Да допълня - ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПУУВАМ ОТ ТИЯ “БУРГЕРИ”. Да не говорим, че ги взех готови - кой знае колко соя има набухана - а аз соя не трябва да ям...!!! Ще ида до някоя месарница и пред мен да направят каймата, иначе....
Сега имам чувството, че ще се издрайфам , цепи ме главата :-/
казано от Cedar на 11.04.09, 12:25:
Да допълня - ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПУУВАМ ОТ ТИЯ “БУРГЕРИ”. Да не говорим, че ги взех готови - кой знае колко соя има набухана - а аз соя не трябва да ям...!!! Ще ида до някоя месарница и пред мен да направят каймата, иначе....
Сега имам чувството, че ще се издрайфам , цепи ме главата :-/
Ако говорим за готовите от Пикадили и аз съм взимала и хич не съм доволна. Имат соя 100%. Споко де от малко нищо няма да ти стане. Ох аз с това телешко имам проблем. Не мога да го смилам нещо, уж по кръвна група съм ловец и трябва червено месо да ям.Просто БГ телешкото не е за ядене, телетата ни са други
казано от diva 97 на 11.04.09, 12:28:
казано от Cedar на 11.04.09, 12:25:
Сега имам чувството, че ще се издрайфам , цепи ме главата :-/Ако говорим за готовите от Пикадили и аз съм взимала и хич не съм доволна. Имат соя 100%. Споко де от малко нищо няма да ти стане. Ох аз с това телешко имам проблем. Не мога да го смилам нещо, уж по кръвна група съм ловец и трябва червено месо да ям.Просто БГ телешкото не е за ядене, телетата ни са други
Да, от Пикадили. Взимала си от тях, така ли? Пише соя 3% :roll: , но дали е повече?
Яла съм и преди телешко, ама не ми е действало така.....
11.04.09
12:40
дива, не знам дали във варна има и къде - аз съ вземам телешко от метро на фирма “Чифлика” само и съм най-доволна....
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 11.04.09 12:48.
казано от Венцеслава Атилова на 11.04.09, 12:40:
дива, не знам дали във варна има и къде - аз съ вземам телешко от метро на фирма “Чиглика” само и съм най-доволна....
Но смляно или.... ? Колко му е килото..
дива, не знам дали във варна има и къде - аз съ вземам телешко от метро на фирма “Чиглика” само и съм най-доволна....
Такова животно не съм срещала ама ще търся. Аз взимам на Чико.
11.04.09
12:50
казано от Cedar на 11.04.09, 12:42:
мне - на парчета - аз си го меля вкъщи. Вайсбрат-а е най-крехкото по принцип около 20 лв му е килото
ПП ей го как изглежда
http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=1_20&products_id=1353&osCsid=c39f35b932d47416a8e21900ae51af68
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 11.04.09 12:55.
казано от Венцеслава Атилова на 11.04.09, 12:50:
казано от Cedar на 11.04.09, 12:42:
мне - на парчета - аз си го меля вкъщи. Вайсбрат-а е най-крехкото по принцип около 20 лв му е килото
ПП ей го как изглежда
http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=1_20&products_id=1353&osCsid=c39f35b932d47416a8e21900ae51af68
Ще потърся тук дали го има...! :)
Да направя един предварителен отчет :)
Като цяло деня започна добре :) , нещо само ме домързява, нямам сили и пак ми понапукват колената.... скоро не бях имала проблем с тях!
Утре мислех да си спретна едно инт.кардио и да направя ВВД, НО няма да стане! Първо, че краката ми вече издават багажа от това кардио ( кростренажора, друг уред рядко ползвам ), второ на изледвания съм и рано рано трябва да се надигна до лабораторията. А като ми вземат и кръв ще съм парцал. Вече за 2-ри път пропускам 7-мия ден отреден за ВВД...... мислите ли, че ще е проблем???
За днес: Тренировката е следната: бицепс, трицепс, корем
Кардио - 7 мин.
- концентрично
- сгъване с дъмбел от стоеж
- чуково
Стречинг
- френско
- кик - бек
- скрипец ( под и надхват )
-/-/-/-/-
- кор.преси
- екстензии
- наклони встрани
Стречинг
Кардио - 15 мин. интервално
Храната: около 1700 ккал
- полен, кафе с мляко
- ябълка, Уей
- овес - 50гр, извара - 150гр., кис.мляко + ябълка
Тренировка
- Уей, аспирин
- пил.гърди - 170гр.,зехтин , домати
- Тук май пилешко ще е пак :)
- извара - 250гр.,лук варен, зехтин - 30мл.
Нетренировъчен ден - НВД
- полен, кафе с мляко
- 1 гол.грейпфрут, Уей
- овес. трици, извара - 150гр., канела и ванилия
- 2 омлета от 5 бел. и 2 жълтъка, трици
с пълнеж: Рикота, подправки, зехтин
- пил.филе - 150гр., домати - печени на фурна, зехтин
- извара - 250гр.,салата краставици, зехтин - около 3 с.л.
Вода - 3л.
Тази седмица няма да правя зареждащ ден, ще го направя на Великден направо :)
казано от Cedar на 13.04.09, 15:32:
Нетренировъчен ден - НВД
- полен, кафе с мляко
- 1 гол.грейпфрут, Уей
- извара - 250гр.,салата краставици, зехтин - около 3 с.л.Вода - 3л.
Ей, бейби, нямаш никакъв въглен, момиче.....хммм....само трици и толкоз.....много малко бе....ЯЖ ЕЙ
казано от Vessi на 14.04.09, 06:50:
казано от Cedar на 13.04.09, 15:32:
Нетренировъчен ден - НВД
- полен, кафе с мляко
- 1 гол.грейпфрут, Уей
- извара - 250гр.,салата краставици, зехтин - около 3 с.л.Вода - 3л.
Ей, бейби, нямаш никакъв въглен, момиче.....хммм....само трици и толкоз.....много малко бе....ЯЖ ЕЙ
Нали е НВД :) Днес имам повече въглени
казано от Vessi на 14.04.09, 06:57:
Ама твойто е почти БЕЗвъглехидратна не ниско въглехидратна :)
:red: Права си..... ще ям и овес в НВД
Ето какво съм запланувала за днес :)
Реших - ВВД ще го правя на Великден :)
Както се очертава днес ще се моткам из къщи..., че доста за чистене ми се е насъбрало. Поне ще правя компания и на зайчо :-)
Тренировка няма да има, само кардио сутринта...
- полен, кафе с мляко
Загряване - 5 мин.
кор.преси - 4 х 20
странични - 3 х 20
клек и глут.мост
Кардио - интервално ( от 3тата мин. до 15тата 1:1, 2 мин бавно )
- 1 портокал, Уей
- овес - 50гр.,извара - 150гр.,кис.мляко, сушени кайсии - 50гр
канела + алфа липоева
- Омлет: от 5 бел. и 2 жълтъка, трици, чубрица
пълнеж: Рикота - 150гр., копър, 1 домат
- тук един “Упсарин”
- пил.гърди (варени) - 150гр., краставица
- извара - 200гр.,зехтин - 30мл., варен лук
Ккал: 1803
Вода - около 3 л.
14.04.09
09:08
Сладки, сладки ... ама акат на поразия. Нали съм имала две заенца - Мари и Жули:)
казано от Ива Павлина на 14.04.09, 09:08:
Сладки, сладки ... ама акат на поразия. Нали съм имала две заенца - Мари и Жули:)
Ха ха ха :-) :-)
аз така бях с едно малко коте, подариха ми го на РД мин.година, ама много сладко, ама и какъв зор докато го науча където трябва да си ходи милото, а и много плачеше вечер бе...лелееее неще в другата стая и постоянно на вратата писукаше, и хоп....сега е като ЦАР на село на двора :) доволен голям лъв си стана :)
казано от Vessi на 14.04.09, 09:04:
Какво име му даде на зайчо ? :) ох много искам и аз, много са сладки, нали ?
:) Амби го кръстих ( от Амбър или Кехлибар )
Ами ака си, да :lol: - то лошо няма...нека да се прочиства :cheese: Найстина е сладко - беличко и пухкаво...
Чудех се дали хапят??? :roll:
Мнението беше редактирано от Ambriel на 14.04.09 09:15.
Привет! :)
Днес няма да тренирам - ще оставя залата за утре, че нещо с левия ми крак не е вред...., между коляното и прасеца постояно се схваща?! Незнам на какво се дължи....
ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ!!!! За тази седмица ми останаха гръб, гърди, рамо и крака, но незнам как да ги комбинирам? Да кажем рамо с крака, но гръб и гърди в една тренировка добре ли е?????
Храната е НВД - без овес пак (нямах в къщи...)
- полена, кафе с мляко
- 1 грейпфрут, Уей
- ов.трици, извара - 150гр., канела
алфа липоева
- бъркани яйца с извара: 5 бел., 2 жълтъка, 100тина извара
зехтин, копър
- пил.гърди - варени - 150-160гр.,краставица, зехтин - 10мл.
- извара - 200гр., лук печен, зехтин - 30мл
Привет малкото :)
Според мен, аз и аз съм на ” ВИЕ ” със съчетаване на мускулни групи, но мисля че голяма с малкоа трябва да ги съчетаеш.Гърди и гръб мисля че не вървят заедно, аз правя например Гърди с Бицепс и Гръб с Трицепс. Рамо и крака е супер, и аз съм така :)
казано от Vessi на 15.04.09, 09:46:
Привет малкото :)
Според мен, аз и аз съм на ” ВИЕ ” със съчетаване на мускулни групи, но мисля че голяма с малкоа трябва да ги съчетаеш.Гърди и гръб мисля че не вървят заедно, аз правя например Гърди с Бицепс и Гръб с Трицепс. Рамо и крака е супер, и аз съм така :)
Ми....как да е? Какво да ги правя гърба и гърдите...
15.04.09
09:49
Гръб и гърди са големи мускулни групи и не се съчетават в една тренировка обикновено... Гръб с трицепс и гърди с бицепс.
казано от Ива Павлина на 15.04.09, 09:49:
Гръб и гърди са големи мускулни групи и не се съчетават в една тренировка обикновено... Гръб с трицепс и гърди с бицепс.
Именно, така ги направи Кедър, нищо че си правила бицепса и трицепса, съчетай ги така :
Гърди-бицепс
Рамо-крака
Гръб-трицепс
Мисля че е добре така :)
казано от Cedar на 15.04.09, 09:59:
Така ще направя :) Но бицепса и трицепса ще са само с по 2 упр. :)
Да х 2 упражнения са достатъчни, и аз така ги правя :)
Значии,...днес ми е много криво!
Отивам аз до залата и к’во да видя - ГЪЧ >:( Много се ядосах....нямаше свободно ъгълче даже!!!!
Така де, тръгнах от вкъщи с нагласата да тренирам гръб и трицепс, но минах на крака и рамо - нямаше ни лостове свободни, ни скрепци, само машините за крака тук-таме..... В събота ще е гърба, а неделя само кардио сутринта, за да имам време да видя малко нашите на Великден и да отразя козунаците :)
Тренировката:
- Кардио - 7 мин.
- клек ( за загрявка - без тежест )
- ” махало ” - 4 х 18, 15,15,15
- абдуктор - 3 х 20,18,18
- аддуктор - /-/-/-/-
- клек с диск - 3 х 20
- бедр. сгъване 3 х 15,12,12
Стречинг
- раменни преси с дъмбели - 4 х 12, 10,10,10
- арнолд преси - 3 х 10,8,8
- разтв. встрани - 3 х 8, 8, 8
- разтв. за задно рамо - 3 х 10, 8,8
- кор.преси - 4 х 20
- екстензии - 3 х 15
- от вис - 2 х 20
- наклони с диск
Стречинг
Кардио - 15 мин. интрвално ( от 4 до 13 инервално )
Храната:
- полен, кафе с мляко
- 1 ябълка, Уей
- овес - 50гр., извара - 150гр.,кис.мляко
канела, още 1 ябълка, алфа липоева
Тренировка
- Уей
- пил.гърди - 200гр., лук печен, зехтин
- “Упсарин” ( ей, с него е друго :) няма и помен от мус.трески ;) )
- пил.пържола, краставица
- извара - 250гр., зехтин - 3 с.л., домати
Ккал: 1720
казано от Cedar на 16.04.09, 10:23:
Отивам аз до залата и к’во да видя - ГЪЧ >:( Много се ядосах....нямаше свободно ъгълче даже!!!!
Така де, тръгнах от вкъщи с нагласата да тренирам гръб и трицепс, но минах на крака и рамо - нямаше ни лостове свободни, ни скрепци, само машините за крака тук-таме..... В събота ще е гърба, а неделя само кардио сутринта, за да имам време да видя малко нашите на Великден и да отразя козунаците :)
Не ти ли се развалят тренировките така? В смисъл, когато ти се получава често трениране на едни и същи мускулни групи...аз, ако не оставям по 5-6 дни за почивка, не мога да направя добра тренировка. Напр. тази седмица си разместих трицепса и бицепса, и ми дойде малко трудно да тренирам трицепс през 3 дни.
Мнението беше редактирано от Инис на 16.04.09 11:43.
казано от inis9 на 16.04.09, 11:42:
казано от Cedar на 16.04.09, 10:23:
Така де, тръгнах от вкъщи с нагласата да тренирам гръб и трицепс, но минах на крака и рамо - нямаше ни лостове свободни, ни скрепци, само машините за крака тук-таме..... В събота ще е гърба, а неделя само кардио сутринта, за да имам време да видя малко нашите на Великден и да отразя козунаците :)Не ти ли се развалят тренировките така? В смисъл, когато ти се получава често трениране на едни и същи мускулни групи...аз, ако не оставям по 5-6 дни за почивка, не мога да направя добра тренировка. Напр. тази седмица си разместих трицепса и бицепса, и ми дойде малко трудно да тренирам трицепс през 3 дни.
Здравей :)
Ами тази седмица нещо ми се объркаха плановете, но аз не съм тренирала мус.група по 2 пъти. Даже смятам събота да не включвам трицепса - ще е само гръб и корем ( аз корема го включвам във всяка тренировка :) ).
За днес - 17-ти април :)
Не съм тренирала, само хапването ще пиша. Сутринта станах рано - бях на изследвания. От ранното ставане и комуникациите на гладно имах чувството , че ще прегазя някой направо >:( цял ден ще ми е криииво >:-( От 7 до 9ч. ме мотаха в лабораторията и следователно закъснях доста с храната.... ДАНО ПОНЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ДА СА ДОБРИ, ЧЕЕЕЕ...
- полен, кафе с мляко
- 1 грейпфрут, уей
- трици, извара - 150гр., 1/2 доза Уей ( мноого хубаво кремче стана :) )
- 4 бел, 2 жълтъка, извара, домати и всичко в тигана с малко зехтин
- пилешко - 150гр., лук варен, зехтин - 15мл.
- извара - 250гр., домати, зехтин - 30мл.
Ккал: 1550 , вода около 3л. и чайчета
Мнението беше редактирано от Ambriel на 17.04.09 10:09.
Кедър, в коя лаборатория ходиш да си правиш изследванията ? И доволна ли си от тях ?
казано от Vessi на 17.04.09, 10:36:
Кедър, в коя лаборатория ходиш да си правиш изследванията ? И доволна ли си от тях ?
Принципно ходя в Сити Лаб или в Курортна, че ми е и близо. Но днес отидох в една на Чаталджа, ммм от тях хич не съм доволна....първо трябва да чакаш навън, второ спукаха ми вена, абее какво да ти кажа!!! Незнам как не ги заблъсках направо!!
Чувала съм, че в Курортна не им били верни резултатите..?
Привет! ;)
Взех си изследванията........... :) иии всичко е идеално! И сега незнам да се радвам ли или не???? :roll: Пак нещата си остават загатка.... Изследваха ми точно прогестирона.
Само още малко антитела имам, но с времето ще се нормализира - надявам се :)
Утре ще е ГОЛЕМИЯ ДЕН :) ще се хапва яко. От 10 дни не съм зареждала и ще ми дойде добре един ” свински ” ден ;)
Тренировка: гръб, трицепс, корем
Кардио - 7мин.
- верт.скрипец - 4 х 12, 8,8,8
- гребане с дъмбел - 3 х 10,8,8
- гребане с лост - 3 х 8,8,8
- шир.гребане - 3 х 10,8,8
- разгъв. зад глава - 4 х 10,8,8,8
- кик-бек - 3 х 10,8,8
- скрипец - 3 х 8,8,8
- кор.преси - 4 х 20
- екстензии - 4 х 15,15,15,12
- наклони с диск
Кардио - 15 мин. ( от 3 до 13 мин. интервално 1:1 )
Храната - 1810 ккал
- полен, кафе с мляко
- 1 ябълка (мноого голяма беше) , Уей
- овес - 50гр., кис.мляко, извара - 150гр., 1 ябълка пак :) по-малка
канела, алфа липоева
- Тренировка
- след нея: Уей
- пил. пържола - 180гр., зехтин - 15мл., печ.лук
“Упсарин”
- пил.гърди - около 100гр., краставица
казано от Cedar на 18.04.09, 10:08:
Привет! ;)
Взех си изследванията........... :) иии всичко е идеално! И сега незнам да се радвам ли или не???? :roll: Пак нещата си остават загатка.... Изследваха ми точно прогестирона.
Само още малко антитела имам, но с времето ще се нормализира - надявам се :)
Утре ще е ГОЛЕМИЯ ДЕН :) ще се хапва яко. От 10 дни не съм зареждала и ще ми дойде добре един ” свински ” ден ;)Тренировка: гръб, трицепс, корем
Кардио - 7мин.
- верт.скрипец - 4 х 12, 8,8,8
- гребане с дъмбел - 3 х 10,8,8
- гребане с лост - 3 х 8,8,8
- шир.гребане - 3 х 10,8,8- разгъв. зад глава - 4 х 10,8,8,8
- кик-бек - 3 х 10,8,8
- скрипец - 3 х 8,8,8- кор.преси - 4 х 20
- екстензии - 4 х 15,15,15,12
- наклони с дискКардио - 15 мин. ( от 3 до 13 мин. интервално 1:1 )
Храната - 1810 ккал
- полен, кафе с мляко
- 1 ябълка (мноого голяма беше) , Уей
- овес - 50гр., кис.мляко, извара - 150гр., 1 ябълка пак :) по-малка
канела, алфа липоева
- Тренировка
- след нея: Уей
- пил. пържола - 180гр., зехтин - 15мл., печ.лук
“Упсарин”
- пил.гърди - около 100гр., краставица
Браво за изследванията. Чакаме цикъла сега.Супер си
Ей, Дивичка :) Те изследванията ми винаги са били добре, но цикъл няма! И никой не може да ми каже защо става така.....
........ а и тези антитела....! :smirk: Не е хубаво, че ги има - дори и да са малко..
Привет ;) Е, Великден е ....има една поговорка ” Кой ял-ял, кой блял-блял” :lol: Аз се вписах към ядящите! Само на едно ме е яд - в къщи не бяха взели агнешко, но нищо....
Тренировка нямаше, само кардио сутринта за задвижване на термостата ;-P
- полен и кафе с малко мляко
Кардио - 5 мин. загрявка
+ кор.преси - 4 х 20
+ странични - 3 х 15
+ глут.мост - 3 х 15
Кардио - 17 мин. ( от 3 до 14 мин. интервално, от 15 до 17 с промяна в наклона )
Общо - 35 мин.
- 1 ябълка, Уей
- овес - 50 гр., извара - 150гр., кис.мляко - малко + алфа липоева
- ....и тук вече бяхме по семейно на масата :)
половин козунак - това е около 300гр., един бъркоч от 1 и 1/2 кофичка кис.мляко, извара, белтък от яйце
доста канела ( стана ми малко тежко да си призная :red: )
- 4 белтъка, 1 жълтък ( варени разбира се ), малко домати
- пил.пържола - 150-160гр., краставици
- извара - 200гр.,вар.лук, зехтин - 10мл.
Ккал нямах намерение да ги смятам, но не се здържах :) 2400 ккал :-) Леле,.......големичка е цифрата!
Айде лека ;)