Здравейте!
Днес давам стъпка назад с хранененто :down: Снощи, по-точно. Всичко си беше перфектно до към почти полунощ, но след един тежък в емоционално отношение разговор направих най-типичното нещо за един ‘дебел’ човек - потърсих утеха в един пакет бисквити.
Отдавна не бях правила емоционално тъпкане...мислех, че съм се отървала от това, но..уви, не съм... Майната му. Няма непоправими неща - щом има желание и воля, ще стане и това.
Тъпото е, че днес сутринта се събудих в свръх апатично настроение и не отидох да бягам...или да карам колело... Като резултат, се чувствам още по-зле и ще е тежък ден...
Така де, имам си план за реакция вече - днес и утре въглените ще са малко (да мога да изразходя това, дето снощи си го запасих, преди да се е трупнало като мазнинка) и довечера ще бия боксовата круша. Категорично :)
Тренировка вчера - прецакана. Залата беше фрашкана, постоянно трябваше да изчаквам някой, да се комбинирам с някой, да размествам серии, упражнения...гхх. На всичкото отгоре си имах ‘минутка слава’ и ме хвана ‘сценична треска под светлината на прожекторите’ :) ... В серията за набирания, тъкмо се хванах за лоста и взех да правя първото, и един от тренерите в залата направи фуния от ръцете си и извика (Ама наистина извика, с пълно гърло!) “Ей, всички момчета! Гледайте сега как се правят набирания! Да ви покаже момичето! И да не съм чул друг път някой да ми каже, че не може да направи 5 набирания, мързеливковци такива!” И...всички се обърнаха да ме гледат и аз..спекох...и се изложих...само 3 набирания :-(
Та, така изглеждаше тренировката:
5 мин загряване
Корем
1. Махове с крака от лакътна опора с бонус дъмбел 7.5 кг между краката - 4 х 20
2. Крънчове с диск 10 кг - 4 х 20
Гръб
3. Добро утро - 4х12 (20, 30,30,30)
4. Набиране, неутрален хват - 3, 3, 3, 3 >:(
5. Придърпване на долен скрипец (лодка) - 12, 12, 12, 12 (25, 30, 35, 40 кг)
6. Придърпване на горен скрипец с прави ръце - 12, 12, 12, 10 ( 10, 15, 15, 15 кг)
Ръце
7. Помпички/ Бицепсово сгъване, чуков хват с 2х5 кг - 3 суперсерии х 30 бр
8. Разгъване горен скрипец за трицепс (15 кг) / Сгъване на Скотова пейка с лост - 13 кг - 4 х 10 (леко ми беше, много)
Кардио: 20 мин на колело, интервално
Та това за вчера.
Дано да изгрее слънце на моята улица днес :)
....”Днес давам стъпка назад с хранененто downer Снощи, по-точно. Всичко си беше перфектно до към почти полунощ, но след един тежък в емоционално отношение разговор направих най-типичното нещо за един ‘дебел’ човек - потърсих утеха в един пакет бисквити.
Отдавна не бях правила емоционално тъпкане...мислех, че съм се отървала от това, но..уви, не съм... Майната му. Няма непоправими неща - щом има желание и воля, ще стане и това.
Тъпото е, че днес сутринта се събудих в свръх апатично настроение и не отидох да бягам...или да карам колело... Като резултат, се чувствам още по-зле и ще е тежък ден”.....
Ей , Лимка какви са ти я думи, я вдигни глава, не се сдухвай сега де, какво пък няма нещо което да е непоправимо, имаш нашата подкрепа, я гледай колко готини мацки сме тук..... :) всички сме с теб, бъди сигурна.....
Аз също имам понякога такива моменти и в полунощ когато съм сдухана, аз пък хващам буркана на приятеля ми с какаото и го омитам.....а той на сутринта няма с какво да си направи мьослито( абе тоя лаптоп няма някои букви ....хммм), но какво пък......всичко се оправя на следващия ден :) ами така де :)
Хайде, Лимка пожелавам ти най хубавия ден :)
Абе това заразно ли е? Какво става тези дни. И аз едвам си стъпих на краката. Лимка мила не си го слагай на сърце. Ти толкова си напред с метаболизма от тези тренировки, че всичко е заминало вече. Някаква си храна. ;-P
Благодаря за подкрепата, момичета!
Днес уж съм по-добре... да видим...има време до довечера ;)
Вчера така и не тренирах нищо - коремчето беше подуто и болеше, а и не бях на кеф за боксовата круша - твърде много апатия, за да се сбия с нея! Но пък си починах добре :)
Храната (12.02.09)...беше уж добре
1. 200 мл прясно мляко, 30 гр овесени ядки и трици, 1 с.л. ленено семе, 50 гр извара
2. 50-на грама бадеми + кашу
3. около 150 гр риба тон, зелена салата, малко сирене, 5 маслини, малко зехтин
4. извара 100-120 гр с малини 80-90 гр
5. 40 гр суджук
6. омлет от 2 яйца и 100 гр извара, зелена салата с 10на маслини и малко зехтин, 3-4 лъжици бобец (много вкусно ми миришеше)
Общо: около 1500 кал, М: 80-85 гр, Б: 130 гр, В: 60 гр (от които около половината от зелении)
Днес бягах, много хубаво беше - тихо и спокойно, преваляваше сняг :) Нямаше почти никакви хора. Бягах просто за кеф, без да се зоря...и се наслаждавах на спокойствието.
Ще държа въглените малко отново, но смятам да направя едни крачка довечера...тежки крачка :-)
Привет от мен :)
Мацко, днес ми звучиш някак си по добре, така ли е ? :) Направо ти завиждам че си тичаш в Морската, аз тук няна как да тичам :down: само във фитнеса след обед, но нали затова е почивка, да си поспивам по до-късничко :)
Лимка хував ден и мнооооогоооо усмивки ей :)
Абе как я мислите вие тая работа??? То Лимка, ако не може да се справи с някаква си “дреболия” то какво остава за нас ;-) ..
Лимка, сменяш гледната точка в твоя полза и нещата стават други.. дано разбра какво имах в предвид, ако не - все тая - ти си силна и аз изобщо не се притеснявам за тебе!! НО СЪМ С ТЕБ!!! ;-P
Мнението беше редактирано от maria на 16.02.09 07:01.
Споко, диетата и фат-бърнъра си казаха думата :) Нормални реакции са това и няма абсолютно никакво значение колко силен си всъщност.
Лимка, как си, миличка?
Здравейте! Честити празници!
Добре съм, бивам, ще се оправя! Издразних се на емоционалното си тъпкане! И...бих казала, че това ме спъна доста! Иначе...емоциите няма как да им избягаме...нализатова сме живи същества...и жени при това ;)
Отчитам се набързо за вчера и изчезвам :)
ТРЕНИРОВКА
Коремче
1. V -преса / повдигане на краката и таза от лег(свещ) - 4 суперсета х 20 бр
2. странични хиперекстензии х 60 бр/ страна
Крачета
3. лег екстензия - 1х12 (10 кг), 4х12 (25 кг)
4. бедрено сгъване с повдигане на таза и краката - 1х12 (15 кг); 4х12 (25 кг)
5. глутеус преса - 1х15 (15 кг); 4х15 (35 кг)
6. глутеус машина - махове назад и настрани в суперсерия за един крак - 4 х 20 (25 кг)
7. глутеус машина - махове напред и навътре в суперсерия за един крак - 4 х 20 бр. (25 кг)
30 мин. кардио: 25 мин. крос (интервално) и 10мин. колело
Общо: 90 мин
А заредих с:
БЯГАНЕ
1.1 кисело мляко с 30 гр трици + овес, 1 с.л. ленено семе, 50 гр извара
2. 75 гр малини, 75 гр извара, 50 гр бадеми
3. 160 гр пилешко бутче, зеле
4. 2 шоколадови бонбона, 100 гр извара + 50 гр накълцани маслини (много добро това)
ТРЕНИРОВКА
5. 150 гр пилешко филе, зеле
6. 1 кисело мляко със степче
Общо: смятани на око: около 1650 кал, М около 80 гр, Б 160 гр, В 80 гр
Хубав слнчев и опиянен от любов ден! Отивам да тренирам!
Хубав слънчев ден и на теб Лимка, много усмивки и яка тренировка :)
След малко отивам и аз в залата :)
Много ме кефи какви тренировки правиш за коремчето :)
Супер си :)
Добро утро!
Изтрезняла от виното, но още пияна от любов пиша вчерашния ден ;)
14.02.09
Тренировка - яка, е как пък няма да е, нали отвлякох Уини :-)
Корем:
1. Молитва: 3 х 20 бр (25, 50, 50 кг) 1х15 (55 кг)
2 Махове с крака и повдигане на дупе от лакътна опора с допълнителна тежест 7,5 кг: 4 х 20
Гърди:
3. Бутане на машина: 3 х 10 бр (20, 30, 30 кг), 1х6 (40кг) - отказ
4. Бутане с щанга от полулег: 4 х 10 бр (20, 30, 30, 30 кг)
5. Флайс на машина: 1х10 без тежест и 3 х 10 бр (10 кг)
6. Кросоувър на портален скрипец: 4 х 12 бр (с по 15 кг/ ръка)
Рамене:
7. Арнолд преси - 3х10 (2х5; 2х7,5; 2х7,5 кг), 1х8 (2х7,5 кг) - отказ
8. Разтваряне встрани: 4 х 10 бр (2х7,5 кг)
9. Повдигане напред: 4 х 10 бр ( 2х5 кг)
10. Разтваряне от лицев полулег (задно рамо): 4 х 10 бр (2 х 4 кг)
20 мин на кростренажора, интервално (интервали 2:1)
Хапването - празнично :)
9:30 - кафе
10:00 - 200 мл прясно мляко с 30 гр трици + овес, 50 гр извара, 1 с.л. ленено семе, 1 ч.л. мед
ТРЕНИРОВКА
13:30 - 3 житенки с 50 гр извара и няколко маслини - много добра комбинация
16:00 - 75 гр пълнозърнести макарони с доматен сос с: 100на грама свинска кайма (мелено месо, почти без мазнини), малко извара (30-40 гр да кажем), червено вино - около половин бутилка...значи около 350 мл
19:30 - 125гр ягоди със 100-на гр извара и 2 с.л. овесени ядки, малко подсладител
тук някъде 2 кокосови бонбона - мммм вкусни
22:00 - 110 гр пиле, няколко парченца месе от свински кебап (30 гр месо, да кажем), салата от печен пипер, 20на гр лешници Общо: около 1750 кал + вино (250 кал), М около 70 гр , Б 127 гр, В 154 гр
Днес се отдавам на мързел и социализиране...И ми се ходи на кино...И на работа трябва да отида за малко :)
Хайде чао и доволно почиване!
Мнението беше редактирано от Limka на 15.02.09 08:27.
Идва края на чудесния неделно-мързелив ден...
Равносметка:
Тренировки - 0
Разходки - 1
Усмивки - твърде много, за да ги преброя
Сладости - 0
Хранене - перфектно :)
09:30 - 200 мл прясно мляко с 30 гр овесени трици + ядки, 100 гр извара, 1 с.л. ленено семе, подсладител
12:30 - огромен грейпфрут
14:30 - зелена салата с риба тон (малко, около 50 гр), половин яйце, 100 гр извара, 10на маслини, малко крутони
18:00 - 75 гр пуешки бут, 110 гр свинско месо от кебап, салата печен пипер
20:00 - 200 гр пиле с гъби, зеле, няколко маслини
Общо: около 1565 кал, М около 74 гр , Б 153 гр, В 71 гр
Май ще си купя някакъв протеин да ‘бухам’ навсякъде вместо тази извара...аз я използвам за ‘допълване’ на протеиновите нужди, но...май-май не е ясно дали не похапвам тебешир вместо протеин, например...
Направих си хубави червени ноктенца преди малко и се гушвам с книжката на Венци да се приспиваме (с книжката, де,не с Венци) ;)
Сладки сънища и усмивки насън!
Мнението беше редактирано от Limka на 15.02.09 19:33.
Лимка здравей :)
Друг път вземала ли си протеин на прах, аз никога не съм, но ми се ще да опитам и аз. Никога не съм пила и не знам даже какъв да си взема и от къде :) хи хи вообще не съм се интересувала, но май почвам да се замислям, и да съгласна съм с теб за изварата, аз копувам предимно от обезмаслената насипна която е в Пикадили и.....произход ....неясен май :coolgrin:
Ти пила ли си протеин, и ако да какъв ?
Не, Веси, никога не съм си купувала протеин досега... Набавям си достатъчно от храна и не съм смятала за нужно...т.е. повече ме привлича мисълта да изям едно пилешко филе отколкото лъжица прах...Но то само с пиле не става, а...напоследък доста се пошумя за качеството на сирена, извара, кренвирши, салами...а и 25 годишното месо от френските резерви също не ме ентусиазира много...И...може би лъжицата прахче е по-добрия избор в случая...
Иначе, аз си купувам основно от изварата на Мероне...Уини ми обърна внимание в събота, че била много жълта и аз я загледах...и верно е жълта => мазничка => хич не зная какво си вкарвам в стомаха....Не че е чак толкова важно...ама напоследък бях взела да ям много извара... Може би в случая насипната от Пикадили е по-добрия избор - поне няма консерванти и се разваля бързичко => шансът да е по-”истинска” е по-голям...И аз май ще мина на нея...
16.02.09
09:26
Еху, сори, че ви се набърквам в разговора - ама имам опит с протеините на прах и та да си кажа и аз мението :) (на всяка манджа - Венци ;) )
Та значи, аз пия 100% whey gold standard на Optimum Nutrition - това е суроватъчен протеин - демек усвоява се много бързо, и е продукт печелил награди за най-добър протеин. http://www.optimumnutrition.com/products/100-whey-gold-standard-p-201.html
И на вкус е мого добър - има поне 10тина различни вкуса - за сега любим ми е Coockies n cream. Аз най-редовно си го слагам в овесената каша, или си правя палачинки от овес, мляко, яйца и протеин, абе има поне 100000 приложения освен разбира се шейковете...
Мерсаж, Венци!
Нали някой трябваше да ни посъветва нас протеино-прохождащите ;)
Мдааа и аз много мерси на Венци, сори Лимка че така в дневника ти, но и аз се замислям за протеинче и тази информация ми е от голяма полза :)
16.02.09
10:02
ами дано ви е била полезна, не искам да правя реклама на фирмата или нещо подобно, просто според мен този е един от най-добрите :) а и определено на вкус го докарват :)
Хехе, не го приемам така, Венци!
Аз пия витамините на ON и съм доволна от тях...Пък и това, че го докарват на вкус е важно инфо...нали съм си чревоугодничка ;)
Още веднъж мерси! Хайде сега да работиииим! Пък други да почиват - Веси, марш на панински въздух и на сняг! Какво си се затворила в стаята?! :P
казано от Limka на 16.02.09, 10:19:
Хехе, не го приемам така, Венци!
Аз пия витамините на ON и съм доволна от тях...Пък и това, че го докарват на вкус е важно инфо...нали съм си чревоугодничка ;)
Още веднъж мерси! Хайде сега да работиииим! Пък други да почиват - Веси, марш на панински въздух и на сняг! Какво си се затворила в стаята?! :P
Освен Голд стандарт-а, Нектар на Синтракс е доста добро решение.Нали си чревоугодничка :D
Като ще даваме препоръки за протеин, моето предложение е за изолата на NOW (шокол.) :)
Хей, благодаря ви за препоръките!
Честно казано, като видях за какви цени иде реч...май протеинът ще изкача до заплата...т.е. до началото на март :blank:
Сега бързам да бягам и ще пиша набързо за вчера, 16.02.09:
Тренировката - ами, много добра се получи! Тренираше ми се тежко
Загряване - 30 клека, 30 напада, 30 странични напада - залата отново беше следуикендно препълнена и ...ами...всички кардио уреди бяха заети...Сега за една загрявка ли да чакам?!
Коремче
1. V -преса / повдигане на краката и таза от лег(свещ) - 4 суперсерии х 20 бр
2. усуквания с лост (8 кг) на римско столче - 100 бр
Крачета
3. лег екстензия - 1х12 (10 кг), 4х12 (25 кг)
4. хиперекстензии за задно бедро с допълнително тежест - 1х12 (10 кг); 4х12 (15 кг)
5. глутеус преса - 1х15 (15 кг); 4х15 (35 кг)
6. глутеус машина - махове назад и настрани в суперсерия за един крак - 4 х 15 (30 кг) - ух, яко! Много по-добре ги усетих маховете! Пък как се потих на тая машина...само дето локва не стана под мен Хахаха
7. глутеус машина - махове напред и навътре в суперсерия за един крак - 4 х 15 (30 кг)
30 мин. кардио: 20 мин. интервално на кроса (2:1 интервали, натоварване 4:8) и 10 мин. колело за разпускане
Общо: не зная колко, но бях доста бърза
Хапване:
6:30 - кафе
БЯГАНЕ - в Морската, този път си пробягах разстоянието за 36 мин. Доволен!
8:30 - 50 мл прясно мляко с 30 гр овесени трици + ядки, 1 с.л. ленено семе, 1 ч.л. мед
11:00 - 1 грейпфрут
13:45 - издънка: 2 кюфтета от неизяснен произход :sick: , варени картофи, зеле. Повече няма да ям такива кюфтета! До вечерта напомняха,че съм ги яла!
17:00 - 75 гр извара, 75 гр ягоди, 2 с.л. овесени ядки, малко подсладител
ТРЕНИРОВКА
20:30 - 1 филия фински хляб, 1 житенка с 50 гр извара и 30 гр накълцани маслини
22:00 - 100 гр пиле с малко гъби, 1 кюфте (този път от мелено свинско и телешко месо), 2 домата
И...понеже ПМС-то вече здраво се обажда...с него и лакомията: 30 гр лешници :down:
Общо: замазано и замазнено: 2060 кал, М 90 гр, Б 115 гр, В 190 гр
Ех, за успокоение: поне и двете ми тренировки днес бяха мнооооого яки
Ай да ходя да побягам!
Чао и да сте весели и нахилени!
Мнението беше редактирано от Limka на 17.02.09 04:49.
В Пикадили, на щанда с диетичните храни го изрових миналата седмица.
Аз отдавна си го харесвам, но доста време го нямаше...Надявам се ‘трайно’ да са го прибавили към асортимента си ;)
Около 2.50 лв май беше
http://www.fazergroup.com/templates/Fazer_Information.aspx?id=2502&epslanguage=EN
Пък ако знаете какви ‘бруталности’ извърших върху себе си преди малко докато тренирах :)
17.02.09 - една от най-яките ми тренировки за гръбче :)
5 мин загряване
Корем
1. Молитва - 20, 15, 15, 15, 8 ( 20, 25, 25, 25, 30 кг)
този скрипец не беше съвсем като другия..Преди съм правила молитва на портален скрипец и работните ми серии бяха с 50-55 кг...Този си е нормален горен скрипец..и...50те кила дори не мога да си сваля достатъчно ниско, за да се ‘моля’ с тях...Хм...трябва да има някаква по-специфична и олекотяваща система от макари на порталния (осъзнавам, че вероятно разсъжденията ми са глупави и женски ...ама като съм бляла в часовете по физика, така е ;) Ще разгледам внимателно порталния скрипец и какво олекотява така килцата...)
2. Планк - 3 х 1 мин
Гръб
3. Тяга - 12, 12, 12, 8 (20, 40,50,70 кг) - хватът ми изпускаше на 70-те кг; кръстът можеше да ги докара до 12 бр
4. Набиране, неутрален хват - 5, 5, 3, 3
на втората серия пробвах с фитили, щото...ръчичките не искаха да ме издържат - не усетих особено голям ефект от тях...може би все пак ми трябват инструкции за употреба...
5. Придърпване на долен скрипец с големия лост, раменен подхват - 12, 12, 12, 8 (25, 30, 35, 40 кг)
6. Придърпване на горен скрипец с прави ръце - 12, 12, 10, 8 ( 10, 15, 15, 15 кг)
Ръце
7. Бицепсово сгъване с 2х7,5 кг / Помпички (краката на лежанка) - 2 суперсерии х 30 бр
тук някъде нещо се ‘сдухах’ и, съответно, ми изчезна меракът за брутална тренировка...след 1ят суперсет общо взето всичко вървеше малко насила... :(
8. Концентрирано сгъване (10, 10, 8,5,8,5 кг)/ Триц. разгъване зад врат от полулег с две ръце - дъмбел 12 кг - 4 х 10 в суперсерии
20 мин на колело, интервално (натоварване 3:7)
Храната - за пример :)
БЯГАНЕ - 40 мин, много ми тежаха крачетата след снощната тренировка и, противно на очакванията ми, нямах мускулна треска
8.30 - 30 гр овесени ядки и трици, 50 гр извара, 1 с.л. ленено семе, 1 ч.л. мед, сварени в 150 мл прясно мляко, поръсени с канела за аромат :)
11:00 - 1 грейпфрут
13.30 - 150 гр пилешко филе, зеле с моркови, 1 ръжено хлебче (70 гр), 1 житенка
17.00 - 30-40 гр кашу, едно чудно ‘кремче’ от 75 гр извара, 75 гр ягоди, 50на мл мляко, 2 с.л. овесени ядки, 1 ч.л. мед мммм
яката ТРЕНИРОВКА е тук някъде
21.00 - 150 гр пуешки бут, 2 домата с 1/2 авокадо и 10-15 маслини
Общо: 1680 кал, М: 66 гр; Б: 124 гр, В: 148 гр
Тежък ден; не завърши така, както ми се искаше...Но пък поне направих размазваща тренировка...
Мнението беше редактирано от Limka на 18.02.09 04:40.
Супер си бяха коленцата, Уини!
И след това не се обаждаха, и днес си мълчат :)
Тягата беше класическа, не римска/ румънска - при тях може и да се бунтуват ;)
казано от Limka на 17.02.09, 19:54:
Пък ако знаете какви ‘бруталности’ извърших върху себе си преди малко докато тренирах :)
17.02.09 - една от най-яките ми тренировки за гръбче :)
Корем
1. Молитва - 20, 15, 15, 15, 8 ( 20, 25, 25, 25, 30 кг)
този скрипец не беше съвсем като другия..Преди съм правила молитва на портален скрипец и работните ми серии бяха с 50-55 кг...Този си е нормален горен скрипец..и...50те кила дори не мога да си сваля достатъчно ниско, за да се ‘моля’ с тях...Хм...трябва да има някаква по-специфична и олекотяваща система от макари на порталния (осъзнавам, че вероятно разсъжденията ми са глупави и женски ...ама като съм бляла в часовете по физика, така е ;) Ще разгледам внимателно порталния скрипец и какво олекотява така килцата...)
....................
Гръб
3. Тяга - 12, 12, 12, 8 (20, 40,50,70 кг) - хватът ми изпускаше на 70-те кг; кръстът можеше да ги докара до 12 бр
4. Набиране, неутрален хват - 5, 5, 3, 3
.....................
Тежък ден; не завърши така, както ми се искаше...Но пък поне направих размазваща тренировка...
Здрасти, Лимка!
Страхотна тренировка! Браво! :coolsmile:
Малко коментари/съвети за две от упражненията:
- Молитва: 50 кг? Явно не е съвсем така, защото това е съизмеримо с твоето тегло и за да го дръпнеш надолу би следвало да увисваш цялата. Аз правя с 50 кг, но тежа към 100 кг, така, че на теб с 25-30 кг трябва да ти е ОК.
- Мъртва тяга: какъв е хвата на най-тежките серии? За да не изпуска опитай едната ръка в надхват, другата в подхват. Помага.
Успех!
Лимка,
В продължение на горното - ето една набързо надраскана схема на системата на порталния скрипец.
Вижда се, че усилието е намалено 2 пъти заради макарата, прикрепена към тежестта. Т.е. ако си правила молитва с 50 кг, ти си дърпала 25 кг, което е нормално натоварване за теб :)
Обикновения скрипец предава усилието 1:1, там 50 кг са си 50 кг.
П.С. Нещо не дава да качвам картинката, та направих това долу. “О” -тата са макари а ХХХ - тежестта. ;-P
O O
I I I \
I I I \
I O <|
I XXX
I XXX
O____ <|
Мнението беше редактирано от Vic на 18.02.09 09:15.
Хехе,
Благодаря Ви много, момчета! Ей...верно съм голяма жена! :-)
@Vic - хватът на тягата беше точно такъв “смесен”.
Благодаря много за обясненията и схемата! Много симпатично и изобретателно ;) и, да...мисля, че са така макарите (проверих и сайта на IVАN за справка :) ) Ама...защо не си го обясних и сама се чудя сега...познанията ми по физика са дали фира :-S Не ме кефи...
@ Петко К - благодаря, че потвърди съмненията ми и обясни какво ми ‘олекотява’ тежестите.
Мнението беше редактирано от Limka на 18.02.09 09:16.
казано от Limka на 17.02.09, 08:02:
Аз отдавна си го харесвам, но доста време го нямаше...Надявам се ‘трайно’ да са го прибавили към асортимента си ;)
Около 2.50 лв май бешеhttp://www.fazergroup.com/templates/Fazer_Information.aspx?id=2502&epslanguage=EN
Абе Лимка, днес преди работа минах покрай Пикадили да си напазариа мамбото за днес, но на щанда с диетичните продукти имаше само някакъв хляб, фитнес някакъв си, но беше 3,39 :coolgrin: егати хляба аз....хмм.....и си взех пак от Вита ръж 100 % :)
казано от vessi на 19.02.09, 07:18:
Около 2.50 лв май бешеhttp://www.fazergroup.com/templates/Fazer_Information.aspx?id=2502&epslanguage=EN
Абе Лимка, днес преди работа минах покрай Пикадили да си напазариа мамбото за днес, но на щанда с диетичните продукти имаше само някакъв хляб, фитнес някакъв си, но беше 3,39 :coolgrin: егати хляба аз....хмм.....и си взех пак от Вита ръж 100 % :)
Веси, аз от него си взимам най-често. Скъп е но е 500 гр. уж е истински и е с много голяма трайност. Избива си парите. Пък този финския съм го виждала верно, но има бая консервант и захар в него, като че ли, по спомен говоря.
казано от diva 97 на 19.02.09, 12:24:
казано от vessi на 19.02.09, 07:18:
Веси, аз от него си взимам най-често. Скъп е но е 500 гр. уж е истински и е с много голяма трайност. Избива си парите. Пък този финския съм го виждала верно, но има бая консервант и захар в него, като че ли, по спомен говоря.
ОК, знам че е 500 гр, ама кисел ми идва бе, и като мокър такъв, грррр....не ме кефи и това е :)
:roll: И аз тоя хляб не мога да го ям. Веднъж реших да го включа в зареждащия ден и ..... изядох малко повече от половината - до края на деня сякаш в стомаха ми играеха футбол >:( . Най- добре ми е с ориза и макароните :)
Здравейте,
Финския хляб си е много добре! Честно казано ми е и по-вкусен от Вита ръж, и ме засища добре...а това за захарите - те поне си ги пишат; във Витата знаете ли колко са? А този немския фитнес хляб е ужасен - купих си веднъж от него и не успях да изям дори една филийка...Но...разни хора, разни вкусове!
Сега да ви кажа за последните два дни (18.02, 19.02), та да ми се смеете :-)
Тренировки: 0 (освен сутрешното бягане)
Работа: ужасно много и ужасно напрегната
Настроение: смазано
Нерви: потрошени
ПМС: по-силно от всякога (може би заради всичко по-горе)
Храна: примерна до 18:00, след което плашещо трагична
Шоколадови + тестяни глезотии: сигурно към 1 кг за 2 дни, все след 18:00ч.
Довечера ще пробвам да направя едни краченца...за храната...нямам идея как ще се развие деня; ще видим ;)
Лек и усмихнат петък!
Ееее, това ПМС бе, всички ни мори много като дойде, ииии значи :) споко Лимка,
не знам Уини каза ли ти, но май ще тренираме заедно уиденда :) супер
Аз днес по някое време ще й звънна да се разберем, къде и кога ще се видим :)
Нямам търпение :)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.02.09 07:50.
казано от vessi на 20.02.09, 07:50:
Ееее, това ПМС бе, всички ни мори много като дойде, ииии значи :)
И не само вас... :)
П. С. Сори за офтопика, но не се сдържах просто.
20.02.09
09:05
Лимка, оооо трябваше да ме видиш мен вчера ..... хлябове, торти, хумус.... абеееееее.... оакахме положението :):) смятам да почна the cheaters diet :) хехех
спокич, persistency is the key както пише в твойта книжка (която е мн добра, само дето ми трябва повечко време и спокойствие за да вникна истински в нея)
Хайде горе главата
казано от Limka на 20.02.09, 07:44:
ПМС: по-силно от всякога (може би заради всичко по-горе)
Не, всичко по-горе е заради тъпото ПМС, а то е такова заради тренировките. Няма лошо, ако почиваш като мен, в седмицата преди.