казано от Winnie на 09.03.09, 10:47:
Не са много, добре са даже. И аз днес ударих едни 100 гр. сурови и за още питам :-)
Cedar, аз винаги ям от тенджерата :lol:
Хм, аз вече смятам да се парзтърся из магазините за по-големи купи :lol:
150гр. не са малко - за това следващото ми ядене го правя с протеин, я матрица, я суроватка...зависи с какво разполагам.
Малии, аз не можим толкова макарони да яде....Обикновено си варя 50-75 гр и ....ме държат поне 4 часа...За сметка на това, половин хляб без проблем мога да сгъна :red:
казано от Limka на 09.03.09, 12:52:
Малии, аз не можим толкова макарони да яде....Обикновено си варя 50-75 гр и ....ме държат поне 4 часа...За сметка на това, половин хляб без проблем мога да сгъна :red:
Ами зависи от хляба..., преди да спрат Бонуса изяждах по 2 и 1/2 хляба (от тези дето са с по 3 дълги филиики) на 1 път - сега се пробвах с този неския и.......не стана - голяма храносмилателна борба беше :-/ . Ако не бяха ония мойте хапчета нямаше да мога да ям 2 дена сигурно...
казано от Cedar на 09.03.09, 14:29:
Ами зависи от хляба..., преди да спрат Бонуса изяждах по 2 и 1/2 хляба (от тези дето са с по 3 дълги филиики) на 1 път - сега се пробвах с този неския и.......не стана - голяма храносмилателна борба беше :-/ . Ако не бяха ония мойте хапчета нямаше да мога да ям 2 дена сигурно...
Седар, все се каня да те питам - Ти като норматив ли го изяждаш за да попълниш въглехидратния оптимум или ти е сладко. Просто съм се чудила в зареждащ ден дали да се насиля да си погълна въглехидратите дори и да не ми се ядат в името на каузата или да ям до колкото мога.
При мен пък толкова спагети не са проблем за изяждане, но оставам ненаядена пък подута. Хляба най добре ме нахранва, ама от него подпухвам. Ориза не ме кефи, пък 50 гр овес адски ми подуват корема, камо ли повече. Голям ужас.
казано от diva 97 на 09.03.09, 14:40:
казано от Cedar на 09.03.09, 14:29:
Седар, все се каня да те питам - Ти като норматив ли го изяждаш за да попълниш въглехидратния оптимум или ти е сладко. Просто съм се чудила в зареждащ ден дали да се насиля да си погълна въглехидратите дори и да не ми се ядат в името на каузата или да ям до колкото мога.При мен пък толкова спагети не са проблем за изяждане, но оставам ненаядена пък подута. Хляба най добре ме нахранва, ама от него подпухвам. Ориза не ме кефи, пък 50 гр овес адски ми подуват корема, камо ли повече. Голям ужас.
Дива в началото или първите ВВ дни ми бяха много трудни - доста се насилвах! Но това е като закуската - как някои не могат да закусват? Но се свиква.....
Иначе - да все още малко се насилвам и то така, за да мога да ги наглася всичките В до 14ч. поне. Тя и тренировката ми е рано и гледам последното ми въглехидратно хранене да не е много късно. Пробвала съм! Не ми се отразява добре :blank:
Между другото и аз едвам хапвах овес, а сега 100гр. даже ми са малко.......
Такам....днес почивах - смятах да направя една тренировка, но толкова бях отпаднала психически, че нямаше накъде просто :down: Цял ден обикалям по лекари - ходих на ендокринолог за дозата на тироксина и там ме психираха едно хубаво - сега искат да ми изписват хормони (противозачатъчни), а аз не искам да ги пия - чувствам се ужасно с тях :-/
Ако не, трябвало да ме пращат в София чак, защото там били по-добри специалистите. И сега незнам какво да правя.
Няма да пиша храната, че не ми се обеснява нещо, но там нещата ги нагласих днес - хапнах добре!
казано от Cedar на 10.03.09, 14:30:
Такам....днес почивах - смятах да направя една тренировка, но толкова бях отпаднала психически, че нямаше накъде просто :down: Цял ден обикалям по лекари - ходих на ендокринолог за дозата на тироксина и там ме психираха едно хубаво - сега искат да ми изписват хормони (противозачатъчни), а аз не искам да ги пия - чувствам се ужасно с тях :-/
Ако не, трябвало да ме пращат в София чак, защото там били по-добри специалистите. И сега незнам какво да правя.
Няма да пиша храната, че не ми се обеснява нещо, но там нещата ги нагласих днес - хапнах добре!
Защо хормони бе мила, какво стана нещо с цикъла ли.....иииии гадно, и аз не съм фенка на тия противозачатъчни
казано от Vessi на 10.03.09, 14:32:
казано от Cedar на 10.03.09, 14:30:
Няма да пиша храната, че не ми се обеснява нещо, но там нещата ги нагласих днес - хапнах добре!Защо хормони бе мила, какво стана нещо с цикъла ли.....иииии гадно, и аз не съм фенка на тия противозачатъчни
Ами аз нямам цикъл от близо 2г., та за това :long: не съм споменавала май...
казано от Vessi на 10.03.09, 14:39:
Ох, Кедър много лошо, ей лекувай се момиче, не е шега това оффф....значи....
Знам! Но не е така лесно - вече взех да свиквам направо. Сега ще видя какво ще трябва да се прави - но не искам да пия естроген...
казано от Cedar на 10.03.09, 14:41:
Знам! Но не е така лесно - вече взех да свиквам направо. Сега ще видя какво ще трябва да се прави - но не искам да пия естроген...
Сигурна си че мразиш да го чуваш това, но все пак ще го кажа. Слаба си, нямаш достатъчно мазнини/естроген/ и за това не ти идва. Случвало ми се е като отслабнах много, после като се върна обичайното тегло ми се оправи цикъла.
Щитовидната жлеза е само допълнително усложнение, конкретно за този проблем.
Храниш се добре наистина, но това не е достатъчно. Трябва да се успокоиш, да качиш поне 2 кг, да не се претоварваш с тренировките. Стресът е 90 % виновен за много неща. Не бързай с хормоните, посветвай се с други лекари. Ама най-важно е да оправиш теглото и спокойствието.
Стискам ти палци да се оправиш, знам какво е . Дръж ни в течение.
казано от diva 97 на 10.03.09, 20:29:
Сигурна си че мразиш да го чуваш това, но все пак ще го кажа. Слаба си, нямаш достатъчно мазнини/естроген/ и за това не ти идва. Случвало ми се е като отслабнах много, после като се върна обичайното тегло ми се оправи цикъла.
Щитовидната жлеза е само допълнително усложнение, конкретно за този проблем.
Храниш се добре наистина, но това не е достатъчно. Трябва да се успокоиш, да качиш поне 2 кг, да не се претоварваш с тренировките. Стресът е 90 % виновен за много неща. Не бързай с хормоните, посветвай се с други лекари. Ама най-важно е да оправиш теглото и спокойствието.
Стискам ти палци да се оправиш, знам какво е . Дръж ни в течение.
Оф, ами знаеш ли - правих 10000 изследвания , естрогена, прогестерона...абе всичко е на 6, но въпреки това резултат няма. За това не искам да пия синт.естроген, защото не ми е занижен - не е там проблема. Тя и лекарката ми каза, че е зареди стрес.
Съветвала съм се с доста лекари вече - направо ми е писнало. Аз пих 3 месеца противозачатъчни - беше УЖАСНО!!! Чувствах се като крава, задържах вода, не можех да ям (колкото съм скарана с апетита си, стана още по-лошо) и всичко от естрогена.
Найстина трябва да се успокоя - доста напрегнато живея, все проблеми, караници, ядове. Вярно не могат да се избегнат, но аз не реагирам явно правилно на тях..... :smirk:
Ти как мислиш - да ги послушам ли? Да се тъпча ли с гадните женски хормони >:(
Здравей Кедар и от мен. Аз също имах проблеми с цикъла преди 3 год. беше ми спряло за 3 мес. но реагирах веднага. Първо ме изкараха че съм бременна и затова ня ми идвало, дрън дрън....и накрая се установи причината, но успях да се излекувам само с тримесечен период на хапчета. Докторите ми казаха че не ми идвало, защото била съм в състояние все едно навлизам в критическата, а бях едва на 25г. Много е сериозно това с хормоните, според мен лекувай се докато си млада :) Успех мила, имаш нашата подкрепа :)
казано от Cedar на 11.03.09, 07:30:
казано от diva 97 на 10.03.09, 20:29:
Ти как мислиш - да ги послушам ли? Да се тъпча ли с гадните женски хормони >:(Това трябва сама да го решиш. Аз не бих пила синтетични хормони. Но повярвай ми и кило лекарства да изпиеш не игнорираш ли дрзнителите на психично ниво, нищо не става.
Ама аз пак да кажа, че си слабичка. Доста си се прецакала след онзи безумен период за който си споменавала и трябва два пъти повече време на организма да се възстанови. Опитай се да качиш 2 кила, пък ако не ти дойде и те правят нерна пак ще ги свалиш. Няма да е толкоз трудно. Сигурна съм че ще се оправиш. И махни тия добавки - пиколинат, хром, дъра бъра. Остави си зародиша и пчелния прашец, той е чудесен в твоя случай. Дано не се сърдиш, че съм толкова пряма :-)
Ако можеш да отложиш с алтернативни методи хапчетата със синтетични хормони би било най-добре. Наистина стресът повлиява много - и на мен ми се случвало да пропусна или да закъснея с половин месец, което е нищо на фона на твоя проблем. Нещо което може да ти се стори смешно, но все пак - ако намериш читав китайски лекар, който се занимава с качествена акупунктура може би това би дало резултат. Сигурна съм че ще се оправиш! Такова хубаво и крехко момиче - не може така!
Ей, :) благодаря Ви за отзивите!
Дива, ще се постарая да повиша храната и най-вече въглехидратите. Добавките сега съм ги намалила до протеина, стевията и алфа липоевата (и нея сега ще намаля - само в ВВД ще я пия)
Мнението беше редактирано от Ambriel на 11.03.09 08:31.
казано от Vessi на 11.03.09, 07:35:
Здравей Кедар и от мен. Аз също имах проблеми с цикъла преди 3 год. беше ми спряло за 3 мес. но реагирах веднага. Първо ме изкараха че съм бременна и затова ня ми идвало, дрън дрън....и накрая се установи причината, но успях да се излекувам само с тримесечен период на хапчета. Докторите ми казаха че не ми идвало, защото била съм в състояние все едно навлизам в критическата, а бях едва на 25г. Много е сериозно това с хормоните, според мен лекувай се докато си млада :) Успех мила, имаш нашата подкрепа :)
Радвам се, че си се оправила :) Сериозно е, да - от утре почвам да обикалям по изследвания и ще видим....
казано от kozunak на 11.03.09, 08:05:
Ако можеш да отложиш с алтернативни методи хапчетата със синтетични хормони би било най-добре. Наистина стресът повлиява много - и на мен ми се случвало да пропусна или да закъснея с половин месец, което е нищо на фона на твоя проблем. Нещо което може да ти се стори смешно, но все пак - ако намериш читав китайски лекар, който се занимава с качествена акупунктура може би това би дало резултат. Сигурна съм че ще се оправиш! Такова хубаво и крехко момиче - не може така!
Абе аз и преди имах такива проблеми, но все за кратко - по 2-3 месеца максимум.....ама този път бая се проточиха нещата.
Мислиш ли, че акупунктурата ще помогне? :roll:
Акупунктурата може страшно моного да помогне - въпросът е да е направена както трябва от наистина разбиращ лекар. Не е за подценяване китайската медицина. Личен опит имам - но не с хормонален проблем - а с главоболие и очи. Мой много близък приятел с 20 сеанса се пребори с ужасяваща сенна хрема, която се влошаваше от лекарства и медикаменти. Водиш здравословен начин на живот - така че ще ти повлияя, стига само да е качествено направена, а не от шарлатани-самозванци.
казано от kozunak на 11.03.09, 08:33:
Акупунктурата може страшно моного да помогне - въпросът е да е направена както трябва от наистина разбиращ лекар. Не е за подценяване китайската медицина. Личен опит имам - но не с хормонален проблем - а с главоболие и очи. Мой много близък приятел с 20 сеанса се пребори с ужасяваща сенна хрема, която се влошаваше от лекарства и медикаменти. Водиш здравословен начин на живот - така че ще ти повлияя, стига само да е качествено направена, а не от шарлатани-самозванци.
Найстина, здравословния начин на живот доста улеснява.....усещам действието на всяко хапче,добавка която пия (звучи малко откачено :lol: , но е така) - предполагам ще усетя ефекта на една такава процедура като акупунктурата.
Как да преценя кои са шарлатани???
Значии.....ето какви ги спретнах днес. Чувствам се по-добре :) а и едно слънчице е пекналооо :lol: Дано нямам други дни като вчерашния....
Хубава тренировка направих - измори ме ;-P
Тренировка: крака, глутеус, рамо, корем
- загрявка на кростренажора, малко стречинг
- разтваряне настрани през скрипец - 4 х 8,10,10,10
- придърпване към брадата през скрипец - 4 х 10,10,12,12
- полуклек - 4 х 10/15/15/15
- отвеждане на крак през долна макара/назад -на крак- 4х 8/10/10/10
- -/-/-/-/-/ - настрани -на крак-3 х 10/10/12
- глутеус мост - 4 х 10/15/15/15
- напади
- бедрено разгъване - 4 х 15/15/15/17
- повдигане на пръсти - 4 х 8/10/10/10
- кор.преси - 4 х 20/20/25/25
- двоини кор.преси - 3 х 20,20,20
- странични - 4 х 10,10,10,12
Стречинг
Двоумях се дали да прави кардио,....е направих само 10 мин интервални - 2:1
Отиде около 60 мин. без загрявката.
Храната:
- прашеца, кафе с мляко, суроватка
Тренировка
- 1 банан , суроватка
- овес - 60гр. накиснат в 200гр. извара, 100тина гр.кис.мляко, кокос, ванилия
канела , алфа липоева
- пълн.макарони - 50гр.(сурово с-ие), пил.филе - 120гр., домати (на сосче ги направих)
- лешници - 50гр. (само печени, без сол и брашно)
- 1 доза суроватка
- извара - 200гр., варен лук, зентин - 30мл. (2 големи с.л.)
Вода - 2,500л. и чай
Груби сметки:
протеин - 110-120гр.
въглех. - 90-100гр.
мазнини - 60гр.
Мнението беше редактирано от Ambriel на 11.03.09 11:01.
казано от Cedar на 11.03.09, 10:34:
казано от kozunak на 11.03.09, 08:33:
Найстина, здравословния начин на живот доста улеснява.....усещам действието на всяко хапче,добавка която пия (звучи малко откачено :lol: , но е така) - предполагам ще усетя ефекта на една такава процедура като акупунктурата.
Как да преценя кои са шарлатани???
Ха, хубав въпрос! Ще попитам приятелката си в Китай - да видим тя какво ще каже. И не само, и ще ти отговоря. Ами напърво време да ти е нацелил точните точки и да не се чувстваш по-зле от нормалното.Не бива да ти е неприятна процедурата. За повече подробности - ще разпитам!
Такам, днес съм си замислила почивка - голямо ходене ме чака по задачи и ще ми дойде доста, ако и тренирам...Искам отново да ходя по залите и до сега съм обикаляла, за да видя къде ще ми допадне.... за цени, хигиена и посещения :)
Май и шейкър ще трябва да си взема, в къщи е лесно, но сега навън къде ще я пия суроватката....
Малко за храната:
- прашеца, кафе с мляко
- грейпфрут - 1бр. суроватка
- ов.трици, извара - 200гр., кис.мляко, кокос
ванилия, алфа липоева
- 5 белтъка, 2 жълтъка, аспержи, зехтин - 15мл.
- лешници - 50гр. с извара - 100тина и канела, ванилия, какао + маалко пр.мляко(стана много вкусно :) )
- тук сръфах 2 краставици (не ги броя за ядене)
- извара - 250гр.,вар.лук, домати, зехтин - 45мл.
Вода - 2-3л. и чайчета
протеин - мин 120гр.
въглех. - 50гр
мазнини - 80-85гр.
-
казано от Cedar на 12.03.09, 13:44:
- лешници - 50гр. с извара - 100тина и канела, ванилия, какао + маалко пр.мляко(стана много вкусно :) )
-
това ме подсети за един мой десерт ей сега ще го постна в рецепти
Тази сутрин станах по-рано, трябваше да си сготя нещо, че напоследък все я карам на готови пържоли и домати.... Леших се от 1ч. сън, но си струваше :)
Тренировката ми беше доста кратичка, но и интензивна.
Бицепс, Гърди, Корем
Загрявка на кростренажора, стречинг
Бицепс
- сгъване на скрипец - 4 х 15/12/10/10
- скотово - 4 х 20, 15, 10,10
Гърди
- пек-дек - 4 х 10/10/8/8
- лицеви опори - широко разтворени ръце
- на колене
Корем
- преси - 4 х 20/20/25/25
- странични - 3 х 15/15/15
- “янда”
Стречинг
Кардио - 15мин. интервално (2:1), последните 3 мин. на вис.степен с промяна в наклона
И храната....:
Тренировка
- 1 банан (около 120-130гр. без кора), суроватка, селен
- овес - 60гр, извара - 200гр.,кис.мляко, кокос, какао,
стевия
- макарони с пил.бон филе на фурна: макарони - около 40гр., месо - 160-170гр., лук, тиквички
подправки: чер.пипер, куркума
- бр.орехи - 50гр., извара - 100гр, канела
- извара - 200гр., зехтин - 30мл., домати
Вода: 3л.
Мнението беше редактирано от Ambriel на 13.03.09 10:38.
казано от Cedar на 13.03.09, 10:37:
Тази сутрин станах по-рано, трябваше да си сготя нещо, че напоследък все я карам на готови пържоли и домати.... Леших се от 1ч. сън, но си струваше :)
Тренировката ми беше доста кратичка, но и интензивна.
Бицепс, Гърди, Корем
Загрявка на кростренажора, стречинг
Бицепс
- сгъване на скрипец - 4 х 15/12/10/10
- скотово - 4 х 20, 15, 10,10
Гърди
- пек-дек - 4 х 10/10/8/8
- лицеви опори - широко разтворени ръце
- на колене
Корем
- преси - 4 х 20/20/25/25
- странични - 3 х 15/15/15
- “янда”
Стречинг
Кардио - 15мин. интервално (2:1), последните 3 мин. на вис.степен с промяна в наклонаИ храната....:
Тренировка
- 1 банан (около 120-130гр. без кора), суроватка, селен
- овес - 60гр, извара - 200гр.,кис.мляко, кокос, какао,
стевия
- макарони с пил.бон филе на фурна: макарони - около 40гр., месо - 160-170гр., лук, тиквички
подправки: чер.пипер, куркума
- бр.орехи - 50гр., извара - 100гр, канела
- извара - 200гр., зехтин - 30мл., доматиВода: 3л.
Много ми харесва този ти отчет. И тука банани ох леле ще аткача. На другото зареждане ще ям банан.
Тия дни имам намерение да вдигна храната даже :) Знаеш ли от кога не бях яла банани....
За вчера няма да пиша - храната беше добре - 1450ккал., а тренировка нямаше.
Направо за днес: Зареждащ ден :) , но нещо храната ми се вижда много малко и все едно не съм яла....?!
Тренировка: гръб, трицепс, корем
Загрявка - кростренажор, стречинг
Гръб:
привеждане на горен скрипец с прави ръце - 4 х 15, 8,8,12
придърпване на долен скрипец - 4 х 15, 10,8,12
придърпване на вертикален скрипец - широк, пред гърди - 4 х 12, 8,8,12
Стречинг
Трицепс:
разгъване на горен скрипец - 4 х 15, 10,8,12
-/-/-/ с една ръка - 3 х 10,8,8 на ръка
Стречинг
Корем:
преси - 3 х 20, 20,25
навеждане настрани - скрипец - 3 х 10,10,12
двоини преси
Стречинг + кардио - 10мин. интервално ( 1:1 )
Храната :)
- прашец, кафе с мляко, суроватка
Тренировка
- 1 банан (120-130гр. без кората), 1 ябълка (150гр), суроватка
- овес - 60гр.., извара - 200гр.,кис.мляко,канела
стевия, алфа липоева
- пак 1 ябълка (150гр.)
- пълнозърнест ориз - 150гр.(сур. с-ие), пил. бонфиле - 150-160гр. домати,
подправки: магданоз———тук пак порцията беше доста големичка
- суроватка - 1/2доза с малко канела
- извара - 200гр.,зехтин - 20-30мл., тиквички
Вода: 2,5л. + чай мента
протеин - 110 - 120гр.
въглех. - 210 гр. +/–
мазнини - 20-30гр.
казано от Cedar на 15.03.09, 10:29:
Направо за днес: Зареждащ ден :) , но нещо храната ми се вижда много малко и все едно не съм яла....?!
.
Седар, забелязала съм, че плодовете не са добър вариант за зареждащите дни. Поне при мен е така. Отварят ми въглехидратен глад и ми взимат от въглехидратния прием за деня пък си оставам гладна. Позволявам си най-много 1 плод и другото сложни въглехидрати. Ми то 1 ябълка има въглени колкото 2 филии хляб кажи речи.
казано от diva 97 на 15.03.09, 13:50:
.
Седар, забелязала съм, че плодовете не са добър вариант за зареждащите дни. Поне при мен е така. Отварят ми въглехидратен глад и ми взимат от въглехидратния прием за деня пък си оставам гладна. Позволявам си най-много 1 плод и другото сложни въглехидрати. Ми то 1 ябълка има въглени колкото 2 филии хляб кажи речи.
...да, :) но вчера не бях планувала да е днес зареждащия ден - реших го сутринта. Следователно не си накиснах достатъчно овес, а сутринта нямах врене да приготвям още и под ръка имах 2 ябълки, банан, за ориза вече имах време - към 14ч го ядох.
Другия път ще си планувам работите по-добре ;)
казано от Cedar на 15.03.09, 14:03:
казано от diva 97 на 15.03.09, 13:50:
...да, :) но вчера не бях планувала да е днес зареждащия ден - реших го сутринта. ;)
Хм, и аз днес зареждах нередвидено. Също го реших сутриинта след кроса, защото щах да се гътна от преумора, въпреки че почевах два поредни дни.
Такам, за вчера няма да пиша - нетренировъчен ден, с по-малко въглехидрати
Днешната тренировка не ме натовари много много....
Загряване на кростренажора, стречинг
- бицепс
сгъване на скрипец - 4 х 12/8/8/12
скотово - 3 х 12/10/10
- гърди
лицеви опори - 3 х 12/10/10
пек-дек - 3 х 10/8/8
- корем
преси - 3 х 20/25/25
стренични - 3 х 15/15/15
наклони на скрипец - х 30 бр.
двойни
Стречинг
Кардио - 15 мин. (2:1)интервали, последните 5 мин. на вис.степен с промяна в налкона
Ср. въглехидратно ще е храненето:
- прашец, кафе с мляко, суроватка
тренировка
- 1 банан, суроватка
- овес - 60гр., извара - 200гр.,кис.мляко
канела, ванилия
- тел. месо - 150гр, макарони - 50гр., аспержи
- извара - 100гр. , зехтин - 30гр. , чубрица( тук няма да мопга да дъвча и изварата е най-добър вариянт :) )
- извара - 200гр., зехтин - 30гр., домати,
тиквички на скара
Вода - 2-3 л. протеин - 120гр.,въгл. - 100-тина, мазнини - 60гр.
Мнението беше редактирано от Ambriel на 17.03.09 07:51.
Много ме кефи как си планираш храненията :)
И аз като цяло имам някакъв план какво ще бъде, но в хода на деня доста се променят нещата - може би там ми е проблема...
Но пък как да зная от сутринта къде ще ходим да обядваме с колегите и какво ще ми се хапва? Или пък къде ще ме завари времето за вечеря...
Е да, ти понеже се храниш на вън Лимка затова, аз също си планувам какво ще хапвам, защото се храня в офиса, и от сутринта с торбите и така :) добре че имаме хладилник на работа :)
казано от Limka на 17.03.09, 08:17:
Много ме кефи как си планираш храненията :)
И аз като цяло имам някакъв план какво ще бъде, но в хода на деня доста се променят нещата - може би там ми е проблема...
Но пък как да зная от сутринта къде ще ходим да обядваме с колегите и какво ще ми се хапва? Или пък къде ще ме завари времето за вечеря...
Е и мойте планове понякога се объркват :) , но когато съм на работа си нося по кутийките с храната. Иначе в МОЛа си имаме нещо като ресторант долу, храната я приготвят добре..., но цените им са космически. Даже си смятах - пържола с ориз, например идва към 6лв., ако трябва да се яде там по 2-3 пъти——> Уха, много идва :)
Ха, Кедър и при мен е така, имаме стол, ама много скъпичко ми излиза, а и както си хапвам по 5 пъти.....къде ли ще му излезе края :)
казано от Vessi на 17.03.09, 08:31:
Ха, Кедър и при мен е така, имаме стол, ама много скъпичко ми излиза, а и както си хапвам по 5 пъти.....къде ли ще му излезе края :)
Точно!! Иначе е по - удобно отколкото, да се скатаваш зад бюрота :lol: А аз за капак ненавиждам да ме закачат докато ям, а на работа все се намира кой да мине да ми говори >:( Имам даже една колежка, която сега е на някаква диета и все ме следи кога ям , за да знаела.... :blank:
И на мен честно казано ми идва скъпо....но пък иначе ще се чувствам съвсем странна и асоциална. Имам чувството, че тези обяди с колегите ме карат да се чувствам някак нормална...иначе само сметки и тренировки ще са ми в главата...Пък и...са забавни и разтоварващи обядите :)
Да Лимка, трябва да се разнообразява.... :)
Отчета за днес :)
Не тренирах, цяла сутрин обикалях по лекари, после на работа... и така. Хранех се основно навън.
- прашеца, кафе с мляко
- ов.трици - 30гр., извара - 100гр., кис.мляко - няколко лъжици
канела, стевия, алфа липоева
- 4 белтъка, 1 жълтък - тях на омлет със зехтин - 15мл. (тук без целулоза :red: )
- сурови лешници - 60гр.
- свинско филе - 120гр.(трябваше да е мин.150, но разфасовката много малка беше....), вар.лук
домати
- извара - 250гр.,зехтин - 30мл., аспержи
Вода - 2-3л.