Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.04.09
15:34

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 15:33:

Пък който няма приятел/приятелка да мре от тъпня

Защо бре?! Има си и добри страни. Примерно така имаш повече свободно време за себе си, компания... ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.04.09 15:35.

казано от Стоянчо на 03.04.09, 15:34:

Защо бре?! Има си и добри страни. Примерно така имаш повече свободно време за себе си, компания... ;)

И един мърмот загъваше шоколадите даааа дааааа :)

03.04.09
21:46

казано от Иван Шишманов на 03.04.09, 15:36:

казано от Стоянчо на 03.04.09, 15:34:

И един мърмот загъваше шоколадите даааа дааааа :)

:lol:  Иване уби рибата с този мърмот  :lol:

Венци, перфектна си, друго няма какво да се каже за теб!

Allegra мърмота е от една стаара реклама на шоколади Милка (опаа думата шоколад май е мръсна в този форум :) )

2 Дена никаква ме няма - ама нищо интересно не се е случило. Петък ходих на спининг, събота цяяяяяяяяяяяял ден се разхождах из парка - направих си и зареждащ ден.

Ще спра Вм-то адски много ме боли главата следобед. Мислех си, че ще отшуми ама не.....жалко, защото макар и за 3 дни имах резултати, кофти мноого кофти.

От мен е тва, днес съм на спининг, ама къде е tonu?

06.04.09
06:04

Мерси за подкрепата!! Продължаваме САМО НАПРЕД, БЕЙБИ!!  ;-)

Точно така :)

Добро утро на всичкки - пак имам ужасно много работа и никакво време. НАкратко - върнах се пак на старата схема с храната :( но поне главата вече не ме боли така зверски..... Ще се пробвам пак след 2 седмици. Почнах и FYRe от понеделник. В понед взех 2 хапа сутринта и имах чувствтото, яе ще ми изгърми главата - лудница доста ми дойде дозата. Засега ще вземам 1 сутрин и 2 преди трен., другата седмица ще сложа и още 1 сутрин.

Храната вчера:
07:00 - 40 гр. мюсли (незахаросни разбира се), 10 гр пшеничен зародиш, ягоди, кис. мляко
10:00 - 2 яйца, 40 гр кашкавал сготвени в микловълновата
12:30 - пилешки гърди 130 гр, зелена салата, сирене котидж 100 гр
15:00 - сирене котидж още 100 гр, доза протеин, малини 30 гр, пшеничен зародиш 1 сл
18:00 - пилешка пържола 130 гр
21:30 - телешко на скара 120 гр, зелена салата, домати, 4-5 маслини, моцарела 100 гр

Тренировката - горна част само. Крачетата почиват 2-3 дни
1/2 набиране хахах
скрипец тесен хват 54 кг 5х2
гребане на машина 32 кг 5х2 със задържане
face pull 8 kg 3x8
избутване на дъмбели 3х5 8 кг
интервали на колелото (пфффффф няма такава гадост) 10 мин

Приоритет ми е да се науча да се набирам. Трябва да си засиля горната част. Хайде лек ден от мен :)

Добро утро пак от мен,

за вчера:
Храна:
07:30 - мюсли 50 гр, пшеничен зародиш 10 гр, кис. мляко, извара 10 гр, ягоди 50 гр. Чудесен бъркоч
11:00 - 2 яйца, сирене 50 гр, шунка 50 гр
13:30 - зелена салата, пилешка пържола 130 гр, моцарела 50 гр
16:00- доза протеин, сирене рикота 30 гр, кис мляко 100 гр, пшеничен зародиш 1 сл
18:30 - шунка 50 гр, рикота 1 сл
ТРЕНИРОВКА
21:30 - сьомга 130 гр, зелен боб, зелена салата

Тренировката беше подобаващо размазваща.
Кросфит:
напади напред
пушпреси
напади назад
high pull

поиграхме си с кг и повторенията, резултатът беше обилно потене :)
1 серия с лоста 20 кг х 10 повт
1 серия с лоста 20 гр х 8 повт
1 серия с 23 кг х 6 повт
1 серия 25 кг х 4 повт
1 серия 23 кг х 6 повт
1 серия 20 кг х 10 повт
40 сек почивка.

После успях най-накрая да направя ренегатско гребане с дъмбели 12 кг 5х3 на ръка ихууууууууу
http://www.youtube.com/watch?v=tL4Ygzz20gk
face-pull 8 kg 3х8
още едно упражнение за гръб на кабелите, което обаче нито мо га да опиша, нито знам как се казва.... а и мисля, че Павел си го измисли на момента :)

ЕМи това е сила много имах - чак ме заподозряха....

Лек ден

09.04.09
05:48

казано от Венцеслава Атилова на 09.04.09, 05:03:

Тренировката беше подобаващо размазваща.
Кросфит:
напади напред
пушпреси
напади назад
high pull

поиграхме си с кг и повторенията, резултатът беше обилно потене :)
1 серия с лоста 20 кг х 10 повт
1 серия с лоста 20 гр х 8 повт
1 серия с 23 кг х 6 повт
1 серия 25 кг х 4 повт
1 серия 23 кг х 6 повт
1 серия 20 кг х 10 повт
40 сек почивка.

Здрасти, Венци!

Я малко повече обяснения, моля! Колко серии направи - 6 ли? Като за всяка серия сменяше тежестта? И по колко повторения? Най-добре го напиши в Crossfit темата  :coolgrin: !

Лек ден!

Здравейте, да пусна набързо какви ги върших вчера

Храната:
07:30 - омлет от 2 яйца и тн и тн
10:00 - сандвич от 1 филия финес хляб и сирене котидж
13:00 - сьомга на скара 130 гр, зелен боб, домат, сирене 30 гр
16:00 - 1 сл овес, кис мляко 200 гр
18:00 - нектар
21:00 - пилешки гърди 150 гр, зелена салата , извара 30 гр

Тренировка: хмммм сега не знам как ще ги опиша упражненията
клек, като междувременно с ръце повдигаш диск 10 кг до равнището на гърдите 5х6
избuтване на диск 10 кг пред гърди 5х6
“колело” за корем с по 3 кг тежести на краката - 3хотказ
full contact twist http://www.youtube.com/watch?v=mtHFEAQmKTU   27.5 kg 5x5
good hem raise http://www.youtube.com/watch?v=oa6Ai5ty6oY 5х5
15 мин интервали на крос-а

и каква брутална мускулна треска имам лелееееееееее, едва движа. Ще трябва да направя принудителна почивка днес

ПП. Днес съм малко крива, така че ако насосам някой не ми се сърдете

ER

10.04.09
08:46

K’ъв вкус нектар пиеш?

казано от eraziel на 10.04.09, 08:46:

K’ъв вкус нектар пиеш?

шоколадов трюфел и съм абсолютно  пристрастена вече..... лоша работа, лош tonu дето ме открехна

Венцеслава Атилова с вода или с мляко го пиеш

С вода, че гледам да ограничавам прясното мляко. А и с мляко е още по-добър и съвсем няма откачане....

ER

10.04.09
09:00

Чудя се м/у тортата и него и накрая ше си взема и 2та да видя кой ше ми хареса повече ...

10.04.09
09:13

казано от eraziel на 10.04.09, 09:00:

Чудя се м/у тортата и него и накрая ше си взема и 2та да видя кой ше ми хареса повече ...

Има и трето попълнение в серията Суийтс - Ягодов Мус !! Който по нищо не отстъпва на неговите братя, напротив даже ги превъзхожда :) Абе наркомания....голяма са :Д

10.04.09
09:20

Ето точно заради това се пазя, че ще стане като с бисквитките и дъвките..  ;-P

Мнението беше редактирано от maria на 10.04.09 09:21.

казано от Мария Никифорова на 10.04.09, 09:20:

Ето точно заради това бягам настрана, че стане като с бисквитките и дъвките..  ;-P

За дъвките сме се разбрали с теб :). Венцеслава Атилова опитвала ли си го с мляко, ако не греша някои от вкусовете са специално проектирани  да се пият с мляко тогава вкуса е такъв какъвто са искали в лабораторията :)

казано от Иван Шишманов на 10.04.09, 09:22:

казано от Мария Никифорова на 10.04.09, 09:20:

Ето точно заради това бягам настрана, че стане като с бисквитките и дъвките..  ;-P

За дъвките сме се разбрали с теб :). Венцеслава Атилова опитвала ли си го с мляко, ако не греша някои от вкусовете са специално проектирани  да се пият с мляко тогава вкуса е такъв какъвто са искали в лабораторията :)

опитвала съм го мн ясно. Мария има разлика - протеина е доста по-полезен отколкото бисквитите. Аз бих ти казала изобщо да спреш да си ги купуваш - и тях и крекерите. Все пак са със захар, макар и нерафинирана

ER

10.04.09
10:07

Aз да си призная, не обичам сладко...
перфектния протеин за мен би бил ... с вкус на пилешка пържола на дървена скара :D

Мнението беше редактирано от eraziel на 10.04.09 10:08.

казано от eraziel на 10.04.09, 10:07:

Aз да си призная, не обичам сладко...
перфектния протеин за мен би бил ... с вкус на пилешка пържола на дървена скара :D

леле да не обичаш сладко, ти си благословен направо. Аз съм си казала, че следващото ми зареждане със сладно ще е на Великден и нямам търпение да дойде и да мятам козунаците :) Сладкото ми е най-големият проблем. Друг junk не ми се яде, но сладкооооо лелелеееееееее

ER

10.04.09
10:52

Тоя скайп само за украса ли ти е ?
:D

10.04.09
10:52

казано от Венцеслава Атилова на 10.04.09, 10:45:

леле да не обичаш сладко, ти си благословен направо. Аз съм си казала, че следващото ми зареждане със сладно ще е на Великден и нямам търпение да дойде и да мятам козунаците :) Сладкото ми е най-големият проблем. Друг junk не ми се яде, но сладкооооо лелелеееееееее

Мдам..и мен там ме боли...затова взех да си правя изварени сладкиши с подсладител напоследък. И, само между другото, са много сполучливи ;)

10.04.09
11:04

Бе нищо не може да замени кроасаните иииии бисквитките ммммм умирам. И аз за Великден съм се заредил с търпение и много козунаци :Д

ER

10.04.09
11:06

Хах, колко от вас тука са яли като малки бисквити Еверест с прясно мляко хаххахахаха
Иначе, козунак с мляко обичам, обаче пържола с мешана салата повече обичам :)

казано от eraziel на 10.04.09, 10:52:

Тоя скайп само за украса ли ти е ?
:D

хахахах, не бе, включен ми е в офиса обаче, а днес съм вързана за касата цял ден, че обучавам нови попълнения и затова.... ама довечера ще съм на линия обещавам :)

Лим - аз засега се удържам ама веднъж на 10тина дни изтрещявам, а тия изварените не могат да ме залъжат - не си ли е истинско захарно и мазно ни стаа :Р

10.04.09
13:57

Аз май също съм от благословените, защото още от малка пред сладкото предпочитам соленото, докато сестра ми за 1 вафла човек убиваше с голи ръце и то по най-жесток начин:) Мога да не се сетя за сладко цял месец, но като наближи “онзи” период и плодове ме залъгват без проблем.

10.04.09
14:02

Леле, аз като малка сгъвах по 1 тарелка със сладки на вечер  :lol:  Но вече нямам такъв апетит за захар....

Добро утро :) Вчера беше без тренировка, ще напиша храната само:

07:00 - 3 сл овес ядки сжарени във вода, 4 сушени кайсии, орехи около 30 гр
10:30 - 1 яйце, 30 гр шунка, 30 гр сирене
13:00 - сьомга на скара 150 гр, спанак със яйце и сирене котидж
16:00 протеин, рикота 30 гр, кис мляко 4,5% 50 гр
18:30 - шунка 50 гр, остатъка от спанака за обед
21:00 - пиле с къри (пиле кокосово мляко карфиол), зелена салата

Еми тва е някой ако иска рецептите да пише. Аз отижам да правш кросфит :) Айдиииииииииииииииии

DE

11.04.09
16:26

Може ли рецептата за пиле с кокосово мляко и карфиол, звучи много вкусно.

П.С. Аз като малка, 6ти клас, сгъвах по една сладоледна торта Дарко Тирамису сама, след вечеря, а после хапвах пуканки с кебапче........

Мнението беше редактирано от Denichkata на 11.04.09 16:28.

11.04.09
16:32

Малееее, значи всичко си идва от семейството - ваш’те са виновни за тия извращения:)

DE

11.04.09
16:42

Именно!
В  по-ранните ми детски години, когато в БГ нямаше свободно продаван шоколад различен от синия млечен шоколад, наречен “млечен шоколад”, любовта на близките се изразяваше в това да намерят с връзки вносен такъв и да те заринат с него.
След това пък всичко започна да се продава в БГ и любовта се изразяваше това да затрупаш отрочето с де що шоколадово намериш...
Спомням си традиционната Коледа, аз, роднините ми, 4 макси шоколада Линд, още 10 по-малки, вафли, бонбони и още прииждащи роднини, носещи още сладкиши...
Да не говорим, че баба ми ме изгледа, която готвеше вкусни въглехидратно-мазни бомби, в чинията беше забранено да се оставя каквото и да било, защото иначе нямаше лимонада ;-)
Не ги обвинявам.
Ни най-малко.
Защото всичко това го правеха от любов.
Но определно ми създадоха много лоши навици.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 11.04.09 16:43.

11.04.09
16:47

Е, дано да си чела статията ми : “Хапни, баба” - предизвика много коментари :)

DE

11.04.09
16:48

Мне, не съм, а звучи интересно.
Ей сега ще потърся!

11.04.09
16:52

И виж коментарите:)

DE

11.04.09
17:00

Мда, прочетох...
Бабата си е феномен.
Моята не бих могла да и променя визията за храненето по никакъв начин, ама НИКАКЪВ.

Виж, майка ми, един ден, живот и здраве, ако стане баба ще е съвсем друго нещо.
Тя се храни сравнително здравословно, но не това ще е причината.
Причината ще е, че се е научила, че с мен за ядене не се спори по никакъв повод :-)
Е, и защото е и много разбрано и добро майче де хехе.

Deni:

рецептата - за 4 човека:

пилешки гърди 1 кг
2 сл зехтин
1 малък лук, нарязан на едро
1 консерва 400 мл кокосово мляко лайт
2 скилидки чесън, смачкани
1 чл  къри
1 чл джинджифил
400 гр карфиол накъсан
1/2 чаша вода
сол, черен пипер

1. Нарязваш пилето на кубчета и го овкусяваш добре със сол и черен пипер.
2. Загряваш зехтина в тиган и готвиш пилето докато не добие леко кафеникав цвят.
3. Махаш пилето и в същия тиган слагаш лука, чесъна, кърито и джинджифила, докато лукът не омекне.
4. Намаляваш котлона и прибавяш млякото, карфиола и водата и вариш, докато не омекне карфиола - около 5 мин
5. Накрая прибавяш и вече сготвеното пиле и вариш докато соса не се сгъсти. Ако ти е трудно да го сгъстиш сложи 1 сл пълнозърнесто брашно разтворено във вода.

Да ти е сладко :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 11.04.09 17:45.

ER

11.04.09
17:45

С’а ела да ми избършеш лигите от бюрото... Аман!

И такам - отчета за днес:

Храна:
07:00 - диетични “пържени филии” - 2 филии фитнес хляб, 2 сл сирене котидж, 1/2 чаша общо боровинки малини и ягоди, стевия. Филиите се намазват със сместа от плодове и котидж, залепят се една за друга и се потапят в разбит белтък и малко мляко. Пекат се на тефлонов тиган.
ТРЕНИРОВКА
10:30 - доза нектар
12:30 - около 150 гр от снощното къри, зелена салата
15:00 - домат, 80 гр шунка, кашкавал 50 гр, кисело мляко 100 гр
18:30 - остатъка от кърито - 100тина гр
20:30 - телешки дроб на скара 150 гр, зелена салата, 30 гр орехи+бадеми

Доста си хапнах
Тренировката не беше нещо особено - кросфита се отложи, правих само упраьнения за корекция на лошата ми стойка и за засилване на гърба и долния трапец

и така:
скрипец с малката ръкохватка:
1х5 29 кг
1х3 33 кг
1х3 47 кг
1х1 67 кг ( ухааа)
3х1 61 кг
1х5 33 кг
Не ме питайте защо толкова серии и повт и миск от кг - не знам.... треньора откачи
май нещо
външна ротация за долен трапец някаква с кабелите
3х8 на ръка  8 кг
набирания половинки (демек само повдигането с гръб)
3х8
Y - ци 3х8 1 кг
китайска почивка 5х1 мин
янди в суперсерия с повдигане на крака от вис - 3х12
15 мин интервали

много мразя като правим такива тренировки - макар че имам значително подобрение в стойката, но имам чувството, че нищо не правя...... не се изморих изобщо.

Ми тва е - много исках да направя един кросфит, но Павел настоя да го послушам.... и аз слушам ко да прайш....

казано от eraziel на 11.04.09, 17:45:

С’а ела да ми избършеш лигите от бюрото... Аман!

Идвааммм хахаха :) Ти само прати билет, ще дойда с пълен арсенал кърпички :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1