Привет :)
Да се отчета за днес - имам да описвам само храната, защото не се добрах до залата.... не бях хич за тренировка!!
Сутринта само направих едно интервално кардио и кор.преси вкъщи. Хич не се харесвам такава....кога ще мога пак да ида в залата??? :-/
Ако зависеше от мен щях да се назоря днес, ама приятелката ми ми вика “само през трупа ми” - щяло по-лошо да стане! Малко ме е страх да не се замажа, ако прекъсна за повече от 3 дена....
Ето какво ще се яде:
- полен, кафе с малко мляко
- 1 малка ябълка, Уей
- ов.трици - 40гр., извара - 200гр., стевия
- омлет от: 5 белтъка и 2 жълтъка, малко зехтин
пълнеж: извара, стевия
- свинско филе ( печено ) - 100-тина грама, вар.лук
- извара - 250гр.,зехтин - 30мл.,домати
Ккал - около 1460…....малко са, но няма да имам много движение днес
Ей!! Кажете - да тренирам ли утре?
казано от Cedar на 02.04.09, 09:19:
Малко ме е страх да не се замажа, ако прекъсна за повече от 3 дена....
Нидей се замазва, че ... как ще се търкаляш после до залата :lol: Ща набия аз теб вече! 3 дена?! Нищо няма да стане.
казано от Winnie на 02.04.09, 09:23:
Нидей се замазва, че ... как ще се търкаляш после до залата :lol: Ща набия аз теб вече! 3 дена?! Нищо няма да стане.
:red: Оф, ами знам ли?! Е, добре :) ще пропусна и утре ......
казано от Cedar на 02.04.09, 09:25:
казано от Winnie на 02.04.09, 09:23:
:red: Оф, ами знам ли?! Е, добре :) ще пропусна и утре ......
Ей, мъник, я си почивай, аааа....ще има шамари :)
:down: ми.... и утре няма да ходя, чак в събота :)
Къде ме набара тоя Грип бе.... :-/
казано от Cedar на 02.04.09, 09:52:
До колкото си спомням имаш у дома си вело или кростренажор, нали ? Щом толкова много искаш да направиш нещо, повърти у вас, но после веднага под душа, да го няма това разтояние от залата до вас, поизпоти се хубаво, понякога това помага при грип, при мен лично помага :)
Хем и ти ще си доволна, хем и бацилите ще изкараш :) Оправяй се, ей :)
казано от Vessi на 02.04.09, 10:00:
казано от Cedar на 02.04.09, 09:52:
До колкото си спомням имаш у дома си вело или кростренажор, нали ? Щом толкова много искаш да направиш нещо, повърти у вас, но после веднага под душа, да го няма това разтояние от залата до вас, поизпоти се хубаво, понякога това помага при грип, при мен лично помага :)Хем и ти ще си доволна, хем и бацилите ще изкараш :) Оправяй се, ей :)
Да, имам кростренажор, аз така и направих тази сутрин ! Спретнах едно интервално кардио, изпотих се добре и в банята! :)
Аз в залата се къпя винаги....не мога да чакам до вкъщи. То докато се прибераааа.....
казано от Vessi на 02.04.09, 10:32:
Именно, за да не те лъхне като излезеш от банята във фитнеса :)
Дам. То в тази зала,която ходя сега е малко мръсничко - може да съм се заразила....
Аз се чудя на хората, които не се къпят след тренировка - ходила съм приятелки и след като свършат си тръгват даже с анцунзите :roll: , като се има предвит, че няма и да се пребират??
казано от Петко К на 02.04.09, 10:49:
Ами аз почти никога не се къпя в залата.
Но се къпеш във вас след това, нали?
Има хора,които отиват в залата почти като за размотавка...ако не са се изпотили и грам, защо да се къпят?
След тренировка по мен няма сухо местенце...Противна ми е мисълта, че ще оставя това нещо да засъхне по мен...
казано от Limka на 02.04.09, 10:57:
Има хора,които отиват в залата почти като за размотавка...ако не са се изпотили и грам, защо да се къпят?
След тренировка по мен няма сухо местенце...Противна ми е мисълта, че ще оставя това нещо да засъхне по мен...
Точно! Особенно, ако вън е 30 градуса!
Още съм болнаааа :blank: - много е гадно!!! Няма ли да има край! Снощи не съм мигнала от тва гърло....
Загубих си тотално апетита, подпухнах от тия гадни бонбони и прахчета... :-/
Ще опиша храната само, не тренирах сериозно - само 20мин. кардио с кор.преси и клекове
- полен, кафе с мляко
- 1 ябълка, суроватка
- ов.трици - 40гр., извара - 150гр., кис.мляко
- омлет: 5 бел.+ 1 жълтък., пълнеж: от онова Ескуйза май се казваше.....??!
малко зентинче
- пилеш. филе - 150гр., домати,лук,зехтин - 20мл.
- извара - 250гр.,зехтин - 30мл., краставици
ккал: около 1450
Видях линка, който Ива предлижи и реших и аз да се измеря :) ето какво ми излезе: 17% и....
Body Mass Index: 17.2 kg/m2
Waist-to-Height ratio: 0.38
Percent Body Fat: 2.8%
Lean Body Mass: 46.6 kg
You are underweight by 3.6 kilograms (7.9 pounds).
You may need to increase your caloric intake.
Consume at least 1846 calories per day.
Your diet should contain at least 76 grams of protein per day.
03.04.09
10:41
Това не са точни калкулатори, но ако си направила всичко, както трябва - си направо в анорексичната област, която епод BMI 18.
Ами то не ти трябва калкулатор, за да го видиш, конкретно за Кедър говоря >:( И пак въпросителната: защо нямам цикъл?
03.04.09
10:46
Тук трябва лечение, ако е така, а и съвсем друг тип диета - за покачване. Не си съсипвай здравето, момиче - не знаех, че нямаш цикъл!
BMI-то ми винаги е било около 18. Е аз ям, колко повече? Той горкия ми стомах започва да отказва вече.... нали за това пия и ония хапчета за стом.истории.
Ох, а тоя цикъл незнам какво да го правя вече...... ясно е - не е до храната - освен да огранича силовите тренировки!? Може да се претоварвам - от 3 години не съм правила и седица почивка.....
Мнението беше редактирано от Ambriel на 03.04.09 13:15.
казано от Vessi на 03.04.09, 10:48:
Ей, кедър, защо пак си тренирала, оздравей първо бе момиче, аааааа......
Утре няма :) до неделя трябва да съм добре вече....Много лошо бе - не вдигнах и градус температура :roll:
Принципно няма значение дали ограничаваш храненето или не спираш да тренираш. И двете са едно и също ;-)
Ела с нас в неделя на фитнес.
03.04.09
10:55
Ти май несе замисляш сериозно, мацка. Откога нямаш цикъл?! Та ти дефакто си стерилна в момента, това как ти звучи? Може би го имаш за неоснователна причина да спреш силовите тренировки?! Извинявай за по-грубия тон, но това трябва да те накара да се замислиш. не знам как вашите също на са се заели ...
казано от Ива Павлина на 03.04.09, 10:55:
Ти май несе замисляш сериозно, мацка. Откога нямаш цикъл?! Та ти дефакто си стерилна в момента, това как ти звучи? Може би го имаш за неоснователна причина да спреш силовите тренировки?! Извинявай за по-грубия тон, но това трябва да те накара да се замислиш. не знам как вашите също на са се заели ...
Наясно съм Ива, замисляла съм се! Но от нищо не се повлиява.....знаеш ли на колко лекари съм ходила и нищо! Намират решение само със хормони, даже последния гениколог, при с който се консултирах ми каза в никакъв случай да не пия повече противозачатъчни и съвсем се обърках....! Стойностите ми са на 6….
А родителите ми....там е мътна и кървава - всеки е “дръпнал” на някъде.
03.04.09
11:09
Щом от нищо не се повлиява състоянието ти, а 3 години не си почивала от силови тренировки, не ти ли идва наум да ги спреш за малко и да видиш какъв ще е ефектът?! Толкова експерименти си правила досега с горкото си тяло, направи и този!!
казано от Ива Павлина на 03.04.09, 11:09:
Щом от нищо не се повлиява състоянието ти, а 3 години не си почивала от силови тренировки, не ти ли идва наум да ги спреш за малко и да видиш какъв ще е ефектът?! Толкова експерименти си правила досега с горкото си тяло, направи и този!!
Да, ще пробвам да ги понамаля, смятах на шейпинг да започна да ходя...Аз съм странно “животно”, не усещам умора и неусетно претринирам, а това като се насъбере с години....
казано от Winnie на 03.04.09, 10:55:
Принципно няма значение дали ограничаваш храненето или не спираш да тренираш. И двете са едно и също ;-)
Ела с нас в неделя на фитнес.
Ако съм оздравяла до тогава, къде ходите?
Решихме през викендите да си правим кефа - лаф, малко фитнес и после сауна - на Дубровник в Макс-фитнес. Знаеш ли го?
казано от Winnie на 03.04.09, 13:20:
Решихме през викендите да си правим кефа - лаф, малко фитнес и после сауна - на Дубровник в Макс-фитнес. Знаеш ли го?
Да, той е новичък....
Прати ми телефон на личните и ще ти звънна утре да ти кажа часа на срещата :)
казано от Winnie на 03.04.09, 13:26:
Прати ми телефон на личните и ще ти звънна утре да ти кажа часа на срещата :)
Добре, но не съм сигурна, че ще съм за тренировка :) , ако не успея - другата седмица...
Тренировката 5 лв. ли беше там? Сега отскочих до Оранжевия фитнес, за да видя имат ли промяна в картите - е има :) за 1 год. 1230лв. от 7ч. до 16ч....мисля, че е добре!
казано от Мария Никифорова на 03.04.09, 13:52:
:bug: 1230 лв?!
.........за година ;)
И пак ми се струва много, макар че не съм смятала на мене колко ми излиза фитнеса като цифра.. даже сега не мога да се сетя колко пари ми струваше картата, ама ще си припомня, понеже ми е на свършване.. ;-)
Ако тренираш 5 пъти в седмицата идват 102лв. Във всяка зала почти картата с по 24трен. е около 90лв.
Малко са залите по 3лв. на тренировка вече. Мария колко ти е на теб 1 посещение?
Охооо, Addicted.. ;-) мойта карта в Sport City важи за една година от датата на издаване като вкл 40 посещения и беше около 200 лева, ле-лееее наистина не мога да се сетя колко точно беше сумата... голяма съм бабичка >:-( !!
Мнението беше редактирано от maria на 03.04.09 14:01.
03.04.09
14:05
казано от Cedar на 03.04.09, 14:00:
Ако тренираш 5 пъти в седмицата идват 102лв. Във всяка зала почти картата с по 24трен. е около 90лв.
Малко са залите по 3лв. на тренировка вече. Мария колко ти е на теб 1 посещение?
8 лв е - аз сега си взех - 82 лв за 1 месец без ограничение в посещанията
казано от Венцеслава Атилова на 03.04.09, 14:05:
казано от Cedar на 03.04.09, 14:00:
Малко са залите по 3лв. на тренировка вече. Мария колко ти е на теб 1 посещение?8 лв е - аз сега си взех - 82 лв за 1 месец без ограничение в посещанията
...без ограничение? Това звучи добре за тази цена :)
Да, ама Венци в тая цена има и бонус - персонален инструктор. Истински!! :) Намирам се и аз на приказка.. да става по-бързо 18ч и да тръгваме към Боровец, че съм гладна!! :vampire:
Мнението беше редактирано от maria на 03.04.09 14:18.