да го цени само по външен вид. Аз съм на мнение, че за всеки влак си има пътник.
Едва ли има жена, която да каже “ооо не, той има мускулисти крака и не го искам, независимо от това, че е примерно умен, забавен и си поддържа външния вид”. Тези, които преценят само по външния вид си падат по мъже тип “Аз съм много лош, нося черни очила вечерно време, през зимата...”
Знаете за кой тип “мъже” говоря.
[quote author=“Huskarl”]Жените като не харесват мускули си е техен проблем. Ние го правим за наше удоволствие.
Има много жени, които прекаляват с много неща ( гримове и подобни женски щуротии) и примерно на мен не ми харесва. Но това ги кара да се чувстват по-добре и затова го правят може би? Така е и при мъжете. Повечето мъже искат да са масивни и силни, това е символ на мъжество и на нас ни харесва.
Човек, ако си намери подходящата половинка, тя няма да го цени само по външен вид. Аз съм на мнение, че за всеки влак си има пътник.
Едва ли има жена, която да каже “ооо не, той има мускулисти крака и не го искам, независимо от това, че е примерно умен, забавен и си поддържа външния вид”. Тези, които преценят само по външния вид си падат по мъже тип “Аз съм много лош, нося черни очила вечерно време през зимата...”
:)Много яко мнение, съгласен съм:)
[quote author=“Huskarl”]Жените като не харесват мускули си е техен проблем. Ние го правим за наше удоволствие.
Едва ли има жена, която да каже “ооо не, той има мускулисти крака и не го искам, независимо от това, че е примерно умен, забавен и си поддържа външния вид”. Тези, които преценят само по външния вид си падат по мъже тип “Аз съм много лош, нося черни очила вечерно време, през зимата...”
Много сте сладки обаче :lol: :lol: Когато ви отърва: Жените си падат само по външност и пари. Когато не ви отърва - вече преценяват само по акъл :lol: :lol:
Е, истината, както винаги е по средата. И да - за мен огромните и несъразмерни крака в моите критерии биха били в графа “НЕДОСТАТЪК”. Това обаче също не значи, че биха били водещ мотив за отказване от човека. Да, има доста по-големи и по-важни неща.
Но.. Пак не пречи да са нещо доста неприятно за гледане :)
А по повод на релефните тела и красивите мускули - това определено е в графа “КАЧЕСТВО”. ;) Ето малко анализ. :roll:
Мхм..
Няма угодия.
Докато Космоса е крив, нема да има ъпгрейд на Космическата програма и аварията ще е перманентна. :P
пичове, дайте първо да се разберем за какви жени става дума - за 15-18 годишни, за 18-20 годишни или за истински жени.ако става въпрос за жени, едва ли масата на краката е от особенна важност за тях.по-скоро е важен цялостния изглед и едва ли биха тръгнали със сантиметър в ръка да ти проверяват обиколката на бедрото.
аз си правя крака и се опитвам да ги държа на положение, хем да ми харесват, хем да мога да си намирам панталони без проблеми :wink:
14.03.07
19:19
Значи аз съм учуден от едно нещо. Значи разбрахме се че кракате на профи културистите вървят 75 см напълно изчистени. Тука хора от форума гонят същите сантиметри. Еми явно на размер сте го докарали вече, защо не вземете да ги орелефите тогава тия крака?Аз мнооооого дълбоко се съмнявам че ако всички във форума имаха релефни крака щяха изобщо да си помислят че краката им са прекалено големи и че някой натурално трениращ изобщо някога би имал подобен проблем.
14.03.07
19:41
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:50.
[quote author=“FRANKO1”]пичове, дайте първо да се разберем за какви жени става дума - за 15-18 годишни, за 18-20 годишни или за истински жени.ако става въпрос за жени, едва ли масата на краката е от особенна важност за тях.по-скоро е важен цялостния изглед и едва ли биха тръгнали със сантиметър в ръка да ти проверяват обиколката на бедрото.
аз си правя крака и се опитвам да ги държа на положение, хем да ми харесват, хем да мога да си намирам панталони без проблеми :wink:
Их, аз от кога чакам да се въведе възрастова граница на изказвания и мнения в тоз форум.. Ама пу да му се невиди, сега само жените-тийнки са прецаканите ;) При преобладаващи мъжки елементи...
И аз - като една почти д’ръта 24 годишна жена (момиче, човек от женски пол), която не харесва огромни бутове - ко да се направя? :roll: А и мислех, че говорехме не за релефните тела, а за онези извънгабаритни телесоносачи като този от първата снимка (или поне една от първите), посочена в темата.
[quote author=“Grah4e”] А и мислех, че говорехме не за релефните тела, а за онези извънгабаритни телесоносачи като този от първата снимка (или поне една от първите), посочена в темата.
Всички хора на снимките в тази тема са релефни ;)
[quote author=”Петко К”][quote author=“Grah4e”] А и мислех, че говорехме не за релефните тела, а за онези извънгабаритни телесоносачи като този от първата снимка (или поне една от първите), посочена в темата.
Всички хора на снимките в тази тема са релефни ;)
И ти си прав ;)
Само дето разликата в релефите (скалните образУвания, полетата и тревните площи) при краката на въпросните елементи е като между Сакар и Хималаите. Ама много селскостопанска посока пое темата.
Аз мисля да спра дотук, за да не минавам в офтопик, а и за да дам възможност на други мацки да се изкажат. Нали уж към женската аудитория е въпросната тема.. Нищо, че жените почти ги нЕмЪ.
Аз мисля да спра дотук, за да не минавам в офтопик, а и за да дам възможност на други мацки да се изкажат. Нали уж към женската аудитория е въпросната тема.. Нищо, че жените почти ги нЕмЪ.
Тя темата започна да изпростява, така че аз не виждам какво още може да се каже. В крайна сметка кой на каквото “животно” му харесва да се прави. Ако някой не ви харесва това си е негов проблем не ваш.
14.03.07
22:43
Хммм... LOCK.
[quote author=“YODA”][quote author=“Mayhem”]http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg
Аз да направя такива крака(ляво), пък нека жените да не ги харесват...
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1158252618.jpg
Нека ми е гадно с такива крака...
Няма и шанс да направиш такива.
Иначе photoshop definitely :wink:
[quote author=“DJПетко”][quote author=“YODA”][quote author=“Mayhem”]http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg
Аз да направя такива крака(ляво), пък нека жените да не ги харесват...
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1158252618.jpg
Нека ми е гадно с такива крака...
Няма и шанс да направиш такива.
Иначе photoshop definitely :wink:
Definitely NOT! Wide angle lens YES! Айде пак старата история! Не е фотошоп! Публикувана е във американския флекс тази снимка!
16.03.07
17:45
Не е фотошоп 2рото 100%...просто тоя е голям уруд особено краката му..ама му забраих името :roll:
16.03.07
19:23
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:49.
16.03.07
19:33
http://www.athleticlegsformen.com/images/legs_demo_main.jpg
За мен това са перфектните крака, може и още малко релефче, но.. ;)