Креатин – всичко за него (актуализирана на 15.07.2016)

Прескочи до:

01.04.09
22:44

В най-лошият случай няма да имаш ефект и после ще кажеш “Тоя Калоян нищо не разбира само ме подлъга да си дам парите на вятъра” ;)

Направи си пауза между двата продукта.

02.04.09
08:36

ами аз до сега само протеин и амино съм вземал, с 1 год стаж в залата(14-16 пъти в месеца), в събота ще почвам
cellmass + no explode + nitrix i + kakto obiknowenno syrwatka i amino :)
не съм взимал монохидрат нито гейнър, защото съм склонен към качване на маса.
Вие кво мислите за намереняита ми.

В момента програмата ми е на кратко:
1)гърди + бицепс + коремни
2)рамо + трицепс + коремни
3)гръб + крака + коремни
почивка 1 или 2 дни, зависи дали съм изморен и пак същото

Поздрави

02.04.09
10:06

Мисля че програмата ти не е удачна. :) Но по-добре си пусни тема в друг раздел да се коментира там. Не може да правиш гръб и крака в един ден - прекалено тежка тренировка идва. Рамо и трицепс след гърди също не е добър вариант.

02.04.09
10:17

специално за гръб + крака мн хора го прават това, а програмата е стандартна, отгоре на това инструктор ме посъветва за нея
но освати това кажете за добавките, как са :)

02.04.09
10:19

Казвам ти програмата ти не е подходяща. Това че някой те е посъветвал за нея нищо не значи. Добавките са ти ок.

05.04.09
17:58

В зареждащия период по колко да зимам в нетренировъчен ден пак ли по 20 на 4 приема или 10 грама на 2 приема (Монохидрат)

Пак 20. 4 по 5 гр.

05.04.09
18:12

Вземането на креатин монохидрат почнах от днес. Забелязах, че ми се пие много вода и че тренировката премина доста добре, без умора и т.н Стана отлична тренировка. Съмнявам се да има ефект веднага, но може би добре го усвоявам.Марката е канадска, не много известна, но ще видим струва ли си. А вярно ли е че задържа вода, и този ефект на задържане голям ли е че да повлияе на големината на мускулите?

Мнението беше редактирано от Valleri на 05.04.09 18:13.

05.04.09
18:49

да ще се надуеш рацете споко.

SH

08.04.09
12:39

Здравейте,тренирам от скоро и съм решил да взема креатин монохидрат, искам да ми кажете понеже ми говориха че вредял на дробовете,вярно ли е и ако го взема как да го приемам...Имам голяма нужда от покачване на маса...

08.04.09
13:00

Как да го приемаш ли ?  :coolgrin:
Пич, аз защо съм си играл да я пиша таз тема ? А ?

Е това, че теб не те е мързяло да я напишеш, не означава, че хората не ги мързи да четат...... Сигурно и тая тема, както и за карнитина, трябва да я едитнеш, че да се чете първото мнение :)

09.04.09
09:01

хора, от 2 дни вземам вече зоб :)
тъи като работя и в момента няма как да си нося прахчетата на работа ги пия ето така:
9h-Cellmass + 2 amino + 1 nitrix
9.30h ядене
12h-ядене
14h-2 amino + 2 nitrix
16h-ядене
19h-ядене
20h-NO Explode + 2 amino + 1 nitrix
тренировка

23h-Cellmass + 2 amino + 2 nitrix + сурватъчен протеин + нещто малко за ядене ако съм много гладен

Моля посъветвайте дали това е добре

10.04.09
23:14

казано от dimiar на 09.04.09, 09:01:

тъи като работя и в момента няма как да си нося прахчетата на работа ги пия ето така:
9.30h ядене
12h-ядене
14h-2 amino + 2 nitrix
16h-ядене
19h-ядене
тренировка

23h-Cellmass + 2 amino + 2 nitrix + сурватъчен протеин + нещто малко за ядене ако съм много гладен

Защо така раздробяваш Nitrix-a на по 1 хапче? Освен това преди лягане е добре да приемеш някакъв бавен протеин.

SP

11.04.09
10:16

казано от dimiar на 09.04.09, 09:01:

9.30h ядене
12h-ядене
14h-2 amino + 2 nitrix
16h-ядене
19h-ядене
тренировка

Човече защо ти е толкова голяма дупката между двата приема на Cellmass??? 14 часа??? Гледай да са 6-8 часа макс. И втората доза гледай да я пиеш веднага след тренировката, ти по три часа ли тренираш??

Мнението беше редактирано от Sparxter на 11.04.09 10:17.

11.04.09
11:06

Какво мислите , кой креатин е най-добър от тези : Creatine Mono (ON) , MEGA PRO - Creatine или primaFORCE - CreaForm :?

11.04.09
12:54

По 2 часа обикновенно, в 20 - 20.30 часа пия но експлоуд и отиван на трен към 21 часа щото пише 30-45 мин преди тренировка
а задължително ли е селмаса да го вземам по 2 пъти на ден, така като гледам мерителната му лъжица е 25 мг, а аз съм си взел
най-голямата разфасовка 960г, така за 2 месеца няма да ми стигне.

SP

11.04.09
15:42

разбира се че няма да ти стигне!Виж за 30 дни ще ти е точно. Аз имам две малки кутии и ще ми стигнат точно за 40 дни, колкото и съм ги предвидил. Пий си го както ти казва производителя - в тренировъчен ден след тренировка веднага първата доза, а втората 6-8 часа преди/след първата.

В нетренировъчен ден - веднага след ставане първата доза, а втората 6-8 часа след първата. Дозата ти е една лъжичка пълна до ръба в 120-140 мл вода.

11.04.09
18:38

ти какъв ефект чувстваш
не знам дали аз съм животно, но моята тренировка си е била почти винаги на макс, не ми се вижда тоя но експлоуд да ми дава повече енергия, нито съм по-въстановен от преди искам да кача 5 кг :(
за една година стаж съм качил около 12 кг, като съм отслабнал, сега съм 87 кг, като от 5 месеца някаде пия амино + сурватка и от  1 седмица вземам другите описани малко по-горе(промених малко начина на прием на нитрикс-а и протеина ще го вземам по 3 пъти на ден вече). Тренирам по 4-5 пъти на седмица.
Кога трябва да почувствам осезаем ефект от тоя зоб?

Мнението беше редактирано от dimiar на 11.04.09 18:38.

казано от dimiar на 11.04.09, 18:38:

Кога трябва да почувствам осезаем ефект от тоя зоб?

Направо се скъсвам от смях като почнете да зобите :lol:

12.04.09
11:21

и аз се скъсах от смях като ти видях галерията :D особено че до сега не съм се зобал и съм доста по-як от теб ;)

Мнението беше редактирано от dimiar на 12.04.09 17:35.

Очевидно ще трябва да го приемем на доверие това ;) След като така и така вече си толкова як, вместо да зобиш, че да ставаш още по-як, можеш да обърнеш малко внимание и на граматиката... И стига вече спам, т’ва е тема за креатина, не за това, кой как усеща NO Xplode, Nitrix и друга подобна “зоб”...

SP

13.04.09
07:17

Cellmassa си е креатинова матрица бре къв зоб кви пет лева??? :D баш по темата си е. Иначе аа вече 10ти ден го пия. Възстановява ме страхотно след тренировка, едвам се довличам до съблекалнята после направо летя към вкъщи като се прибирам - все едно не съм тренирал :D има известна твърдост в мускулите, което смятам, че до голяма степен е от него. Иначе си вдигам килограите на всички упражнения, ама сигурно щеше да е същото и без него.. просто не толкова бързо май.. Абе с две думи съм сравнително доволен.

SP

13.04.09
15:38

Здравейте :) Много хубава тема,браво.
Въпросът ми е следния - пратиха ми креатин от Франция на Met-RX.Сега започнах да го пия,но имам следния проблем - не се разтваря във вода.Знам,че е добре да се използва блендер,но за съжаление нямам и го пия така.Това намалява ли ефекта му и има ли някакъв проблем да го приемам така?Благодаря предварително :)

Мерси,Емзо :) За да не пускам нов пост,да питам тук пак,пия около 3л вода на ден,а изхвърлям доста,не знам дали се задържа,може ли да имам проблем или при всики е така ? мерси

Мнението беше редактирано от speedy на 13.04.09 16:02.

13.04.09
15:54

Пий го така и не се притеснявай.

13.04.09
17:59

Някой има ли лични наблюдения върху Krea-Genic ? Неможах да намеря нищо във форума относно този продукт.

RB

15.04.09
19:20

zdraveite mom4eta ot dneska sam v toq sait.temata e za creatina ama az da si kaja.dneska si zeh N.O. explode.imate li LI4NI vpezatleniq ot producta
———
ПИШИ НА КИРИЛИЦА ! =
emzo

Мнението беше редактирано от emzo на 15.04.09 20:23.

15.04.09
20:15

Ами имаме - продукта е много добър. А ти за какво смяташ да го ползваш? Друго ще пиеш ли с него?

RB

15.04.09
20:39

ами имам протиен на поуер фууд 82 лева и аминота.1 83 бях 88 кг.направих едно из4истване.сега сам 84 доволен сам.раката си ми остана 41 гардите не спаднаха а успях да сваля талията от 87 на 82!!!!!!!!сега 4уствам малко умора и застои така 4е ре6их да зема експлода.казаха ми в магазина 4е става и за маса и за 4истене.6те видя как 6те ми трагне.6те си правя кардио 2 пати седми4но корем у предми6ница правч секи пат като луд.искам да смакна талията до 77 постепенно(steeve reeves the great) и да ка4а размер в гардите наи ве4е гарба.според вас вазмойно ли е едновременно да оформя6 корем и да ка4ва6 размер в гарба?

15.04.09
20:50

Качване на маса в гърба и изчистване на мазнините от корема не се прави много лесно защото трябва да въртиш въглехидратите и не знам дали е удачно за начинаещ. Но можеш да пробваш. Когато си начинаещ ефекта идва доста по-бързо :) Иначе експлоуда определено ще ти повиши перформънса.

RB

15.04.09
20:56

ами пробвам секви не6та когато зима6 bcaa 4истенето се полу4ава без загуба на маса при мен.тренирам от по4ти 2 години мислих 4е сам средно напреднал но 6том сам на4инае6т о6те добре

RB

15.04.09
21:09

мисля да пробвам една програма за маса.плус екплода и протеин.повторения 6 на брои ако верно се ка4ва сила 6те се убия от дигане имам един геинер на Оптимум.НО какво да правя с ти4ането.корема 6те продалжа да го правя доста но вапреки ваглехидратите се надявам да остане кам 83 84.този месец 6те гоня маса но се 4удя какво 6те стане след цикала с експлода.размера които евентуално сам ка4ил 6те спадне ли?

15.04.09
21:11

Ами с експлоуд, протеин, 6 повторения в серия и при условие че правиш кардио 2 пъти в седмицата не мисля че ще загубиш размери. Даже по-скоро напротив да качиш малко. Но пак много зависи от храненето и калориите.

RB

15.04.09
21:23

не бе ясно ми е 4е с добавките и програмата 6те ка4а.мисалта ми е какво става когато спре6 НО експлоуда.силата пада ли?размерите падат ли както при креатина?искам да те попитам са6то прави ли се кардио при програма за маса.аз сам 4ел 4е пре4и за постигането на целта–пове4е маса?

15.04.09
21:28

Разбира се че кардиото пречи на масата. След експлоуда не мисля че ще загубиш силата или масата която си постигнал. Но разбира се с него ще се чувстваш коренно различно по време на самата тренировка. И от креатина спадането е минимално ако цикъла е направен както трябва. Отвори си отделна тема за тези въпроси да не спамим тази... все пак е за креатина конкретно.

RB

15.04.09
21:36

не сам о6те много в 4ас сори.гледам 4е има тема за експлоуда ама одавна никои не е писал там.маи си4ки дет са го зимали са умрели:-) мерси за отговорите

16.04.09
06:43

доколкото разбрах правиш секи ден корем и предмишница :О корем 3 пъти в седмицата наи-много,а предмишница 1..при претрениране на предмишницата се появяват възплаения

DE

16.04.09
07:00

След спирането на НОКСА естествено, че ще имаш занижени резултати. Нормално е. Масата ще си остане, той не задържа вода. Единствено силата ще ти спадне и то с незначителни кг.

RB

16.04.09
08:33

мерси мом4ета.колкото до предми6ницата не сам от в4ера във фитнеса и съм пробвал си4ко за моя организъм.тренирам предми6ница 2 или 3 пати седми4но за6тото само така има резултат.в нея има много от бавните влакна затова я тренирам понеделник и петак с по 20 побторения за бавните 6тото се уморяват по бавно,а в сряда правя по 12 за бързите.по принцип тренирането на бавните и бъпзите влакана на даден мускул го тренират изцяло и тая система важи за вси4ки мускулни групи.колкото до корема сигурни ли сте за 3 тренировки седми4но?мен ми се струва ужасно малко.не зависи ли и от периода в които сте?

16.04.09
09:11

може да получиш възпаления ако претренираш предмишницата,остави влакната ти :Д

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1