15.04.09
07:14
О, Иване, ти направо се тероризираш и зорлем си правиш храната и живота базвкусни:)
казано от Иван Шишманов на 15.04.09, 07:03:
Иначе съм чувал, че храната е или вкусна или полезна ама .....незнам и аз .
Аз предпочитам и вкусна и полезна ;)
15.04.09
07:31
казано от Ива Павлина на 15.04.09, 07:14:
О, Иване, ти направо се тероризираш и зорлем си правиш храната и живота базвкусни:)
Това са силни думи, лишил съм се от вкус на храната с идеята за реални и истински резултати. А живота си ми е безвкусен, но това няма нищо общо с храната в него. То е ясно, че е добре вкусна и полезна, но не съм намерил подобна храна за мен си.
15.04.09
07:53
Моята храна винаги е вкусна и полезна едновременно. Като един истински Телец, не бих си позволила безвкусна храна, да знаете!:)
15.04.09
07:59
Е значи жалко, че не съм телец
15.04.09
08:00
И моята храна е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е вкусна.
Все пак от години съм на здравословни режими и ако ядях безвкусно до сега.. не знам.. или да съм зарязала 100 пъти и ли да съм се обесили на абсорбатора ;-)
Месо, зеленчуци, яйца.. има толкова лесни начини да се получи нещо хубаво, и толкова много на брой.
Честно - аз трябва специално да се потрудя, за да стане безвкусно!
Скоро и наш Иван ще си намери майстора.... ;-)
И на мене всичко което ям ми е много вкусно.. аз овесените ядки и трици не ги варя, вечерта си ги слагам с малко ленено семе и прясно мляко в купичката, после в хладилника - и на сутринта ставам в 6ч - и право в кухнята. Това ми е най-вкусното ядене за деня!!! Никога няма да ми омръзне!!
Мнението беше редактирано от maria на 15.04.09 10:40.
казано от Мария Никифорова на 15.04.09, 10:37:
И на мене всичко което ям ми е много вкусно.. аз овесените ядки и трици не ги варя, вечерта си ги слагам с малко ленено семе и прясно мляко в купичката, после в хладилника - и на сутринта ставам в 6ч - и право в кухнята. Това ми е най-вкусното ядене за деня!!! Никога няма да ми омръзне!!
Ха ха Миме и аз съм така, много ми е вкусна закуската, трици, ядки, лен, мляко и мммм..... :)
15.04.09
10:48
казано от Мария Никифорова на 15.04.09, 10:37:
По колко ленено семе слагаш? Смяно, нали?
Всеки ден го пиша в дневника си... това е нещото, което е const :)... 30 гр трици или 30 гр овес ядки, 10 гр СМЛЯНО лен семе и 200-250 мл прясно мляко. А сега добавям и 10 гр суш червени био боровинки. Много яко!
Мнението беше редактирано от maria на 15.04.09 10:52.
Аз слагам 1с.л. ленено семе, смляно. Що ? Чух нещо че ако се прекалява с него, не е на добре работата....хммм....не знам
15.04.09
10:59
Aз до 20 гр абсолютен максимум си слагах в бъркоча, когато ядях ленено семе, трици и кисело мляко.
Мнението беше редактирано от Denichkata на 15.04.09 10:59.
15.04.09
10:59
Аз пък имам течно и едно от многото неща с кофти вкус които ям.
Въх, лененото олио има овратителен вкус :sick: Как може да го ядеш тъй? Вземай поне капсуловано.
Иванееее, Иване, какво ще те праим? Как може и овеса да ядеш суров, направо като го прочетох ми призля. Не си кон! Кисни го или го вари. Много е вероятно и от това да те боли стомахът.
Много е важно да ти се овкуси храната, така че да ти е хубаво да се храниш. Малко по-малко ще се върне и вкусът ти към живота. Двете неща вървят ръка за ръка!!! Не може да ядеш с отвращение и да живееш пълноценно, разбираш ли. Храната е едно от нещата, които са много важни за човека да се чувства като човек. Храната е едно от нарцистичните удоволствия и трябва да ти доставя радост :)
Сега, много добре знам, че ти доставя удоволствие да ядеш баници, хляб и кебапчета. И сладки-младки и други нещица. Хубаво ти е , защото така си свикнал. Добрата новина е, че както се свиква, така се и отвиква. И се свиква с други, пак вкусни неща.Просто ти трябва време и мааааалко усилия. И малко помощ, която би получил само да поискаш :)
15.04.09
11:40
казано от Winnie на 15.04.09, 11:31:
Въх, лененото олио има овратителен вкус :sick: Как може да го ядеш тъй? Вземай поне капсуловано.
Иванееее, Иване, какво ще те праим? Как може и овеса да ядеш суров, направо като го прочетох ми призля. Не си кон! Кисни го или го вари. Много е вероятно и от това да те боли стомахът.
Много е важно да ти се овкуси храната, така че да ти е хубаво да се храниш. Малко по-малко ще се върне и вкусът ти към живота. Двете неща вървят ръка за ръка!!! Не може да ядеш с отвращение и да живееш пълноценно, разбираш ли. Храната е едно от нещата, които са много важни за човека да се чувства като човек. Храната е едно от нарцистичните удоволствия и трябва да ти доставя радост :)
Сега, много добре знам, че ти доставя удоволствие да ядеш баници, хляб и кебапчета. И сладки-младки и други нещица. Хубаво ти е , защото така си свикнал. Добрата новина е, че както се свиква, така се и отвиква. И се свиква с други, пак вкусни неща.Просто ти трябва време и мааааалко усилия. И малко помощ, която би получил само да поискаш :)
Абе незнам може и кон да съм, а за лененото олио...не ме питай купих си го просто и сега трябва да си го изпия, не ме притеснява, че е кофти просто сипвам една лъжичка и преглъщам. Знаеш че полагам услия да отвикна от баничките и особенно от кебапчетата, но и знаеш че това е един от малкото проблеми които решавам всекидневно. А за помощ....не съм узрял за нея. Много ама много се чудих дневник да си пусна, но и за него не съм узрял.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 15.04.09 11:44.
Е, защо кебапчетата да са проблем..........? Купи си месо, смели ги и хоп на кюфтенца, кебапчета!! :)
15.04.09
11:50
казано от Cedar на 15.04.09, 11:48:
Е, защо кебапчетата да са проблем..........? Купи си месо, смели ги и хоп на кюфтенца, кебапчета!! :)
Ами наситени животински мазнини, избягвам ги. А това да си купя месо да меля и да готвя ...абсурд, да си взема кайма да пека ...също е абсурд :). Сам мъж като видиш да готви за себе си ....покажи ми да го похваля :). Затова и нищо не кисна и не готвя, то и нямам време, вадя от пакета и хрупам.
казано от Иван Шишманов на 15.04.09, 11:40:
А за помощ....не съм узрял за нея. Много ама много се чудих дневник да си пусна, но и за него не съм узрял.
Ще узрееш, малко още ти трябва :)
А пък кебапчетата са много яко ядене, ама да са от месо наистина. И със салата за гарнитура... или задушени зеленчуци, мммм. Можеш да си правиш на микровелето задушени зеленчуци в йенска тенджерка :)
15.04.09
11:55
С нетърпение чакам на баба ми истинските домати, че тия Турски нитратени ...ей така ми минават. Пък не съм сигурен дали домата е подходящ де. А тия зеленчуци миксове замразени в торби дето са ...не съм ги опитвал.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 15.04.09 11:56.
казано от Иван Шишманов на 15.04.09, 11:50:
казано от Cedar на 15.04.09, 11:48:
Ами наситени животински мазнини, избягвам ги. А това да си купя месо да меля и да готвя ...абсурд, да си взема кайма да пека ...също е абсурд :). Сам мъж като видиш да готви за себе си ....покажи ми да го похваля :). Затова и нищо не кисна и не готвя, то и нямам време, вадя от пакета и хрупам.
Защо те претисняват наситените мазнини, нали знаеш за връзката им с тестостерона. Ако пък не искаш - винаги можеш да смелиш филе....
А мъже, който готвят съм виждала и познавам :) и то хора занимаващи се с бодибилдинг. Така, че има ....
15.04.09
12:03
А не не за тестостерон неискам и да чувам дори!! моя по генетика си е космически ама наистина брутален. За готвенето навремето като живях с една дама готвих 10 пъти повече от нея, ама не за мен си, така не ми е хубаво не ми доставя удоволствие, пък и нямам много време, всъшност нямам никакво.
Ох аз пък си купих тахан сусамов и лелеееее то много гадно бе :) хмм...ще го хвърлям, не мога да го ям....хич....
15.04.09
12:16
казано от Мария Никифорова на 15.04.09, 10:51:
Всеки ден го пиша в дневника си... това е нещото, което е const :)... 30 гр трици или 30 гр овес ядки, 10 гр СМЛЯНО лен семе и 200-250 мл прясно мляко. А сега добавям и 10 гр суш червени био боровинки. Много яко!
10х :) .
казано от Vessi на 15.04.09, 10:58:
Аз слагам 1с.л. ленено семе, смляно. Що ? Чух нещо че ако се прекалява с него, не е на добре работата....хммм....не знам
Не се сещам да съм чел да се прекалява, питам, защото търся алтернативи на това овеса как да се направи ядим :) . Правил съм на шейкове с пловодве в блендер и други, но човек винаги е добре да има повече рецепти :) . А иначе единственото, което съм чел за лена и може би е минус на престоя му 1 вечер в хладилника, е че омегите след като се смели семето бързо се окисляват.
казано от Cherniq_Konan на 15.04.09, 12:16:
Не се сещам да съм чел да се прекалява, питам, защото търся алтернативи на това овеса как да се направи ядим :) . Правил съм на шейкове с пловодве в блендер и други, но човек винаги е добре да има повече рецепти :) . А иначе единственото, което съм чел за лена и може би е минус на престоя му 1 вечер в хладилника, е че омегите след като се смели семето бързо се окисляват.
На мен любимите ми са:
- овес. ядки + ленено семе, накиснати в кофичка кисело мляко + няколко замразени ягоди/ боровинки/ малини + подсладител (може да се добави и малко извара)
- овес. ядки + ленено семе, накиснати в кофичка кисело мляко + лъжица мед (може да се добави и малко извара)
- овес. ядки, сварени в мляко, добавена доза протеин (моят е ванилия)
В лененото семе няма нищо лошо, но трябва да се приема с много вода, в противен случай може да доведе до непроходомост на червата. Най-добре е точно преди консумация да се мели и така да се яде (да не престоява смляно)
Здравей, Бухти :) Пия една Термафория на ЕСТ - бърнър с ефект на стероид, съдържа Арахидонова киселина. Интересно, как ми напомня на синтетичния прогестерон... Ужасно много ми се яде, ама мазно ми се яде. Ужас!
Вчера почивка. Яденето:
1. 65гр. ръжени макарони, сирене
2. 1 пъстърва, 1 лимон
3. цедено “Роса”
4. 2кюфтета, 2домата
5. салати домати, марули, луци... малко бутче, кожа от него, синьо сирене.
16.04.09
04:20
Как така бърнър с ефект на стероид
Еми как - не знам :-) Но го усещам като антиестрогенов прапарат, което е повече от чудесно.
16.04.09
04:44
Е не може хем да сваляш хем да качваш, най много да предпазва масата при сваляне.
16.04.09
04:51
Е то при теб релеф може да се покаже и без да пиеш нищо малко подрязваш хранаата запазваш трениворките и той си излиза
16.04.09
04:56
Знам аз :), все пак дори аз не падам от гората. То така е лесно бре не е като да бъхтиш като луд да мреш от глад и нищо и нищо
Айде, отчитам се :)
Тренировка - стеб-бо, голяма пот се изля пак. После:
3х8 дъмбели от лег, с 2х6 и 2х8
3х12 пек-дек
3х12 френско само с лост
3х12 скрипец с въже
4х10 молитва с 40кг.
Храна:
1. 55гр. овес, сирене
2. 2 кюфтета, салата, ивара
3. цедено мляко, към 1/2 кило ягоди
тренировка
4. салата, извара, синьо сирене... малко :red:
16.04.09
18:20
Уини, ти ядеш като врабче... и тренираш като.. бик ;-)... срам ме хваща каква съм лакомия и мързелана, особено днес.
Само примъквам нещо от шкафа или хладилника.
Ама така е като живея в студио.
24/7 храната ми е на 1 ръка разстояние.
Буквално.
16.04.09
18:21
казано от Winnie на 16.04.09, 18:16:
Храна:
1. 55гр. овес, сирене
2. 2 кюфтета, салата, ивара
3. цедено мляко, към 1/2 кило ягоди
тренировка
4. салата, извара, синьо сирене... малко :red:
Какво е това яене бре ...това за едно хранене или ....:). Аз ако два дни ям толкова малко на третия лично ще се обеся в градинката пред офиса :)
Ами не знам... много съм гладна, ама като че ли не мога да изям света както ми се иска :lol: Наяждам се много бързо и край.
16.04.09
18:40
Спирам да ти чета дневника, че като ти гледам менюто хем се чувствам адски дебел и грозен дето ям десет пъти повече, хем още повече огладнявам :)
Ееее, айде сега.
Той и моят мъж яде 10хповече от мен, ама нито е дебел (мамка му, даже е толкова слаб, че е като точилка >:( ), нито пък е грозен.