Днес съм в час с яденето. И по принцип не бях особено гладна след вчера:
1. извара с ягоди
2. само ягоди - много са дървени тези вносните, гадост! >:( И щото никой не искаше да ги яде, мама ги омете. Ето от това се качват килцата.
3. салата с извара
4. цедено “Роса”
5. 1пъстърва и зелена салатаПочивка от тренировки днес. Утре съм на степа :-)
Ехааа Уин, зариби се и ти с кросфита и с тая степ-аеробика, а ? Къде ходиш бе мила, в кой спортен център, или при Сашо?
Днес съм в час с яденето. И по принцип не бях особено гладна след вчера:
1. извара с ягоди
2. само ягоди - много са дървени тези вносните, гадост! >:( И щото никой не искаше да ги яде, мама ги омете. Ето от това се качват килцата.
3. салата с извара
4. цедено “Роса”
5. 1пъстърва и зелена салата
Аз си мислех, че хапвам мъничко, ама твоето мено направо ми скри шайбата...Няма да се оплаквам повече, че съм гладна..:P
При Сашо съм. Страшен е! ;-)
Аха, така си и помислих, аз тази седмица съм си дала повечко кардио Уин, че имам по 1 см.навсякъде отгоре....лошо...и ще вкарам повече ТАЕ БО и кросове в Морската :) ще разпускам с кардио :) ти как си мила ?
Ей, Весиии, този сантиметър при всички случаи е от хормоните. Не се лишавай, чуваш ли, ти ИМАШ нужда от сантиметри. Играй си аеробиката, но по-леко. Ами... за Сашо разбрах, че е може би най-натоварващият инструктор във Варна. Но на мен ми харесва да ме гърчат, колкото повече - толкова по-хубаво :)
Инис, не се лъжи по менюто ми. Вчера хич, ама изобщо не бях гладна от Цветницата. Вчера на заранта още имах торта в корема си. Погледни по-назад ;-)
Днес трябва да ми донесат хапченцата :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 14.04.09 07:01.
мдам..много як!
Хубу де, как не сте гладни?! Аз ли съм най ящното животно тук :-/
14.04.09
07:40
И аз нон стоп хапвам:)
14.04.09
07:41
Ама вижте, че нямам шкембе:)
14.04.09
07:53
Структура - там ще работиш повечко и така ...
14.04.09
08:09
мдам..много як!
Хубу де, как не сте гладни?! Аз ли съм най ящното животно тук :-/
не, аз съм :)
Ама как, бре? И аз съм си гладна през повечето време. Туй вчера си беше малко разпускане, но наистина не бях гладна след почерпката в неделя. И за да не изглеждам като оправдаваща се НЕгладна анорексичка, ще ви задоволя любопитството, е барем да разберете защо не съм била гладна наистина. Менюто от неделята включваше (общо за деня) - мръвки колкото си искаш, 2 парчета кадаиф, 4 картофени кюфтета, 2 парчета шоколадова торта(едното от които вечерта), омлет 3 яйца,кашкавал, и сутрешната доза закуска, извари, сирене и пр.... е как да бях гладна вчера?! :coolsmirk: Някой дали е ял колкото мен през последните месеци? Ама днес съм си много добре :)
ПП:пристигна и пратката от Сила.бг.
Мнението беше редактирано от Winnie на 14.04.09 09:16.
ПП:пристигна и пратката от Сила.бг.
Къде живееш? И на мен от работа ми звънаха, че е дошла поръчката ми.....май куриера е минал през теб първо ;)
14.04.09
09:47
Какво си напазарихте.
14.04.09
09:55
Аз вчера си поръчах .....всъшност незнам какво си поръчах протеин трябва да има поне де.
Аз вчера си поръчах .....всъшност незнам какво си поръчах протеин трябва да има поне де.
И аз протеинче :)
14.04.09
10:45
Протеина е основното, без него всяка друга добавка и дори всяка диета губи смисълк
Протеина е основното, без него всяка друга добавка и дори всяка диета губи смисълк
;)
14.04.09
10:53
Защо да са глупости, дайте пояснения малко.
Е не се глупости,той правилно го каза-без протеина(нека обобщим ХРАНАТА)каквато и да е диета на естура.
Но ако говориш за протеина на прах,то според мен ефекта от него е пренебрежително малък за парите които се дават и не си струва особенно много.
Много е относително. Количеството на протеина зависи от много неща. И много често имаме навик да се претъпкваме с протеин, който дори не усвояваме. Защо? (този въпрос е риторичен, и за мен се отнася)
Тралала, точно това имах предвид пудрите :)
Радвам се,че има хора които споделят мнението ми за тъпченето с протеин. :)
14.04.09
12:45
Е как като взимаш 150 от храна и 50 от пудри 200 грама си е добре. Все пак според формулите си трябва около два грама минимум.
Е как като взимаш 150 от храна и 50 от пудри 200 грама си е добре. Все пак според формулите си трябва около два грама минимум.
Минимум? За какъв минимум става дума?
Иване, пак ти го пиша това нещо: това, че си 100 кила, не означава че имаш 100 кила активно тегло. При заседналото ти ежедневие, без силови изпълнения и 1гр. протеин, демек и 100гр. протеин са ти много.
14.04.09
13:09
Е нали като сваля човек трябва да яде повече протеин за сметка на по малкото въглехидрати. Уж по книгите и формулите така си пише.
Да, човек може да стигне и до 3гр. протеин, стига да може да го усвои. А пък той ще го усвои, ако тренира двуразово най-малко и задължително силово. Ти колко тренираш? И с тези формули колко си отслабнал?
Мнението беше редактирано от Winnie на 14.04.09 14:13.
14.04.09
14:47
Ами днес ще изям около 0,5 кг пилешко след печене, две дози протеин, около 300 грама извара. Отслабнал съм с няколко кг защото въпреки това съм си на под 1500 ккал. Ако ям по малко като храна ще съм мъртъв от глад. Като количесто храна не е толкова много и немисля, че е нещо неусвоимо, при положение че преди съм усвоявал по пет банички на ден две пици 10 кебапчета и един хляб. Иначе отдавна в не една тема съм се обявил против формулите за каквито и да били сметки. Калории не смятам няма и да смятам мазнина не следя няма и да следя а се замислям защо изобщо се качвам на кантара.
15.04.09
03:32
пък и колко да сваля при системното ми повръщане
И как няма? С чисто месо или извара ако се храня, и аз бих се издрайфала.
Само онова от горния пост ли ядеш?
15.04.09
04:27
Ами и турски нитратени домати, и овес тук там. Днес ще хапна един хамбургер със свежо сирене и с ..уж ръжено хлебче
Пиша си вечрашния ден. Тренировка - степ, убийствен степ, с довършителни:
4х10 хиперекстензии с 10кг.
5х5 вертикален скрипец с 40кг. макс
3х8 мъртва тяга с 30,40,50кг.
3х12 махове за глутеус с 30кг.
Храна:
1. 55гр. овес, сирене, извара
2. 1 пъстърва, салата
3. сирене, салата
тренировката с 2 хапчета ‘Фория
4. 3 кюфтета, салата (тука можех да изям кон, ама нямаше опечен :lol: )
15.04.09
04:42
И немисля че повръщането е резултат от кофти храна то и не е кофти дори е много здравословна ...по скоро друг е проблема.
15.04.09
05:16
На нещо булимично ми мирише ...
И немисля че повръщането е резултат от кофти храна то и не е кофти дори е много здравословна ...по скоро друг е проблема.
Аз това отдавна то го казах, ама да се повторя:
здравословно не е задължително = на невкусно
Имаш нужда да си разнообразиш храната...Пилешко филе (предполагам само печено го ядеш; евентуално и варено) + овес, варен във вода, е...хм...нещо, което аз не бих си позволила да ям повече от веднъж на ден....
15.04.09
07:03
То и аз овес повече от веднъж на ден не ям, а и го ям сух с лъжичка дъвча и преживям. Пиленцето го правя на микровълновата (демек става варено и е много гадно на вкус ) ям го ....два три пъти на ден. Иначе съм чувал, че храната е или вкусна или полезна ама .....незнам и аз .