От какво се оплакваш? Като гледам, намалила си мазнините и си увеличила активното тегло! Какво по-хубаво от това?
30.03.09
08:16
Донякъде те разбирам.И аз не свалям особено на килограми,а главно на сантиметри.Но нали се сещаш,че това реално показва,че тялото ти се изменя и то към по-изтънено и оформено.Преди време имах за идеал 49кг.С времето реших,че това е абсурдно и свалих летвата до 52кг.Тогава mbarton ме накара да се замисля...каза ми,че ако искам да тежа 52 кг,това означава да имам по-малко мускули и повече мазнини,защото нали знаеш,че мазнините са по-леки.Тогава осъзнах,че и на 55кг ще съм добре.Важното е да имаш едно изваяно и хармонично тяло.Да се чувстваш добре в кожата си и да си поставяш достижими цели.И по-важното...да изградиш тяло от красиви,следователно и тежащи мускули,а не с леки сланинки ;-P
Така че мисля,че имаш напредък!
30.03.09
08:26
При мен стана така, че при приблизително същото тегло, формата на тялото ми е съвсем различна вече. Това предизвиква учудване в околните, а сестра ми ме нарече “анорексичка” ... ама при 59-60 кила каква анорексичка, бе джанъм?:)
Фуфи, супер си!
И имаш много добър прогрес. Може би кг са +, защото се теглиш след зареждащ ден, а въглехидратите малко или много държат вода...Абе, на толкова много неща може да се дължи това...Въобще не си го слагай на сърце! Важното е,че см по важните места падат!
Продължавай все така!
Ей Фуф, браво, само така, хич не го гледай кантара, аз моя съм го захвърлила....вообще, и аз като Ива на едни килограми изглеждам мнооого по различно от преди на същите килограми. Сантиметъра и това е :) само така :)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.03.09 08:43.
Всяка жена минава през невероятната психологическа битка между показанията на кантара и на сантиметъра. В момента в който спечели второто, заначи и битката е спечелена. Е и аз съм в кюпа. Тъй че ще се подкрепяме. Като за начало те поздравявам за свалените мазнини и качената МУСКУЛНА МАСА
Еха здравейте :) Мерси за мненията на всички :)
Към Петко К : не се оплаквам, ама храната ми идва много пък тя се определя от килограмите ми. Но категорично я намалям от днес.
Така да спретна отчета за днес, докъдето съм я докарала.
Ставане 9:00 - прилично е вече :) (трябваше да стана в 7, за да отида на едни лекции, ама нещо не ми се стори привлекателна идеята и телефона в стената, през глава на другата страна ... така до 9)
Към 9:30 кафето с млякото беше вече изпито и се метнах на велото за 20 минутки (все пак цяла седмица не съм въртяла не мога да се метна на 1 час)
10:30 Закуска от 30 гр мюсли + 200 гр кисело мляко
12:30 Тренировка ... и то каква ... ей сега разбрах какво било то фитнес тренировка, аз тоя 1 месец, че и преди това 2-3 седмици само съм си губила времето.
Загрявка 5мин колело + стречинг
3 кръга от следното:
Крачка на пред в напад + Крачка назад в отпад (това само с 1 крак да е водещ)-10 бр на крак (без тежест; и без това равновесието на края беше много тудно)
Римска мъртва тяга с големия лост- 20 бр - на третия кръг смених с 15 кг
Плие пак с големия лост - 20 бр (тук непосмях да клекна съсвем и само до 80 градуса) тук пак на 3-я с 15 кг за да мога да завърша
Беше запланувано и лег преса в тия кръгове, но не мисля, че щях да ги завъртя 3 пъти тогава, щях да изплезя езика още на 2-я кръг.
3-те кръга без почивка .... лошо ми беше после.... толкова пот не се е ляла от мен никога... а сега разбрах, разказите на лимка за залата и мамутите :) имах подобно преживяване :) В мойта зала само да кажа, до сега не съм виждала някой независимо мъж жена да прави тяга или клек и т.н предимно момченцата са по лежанките :) момичетата при розовите гири :) Та така събрах погледите на господата, но за моя радост никой не посмя да се изкаже. :)
След 30 сек почивка от кръговете се метнах на бърпети 10 бр и бях аут ... почна да ми се вие свят и реших да прекратя с 20 минути пътека и стречинг. Много съм доволна от тренировката, но въпросът е дали утре ще мога да стана :)
След тренировка в 14:00 Извара - 150 гр с вода (още не мога да се наканя да си взема чист протеин )
15:00 пилешкото филе с сусам -150 гр И сега 15:30 ще има 2-ро кафе, защотот трябва да ходя в университета и усещам как ще заспя :) Довечера ако имам някакви минимални сили... смятам да се умаломощя с бягане и да си легна в 9 :)
Водата ... м дотук съм на ... 2,5 литра до довечера може и 5 да ги направя както съм тръгнала.
фуфи, евала и за тренировката и за резултатите ( аз малко поблейвам в последно време и чак сега ви видях)! Само така момиче! Страхотна си ;)
Ей мерси мерси Алегра :) стараем се :) Даже днеска май се престарахме с това бягане вечерта, меко казано съм парцал. Храна няма много за дописване само едни лешници 25 гр в 19 щото тогава се прибрах иии белтък+ сирене и извара и краставица и пресен чесън в 20:30 (много вкусно беше)
Сметките днеска са П-146 В-77 М-51 к.кал-1249
Добре е доволна съм от днеска и храната беше добре тъкмо това количество ми трябва и тренировките ме умориха, тая вечер ще спя като къпана. :) Хайде лека ви и до утре примерно.
А водата я докарах само до 4 литра :)
Общо-взето си на прав път.
Намали кръговете на 2 (два) и си вдигни броя повторения за краката на 40 минимум, с най-малката възможна тежест и постепенно ще вдигнеш тежестта - с не повече от 2,5кг на седмица.
Много добра идея за второ кардио привечер - ще изгориш млечната киселина (мускулната треска).
Само че пак се изхвърляш - защо си се скапала от тичането ????
Трябва да е умерено, дори леко - тоест СТРОГО аеробно!!!!!!!!!!!!!!!!
Даже ако си много изморена - върти на велото вместо да тичаш.
И по-кротко въобще и изобщо - като направиш треировка и половина наведнъж няма да отслабнеш повече - само ще се скапеш и ще ти пострадат следващите тренировки, тоест връщаш се 2 крачки назад.
Май звуча много поучително, но ми е професионална деформация :)
Успех!
казано от FuFi на 29.03.09, 07:56:
Обаче преди да ги почна тия щанги да ви питам:
Имали негативни последствия от тренировка с наколенки (ластични)? Защото при всичките упражнения не мога да си позволя да мина 90 градусовия ъгъл между бедро и подбедрица (причината съм я описвала вече в дневника си ). Та си мислех поне да започна за мое успокоение с наколенки, които малко или много ще ми подсилят колената. Питам защото, четох, че коланите за кръста не трябва да се ползват постоянно ами само при тежките серии, затова на същия принцип предполагам и наколенките не е хубаво да са постоянно с мен, но поне докато се уча на техниката ?
Здравей!
Ами не съм много сигурна, но мисля че не е добре да тренираш с наколенки, освен ако нямаш или не си предразположена към травма (мързеше ме да прочета целия дневник) :-/ Наистина наколенките държат ставата по-стабилна, но това по принцип е ролята на връзките в ставата, тоест с наколенки връзките стават “по-мързеливи” вместо да укрепнат...Тъй че ако питаш мен, качествено загряване или в екстремни ситуации загряващ гел - а правилната техника я научи с по-малко килограми, за да се предпазиш от контузии
Мнението беше редактирано от mbarton на 30.03.09 23:03.
казано от mitaka101 на 30.03.09, 19:48:
Общо-взето си на прав път.
Намали кръговете на 2 (два) и си вдигни броя повторения за краката на 40 минимум, с най-малката възможна тежест и постепенно ще вдигнеш тежестта - с не повече от 2,5кг на седмица.
Много добра идея за второ кардио привечер - ще изгориш млечната киселина (мускулната треска).
Само че пак се изхвърляш - защо си се скапала от тичането ????
Трябва да е умерено, дори леко - тоест СТРОГО аеробно!!!!!!!!!!!!!!!!
Даже ако си много изморена - върти на велото вместо да тичаш.
И по-кротко въобще и изобщо - като направиш треировка и половина наведнъж няма да отслабнеш повече - само ще се скапеш и ще ти пострадат следващите тренировки, тоест връщаш се 2 крачки назад.
Май звуча много поучително, но ми е професионална деформация :)
Успех!
Mитак, понеже си виден професионалист тук и си разбираш от работата (пък аз ходя по чуждите дневници и чета ли чета..) искам да питам, защо се намаляваш тренировката на 2 кръга по най-малко 40 повторения? И аз правя кръгова за долната част ама по 4 кръга х 25 репс праскам..И целта ми е каква мислиш..да смалим крачетата (на мен все ми се струва че растат ама то моя телевизор е с многогодишна деформация :lol: ). Трябва ли и аз да послушам този съвет?
И още един въпрос така и така ще спамя..днес като тичах след тренировка с тежести за горна част (спрвка дневника ми) на 6тата минута ми се изчерпа гликогена. Защо се получава и какво означава това?
Фуф, вери сори че ти спамя дневника с лични размисли и страсти :red: Дано не ме погнеш с метлата :lol:
защо се намаляваш тренировката на 2 кръга по най-малко 40 повторения?
заради това:
... почна да ми се вие свят и реших да прекратя с 20 минути пътека и стречинг
Даже днеска май се престарахме с това бягане вечерта, меко казано съм парцал.
Пак повтарям - ако направиш две тренировки в една - няма да изгориш 2 пъти повече мазнини, само ще си прецакаш следващите няколко тренировки, тоест вървиш назад.
А сега конкретно на въпроса:
И аз правя кръгова за долната част ама по 4 кръга х 25 репс праскам..И целта ми е каква мислиш..да смалим крачетата
И отколко време продължаваш така? Защото в един момент организма засилва метаболизма и отслабването спира ,поради достигнато равновесие в приетите/изразходените калории.
Тогава трябва да го нарушиш отново - тоест да изразходваш повече калории, отколкото да приемаш. С други думи трябва да увеличиш енергоразхода от треннировка и да намалиш калориите от храна.
Енергоразхода в тренировката може да се увеличи по следните начини:
- увеличаване на работните тежести;
- увеличаване на сериите и повторенията в тях;
- намаляване на времето за извършване на същата тренировка;
- комбинация от горните;
В контекста на горене на мазнини, аз препоръчвам (обикновено) увеличаване на повторенията, сериите и намаляване на почивките между сериите, но всичко това в 45-50 минути. Не повече. Отделно си правиш аеробика, стречинг и друга тренировка - за гърди например.
Познавам хора, между другото, на които краката им растат на 25 повторения в серия.
Моят дългогодишен опит показва, че е по-добре повторенията ти да са над 50 в серия.
Но всичко е въпрос на личен избор и аз не натрапвам мнението си никому!
Успех!
Ехе здравейте, днес ще съм кратка защото се успах и трябва да наваксам с тренировките.
1-во Алегра не спамиш !
2-ро Митак мерси за съветите, ще ги послушам, освен това започнах комплекса за савите глюкозамина и хондроитина (дано не ги обърках)
3-то Да обясня за вечерното бягане.
- Не ми е с цел аеробно упражнение. С цел издражливост и бързина е. Обяснявам веднага, вчера ми бе съобщено: ” В събота и неделя си на турнир по тенис на корт” аз не съм тренирала от има няма 5 години .... играла съм 3-4 пъти ама не и тренировка... т.е бягането ми е под всякаква критика, а там много се бяга и то бързо. Та така за weekend-a ще ми се изтърсят на главата по 3-4 мача минимум на ден още незнам схемата и ако не ходя да бягам сега просто няма да мога да ги издържа. Бягането представлява : спринт (на макс колкото време мога.... докато си изплюя дробовете... не е повече от 1 минута и половина просто защото доскоро пушех) после лек крос докато се поуспокои дишане и пулс и пак спринт и така. Знам не е подходяща техника за бодибилдинг, но е подходяща за тенис :) така са ме тренирали... така бягам :) знам че в края на седмицата бедрата ми ще са 2-ни но спорта си иска жертвите, наясно съм и си поемам отговорността и последиците. Ааа пък бягам вечер, защото сутрин не можах да се науча да ставам в 6 днес даже се успах и станах в 10 :(
Толкова от мен, че няма време за тренировки. Днес ще е вело, гръб, и пак любимото бягане. Обещавам тая техника на бягане да е само за тази седмица :)
Лек ден ви желая и спорни тренировки :)
31.03.09
10:19
Това е интервално кардио. И е много подходящо, е зависи от продължителността де. Аз правя след всяка тренировка 15тина мин. И няма да ти пораснат бедрата ако се храниш правилно :)
Венци права си, че е интервално, но си вдигам пулса на макс, а не в граници 55-80 % :) и дааа товаря сърцето знам :) само тая седмица ще е така обещавам :) Колкото до краката дали ще пораснат ... ще разберем в края на седмицата :) но аз имам спомен, че като тренирах тенис и бягах по този начин ги бях понапомпила възможно е и да е от храната, защото тогава я карах на джобове предимно :)
Пък сега тъкмо се връщам от тренировкаа бешеее повече от добре ... много съм доволна, за пръв път цяла тренировка да изкарам сама в залата... от толкова време не съм била насаме с мислите си голям кеф и това ми подейства доста мотивиращо и се размазах. Тренировката обаче ще я описвам по-късно, сега отивам да тършувам по другите дневници :)
Добро утро вчера пропуснах отчета и сега има много да се наваксва ... затова почвам по бързата процедура:
10:00 Прясно мляко с нес кафе 300 мл
След кафето 20 минути велото.
11:30 Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес и пшенични кълнове) 1 филия≈70гр
сирене + извара 50гр
Тука към 13:00 някъде тренировка, която ще отиша по надолу, че е много.
15:00 Кисело мляко 100 гр
Протеин -Nectar 27 гр (не съм очарована, има още да мисля по темата за протеина)
16:00 Пилешко бон филе със сусам 150 гр
16:30 Прясно мляко с нес кафе 300 мл
19:00 лешници 25гр
21:00 пица 100гр (от моята високо белтъчната, ама ме болеше корем и не ми се ядеше много)
22:00 сирене + извара 50гр
краставица
Тука първо да обясня какво е това сирене + извара :) Намерих му цаката аз за изварата.... беше ми писнала вече и някак си ми сладнеше тази която съм си купила сега пък имам 3х1кг вече май са 2 не съм гледала, затова в 200 гр извара сложих 50 гр сирене и си улесних живота много :) това чудо през пасатора и стана много хубаво.
Сега ето и ТРЕНИРОВКАТА:
загряване с велоергометър 5 минути
3 кръга
гребане с лост - 11 кг 10 бр
гребане с дъмбел - 6,5 кг 10 бр на ръка
добро утро 11 кг 15 бр
опити за набиране 2 бр
3 кръга
флайс 5 бр
изтласкване на лост от лег - 20 кг 5 бр
3 кръга
хоризонтален скрипец 30;30;25 5 бр
ветрикален скрипец 30;30;25 5 бр
железен кръст по 10 кг от всяка страна 10 бр
усукване на диск 50 бр на страна
хиперекстензии 10кг;5 кг 10;10
пътека 20 мин
Без почивка в самите кръгове и по 1-2 минути м/у отделните комплекси.
Еми това беше вчера ... а прогреса е че се престраших и едното набиране беше не както до сега да се катеря по лоста и само да се спускам ами от долу с отскок нагоре... ама много малко се задървах горе :( абе слаба работа тоз моя гръб и вчера се усетих, че се опитвам инстинкривно да го изкарам набирането на ръце, което е груба грешка.ХА
Вчера нямаше бягане ... не намерих сили. Днес ще има обаче защото е ден за почивка :) имам предвид почивка от залата, иначе колелото еи го на чака ме и после и стадиона и той ме чака сигурно :)
Хайде, че много ви стана лек ден.
Мнението беше редактирано от FuFi на 01.04.09 07:25.
Айде ето ви отчета и за днес ... тъпо време ... тън ден :( Няма силова тренировка, само сутринта вело и вечерта бясно бягане ... ей дробове не ми останаха.
Храната днеска беше следната:
10:00 Прясно мляко с нес кафе 300 мл
12:00 Оризовки 7 бр
сирене + извара 50гр
15:00 Пилешко бон филе със сусам 150 гр
Тука какъв сън му отпрах ... ама нали ми е ден за почивка, пък иии откакто ставам в 9 не ми стига съня, друго си е 10 часа сън, които сега ми липсва :(
17:30 бадеми 50 гр
18:30 Пилешка пържола от бут 75 гр (тук алтернативата беше филия хляб с извара ... но добре, че видях тая пържола ... голям глад след тоя следобеден сън ме хвана и още ме държи)
20:30 яйчен белтък на тефлонов тиган 4бр≈150гр
сирене + извара 150гр
Общо :П-144 ;В-92; М-48 к.кал - 1270,5
Еми да ама цял ден съм гладна ... тия оризовки объркаха работата щото дават много въглехидрат пък не хранят изобщо, в неделя на зареждането ги изяждам и повече няма да купувам.
Утре обаче смятам да си взема суджук :) телешки естествено, че днеска цял ден като съм гладна и се чудя какво ми се яде и това измислих ... не е най-доброто но е по-добро от мазен бургер примерно.
Това е от мен чакам с нетърпение да си легна и да заспя, че с тоя глад дето ме е хванал като нищо ще объркам пътя.
Добро утро на всички .... за мен не е много добро :( хич не можах да спя пак се мятах до 2 в леглото после заспах и пак сънувах съня с набирането ... първо ми беше забавно ... ама вече ми е като кошмар за 3 или 4-ти път сънувам едно и също, нещо съм се повредила и съм се вманиачила в това набиране .... ама ще го направя пък ... след 1-2 години :(
За вчерашният глад успях да се преборя, като легна и няма проблем. Най-интересното е, че мога да легна гладна и ставам сита ... обаче ако съня е следобед е обратното там лягам сита и като стана мога да изям хладилника.
Днес започваме с 25-30 мин кардио на колелото... малко по-късно тренировка за ръце ... бицепс, трицепс, рамо, ала-бала :) смятам да си вдигна малко тежестите тука вече, ще видим с колко и как :) Довечера ще се изцедя за последно с тичане ... утре ще е само силова тренировка може би корем, че тази седмица малко го забравих с тия много новости в програмата ми :)
Хайде лек и усмихнат ден ... въпреки, че времето вън е гадно, поне в гр.Варна.
Каква я мислех тя каква стана :) Домързя ме да отида до залата ... много смотано време вънка и на мен нищо не ми се прави освен да спя :) Та преместихме тренировката за ръце вкъщи и се получи следното :
Всички упражнения са изпълнени с 2 дъмбела по 4,4 кг
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж (едновременно с 2-те ръце) 3х10
Концентрично сгъване 3х8
Кик-бек 3х10
Френска преса с 1 дъмбел 3х10
Повдигане на ръцете напред 3х10 на ръка
Разгъване на дъмбел зад глава с 2 ръце 3х12
повдигане на ръцете настрани (тук намалихме дъмбелите на 2,2 кг) 3х10
Ммм ... туй то :) Кратко и ясно .... без кардио щото ми писна да връткам педалите, все пак сутринта вече ги врътках веднъж.
Храната ще я описвам довечера, че вълкът в мен пак се събуди и незнам какво ще “омахам” :) за обяд вече “сгънах” 1/2 суджук (от вчера му се каня и... няма да му простя )
Хайде чао ви за сега ... тъй както се е нагрочило вън като нищо ще ме предизвика да се метна в леглото без това имам да си доспивам от снощи.
Е чак пък джънк ... защо така мислиш ... то си е месо - този който аз ям е 60% теле 40% прасе + сол и някое друго Е за поддържка на формата и годността :) Защо го определяш като джънк ? заради Е-тата или заради солта ? едва ли е заради месото :)
казано от FuFi на 02.04.09, 12:12:
Е чак пък джънк ... защо така мислиш ... то си е месо - този който аз ям е 60% теле 40% прасе + сол и някое друго Е за поддържка на формата и годността :) Защо го определяш като джънк ? заради Е-тата или заради солта ? едва ли е заради месото :)
Вероятно, защото не си сигурна дали е месо...
Ако е домашно - ок; ако е сушеница...пак става (макар и солено) ама...суджукът, луканките и саламите - дори и производителите едва ли знаят какво влагат...
Ахаааа, не, не. Искам да кажа, че е като семки и бонбонки, за това го ползвам аз. Като ми се хапва нещо ей така и маам суджука. Даже и по улиците съм яла, направо със зъби. Смях голям :)
Мдам сега разбрах ... еми Лим да права си, че не мога да съм сигурна, че е месо, но уж го вземам все от едно и също място и попринцип магазина е фирмен и ... както и да е имам им доверие чесно казано :) знам че не е 100% месо и че има и соя, но къде пък няма ( да в домашните ... но съм градско чадо, аз прасе на живо не съм виждала, камо ли домашен суджук :) това е смешно ама е без майтап). А колкото до това, че е като семки и бонбонки... съгласна съм... как го омахах половината за отрицателно време не е истина :)
Ами, ако трябва да ядем само неща, които са истински, не знам дали изобщо трябва нещо да ядем. Всичко е боклук, реално погледнато. Месото дето уж е чисто месо, пак е пълно с какво ли не. Да оставим настрани стероидите, с които хранят прасетата и пилетата, а после май го киснат в разни течности за да не се разваля. Изобщо - всичко е скапано.
02.04.09
12:35
Добре че са бабите и дядовците по селата, че да произвеждат нещо що годе свястно.
Ей голям глад днеска пак ...
ето я и храната :
09:30 Прясно мляко с нес кафе 300 мл
11:30 Кисело мляко 200 гр
мюсли 30 гр
14:00 Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес и пшенични кълнове) 1 филия≈70гр
суджук 100 гр
сирене + извара 50гр
16:00 пилешка супа 200 гр
17:30 пилешка супа 200 гр
Следва:
21:00 Пилешко бон филе със сусам 150 гр
Нядъке между храненията се оказа и че съм изяла и другата половина от телешкия суджук :roll: иии към 18:00 преди бягането имаше 5-6 сушени кайсии за отскок :) Ей голям съм дзвер днеска ... и като се замислих следобяд що съм такава и докато погледна календара ми стана ясно .. ПМС ... ама съм една разсеяна и аз , дано наистина на това да се дължи отвратителният ми глад щото не може така .... 2-ри ден само си тормозя психиката и се обеждавам сама, че колкото и да съм гладна не трябва да се хвърлям на храната като невидяла и на със супички се залъгвам. Ужасна работа. искам да свърши тоя смотан глад или поне да идва неделята, че да се наям като хората :(
Ей начииии много сте гадни...и на мен ми се прияде суджук сега! Я метнете едно колетче насам, инак има да чааакам докато се прибера :(
02.04.09
19:40
казано от FuFi на 02.04.09, 18:03:
Ей голям глад днеска пак ...
ето я и храната :
09:30 Прясно мляко с нес кафе 300 мл
11:30 Кисело мляко 200 гр
мюсли 30 гр
14:00 Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес и пшенични кълнове) 1 филия≈70гр
суджук 100 гр
сирене + извара 50гр
16:00 пилешка супа 200 гр
17:30 пилешка супа 200 гр
Следва:
21:00 Пилешко бон филе със сусам 150 гр
Нядъке между храненията се оказа и че съм изяла и другата половина от телешкия суджук :roll: иии към 18:00 преди бягането имаше 5-6 сушени кайсии за отскок :) Ей голям съм дзвер днеска ... и като се замислих следобяд що съм такава и докато погледна календара ми стана ясно .. ПМС ... ама съм една разсеяна и аз , дано наистина на това да се дължи отвратителният ми глад щото не може така .... 2-ри ден само си тормозя психиката и се обеждавам сама, че колкото и да съм гладна не трябва да се хвърлям на храната като невидяла и на със супички се залъгвам. Ужасна работа. искам да свърши тоя смотан глад или поне да идва неделята, че да се наям като хората :(
Според мен мн късно хапваш нещо по-сериозно,защото каквото и да си гворим,млякото не може сериозно да те нахрани(или поне при мен е така).Сигурно и затва мн ти се яде.
А тази супя,дето я ядеш домашно приготвена ли е или от тези готовите с многото Е-та ;-P
Ами аз огладнявам сериозно към 5-6 следобяд ... не смятам че проблема е в това че късно съм почвала със сериозните неща за ядене Какво по сериозно от кисело мляко със мюсли ? А супата е домашна и е без фиде ако ви интесерува и да вода с месо е нищо повече :) Междудругото в момента вече не съм гладна, след филетата ... бе странна работа, но го отдавам изцяло на ПМС защото ми се ядат точно определени неща :) Като торта Гараш например :) пак да кажа попринцип не съм по сладкото, така че смятайте за какво става въпрос сега ... и така ще се поизмъча няколко дена, но ще мине.
02.04.09
20:18
казано от FuFi на 02.04.09, 19:56:
Ами аз огладнявам сериозно към 5-6 следобяд ... не смятам че проблема е в това че късно съм почвала със сериозните неща за ядене Какво по сериозно от кисело мляко със мюсли ? А супата е домашна и е без фиде ако ви интесерува и да вода с месо е нищо повече :) Междудругото в момента вече не съм гладна, след филетата ... бе странна работа, но го отдавам изцяло на ПМС защото ми се ядат точно определени неща :) Като торта Гараш например :) пак да кажа попринцип не съм по сладкото, така че смятайте за какво става въпрос сега ... и така ще се поизмъча няколко дена, но ще мине.
Иеята ми беше,че като почнеш да ядеш по-късно следобед до вечерта ти се хапва,защото едва ли не организмът си иска пропуснатото.Поне така го виждам аз.Иначе за супичката-защо не прибавиш и зеленчуци,мисля,че ще стане мн по-вкусна :-)
казано от FuFi на 02.04.09, 19:04:
Allegra ще ти скрия 2-3 суджука в куфара ;-)
Ихаа, уредихме се ;-P
Фуфи, виждам че и теб Глад-ът (с главно Г е да) те е подгонил..и мен така :( Ей това в последно време мога цял ден да набивам и пак да не ми стигне :lol:...шЪ сЪ опрайм някой ден де, т’ва е ясно.
Изказах се, сега да си ходя да си драскам в моя си тефтер ;-)
казано от Allegra на 02.04.09, 23:06:
казано от FuFi на 02.04.09, 19:04:
Allegra ще ти скрия 2-3 суджука в куфара ;-)
Ихаа, уредихме се ;-P
Фуфи, виждам че и теб Глад-ът (с главно Г е да) те е подгонил..и мен така :( Ей това в последно време мога цял ден да набивам и пак да не ми стигне :lol:...шЪ сЪ опрайм някой ден де, т’ва е ясно.
Изказах се, сега да си ходя да си драскам в моя си тефтер ;-)
Абе, вие кво се жалвае за вашия глад? Някои хора (визирам мене си), вълкът ги буди дори през нощта да ядат... Хахаха
Хе ето ме и мен :) Добро утро :) Днеска станах сама без часовник :) не че съм се наспала ама бива :)
Относно глада и съня Лимка... аз съм от хората дето легат вечерта и стават сутрнта ... без излишни нощни разходки ... е сега с тая вода ставам 1 път примерно ама то няма как. Но иначе ми е познато това твойто с глада вечер ... при мен октомври месец (когато сложих около 3-4 кг отгоре) тъкмо се бях прибрала от САЩ и цял месец мина докато си оправя часовника щото 7 часа разлика са си 7 часа :) и имаше моменти в който съм ставала в 2-3 часа да ГОТВЯ ! не само, че ядях ами обикновенно ми се ядеше от онези хубавките спагети чойс :) и в 2-3 ставах и си ги правех и си ги хапвах и ефекта беше на лице :) Добре, че успях да оправя часовника, че не ми се мисли колко още щях да сложа отгоре :)
Така да направя половин отчет сега докато съм седнала и съм се сетила .
Днеска пак няма тренировка в залата ...
Сутринта кафето велото всичко нормално
после закуска мюсли с кисело мляко :)
До тук добре ... ама кой дявол ме хвана да правя пролетно почистване ... забравих обяда и то стана една
в 15:30 хапнах все пак и сега опъвам краката и не мърдам повече, че разместих цялата къща и се размазах ... пък съвсем изключих за утре :)
Оле оле каква я свърших пак .... уж щях да си почивам и да ям ... пък то какво стана излязох и се забравих... днеска за разлика от предните 2 дена никакъв глад, толкова никакъв че забравям да ям ... е в 19 се сетих и понеже бях на вън и лапнах един банан на бързо ужас ужас много ме е срам :( Храната е много омазана днес след малко ще смятам ако успея да я докарам до 1000 ккал ще е добре... а водата ц ц ц 1 литър до тук :( Голям срам днес. Айде водата ще я поправя за нея има време ама тая храна незнам и тоз банан в 19 ! къде ми беше акъла ?
Мнението беше редактирано от FuFi на 03.04.09 18:12.
казано от FuFi на 03.04.09, 16:33:
Оле оле каква я свърших пак .... уж щях да си почивам и да ям ... пък то какво стана излязох и се забравих... днеска за разлика от предните 2 дена никакъв глад, толкова никакъв че забравям да ям ... е в 19 се сетих и понеже бях на вън и лапнах един банан на бързо ужас ужас много ме е срам :( Храната е много омазана днес след малко ще смятам ако успея да я докарам до 1000 ккал ще е добре... а водата ц ц ц 1 литър до тук :( Голям срам днес. Айде водата ще я поправя за нея има време ама тая храна незнам и тоз банан в 19 ! къде ми беше акъла ?
Абе Фуф, как така не се сещаш за храна, аз докато си отворя очичките и си мисля за закуската :) ама остисквам да е след сутрешния крос, понеже той да е нагладно, инъче.....не мога без закуска :)