Няма те тук.
Няма те във Фейсбук.
Няма те на скайп.
Нямам ти и телефона (счупи ми се преди 2 седмици и загубих всички контакти).
Къде си, В-Туна? Надявам се на море?
Мнението беше редактирано от maria на 04.08.10 07:35.
11.09.10
12:15
Да поизтупаме праха от този дневник а?
Животът ми се преобърна на 180 градуса, а скоро ще го прееобърна на още 180 и ще поема в обратната посока (WFT?).
Пиша сега, защото скоро няма да имам тази възможност (или поне не толкова често...)
След травма, дълга почивка, откровено безделие ииии няколко кг в + :) съм обратно в играта - този пък малко по-спокойна.
Предстои ми нещо важно и искам да съм в оптимална форма.
Оптимална.
Ям палео, стриктно. Обещала съм с 45 дни без алкохол (тежко лято беше...)
Почнах отново да тренирам - не така както ми се иска, но поне започнах. Което е хубаво като се имаше предвид че доскоро нямах грам желание за тренировки. Интересното е, че този път вместо да се изтезавам и да тренирам въпреки волята си, просто се послушах.
Е, желанието дойде.
Днес тичах, скачах, правих напади по стълбите на трибуните на стадион академик. После лицеви, гхр преси и 50 бърпита.
Беше добре.
11.09.10
12:40
Между другото - гхи-то май е палео, след като няма лактоза :)
11.09.10
12:42
А добре дошла отново, Венци :)
Надявам се си добре:)
Чат пат пиши какво се случва с теб.
Това с алкохола не ми харесва, но повечето сме имали такива периоди в живота си... Пък и щом сега няма да лизваш !;р
айде сега всички да приветстваме г-ца Атилова..:)))...която ще озарява пак скучното ни ежедневие:)
14.09.10
19:26
Welcome back ама за малко...
получих си ship assignement-a - качвам се на 26ти от Венеция ииии ще се върна след 6 мес .... ох...
http://sinyaprashka.blogspot.com
новия блог :)
Венци, това е прекрасно, не мога да повярвам и много се радвам, даже ми е малко мъчно. Успех и красиви емоции.
15.09.10
08:58
Егати накъде те извъртя живота, Венци! Time for a big change!
btw Какво стана с приятеля ти?
01.11.10
17:43
heyyyyaaa :) samo da kaja che vse oshte sum jiva i zdrava, jivotut na korab e super ekstremno neshto no puk za smetka na tova se subujdam na novo mqsto vseki den :)
cunki na vsichki, az otplavam za karibite :)
Уау, това е като приказка - за***ваш всичко и отпрашваш на някъде. Напомня ми на това мое лято... което ще повторя догодина :)). Успех и чакаме update.
06.01.12
17:54
Ха хааааааааааааааа :) Познайте кой се прибра обратно в добрата мила татковина :) Не знам още за колко де, но май привърших с корабите.
Та след като вече съм колежка на Иван Бойчев, и започнах да тренирам отново след прекъсване от половин година, че и повече, викам да ви кажа едно “Здрасти” отново :)
Не знам още дали ще го продължавам този дневник, дали изобщо ще започвам нов и дали ще чета и пиша като цяло, но ей така реших за доброто старо време да кажа на старите дружки, че съм жива и здрава (и ъм.......омъжена), а на новите добре дошли :)
Гледам че кросфита е добил голяма популярност, което само може да ме радва.
Може пък някой ден и да си напиша какво тренирам и какво ям ей така да съживя старата традиция.
Хайде успехи с тренирането и до скоро :)
Не си ли вече в Лондон бре:)
Поздравления за омъжването, дано се получат нещата по нататък в общите Ви планове.
Поздрави на Алекс.
казано от Венцеслава Атилова на 06.01.12, 17:54:
Ха хааааааааааааааа :) Познайте кой се прибра обратно в добрата мила татковина :) ...
Ха! Добре си дошла! Усещаше се липсата ти... :)
06.01.12
19:41
Венцииииииииииииииииииииии! Машино такава:)
Добре си дошла!
Пиши от време на време!
Честито:)
Венции, добре дошла...Радвам се за хубавите новини и за завръщането ти. И пиши все пак :)
08.01.12
10:20
Честно казано за момента няма кой знае какво за писане.... Все още се пригодявам към “нормалния” начин на живот - това да работиш определени часове, не повече от 10 на ден, да имаш достъп до качествена храна и като цяло да ядеш това което искаш, а не това което ти се дава. Да имаш “дом” и “семейство” които са напълно реални, а ненякои или нещо тамнякъде на другия край на света. И та тренирам, наложила съм си 3 пъти седмично да съм в залата - не повече, не по-малко. Но резултатите са направо смешни. Вярвам, че тренирането ще спомогне за по-бързото ми цялостно възстановяване, защото все още заспивам навсякъдеи по всяко време, дане говорим, че след тренировки съм смазана.
И общо взето така... Ямдостатъчно и качествено.... Като цяло в момента гледам яденето и тренировките да не ме вадят от комфорната ми зона, защотои безтова едва едва започнах и не искам вместо да се подобря да влоша нещата. Разбира се Цялата тази работа ме подлудява - всяка тренировка ми е само припомняне колко съм тежка, тромава, слаба изобщо извън форма, но май няма как да имаш “всичко”. Простопоредното предизвикателство.
Може би ще започна пак дневник, а може би не, имам нужда от подкрепа и мотивация от една страна....но от друга май не искам толкова много да се втелявам пак и да си гледам корема на всеки 10 мин.
Но се радвам много,че хората които сум ги чувствала каъо приятели са все още туктака че ще си пишем пак.
Здравей, пожелавам ти успех, ти си постигнала толкова много и съм сигурна, че ще влезеш бързо във форма! Надявам се да подновиш дневника, с удоволствие ще го следя :)
казано от Венцеслава Атилова на 08.01.12, 10:20:
Честно казано за момента няма кой знае какво за писане....
Може би ще започна пак дневник, а може би не, имам нужда от подкрепа и мотивация от една страна....но от друга май не искам толкова много да се втелявам пак и да си гледам корема на всеки 10 мин.
Абе, нямало за писане....можело да, можело - не...какви са тия неща? ...сядаш и пишеш, ние ще ти кажем втеляваш ли се или не ;)
А пък хората за това са тук - не само да подкрепят, ами и да те ръчкат когато има нужда :)
Айде, хубава нова година, и чакаме редовни отчети.
Ooooo, Венци, мараба! :)
Честита НГ, честитио омъжване и честито завръщане в родината и редиците! :) Надъхай се и захапвай пудовките :) ! Води си дневника, това ще те стимулира допълнително, а и ще е от полза за други потребители.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече