Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.08.10
07:34

Няма те тук.
Няма те във Фейсбук.
Няма те на скайп.
Нямам ти и телефона (счупи ми се преди 2 седмици и загубих всички контакти).

Къде си, В-Туна? Надявам се на море?

Мнението беше редактирано от maria на 04.08.10 07:35.

04.08.10
09:34

така изчезва тя...
Миме, извора ти на мотивация ми допада:)

Да поизтупаме праха от този дневник а?

Животът ми се преобърна на 180 градуса, а скоро ще го прееобърна на още 180 и ще поема в обратната посока (WFT?).

Пиша сега, защото скоро няма да имам тази възможност (или поне не толкова често...)

След травма, дълга почивка, откровено безделие ииии няколко кг в  + :) съм обратно в играта - този пък малко по-спокойна.

Предстои ми нещо важно и искам да съм в оптимална форма.

Оптимална.

Ям палео, стриктно. Обещала съм с  45 дни без алкохол (тежко лято беше...)
Почнах отново да тренирам - не така както ми се иска, но поне започнах. Което е хубаво като се имаше предвид че доскоро нямах грам желание за тренировки. Интересното е, че този път вместо да се изтезавам и да тренирам въпреки волята си, просто се послушах.
Е, желанието дойде.
Днес тичах, скачах, правих напади по стълбите на трибуните на стадион академик. После лицеви, гхр преси и 50 бърпита.
Беше добре.

Между другото - гхи-то май е палео, след като няма лактоза :)

А добре дошла отново, Венци :)
Надявам се си добре:)
Чат пат пиши какво се случва с теб.
Това с алкохола не ми харесва, но повечето сме имали такива периоди в живота си... Пък и щом сега няма да лизваш !;р

11.09.10
13:24

айде сега всички да приветстваме г-ца Атилова..:)))...която ще озарява пак скучното ни ежедневие:)

12.09.10
16:10

Welcome back :))

Welcome back ама за малко...

получих си ship assignement-a - качвам се на 26ти от Венеция ииии ще се върна след 6 мес .... ох...

http://sinyaprashka.blogspot.com

новия блог :)

14.09.10
20:18

Венци, това е прекрасно, не мога да повярвам и много се радвам, даже ми е малко мъчно. Успех и красиви емоции.

15.09.10
08:58

Егати накъде те извъртя живота, Венци! Time for a big change!
btw Какво стана с приятеля ти?

heyyyyaaa :) samo da kaja che vse oshte sum jiva i zdrava, jivotut na korab e super ekstremno neshto no puk za smetka na tova se subujdam na novo mqsto vseki den :)

cunki na vsichki, az otplavam za karibite :)

01.11.10
18:26

Уау, това е като приказка - за***ваш всичко и отпрашваш на някъде. Напомня ми на това мое лято... което ще повторя догодина :)). Успех и чакаме update.

Ха хааааааааааааааа :) Познайте кой се прибра обратно в добрата мила татковина :) Не знам още за колко де, но май привърших с корабите.

Та след като вече съм колежка на Иван Бойчев, и започнах да тренирам отново след прекъсване от половин година, че и повече, викам да ви кажа едно “Здрасти” отново :)

Не знам още дали ще го продължавам този дневник, дали изобщо ще започвам нов и дали ще чета и пиша като цяло, но ей така реших за доброто старо време да кажа на старите дружки, че съм жива и здрава (и ъм.......омъжена), а на новите добре дошли :)
Гледам че кросфита е добил голяма популярност, което само може да ме радва.

Може пък някой ден и да си напиша какво тренирам и какво ям ей така да съживя старата традиция.

Хайде успехи с тренирането и до скоро :)

06.01.12
18:14

Не си ли вече в Лондон бре:)
Поздравления за омъжването, дано се получат нещата по нататък в общите Ви планове.
Поздрави на Алекс.

06.01.12
18:22

казано от Венцеслава Атилова на 06.01.12, 17:54:

Ха хааааааааааааааа :) Познайте кой се прибра обратно в добрата мила татковина :) ...

Ха! Добре си дошла! Усещаше се липсата ти... :)

Венцииииииииииииииииииииии! Машино такава:)
Добре си дошла!
Пиши от време на време!
Честито:)

06.01.12
22:37

Welcome on board! Ъъъ, out of board при теб :D

07.01.12
08:59

Венции, добре дошла...Радвам се за хубавите новини и за завръщането ти. И пиши все пак :)

Честно казано за момента няма кой знае какво за писане.... Все още се пригодявам към “нормалния” начин на живот - това да работиш определени часове, не повече от 10 на ден, да имаш достъп до качествена храна и като цяло да ядеш това което искаш, а не това което ти се дава. Да имаш “дом” и “семейство” които са напълно реални, а ненякои или нещо тамнякъде на другия край на света. И та тренирам, наложила съм си 3 пъти седмично да съм в залата - не повече, не по-малко. Но резултатите са направо смешни. Вярвам, че тренирането ще спомогне за по-бързото ми цялостно възстановяване, защото все още заспивам навсякъдеи по всяко време, дане говорим, че след тренировки съм смазана.
И общо взето така... Ямдостатъчно и качествено.... Като цяло в момента гледам яденето и тренировките да не ме вадят от комфорната ми зона, защотои безтова едва едва започнах и не искам вместо да се подобря да влоша нещата. Разбира се Цялата тази работа ме подлудява - всяка тренировка ми е само припомняне колко съм тежка, тромава, слаба изобщо извън форма, но май няма как да имаш “всичко”. Простопоредното предизвикателство.

Може би ще започна пак дневник, а може би не, имам нужда от подкрепа и мотивация от една страна....но от друга май не искам толкова много да се втелявам пак и да си гледам корема на всеки 10 мин.

Но се радвам много,че хората които сум ги чувствала каъо приятели са все още туктака че ще си пишем пак.

08.01.12
11:07

Здравей, пожелавам ти успех, ти си постигнала толкова много и съм сигурна, че ще влезеш бързо във форма! Надявам се да подновиш дневника, с удоволствие ще го следя :)

08.01.12
15:28

казано от Венцеслава Атилова на 08.01.12, 10:20:

Честно казано за момента няма кой знае какво за писане....
Може би ще започна пак дневник, а може би не, имам нужда от подкрепа и мотивация от една страна....но от друга май не искам толкова много да се втелявам пак и да си гледам корема на всеки 10 мин.

Абе, нямало за писане....можело да, можело - не...какви са тия неща? ...сядаш и пишеш, ние ще ти кажем втеляваш ли се или не ;)
А пък хората за това са тук - не само да подкрепят, ами и да те ръчкат когато има нужда :)
Айде, хубава нова година, и чакаме редовни отчети.

08.01.12
15:39

Ooooo, Венци, мараба! :)

Честита НГ, честитио омъжване и честито завръщане в родината и редиците! :) Надъхай се и захапвай пудовките :) ! Води си дневника, това ще те стимулира допълнително, а и ще е от полза за други потребители.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1