казано от Cedar на 23.02.09, 12:34:
казано от diva 97 на 23.02.09, 09:49:
казано от Cedar на 23.02.09, 09:27:
Днешната зарядка не ми върви много :-/ , тежко ми е - незнам как ще ям до края......
.
И на мен не ми се получи зареждането нещо. Явно и това е заразно, но ти си се справила добре за разлика от мен.
Дива погледнах зареждащия ти ден - не са ли ти малко въглехидратите? Май си само на едни макарони, хм помъчи се да хапнеш повече :)
Виждам, че си писала, че не са ти вкусни - дръж винаги във вас въглехидрати, който да са ти по вкуса.... Ако се прецакат макароние, забъркай 100-тина грама овес, отколкото да минеш само с 20 гр макарони. Поне избора на въгл. е доста голям, в сравнение с протеина - там се знае: месо, яйца, извара......
Ами аз писах че щом не ми се ядат въглехидрати ще зареждам с мазниники и шоколади и т.н. това ми се ядеше. иначе се бях запасила със ориз, спагети и овес, ама не ми беше въглехидратно някак си. Та в крайна сметка се получи един мазничък ден с повечко калории. Те макароните станаха много вкусни, направих си ги за десерт за следобедните закуски ама пусто насила няма да ям я. Другият път вече няма да ми се размине :)
То и аз от кога се каня да си правя макарони...... все го отлагам
Днес ми е много добре, вчерашното хапване ми дойде на място :) Няма да тренирам..., че бая ходене ме чака днес.
Не ядох много въглехидрати, но включих в закуската малко кисело мляко - от доста време не бях яла. Ще започна да слагам в овеса около 100-тина грама сутрин.
- кафе с малко пр.мляко ( за цвят ) :) , пч.прашец
- грейпфрут - 200гр излезе, Суроватка - 1доза
- авокадо - около 1/2
- ов.трици - 30 гр., извара - 200гр, кокос, канела
кис. мляко, алфа липоева
- 150-160гр.пилешко, домати, лук - всичко във фурната
с 10-тина мл. зехтин
- 50гр. лешници
- 250гр. извара, зехтин - 30мл., лук, краставици
Утре ще потренирам крачетата :) , но мисля накрая да не правя кардио, че още ми пльокат ставите и усещам краката изтръпнали все.... :/
За общо укрепване ( така да се изразя ) :) Сутрин ми идва много добре след ставане, а и повишава апетита...
Тук пише за него: http://www.bb-team.org/articles/3228/
Cedar, а как точно го приемаш, в смисъл така направо прашеца или го слагаш в нещо ? А и от къде го копуваш, в Пикадили има ли го ? Благодаря предварително :)
Замислям се и аз да го пробвам как ще ми се отрази :)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.02.09 09:38.
казано от vessi на 25.02.09, 09:37:
Cedar, а как точно го приемаш, в смисъл така направо прашеца или го слагаш в нещо ? А и от къде го копуваш, в Пикадили има ли го ? Благодаря предварително :)
Замислям се и аз да го пробвам как ще ми се отрази :)
Ами аз го взимам само сутрин на гладно по 1 ч.л. или около 5гр., което е доста малко де...., но гледам да не прекалявам. Не го смесвам, оставям го да се разтопи в устата и после допивам малко топла вода. Но има и други начини, например вечерта поставяш в чаша с кисело мляко 1 чаена лъжичка пчелен прашец и добре се разбърква. Захлупваш чашата и я оставяш да престои в хладилника. На сутринта се разбърква пак и го изяждаш.
Аз го купувам от Пикадили, иначе и по пазарите от дядовците дето продават мед, има го и в Бурлекс, НО 1 път съм взимала от там и беше развален - 5 лв. в коша отидоха.
Ще ти се отрази добре - аз съм много доволна ( доста помогна и на язвата ми ) :) , надявам се,че нямаш алергия....?
Мнението беше редактирано от Ambriel на 25.02.09 10:49.
За алергия ще трябва да проверя не знам, към мед нямам би следвало и към прашеца да нямам, но знам ли :roll:
Ами пробвай :)
Доволна съм от днешната тренировка :) .......само дето цял ден ми е едно мързеливо и отпуснато, прецаках си обяда ( но го изядох въпреки това ) и не ми върви нещо водата днес - малко зорлян работа.
Няма да пиша с подробности тренировката, че малко бързам.
Тренировка: крака, глутеус, корем по 3-4 х 10-15
загрявка - 5 мин.
- махове
- напади
- бедр. разгъване
- полуклек
- глут. мост
- кор.преси
- нав. встрани
стречинг ( той е ясен ); 10 мин. интервално кардио ( мислех да го пропусна, но... )
Хапнах повече въглехидрати...
- кафе, мляко ( малко ), прашец, суроватка
тренировка
- 1 голям портокал, суроватка
- авокадо - 100гр.
- овес - 60гр., пш.зародиш - 20гр.,извара - 200гр, кис.мляко - 100гр.
кокос, канела + алфа липоева
- 5 белтъка , домати, лук, 1 с.л зехтин (всичкото в тиган и стана “манджа с грозде” - мразя да не ми стават манджите)
- 40гр. лешници
- 250гр.извара, 1 с.л. зехтин, краставици
Направих днес една почивка :) и малко обикаляне по магазините...
Храната беше с малко въглехидрати, количеството на водата също беше малко - до сега пиех около 4л. дневно. Но от няколко дена взе да ми тежи :blank: , така че ще запланувам едни 2л. и до там.......
- кафе с малко мляко, прашец
- 1 грейпфрут - +/- 400 гр с кората, Суроватка,Селен
- авокадо (от утре ще го спра за малко, че взе да ми втръсва) 8-/
- ов.трици - 30 гр., извара - 200гр., кокос, няколко лъжици кис.мляко
канела + ALA
- 150-160гр.месо ( пилешко ), варен лук, зехтин-15 мл., чубрица, куркума и джинджифил и всичко във фурната - стана
нещо като яхния %-P
- 40-50гр. лешници ( сурови )
- 250гр. извара, зехтин - 30 мл., краставици
или протеин-110гр., въгл. - 48-50гр., мазнини - 85гр.
Часът е 20ч., а вече ми се спи - май ще се ляга по-рано....
Мнението беше редактирано от Ambriel на 26.02.09 18:28.
Куркума, джинджифил - ихаааа, поздравявам те, и ти като мен експериментираш яко с подправките. МММММ - много обичам. Пробвай салата с току що налюпени и счукани семенца от кардамон (малко, че са по-пикантни) - сигурно ще ти хареса.
казано от kozunak на 27.02.09, 05:07:
Куркума, джинджифил - ихаааа, поздравявам те, и ти като мен експериментираш яко с подправките. МММММ - много обичам. Пробвай салата с току що налюпени и счукани семенца от кардамон (малко, че са по-пикантни) - сигурно ще ти хареса.
И аз се кефя на оригиналните и идейки за подправки. Обожавам джинджифил, къри, босилек.
Седар, тези продправки дали имат общо с проблема ти с щитовидната жлеза. В смисъл те май стимулират работата й. Светни ме по въпроса, че и моята май има нужда от побутване.
казано от diva 97 на 27.02.09, 06:06:
казано от kozunak на 27.02.09, 05:07:
И аз се кефя на оригиналните и идейки за подправки. Обожавам джинджифил, къри, босилек.
Седар, тези продправки дали имат общо с проблема ти с щитовидната жлеза. В смисъл те май стимулират работата й. Светни ме по въпроса, че и моята май има нужда от побутване.
Да :) и аз харесвам кардамона
Не, за щитовидната не бих казала...куркумата и като балсам за черния дроб и жлъчката, предпазва дроба от токсини и от вредното въздействие на лекарства при продължителен прием, кардамона( както и джинджифила ) стимулира храносмилането, кардамона държи кръвната захар на ниво.....
Дива според мен не прекалявай с орехите - много е важно каква е активността на жлезата, на мен не ми дават и да помириша орехи например, както и храни с фитоестрогени, зелеви, кафе(но така и не мога да го откажа :smirk: )......и т.н. Не мога дори и в микровълнова да си приготвям храна. Докато при други с орехите и зелевите, например няма проблем - зависи дали става дума за хипер или хипофункция.
Ако имаш някакви съмнения, пусни си изследвания - дори само от любопитство, това ще е само в твоя полза :)
Пак ще посъкратя отчета на тренировката за вчера...
- загрявка, кростренажор - 5мин.
- бицепс - 2 упр.х 4 и 3 х 8,10,10,12/10,10,12
- гръб - 3 упр.х 4,4,3/ 8,10,10,12 ; 8,12,12,12 ; 12,12,12
- кор.преси - 3 х 25,30,30
- накл.встрани
- стречинг
- кардио - 15 мин.(2:1)
Храната:
- прашец, кафе с малко мляко, суроватка
тренировка
- 2 ябълки (около 400гр.), суроватка, селен
- овес - 80гр., извара - 200гр., кисело мляко - 100-тина
канела, кокос + алфа липоева
- омлет: 5 белтъка, 2 жълтъка, варен лук,
зехтин - 15 мл.
- бразилски орехи - 40гр.
- извара - 250гр., краставици, зехтин - 15 мл.
Вода пих само 2 литра пак и няколко чая......от както съм на 2та литра ми е по-добре! ;-)
Днес като си смятам колко трябва да ми е водата на ден - идва 1,9л., а до сега са наливах с по 4л. (нали по 40мл беше???)
За днес ще пиша по-късно......, но ще почивам, че бая емоционален ден се завихря от сутринта и ми е адски нервно - не съм за тренировка :-/
казано от Cedar на 28.02.09, 15:17:
Вода пих само 2 литра пак и няколко чая......от както съм на 2та литра ми е по-добре! ;-)
Днес като си смятам колко трябва да ми е водата на ден - идва 1,9л., а до сега са наливах с по 4л. (нали по 40мл беше???)
За днес ще пиша по-късно......, но ще почивам, че бая емоционален ден се завихря от сутринта и ми е адски нервно - не съм за тренировка :-/
Седар, аз си мисля че това естествено намаляне на водата е заради това че качи малко вглехидратите. На чистото НВД не може без много вода, пък и тя не се задържа особено в тялото. Аз също забелязвам че като зареждам или съм на РБР повече от 2 литра не мога да изпия. В НВД дните пия към 3 литра без проблем. Въглехидратите си държат водата на мястото й , и организма не изпитва нужда от допълнителни количества течности.
Да те питам с какви тежести тренираш?
казано от diva 97 на 28.02.09, 17:05:
За днес ще пиша по-късно......, но ще почивам, че бая емоционален ден се завихря от сутринта и ми е адски нервно - не съм за тренировка :-/Седар, аз си мисля че това естествено намаляне на водата е заради това че качи малко вглехидратите. На чистото НВД не може без много вода, пък и тя не се задържа особено в тялото. Аз също забелязвам че като зареждам или съм на РБР повече от 2 литра не мога да изпия. В НВД дните пия към 3 литра без проблем. Въглехидратите си държат водата на мястото й , и организма не изпитва нужда от допълнителни количества течности.
От около месец тренирам в къщи, имам само скрипец - долен и горен...., за краката само за бедрено разгъване и пек-дек машина, уред за кор.ппреси и така гледам да ги нагласям за момента тренировките . Защо?
казано от Cedar на 28.02.09, 17:12:
За днес ще пиша по-късно......, но ще почивам, че бая емоционален ден се завихря от сутринта и ми е адски нервно - не съм за тренировка :-/Седар, аз си мисля че това естествено намаляне на водата е заради това че качи малко вглехидратите. На чистото НВД не може без много вода, пък и тя не се задържа особено в тялото. Аз също забелязвам че като зареждам или съм на РБР повече от 2 литра не мога да изпия. В НВД дните пия към 3 литра без проблем. Въглехидратите си държат водата на мястото й , и организма не изпитва нужда от допълнителни количества течности.
От около месец тренирам в къщи, имам само скрипец - долен и горен...., за краката само за бедрено разгъване и пек-дек машина, уред за кор.ппреси и така гледам да ги нагласям за момента тренировките . Защо?
Ами нали си натаманявам програмата и събирам впечетления.Тъй като не съм по тежките тренировки твоята програма ми харесва, ама ако беше казала че ги правиш с 30 - 40 кг щях да се облещя
казано от diva 97 на 28.02.09, 17:48:
казано от Cedar на 28.02.09, 17:12:
Ами нали си натаманявам програмата и събирам впечетления.Тъй като не съм по тежките тренировки твоята програма ми харесва, ама ако беше казала че ги правиш с 30 - 40 кг щях да се облещя
О, не!Много ще са ми 40 кила :) - поне на тоя етап. Максимум 20кг. и то при тренировка за гръб. 15кг. за бицепс, трицепс; рамо с от 5 до 10кг. (тук е по 1 ръка). Ще си взема и свободни тежести по нататък, но така или иначе, имам намерение през април да се върна в залата :)
Честита Баба Марта :)
За вчера: :)
- прешец, кафе с мляко
- 1 гол. грейпфрут, суроватка, селен
- ов.трици- 30гр., извара- -200гр.,няколко лъжици кис.мляко,
кокос, алфа липоева
- пил. на скара с домати, малко джинджифил, зехтин - 30мл.
- лешници- около 40гр.
- извара - 250гр., варен лук, зехтин - 30мл.
Вода: 2л. +/-
Тези дни нещо съм позаслабнала :roll: , на кг. съм се все на едно ниво, но дупките на колана ми станаха много..... :blank: Май другата седмица ще се ходи на ендокринолог - явно трябва да се намаля дозата на тироксина ( времето се позатопли и....).
Мисля, че на това се дължи или е от напрежението тези дни ....много ядове, много нещо :-S
Мнението беше редактирано от Ambriel на 01.03.09 10:12.
Честита баба Марта! Седар, само да ти кажа - взех си цикория, много ми хареса и много много благодаря за идеята! Спретнах една салатка от рукола, цикория, праз, авокадо, джинджифил , малко зехтин и сол. Стана чудесно! Много пролетно настроение и усмивки от мен!
казано от kozunak на 01.03.09, 14:36:
Честита баба Марта! Седар, само да ти кажа - взех си цикория, много ми хареса и много много благодаря за идеята! Спретнах една салатка от рукола, цикория, праз, авокадо, джинджифил , малко зехтин и сол. Стана чудесно! Много пролетно настроение и усмивки от мен!
Много се радвам :) Найстина звучи вкусно...... :) Ако намериш вземи си и рукола - малко нагарча, но е адски полезна ;)
Е точно за рукола ти писах че съм направил салата! Аз отдавна я знам - пътувах на времето много из френско и там ядски много я хапват. Лично аз харесвам пикантния и лютиво-горчив вкус - уви, много домашните не я харесват, но на мен лично ми допада. Така че повечето салата остава за мен ;-) -Кеф.
Днес имах голямо желание за тренировка - явно съм починала добре :)
Иначе: трицепс,рамо, гърди, корем, стречинг м/у упр.
Загрявка - 5 мин. на кростренажора, после минах мус. групи с минимална тежежест за загрявка...
- Разгъване на горен скрипец - 4 х 8/10/10/12
- Разгъване с 1 ръка - 3 х 10/10/10
- Разтваряне встрани от наклон на скрипец - 3 х 10/10/12
- Повдигания на рамене (скрипец) - 3 х 10/12/12
- Пек-дек - 4 х 8/8/10/10
- Флайс - 3 х 10/12/12
- Кор.преси - 3 х 20/25/25
- Наклони встрани
Кардио-15мин. интервално, стречинг
Около 1ч. беше тренировката
Хапнах повече въглехдрати...:
- пч.прашец, кафенце с малко мляко, суроватка
Тренировка
- 2 ябълки, суроватка
- овес - 60гр.,пш.зародиш - 20тина грама, кокос, извара-200гр., кис.мляко - 100тина грама
канела, ванилия и малко какао - 80%, алфа липоева
- Пилешко на скара - 160гр.,чушки и краставици на салатка, малко зехтин
- около 50гр. бразилски орехи(мноого са вкусни :) )
- 200гр.извара, зехтин-30мл., домати
Утре ще направя еедин зареждащ ден, но още незнам с ориз или хляб да е......... :roll:
казано от kozunak на 01.03.09, 15:00:
Е точно за рукола ти писах че съм направил салата! Аз отдавна я знам - пътувах на времето много из френско и там ядски много я хапват. Лично аз харесвам пикантния и лютиво-горчив вкус - уви, много домашните не я харесват, но на мен лично ми допада. Така че повечето салата остава за мен ;-) -Кеф.
Опс :red: ....... не съм видяла!
Да, аз я хапвам често със сьомга
Доволна съм от днешната тренировка - събуди заспалия ми апетит :-) Следователно хапнах с голям кеф ;-P
Всичко до тук добре, НО сутринта пак ме изненада с голяма доза нерви - може да се каже, че и те потренираха дооста изтощаващо :-/ Завъртяхме в къщи едно торнадо от спорове :blank: . Много мразя след тренировка да ми вдигнат нервите......
Ето какви ги свърших:
Тренировка: крака, глутеус, корем
- загрявка на кростренажора, малко стречинг (много лек)
- отвеждане на крак през долна макара/назад -на крак- 4х 8/10/10/12
- -/-/-/-/-/ - настрани -на крак-3 х 10/10/12
- полуклек - 4 х 10/15/15/15
- глутеус мост - 4 х 10/15/15/15
- напади
- бедрено разгъване - 4 х 15/15/15/17
- повдигане на пръсти - 4 х 8/10/10/10
- наклони встрани
- кор.преси - 4 х 20/20/25/25
Кардио - 10мин. интервално ( смятах да са 15-20мин., но бая ми претръпнаха краката )
Стречинг
Храната - зареждаща :-P
- прашец, кафе с мляко, суроватка
Тренировка
- 1 голям портокал, суроватка, селен
- овесени ядки - 100гр., извара - 200гр., кис.мляко - 100тина гр.
кокос, канела, Стевия + алфа липоева
- пълнозърнести макарони - +/- 160 гр., пилешки шишчета - около 150гр. месце се събра, лук, домати, куркума ( всичко във фурната ) и зехтин - 15мл.
Стана много вкусно :) , но доста голямо количество - наложи се да ям направо от тавата, защото не намерих толкова голям съд освен тенджерите :cheese:
- 1/2 доза суроватка с малко канела
- 200гр. извара, домати, аспержи, зехтин - 15мл.
протеин - 110гр.
мазнини- 30гр.
въглехидрати - от 200гр. до 220гр. Не ги смятах тях - на око
;-P Здрасти Cedar, много си ми симпатична и с тих интерес чета дневникът ти... винаги нещата, който си описвала, че ядеш, са ми били странни и непознати, като например - не знам какво е това суроватка (тоест знам, че е продукт вследствие от приготвянето на сиренето в мандрите, нещо като изварата, само че течно...), но тук сигурно става дума за някаква друга суроватка... даже и авокадото ми е непознат плод. До момента съм изяла две авокадо-та и то преди година и половина, когато бях в Австрия... така или иначе няма значение... Мисълта ми е, че днес най-накрая чета и не мога да повярвам, че си хапнала всичко това, което си написала... супеееееер!!!!!
:coolgrin: И друго не мога да разбера, ти си толкова нежна, чувствителна и знаеш токова неща - не мога да си представя, че някой може да ти се развика, или да спори с тебе или да ти опъва нервите!!! Поне си силна!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 02.03.09 12:04.
казано от Мария Никифорова на 02.03.09, 11:58:
;-P Здрасти Cedar, много си ми симпатична и с тих интерес чета дневникът ти... винаги нещата, който си описвала, че ядеш, са ми били странни и непознати, като например - не знам какво е това суроватка (тоест знам, че е продукт вследствие от приготвянето на сиренето в мандрите, нещо като изварата, само че течно...), но тук сигурно става дума за някаква друга суроватка... даже и авокадото ми е непознат плод. До момента съм изяла две авокадо-та и то преди година и половина, когато бях в Австрия... така или иначе няма значение... Мисълта ми е, че днес най-накрая чета и не мога да повярвам, че си хапнала всичко това, което си написала... супеееееер!!!!!
:coolgrin: И друго не мога да разбера, ти си толкова нежна, чувствителна и знаеш токова неща - не мога да си представя, че някой може да ти се развика, или да спори с тебе или да ти опъва нервите!!! Поне си силна!!!!!
Здравей Мария, радвам се, че си писала в дневника ми :)
Под сураватка имам предвит протеинова пудра или Whey protein - с него възстановявам много по-бързо (сигурно си чувала за суроватъчен протеин :) ). Колкото до авокадото, хапвай го по-често - много е полезно ;-P (НО е малко скъпичко)
Е , това което ядох не е чак толкова много, но много ми помагат мойте хапчета за храносмилането - без тях максимум 2-3 хранения мога да направя на ден и за капак ми е тежко след това :blank: ........ не мога без тях.
А ние в къщи постоянно спорим и все за глупости, но няма как ( Абе ще ми писне един ден и ще се изнеса :smirk: ) Като се замисля найстина съм сила психически най-вече - от 13 год. съм се нагледала на простотии и се е налагало наистина да бъда твърда.Но това е живота, както се казва :) Гледам по-често да ползвам Розавите Очила ;-)
Ето малко за последните 2 дни :)
Вчера почивах - цял ден се мотах в къщи и готвех :) отдавна не се бях задържала токлова в кухнята
- 1 л. прашец, кафе с мляко
- 1 грейпфрут, суроватка
- ов.трици - 30гр., извара - 200гр.,кис.мляко - 100гр.
канела, ванилия и малко какао, Стевия + алфа липоева
- 6 белтъка, 2 жълтъка, домати, зехтин-30мл.
- 1/2 суроватка ( тук щях да хапна и ядки, но сутринта бях на зъболекар и не смеех да ям твърди работи :) )
- 250гр. извара, около 45мл.зехтин, тиквички, домати, лук, доста подправки( направих си нещо като яхниика :-P - стана мноого хубава, около 1 голяма тава. Смятах да я ям на 2 пъти........ДА ама НЕ :lol: изядох я на 3 хапки )
Днешната тренировка беше малко зорлян работа :smirk: , много ме мързеше нещо.....
Тренировка: бицепс, гръб, корем
5 мин кростренажор, загрявка с мин. тежест за всяка мус.група, стречинг (лек)
- Сгъване на скрипец - 4 х 8/10/10/12
- Скотово - 3 х 10/10/12
- Придърпване на вертикален скрипец - широк хват зад врат - 4 х 10/12/12/15
- Придърпване на долен скрипец- наклон напред - 3 х 10/10/12
- Привеждане на горен скрипец - широк надхват - 4 х 10/10/12/15/
- Кор. преси - 4 х 20/25/30/30
Кардио - 15 мин интервално + стречинг
Нямах много време за приготвяне на храна и сложих в кутиите, това което имаше в хладилника.
- тренировка
- 2 гол.ябълки, суроватка
- овес - 60гр., извара- 200гр., кис.мляко - 100-тина
ванилия, канела + алфа липоева
- пил.гърди - 150-160гр., домати, куркума ( във фурната ), зехтин-15 мл.
- браз.орех - 50гр.
- извара - 200гр., варен лук, зехтнин - 30мл.
Водата около 2,5 л. и чаичета.
Тези дни ще си взема Алое, скоро не съм пила!
Cedar, здравей :) извинявай, май те бях питала по рано, но тази суроватка за която говориш е това което продават като суроватъчен протеин, нали ?В Пикадили дето го има на щандовете с диетичните неща, нали? Би ли ми казала как го приемаш, нещо по специално ли го приготвяш или...как ?
казано от Vessi на 04.03.09, 13:24:
Cedar, здравей :) извинявай, май те бях питала по рано, но тази суроватка за която говориш е това което продават като суроватъчен протеин, нали ?В Пикадили дето го има на щандовете с диетичните неща, нали? Би ли ми казала как го приемаш, нещо по специално ли го приготвяш или...как ?
Да, за суроватъчен протеин става дума. Но не си взимай от щандовете на Пикадили! Това са протеините на Нутрим, а те не са най-добрия избор ;)
Пия го преди и след тренировка и понякога вместо хранене, но като заместител на храна предпочитам матриците(яйчен, млечен,суроватка). Преди си взимах на Now, ON, PVL, в момента пия на Mega - pro ( доволна съм от него, има и хран.ензими ).
Ти си от Варна нали? Иди в магазин Жълто - продавачката ще те насочи (много симпатична леличка :) ). Можеш да поръчаш и от Сила ( предполагам си ги засичала във форума ) - аз от там си поръчвам вече доста време.... :) Иначе във Варна има бая магазини за хр.добавки.
Ето ти няколко линка на пудрите, които предпочитам:
Mega - Pro - silabg.com/bg/product/detail/bid/72/id/1951/page/2/MEGA%20PRO-MAGNUM%20WHEY%20II
NOW - изолат - silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/37/id/756/NOW-WHEY%20PROTEIN%20ISOLATE
концентрат - silabg.com/bg/product/detail/bid/37/id/751/NOW-WHEY%20PROTEIN
ON - silabg.com/bg/product/detail/bid/1/id/104/OPTIMUM%20NUTRITION-CLASSIC%20WHEY
Syntrax - сур.изолат - silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/41/id/964/SYNTRAX-NECTAR
матрица от изолати - silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/41/id/967/SYNTRAX-ESSENCE
Препоръчвам ти да си вземеш суроватъчен изолат, ако не ти се дават много пари за протеин - Мега - Про е много добър вариант.
Бях си запланувала почивка днес, но сутринта ми беше гадно нещо и завъртях една тренировка да се поозверя малко... :)
Още съм посхваната от последните 2-3 тренировки, но ако се бях оставила да почивам щеше да ми е по-кофти
Тренировка: крака, глутеус, корем
- около 5 мин. загрявка на кростренажора, малко стречинг (много лек)
- отвеждане на крак през долна макара/назад -на крак- 4х 8/10/10/12
- -/-/-/-/-/ - настрани -на крак-3 х 10/10/12
- полуклек - 4 х 10/15/15/15
- глутеус мост - 4 х 10/15/15/15
- напади
- бедрено разгъване - 4 х 15/15/15/17
- повдигане на пръсти - 3 х 15/15/15
- наклони встрани
- кор.преси - 43х 25/30/30
Кардио - 10мин. интервално
Стречинг
Храната:
-прашец, кафе, мляко, суроватка
Тренировка
- 3 ябълки, суроватка
- овес - 60гр.,извара - 200гр, кис.мляко - 100гр.
ванилия, стевия, алфа липоева
- пилешко месо - 160-170гр., варен лук, зехтин - 15мл.
подправки
- 55гр. браз.орех
- извара - 200гр., зехтин - 45мл., домати, тиквички( печени )
Вода - около 2,5л. :)
Тази сутрин досста се успах :) станах към 7,30ч. - голямо спане падна :-)
Не тренирах, само малко поразтегнах преди душа сутринта - общо взето един доста мързелив ден ми се оформи..... Доста еднообразна ми е пак храната, но не съм пазарувала скоро (карам я на запасите в хладилника).
И.... ;-P :
- прашец,кафе с малко мляко
- овесени трици - 30-40гр., извара - 200гр.,
кис.мляко - няколко лъжици, кокос, ванилия,
Стевия, какао - 80%-во + алфа липоева
- Пилешки гърди - 160-170гр., зеленчуци (домати, лук,тиквички) и всичко във фурната
със зехтин - 30мл.
- сурови лешници - 30гр.
- извара - 200гр., аспержи, домати,
зехтин - 30мл.
Вода около 2,5л.
Утре май на яйца ще я карам.....трябва да си взема някаква риба - преди редовно хапвах сьомга,миди, скариди, но не съм се сещала скоро за тях.....!
Днеска на работа се поразтърсих в Google, намерих снимки на Tina Jo Orban - страшно тяло :-)
http://4.bp.blogspot.com/_INmcV0k2evA/Rk32MimeeZI/AAAAAAAAAM0/2lyfTYCE-5I/s1600-h/Femflex8409.jpg
Май си имам идол ;-P
Мнението беше редактирано от Ambriel на 06.03.09 17:21.
казано от Cedar на 06.03.09, 17:16:
Днеска на работа се поразтърсих в Google, намерих снимки на Tina Jo Orban - страшно тяло :-)
http://4.bp.blogspot.com/_INmcV0k2evA/Rk32MimeeZI/AAAAAAAAAM0/2lyfTYCE-5I/s1600-h/Femflex8409.jpgМай си имам идол ;-P
Аз съм много доволна от готовата риба в Немо (на Севастопол и до ХЕИ, изхода на линейките има ‘ресторантчета’) - имат чудесна салата от калмари, сьомгата е супер и разни други печени рибки имат... Нещо не ми стигат мерака и въображението да си сготвя добре риба ;)
Готина ти е идолката! И аз си имам една - Gina Aliotti :)
muskulibg.com/galeriya/54-_/detail/3339-06?tmpl=component
казано от Limka на 07.03.09, 09:55:
казано от Cedar на 06.03.09, 17:16:
http://4.bp.blogspot.com/_INmcV0k2evA/Rk32MimeeZI/AAAAAAAAAM0/2lyfTYCE-5I/s1600-h/Femflex8409.jpgМай си имам идол ;-P
Аз съм много доволна от готовата риба в Немо (на Севастопол и до ХЕИ, изхода на линейките има ‘ресторантчета’) - имат чудесна салата от калмари, сьомгата е супер и разни други печени рибки имат... Нещо не ми стигат мерака и въображението да си сготвя добре риба ;)
Готина ти е идолката! И аз си имам една - Gina Aliotti :)
muskulibg.com/galeriya/54-_/detail/3339-06?tmpl=component
Оф, аз все в Пикадили се бутам за месото и рибата - все нямам време да обикалям па други магазини.....Ще се освободя един ден и ще понапазарувам като хората :)
Иначе морските ги ям с ориз, а рибите с хлебче или макарони, зехтин, домати... :)
Мнението беше редактирано от Ambriel на 07.03.09 10:15.
Така, да попиша малко за днес :)
Тренировка: бицепс, гърди, корем
Загрявка: кростренажор - 5мин., стречинг
- Бицепсово сгъване на скрипец - 4 х 8,10,12,12
- Скотово - 3 х 10,10,12
- Пек-дек - 4 х 8,10,10,10
- Лицеви опори - 4 х 8,8,10,10 ( много са ми трудни бее :smirk: )
- Кор.преси - 3 х 20
- Обратни коремни преси - 3 х 15
- Наклон встрани
Кардио - 15 мин. интервално. Последните 2 мин на по-висока степен...много бавно, но доста натоварващо :)
Храната:
- прашец, кафе, мляко, суроватка
тренировка
- 2-3 ябълки, суроватка, селен
- овес - 60гр., пш.зародиш - 1 с.л., извара - 200гр.,кис.мляко - 100гр.
какао, стевия + алфа липоева
- 4 белтъка, 2 жълтъка, домати, зехтин - 15мл.
- суроватка - 1 доза ( тук не ми се ядеше ) :blank:
- извара - 200гр., лук варен, зехтин - 15мл.
вода - 2,500л. и отделно чай
Днес починах добре! Цял ден бях на работа, а на моето работно място искаш или не - се седи :smirk: .....голяма тъпня!
Храната с по-малко въглехидрати:
- прашец, кафе с мляко (много малко)
- ов. трици - 30-40гр., извара - 200гр., кис.мляко ( малко )
канела, стевия + алфа липоева
- 5 белтъка, 2 жълтъка, тиквички, зехтин - 15мл.
100-тина гр. извара ( имах за запълване )
- 50гр. сурови лешници (като са сурови много трудно се преглъщат бе :roll: - ядох ги с 500мл. вода)
- извара - 250гр., домати, зехтин - 45мл.
Утре ще спретна един зареждащ ден - пак с макарони и ще взема да изям някой банан, че скоро не съм се сещала....
Малко бързам, че времето ме претиска от сутринта - така че накратко.........
Тренировка: гръб, трицепс, корем
Загрявка, стречинг
- вертикален скрипец - тесен хват
- предърпване на дол. скрипец
- гор. скрипец - прави ръце
- кофички
- разг. горен скрипец
-/-/-/-/-/ унилатерално
- кор. преси
стренични
- “янда”
Кардио - 15 мин. интервално
Зареждащ ден:
Тренировка
- 1 банан, ябълка, суроватка
- овес - 100тина грама, кис.мляко, извара - 200гр.
канела, ванилия, алфа липоева
- пълн. макарони - 150-160гр., домати, тел. месо (шол) - 160-170гр.
зехтин-15мл., подправки ( пак се получи доста голямо количество и трябваше да се яде от тенджерата :roll: )
- 1/2 доза суроватка с малко канела и ванилия
- извара - 200гр.,тиквички, зехтин - 15мл.
протеин- 110гр.
мазнини - 30гр.
въглехидрати - от 200гр. до 220гр.
Вода: имам запланувани 2,5л. минимум, но ще видим дали ще ми трябват повече...
казано от Cedar на 09.03.09, 10:10:
зехтин-15мл., подправки ( пак се получи доста голямо количество и трябваше да се яде от тенджерата :roll: )
:bug: Оцъклих се! 150-160 гр сурови макарони или в сварено състояние? + месо + домати
Уау, това е един стабилен обяд :)
Не са много, добре са даже. И аз днес ударих едни 100 гр. сурови и за още питам :-)
Cedar, аз винаги ям от тенджерата :lol:
Мнението беше редактирано от Winnie на 09.03.09 10:48.
казано от Limka на 09.03.09, 10:41:
казано от Cedar на 09.03.09, 10:10:
зехтин-15мл., подправки ( пак се получи доста голямо количество и трябваше да се яде от тенджерата :roll: ):bug: Оцъклих се! 150-160 гр сурови макарони или в сварено състояние? + месо + домати
Уау, това е един стабилен обяд :)
Ами да, сурови :) Обаче забелязах, че от макароните въобще не ми става тежко! Когато сваря 130-140гр. ориз едвам го изяждам, така е и с хляба