Ново дневниче на Vessi за 2009 :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.03.09
10:36

Eхо, аз днес имам още към 1 час пред РС-то и тръгвам за Разград, тка че реших да опиша каква ще храната днес, тъй като всичко е планувано :)

Тренировка отново нямам днес.....

значи 27.03.2009 ПЕТЪК

6,30 - 7,10 крос в Морската градина, приятно студено - 0 градуса :)
9,00 - трици, ядки, ръж, ленено семе прясно мляко, канела
11,00 - 1 ябълка и 1 ред от диетичен шоколад без захар :)
12,30 - ( в момента ) 1 питка от овесени и ръжени ядки, яйце и натрошено сиренце, малко кис.мляко, пуешко филенце, и 100 гр.извара с черно какао за десерт :)
14,30 - може би 1 ябълка и питка от овесената
16,00 - 17,00 - извара
20,00 - вечерята ще е салата асорти, пилешко с гарнитура задъш.зеленчуци, и можеби чаша бяло вино, все пак на фирмено парти ще съм :)

Това е сладури, в събота като се върна планувам Crossfit - комплекс, може би следния :
Тръстери 10
Суинга 10
Коремно избутване ( като на Венци ) 10

И така ще врътна няколко кръга :)

А в неделя може би ще има зала, дали сама, дали с мацките от ББ-ТЕАМ ВАРНА, ще видим....

Хайде, толкова от мен :)

27.03.09
15:52

Веси ще те бия с това НЕТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН. Кроса е аеробна тренировка, особено пък 40 мин. Не се успокоявай, че като няма гири и щанги не тренираш. И дай на другия ден юруууш в залата да си вземеш дозата.Претренирането става с натрупване. Кроса на гладно е лек стрес и като се метнеш без почивки и с тежестите и кросфит и табата и става голям стрес. Питай патило. Хич няма да се усетиш как ще се скопосаш. Тъй че, тичай и хапвай като за тренировъчен ден. Това ми беше мисълта де. Не исках да ти се карам

27.03.09
15:59

казано от diva 97 на 27.03.09, 15:52:

Веси ще те бия с това НЕТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН. Кроса е аеробна тренировка, особено пък 40 мин. Не се успокоявай, че като няма гири и щанги не тренираш. И дай на другия ден юруууш в залата да си вземеш дозата.Претренирането става с натрупване. Кроса на гладно е лек стрес и като се метнеш без почивки и с тежестите и кросфит и табата и става голям стрес. Питай патило. Хич няма да се усетиш как ще се скопосаш. Тъй че, тичай и хапвай като за тренировъчен ден. Това ми беше мисълта де. Не исках да ти се карам

Веси , Дива е права....  :)

30.03.09
07:02

:red:  Ох момичета, виновно се чувствам и приемам мъмренето :) така си е, бях по претренирала малко, но хубавичко си починах, да знаете :) значи, петъка ис беше така както го написах, така че....няма да дописвам, нямах тренировка, само ядох, но добре :)

Събота 28.03.2009 :)

спах до 8,00, нямах крос :)
9,00 - шунка, кашкавал, краставички, сирене ( на блок маса, нямаше какво друго да си взема )
11,00 - ябълка
13,00 - питка овесена с яйце и сирене :) вкусно бе
14,30 - Рафаело около 70 гр.
17,00 - питка овесена, извара
19,30 - салата домати и сиренце, лук, пуешко и пилешко филенце
22,00 - извара

Почивах си, спах, росхождах се, страхотна топла събота беше във ВАРНА :) Весито доволно :)

Неделя 29.03.2009 :) понеже днес не тичах, не скачах на въже, реших да тичам в неделя а днес не :)

така че 8,30 - 9,00 - КРОС в Морската градина
9,20 - трици, ядки, ленено семе, мляко, канела, стърготини
11,30 - ябълка, 1 киви, и ред шоколад диетичен без захар
13,00 - 1 филия ръжен със сиренце и пил.филе, извара с какао
14,10 - ТРЕНИРОВКА
15,20 - 1 банан след тренировката
16,30 - извара към 80 - 100 гр. имаше
19,45 - салата Шопска, омлет яйца и извара, пиле сварено около 80 гр. някъде
22,30 - извара около 100 - 150 гр. преди сладко сладко да заспя :)

а сега ТРЕНИРОВКАТА, акцент гърди, бицепс
5 мин. загрявка
4х12 гръбни екстензии
4х12 корем долна част, изнасяне на таз
лицеви опори, дамси :) 4х12
бенч преса 4х10 с 13 кг.
флайс 4х10 с х 5 кг. в ръка
пулоувър с 7,5 кг. 4х10
бицепсово сгъване с лост 13 кг. 4х10
бицепсово чуков хват 4х10 с х 5 кг. в ръка

2х30 наклони в страни за странична част с 5 кг. в ръка
и тук 10 мин. суингове

още малко корем правих на земя, стречинг и това е :)

Днес съм решила да е почивка :) така че, don’t worry ще хапвам само :)

30.03.09
08:02

Веси, този един ред шоколад ... по дължина или по ширина?:)

30.03.09
08:11

казано от Ива Павлина на 30.03.09, 08:02:

Веси, този един ред шоколад ... по дължина или по ширина?:)

Еееее Иве, по ширина имах в предвид, сори че не уточних хи хи хи, да ред по ширина :)

30.03.09
08:15

Eee, Веси, пък знаем ли ги тия диетични шоколади в каква форма ги правят вече?:) Ха-ха!

30.03.09
09:29

Ммммм, току-що си опитах питката от овесено брашно, лелеее вкусно, това е чудесен заместител на хляба, поне знам какво съм сложила :)

Супер е, с две яйца я направих, кис.мляко и извара. Наръсих и шарена сол за цвят, вкусна е хора :)

30.03.09
09:44

казано от Vessi на 30.03.09, 09:29:

Ммммм, току-що си опитах питката от овесено брашно, лелеее вкусно, това е чудесен заместител на хляба, поне знам какво съм сложила :)

Супер е, с две яйца я направих, кис.мляко и извара. Наръсих и шарена сол за цвят, вкусна е хора :)

Оф аз се бях пристрастила по тези питки по едно време. Можех само това да ям и затова ги спрях. Наистина са много вкусни. Едно хубаво нещо да прихванем от Дюканското меню.

П.П, вземи ме с теб като ходиш някаде. Искам и аз...

30.03.09
10:05

Дива, вземам те бе, готово, нямаш грижи, ама за кое става въпрос ??? Да не би за това ходене до Разград ??? хи хих и

Мнението беше редактирано от Vess на 30.03.09 10:06.

30.03.09
10:08

Е, стига с тия питки, деееее .... днес вече и аз ще ги пробвам най-сетне. Имам малко свободно време и ще намятам тавите:)

30.03.09
10:13

казано от Vessi на 30.03.09, 10:05:

Дива, вземам те бе, готово, нямаш грижи, ама за кое става въпрос ??? Да не би за това ходене до Разград ??? хи хих и

За всичкото ходене. където и да е

30.03.09
10:27

казано от diva 97 на 30.03.09, 10:13:

казано от Vessi на 30.03.09, 10:05:

За всичкото ходене. където и да е

Хи хи хи, голяма си сладурана, добре....нямаш грижи :)

30.03.09
11:23

Ей, един ден Лимка ми беше казала нещо много вярно, че всичко ни е в главите, ако нещо много го мислиш и то ти влия....ееее пусто бе, в ПМС съм в момента и.....ааааа ще откача. Ей сега пак ми се иска да гризна от шоколада....ама, няма ще стискам зъби и това е :)

30.03.09
11:28

Едни бонбони Lindt тука ... да си гледат работата!:)

30.03.09
11:37

Абе, Веси, гле’й кво слънце навън?! Птички пеят, топло е, мани го т’ва ПМС.
Пролет идееее

30.03.09
12:19

казано от Limka на 30.03.09, 11:37:

Абе, Веси, гле’й кво слънце навън?! Птички пеят, топло е, мани го т’ва ПМС.
Пролет идееее

Ох, Лим, ако знаеш какво ми е готино....страхотно е на вън, само си търся оправдание да изляза за нещо от офиса  :-)
Права си Лим, хич не ми дреме за ПМС-то, идва пролет леелеее кеф :)

30.03.09
17:37

Е, аз се разписах този месец  :lol:  Пак малко кризи-мризи... мина вече.
Веси, ако ти е много кофти, намали малко трениовките. Няма да стане нищо лошо ;-)

31.03.09
06:53

Ей ме на, пак съм тук отърване няма  :lol:

Сега, Уин, спокич, няма проблем гууд съм, просто трябва да ми.....цикъла и съм на настроения, но....ще отминат :) Страхотно време е, как да мисля за тъпото ПМС, я гледайте, днес от рано се е облещило едно слънце, кееефффф :)

Започнах с деня си с 30 минутен крос, в така приятно охаещата Морска градина, направо не ми се прибираше, ама.....трябваше :)

Така, сега сериозно, за вчера 30.03.2009

9,00 - трици, ядки, ленено семе, мляко, канела
11,00 - ябълка, шок.бонбон
12,30 - 1 парче от овесената питка със салата домати, пуешко филе, извара
13,40 - 5 - 10 гр. шоколад черен, руски някакъв :) е, нищо де ....
15,00 - Рафаело десерт ммммм......:)
17,00 - парче питка с кис.мляко 1/2 кофичка
19,30 - салата зеле с моркови и целина, сирене, ролца от раци 4 бр. и пилешко бутче варено без кожата разбира се, тя мърдаше.....гггррррр......
22,00 - извара 150 гр. :)

Това е, тренировка нямах, но затова пък днес атакувам с КРОСФИТ тренировка, нямам търпения ей.....

Хайде, лек, хубав и слънчев ден от мен  :-)

31.03.09
06:57

И аз днес ще кросфитя :-)

31.03.09
07:05

казано от Limka на 31.03.09, 06:57:

И аз днес ще кросфитя :-)

Какво си замислила Лим? Че аз се двуомя между ” Bear ” или ” Thruster ” + още нещо....ще реша до края на деня де :)

31.03.09
07:15

Ей това смятам да направя довечера, с олимпийския лост

6 серии, с по 30 сек почивка между тях:

10 румънска тяга
10 вертолет от тяга до изправяне на пръсти ( high pull )
10 обръщане + клек (squat clean)
10 военни преси
10 напада + скок(Jump Lunges )

След това смятам да понауча “Мечката”...другата седмица ще я направя нея...

31.03.09
07:17

Охаааа, готино комплексче, аз още ще ги правя по 3 мах. 4 упражнения че трябва още да заяквам, и после....ще атакувам с такива кросфитчета :)

казано от Limka на 31.03.09, 07:15:

Ей това смятам да направя довечера, с олимпийския лост

6 серии, с по 30 сек почивка между тях:

10 румънска тяга
10 вертолет от тяга до изправяне на пръсти ( high pull )
10 обръщане + клек (squat clean)
10 военни преси
10 напада + скок(Jump Lunges )

След това смятам да понауча “Мечката”...другата седмица ще я направя нея...

Ще взема и аз да го направя това.... :)

01.04.09
07:11

Хайде и аз да се отчитам че имам доста неща да върша днес :)

Така 31.03.2009 ВТОРНИК КРОСФИТ-ДЕН

40 мин.крос в Морската градина
9,00 - ТРОЯ с кис.мляко
11,00 - ябълка и шок.бонбон :)
12,30 - овесена питка с пилешко филе + 100 гр. извара
14,30 - изварено изкушение мммм....обичам го :)
16,30 - овесен сандвич от мойте питки и кисело мляко
18,30 - ТРЕНИРОВКА
19,10 - веднага след трен. 1 банан
20,00 - салата шопска + пиле варено, бяло месо+още малко сирене
22,30 - преди сън Рафаело около 150 гр. има-няма....”)

А сега тренировката, беше в стил фитнес + кросфит :)

5 мин. загряване
4х12 екстензии, вече последната серия я правя с 7,5 кг. :) доволно съм
4х12 корем, долна част и изнасяне на таз

Рамо:
предно рамо 4х10 с х 4 кг.
изнасяне в страни 4х10
и задно рамо 4х10

И тук се почна с кросфита :)
Значи, направих следното :

Тръстър 10
Мъртва тяга 10
Гребане с щанга 10
Преси корем пълни 10
Лицеви опори 10

Как ви се струва, и това го врътнах 8 пъти, с около 30 сек.почивка между сериите. Някъде към 20 мин. ми отне, имам да задобрявам ама по добре постепенно :)

Абе в залата ме гледат странно като почна да ги правя комплексите, хи хи хи, :) събрах им очичките :)

После, нали все не ми стига и реших да пробвам Bear Complex-a . Еми супер е, с 18 кг. направих 2 серии, 5 повторения и после 3 повторения. Но бях доста уморена от предния и....само да пробвам реших :)

След това стречинг и бегом към нас :) Яко се получи, добре се натоварих, доволно :)

Хайде, до скоро :)

01.04.09
07:18

Супер си , Веси! Тя твойта тренировка е била повече от моята ;)

Аз бих започнала тренировката с кросфит (понеже иска много енергия) и след като се освестя - останалите неща.

Добре ти се е получил комплекса!

01.04.09
07:34

казано от Limka на 01.04.09, 07:18:

Супер си , Веси! Тя твойта тренировка е била повече от моята ;)

Аз бих започнала тренировката с кросфит (понеже иска много енергия) и след като се освестя - останалите неща.

Добре ти се е получил комплекса!

Абе и аз си мислех да почна с кросфита, ама мислех си че няма да имам сили за рамото и затова :) но ще си взема бележка....

01.04.09
13:21

Хора,....ей сега изядох една шепа ядки микс, ужас, печени, лешници, бадеми и гадни фастъци.....ууууу значи, ама на РД бях, пак от тортата като устисках, пак добре :) Ужас, днес съм замислила ТАЕ БО след работа, няма как, отивам :) сутринта валеше, нямаше крос :(

01.04.09
13:58

казано от Vessi на 01.04.09, 13:21:

Хора,....ей сега изядох една шепа ядки микс, ужас, печени, лешници, бадеми и гадни фастъци.....ууууу значи, ама на РД бях, пак от тортата като устисках, пак добре :) Ужас, днес съм замислила ТАЕ БО след работа, няма как, отивам :) сутринта валеше, нямаше крос :(

Веси аз пък преди малко изядох 2 филии общо към 70 гр типов хляб с екуиза. част от тях беше на попара с чай в която имаше дори малко кафява захар. От на детето закуската. Умирах от глад, а в хладилника освен яйца друго няма, пък яйца ядох на обед. Най-лошото е че хляба вероятно е боядисан  бял, но няма да гладувам в крайна сметка. Още не са ни дали заплати пропускам си зареждащия ден, скапвам се от тренировки и това се получава. Както и да е няма да се гръмна я.

01.04.09
13:59

казано от diva 97 на 01.04.09, 13:58:

казано от Vessi на 01.04.09, 13:21:

Веси аз пък преди малко изядох 2 филии общо към 70 гр типов хляб с екуиза. част от тях беше на попара с чай в която имаше дори малко кафява захар. От на детето закуската. Умирах от глад, а в хладилника освен яйца друго няма, пък яйца ядох на обед. Най-лошото е че хляба вероятно е боядисан  бял, но няма да гладувам в крайна сметка. Още не са ни дали заплати пропускам си зареждащия ден, скапвам се от тренировки и това се получава. Както и да е няма да се гръмна я.

Оф, тия заплатии - позната работа....

01.04.09
14:04

Oх, аз пък си чакам аванса, че съм си харесала едни очила, а и хладилника у дома съвсем го ошушкахме вече....лелеее ще пада пазарене днес :)

02.04.09
06:38

Ошетах чуждите дневници и сега да се отчета и аз :)

значи 01.04.2009 Не излъгах никого  :-S

6,00 - кафе с мялко
нямаше крос, тъкмо станах и си правех кафето и хоп дъжд  :coolgrin:
9,00 - трици, ядки, ленено семе, кис.мляко
11,00 - ябълка
12,30 - салата домати, краставици, сиренце, овесена филия хляб, собственоръчно приготвено :), извара с какао и подлсадител :)
15,00 - пак извара околу 200 гр. сигурно имаше
и тук идва лошото, бях на рожден ден, аман вече бе, и омахах шепа а може и повече ядки микс, бадеми, лешници и фастъци......хммм.....
И тук реших в 17,00 да не ям че прекалих с ядките
19,00 - 20,00 - яко ТАЕ БО бая вода изтече от мен
20,45 - чак тук вечеря салата зелена + зеле + 150 гр. риба тон, и после извара сигурно имаше пак 200 - 250 гр. ужас

Храната ми нещо този ден хич не ме кефи ама.....Трябва да разнообразя нещо с тая храна, всеки ден все въртя едно и също.....
да, ще коригирам нещо ама...ще помисля :)

Днес стартирах деня с 35 мин. КРОС в Морската градина. Така хубаво ухае на дръвчета, кееефффф, хормоните яко са ме гепали, подуто ми е, ама хич не ми дреме, ще отмине, нали така :)

Хайде, днес ще има отскок до магазинчето Здраве за вас или за нас ли беше....хи хи хи.....че трябва да зареждам бурканите у дома, свършват, лен, ръж, овес...такива неща :)
И после ще има силова тренировка + Бърпети :)

До скоро драги ми смехурковци, целувки :)

02.04.09
06:42

Целувки и за теб  ;-P

02.04.09
06:44

Защо да е лошо, че си “омаала” шепа ядки микс?! Аз целенасочено го правя.

02.04.09
06:45

Е какво толкова им има на ядките, че се косиш толкова, миличка?
Ти и без това нямаш особено много мазнини в менюто си...гледам хапващ основно извара, пилешко и тук таме някое яйце под формата на овесена питка.... Нищо, че си хапнала ядки! Полезни са...е, сурови са малко по-полезни отколкото печени..но все пак е хубаво!

Позволявай си ги от време на време, няма лошо ;)

02.04.09
06:47

Аз трябва да имам задължително всеки ден по поне 50 г сурови ядки, за редпочитане - бадеми или кашу.

02.04.09
06:50

Благодаря ви много :) да аз много ги обичам ама чак тежко ми стана, и затова се косях, но няма вече :) печени бяха ама голяма работа, да бе малко са ми мазнините, виждам аз, ще вкарам малко прасенце, отдавна не съм яла :)

02.04.09
11:00

казано от Vessi на 02.04.09, 06:50:

Благодаря ви много :) да аз много ги обичам ама чак тежко ми стана, и затова се косях, но няма вече :) печени бяха ама голяма работа, да бе малко са ми мазнините, виждам аз, ще вкарам малко прасенце, отдавна не съм яла :)

Не са проблем ядките! То не е въпроса в това,че са печени, а да не са осолявани и с брашно...., аз печените ядки ги предпочитам пред суровите. Суровите трудно се преглъщат :roll:

02.04.09
11:05

Аз не се къхаря за тях, вече ги забравих даже, но мен например като прекалявам с тях и ме спи.....абе сещате се, появяват се проблеми с 00, което никак не обичам ама..... :)

02.04.09
11:09

казано от Vessi на 02.04.09, 11:05:

Аз не се къхаря за тях, вече ги забравих даже, но мен например като прекалявам с тях и ме спи.....абе сещате се, появяват се проблеми с 00, което никак не обичам ама..... :)

Да, разбирам :) Винаги съм се чудела, защо действието и при някои хора е такова? И при майка ми е така...., а уж съдържат фибри?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1