Да се отчета и за днес. :) Тази сутрин се пооспах - голям спринт му ударих, да се къпя ли по напред, да приготвям храна ли......
Тренировка:
Кардио - 7мин.
- разг. на дъмбел - пред. на вертикален скрипец
- трицепсово разгъване на скрипец - гор. скрипец с прави ръце
- кик-бек
- сгъване с диск - кор.преси
- биц. сгъване с дъмбел - от вис
- концентрично - наклони с диск
Стречинг
Кардио - 15мин. - 2:1
Време: около 60мин.
Хапването:
Груби сметки: 1650ккал.
протеин - 140гр.
въглехидрати - 100гр.
мазнини - 36гр.
- полен, кафе с малко мляко
- 1 ябълка, Уей
- овес - 60гр., извара - 200гр., кис.мляко - няколко лъжици
- ТРЕНИРОВКА
- след нея: 1 банан, Уей
- пил.пържола от гърди - 150гр., вар.лук, малко зехтин
- извара - 250гр., краставици, зехтин - около 30мл.
Утре сутринта трябваше да ходя на иследвания, но не са ми дали направление.......уф, пак трябва да го отлагам! :-/
Мнението беше редактирано от Ambriel на 29.03.09 09:34.
Пиша набързо и да бягам, че доста задачи ме чакат днес.
Нетренировичен ден.
- полен, кафе с мляко
- 1 грейпфрут, суроватка
- ов.трици - 40гр.,извара - 250гр., стевия
- 1 омлет от 4 белтъка и 1 жълтък, намазан с извара и зехтин
- пил.пържола от гърди - 150гр., зехтин - 10мл., домати ( това във фурната )
- извара - 250гр., зехтин - 30мл., краставици
Общо: 1681 kcal
Тази сутрин пак си взех мерки. Има разлика от последния път....Иначе пак съм си с 3-та килограма.
бедро - 50 см.
над коляно - 35см.
ханш - 80см. ( - 2 )
талия - 64см.
гръдна - 80см. ( -2 )
бицепс - 24/26 - тук няма промяна
Кедър здравей, абе мила много си слабичко бе :) олееее ханш 80 см. Колко си висока Кедър ? Хапвай без да те е страх :)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.03.09 08:00.
казано от Vessi на 30.03.09, 08:00:
Кедър здравей, абе мила много си слабичко бе :) олееее ханш 80 см. Колко си висока Кедър ? Хапвай без да те е страх :)
1,67 съм .... е хапвам :)
Добро утро! ;) Ммм, прекрасно време е! :cheese:
Ще напиша само заплануваната храна и по-късно тренировката... Искаше ми се днес да направя един зареждащ ден, но ще почакам 1-2 дена още - да се почувствам съвсем “куха” :) И без това не съм решила с какво да заредя, писна ми от хляба и ориза вече.
- полен, кафе с много малко мляко ( защото свърши :roll: )
- ябълка ( големичка ), суроватка
- овес - 60гр, извара - 200гр.,кис.мляко - няколко лъжици ( от едно извастно време не ми се яде
канела и я пропускам )
Тука ще е тренировката: запланувани са крачета, глутеус :) и корем
- след нея: банан, суроватка
- пилешки гърди на фурната, тиквички, малко зехтин ( много взех да претупвам с това пилешко——утре на свинско !!!)
- извара - 250гр.,зехтин - 30мл.,домати
Водата мин. 2,500л., но може и повече да стане....
Кедър, може да разнообразиш с картофи или боб, леща, нещо такова за зареждане :)
А аз никога не съм яла булгур.. трябва да го опитам.. :roll: А на мене ми се яде козуна-а-а-аккк.. искам да идва Великден!! (Великден = Зареждащ ден) :-P
Мнението беше редактирано от maria на 31.03.09 06:28.
казано от Мария Никифорова на 31.03.09, 06:25:
А аз никога не съм яла булгур.. трябва да го опитам.. :roll: А на мене ми се яде козуна-а-а-аккк.. искам да идва Великден!! (Великден = Зареждащ ден) :-P
Хихи...и аз така ще го планувам... А дали няа да може да се направи козунак с протеин :roll: ?
Хей Лим, аз замислям да си спретна козунак със овесено или ръжено брашно хи хи :)
С ръжено нема да стане - не ще да бухва. За овесеното нямам наблюдения...
Седър, извинявай за офф-а ;)
казано от Limka на 31.03.09, 06:39:
С ръжено нема да стане - не ще да бухва. За овесеното нямам наблюдения...
Седър, извинявай за офф-а ;)
Кедър, сори и от мен, овесеното като му сложих кис.мляко и сода да кипне, яйца, и питката стана оки, не знам за козунак, абе ще пробваме как.....ще трябва да намерим само че оригинална рецепта за козунак, там и мая се слага май..... :roll:
Ей, споко де :) Тъкмо чета какво сте писали - И АЗ ИСКАМ КОЗУНАК С ПЪЛН. БРАШНО :lol:
Айде измислете нещо найстина :)
А моя зареждащ ден ще е в четвъртък, тогава ми се пада тренировката. Току що се връщам от залата - направо се размазах :-/
сега отивам да си доям и грабвам Лаптопа в леглото - ще гледам Мечо Пух :lol:
Сега няма да пиша тренировката, че много ми разсеяно, само да си кажа - ще изям още една пържола, че тази, която си приготвих ще ми е малко....!
Ще си помисля и аз за козунаците - може да ми светне нещо ;)
казано от Cedar на 31.03.09, 09:38:
Ей, споко де :) Тъкмо чета какво сте писали - И АЗ ИСКАМ КОЗУНАК С ПЪЛН. БРАШНО :lol:
А моя зареждащ ден ще е в четвъртък, тогава ми се пада тренировката. Току що се връщам от залата - направо се размазах :-/
Сега няма да пиша тренировката, че много ми разсеяно, само да си кажа - ще изям още една пържола, че тази, която си приготвих ще ми е малко....!
Ей, Кедър аз пуснах такава нова тема в раздела РЕЦЕПТИ :) чакам Дива да се включи, тя със сигурност ще постне нещо :) хи хи :)
казано от Vessi на 31.03.09, 09:40:
казано от Cedar на 31.03.09, 09:38:
Ей, Кедър аз пуснах такава нова тема в раздела РЕЦЕПТИ :) чакам Дива да се включи, тя със сигурност ще постне нещо :) хи хи :)
Сега ще видя :)
31.03.09
10:16
ха стига бе точно за пълнозърнести козунаци си говорих с майка ми тази сутрин :)
Ама вие верно ще вземете да направите пълнозърнест козунак, иска-а-а-ам и аз!!
31.03.09
10:35
Вчера си правих вариации на онези питчици: 1.5 чаши фини овесени ядки, 0.5 чаша трици, шепа белен суров слънчоглед, 2 яйца, половин кофичка кисело мляко, натрошено сиренце, мъничко сода и една врътка зехтинец - излязоха 6 парчета. Много вкусно, но и доста засищащо ... ще ми стигнат за дни наред. Иначе за козунака - май не ме блазни толкова, чакам изобилието от варени яйчица:)
31.03.09
10:49
Хайде идва Велик ден ще има агнешко месце, варени яйца само козунака няма да е диетичен :)
Аз от всички празници през годината харесвам най-много Великден, има от най-важното по-много яйца, месце, а сега ако измайсторим и един козунак с нисък ГИ..... ехе идеално ще е!!! ;)
Само как ще ви втаса пълнозърнестият козунак не знам. :) Но не пречи да се пробва, разбира се. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.03.09 12:41.
31.03.09
12:40
Е аз и невтасал бих го изял стига да има кой да го сготви :)
Със сигурност козунак няма да може да си спретнем с брашно различно от бялото и то 2 пъти пресято, но пък защо да не си направим великденски, сладък хляб или щолен/това е немски сладък хляб/ Ще измисля нещо и ще го постна в рецепти. ще да е нещо от рода на ръжено брашно, яйца, пр.мляко, мая или сода, подсладител, ядки, сушени плодове, ванилия. това ще го замеся и ще го сплета на плитка като козунак, ще го намажа с жълтък премерно, отгоре натрошени сурови бадеми и запечено. Размечтах се нещо. Това е само предположение, не е тествано.
казано от diva 97 на 31.03.09, 12:43:
Със сигурност козунак няма да може да си спретнем с брашно различно от бялото и то 2 пъти пресято, но пък защо да не си направим великденски, сладък хляб или щолен/това е немски сладък хляб/ Ще измисля нещо и ще го постна в рецепти. ще да е нещо от рода на ръжено брашно, яйца, пр.мляко, мая или сода, подсладител, ядки, сушени плодове, ванилия. това ще го замеся и ще го сплета на плитка като козунак, ще го намажа с жълтък премерно, отгоре натрошени сурови бадеми и запечено. Размечтах се нещо. Това е само предположение, не е тествано.
Ииии, Дива, пуснала съм специално тема в раздел Рецепти, постни го там, please :)
31.03.09
12:49
Уфф diva 97 направо изпита хранително вкусовите ми сетива с този си пост :). Ако ти остане някое парче от пробата обаждай се :)
Хм, тук вече трябва да се намесят Дива и Лимка - те са по полезните рецепти :)
Да драсна малко за тренировката си. :)
Крака, глутеус, рамо, корем
Кардио - 5 мин., стречинг
- клек с диск (плие) - 4 х 20, 20, 15,15
- кикбек за седалището - 4 х 15,15,15
- абдуктор, аддуктор - 3 х 20, 20,15
- бедр. сгъване - 3 х 15,15,15
- на лег-пресата - 3 х 25, 20,20
- клек с лост - 3 х 15, 15, 10
- раменни преси с лост(зад врат) - 4 х 10,10, 8,8
- повдигане настрани 3 х 10,8,8
- встрани при наклон напред (задно рамо)
- кор.преси 3 х 20
- Екстензия
Стречинг
Кардио - 10 мин. - интервално 2:1
Тренировката беше около 60 мин., смятах да направя повече кардио, но вече не си усещах нищо по мен... :-/
казано от diva 97 на 31.03.09, 12:43:
Ей Дива - тукмо за теб споменах ;)
31.03.09
14:50
Така се зачетох в тия рецепти, че си загорих една пълнозърнеста палачинка:)
Като захванахме с рецептите - за утре съм си намислила един омлет с банани и извара :) Звучи странно, но е много, много вкусно!
Привет!! ;)
Днес няма да тренирам - почивка..., че положението е лошо! Имам УЖАСНА мускулна треска - нито мога да седна, нито да седя права, а съм и на работаааа :-/ . За капак сутринта се събудих с адски болки в гърлото и главата, нямам апетит......лошо!!!
Даже се чудя дали утре да ходя в залата - няма да правя кардио, само гърди и бицепс да метна...незнам и аз! :roll:
Добре, че нямам хрема, тогава щях да се довърша....
Ето как е храненето днес:
- полен, кафе с мляко
- 1 грейпфрут, Уей
- ов.трици - 40гр., извара - 200гр., стевия
- омлет от 6 белтъка, напълнен с 100гр.извара смесена със 10мл. зехтин и чубрица
- пържола - 160гр., лук варен, краставица
- извара - 250гр., домати, зехтин - 30мл.
Ккал: 1560
казано от Vessi на 01.04.09, 11:57:
Кедър, какво е полен ???
Пчелен прашец :) по кратко е за писане .....
казано от Cedar на 01.04.09, 11:59:
Кедър, какво е полен ???
Хе хе, голям си сладур :)
казано от Vessi на 01.04.09, 12:06:
Кедър, какво е полен ???
:) Пчелен - мелен пак се разболях, уж за укрепване го пия!
казано от Cedar на 01.04.09, 12:10:
казано от Vessi на 01.04.09, 12:06:
Кедър, какво е полен ???
:) Пчелен - мелен пак се разболях, уж за укрепване го пия!
Гледам, че си намалила мазнините. Недей - трябват ти. По-добре белтъка малко намали. Много извара бе човек. Аз не че не мога да изям толкова, ама като съм решила че подпухвам от нея и това е. Лекувай се
Абе и аз много извара ям, ужас, по 500 гр. отиват на ден сигурно....да бе сериозно :)
казано от Vessi на 01.04.09, 13:13:
Абе и аз много извара ям, ужас, по 500 гр. отиват на ден сигурно....да бе сериозно :)
Моята психологична граница за сега е 400. Всъщност нищо и няма на изварата, но аз търся под вола теле
казано от diva 97 на 01.04.09, 13:15:
Моята психологична граница за сега е 400. Всъщност нищо и няма на изварата, но аз търся под вола теле
Ами нали зехтин хапвам, жълтъци, само ядки не ми се ядат нещо .......
казано от Cedar на 01.04.09, 13:30:
казано от diva 97 на 01.04.09, 13:15:
Ами нали зехтин хапвам, жълтъци, само ядки не ми се ядат нещо .......
Имаш най-много 40-50 гр мазнини. за хормоналния баланс са важни. Яж риба, маслини, дори ии сирене и кашкавал. Не пренебрегвай напълно животинските мазнини.