Ами не знам от каде я намирам. По-скоро я карам, на вътрешен инат и мотивация, че като съм се зарекал нещо го правя и толкоз. Дори като се замисля, най-добрите си тренировки съм ги правил винаги когато преди това изобщо не ми се е тренирало а го правя по навик и задължение. Днес примерно 2-рото ми тичане го правих на доста силен дъжд, с болки в глезена и грипав :) Лошото е, че искам да дигна още малко приема на белтък и мазнини, но финансите не го позволяват за момента :( А иначе тия 2-3кг ще ги свалиш за отрицателно време сигурен съм :)
казано от Lenks на 02.05.09, 17:34:
Днес примерно 2-рото ми тичане го правих на доста силен дъжд, с болки в глезена и грипав :) Лошото е, че искам да дигна още малко приема на белтък и мазнини, но финансите не го позволяват за момента :(
Е, белтък + мазнини = яйца, те поне не са скъпи, аз ги считам за чудесна храна напоследък. Но за тичането в дъжда нямам думи, ще си докараш нещо по-сериозно от грип, и с този глезен...трябва май да се пазиш повече.
Тичал съм и на много по-лоши условия, когато тренирах футбол, такаче не е проблем за мен :) Иначе, ако при теб остават 2-3 килца и му виждаш края, аз все още съм посредата на пътя и за да стигна на време до финала, просто трябва яко да се напъна. Целта оправдава средствата както се казва, дори понякога да изглежда, че действята са ми на границата на глупуста :) А иначе, днес глезена ми е доста по-добре, сърби ме такаче се оправя, такива навехваня са ми до болка познати, затова и не му обръщам много внимание... А във фитнеса беше ден за рекорди, но няма да ти спамя дневника, довечера ще пиша в моя :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 03.05.09 09:52.
казано от inis9 на 02.05.09, 18:59:
Но за тичането в дъжда нямам думи, ...
Голям кеф е, стига да има къде да се преоблечеш бързо след това :)
На вас двамата с Ленкс направо ви завиждам за мотивацията - тренирате контузени, в дъжд и в сняг, направо, както писах, нямам думи...и аз правя отвреме навреме чудеса от героизъм, но са единични случаи :P
:)
Я да напиша набързо как се движа тия дни - почивам от тренировки, на 6-ти май започвам с Вайпъра и с тренировките. Храна - добре съм с въгл., като прегрешение отбелязвам филийка типов хляб с масло в 18,30. Не ям кой знае колко тия дни, все съм около 1500-1700 ккал, но ям въгл. в неподходящо време. Даже ядох шоко- и захаросани фъстъци днес по обяд - общо ок. 100 гр. Кантарът - то е ясно - за тия няколко дни е мръднал с 1 кг. нагоре, промени в мерките нямам. Вече ми се тренира, но ще изчакам и утре. А утре съм на гости, където ще глътна 2-3-4 чаши вино и някакъв десерт...ама какво пък, заслужавам си малко. Поне с пиенето няма да се олея, тъй като съм шофьор....
Нямам търпение да видя как ще ми се отрази Вайпъра, и как ще ми се държат коленете и прасците при кардиото...замислила съм обемна тренировка за 6-ти заради тия 6 дни почивка. Ще видим.
Видях снимки, голямо браво за формата! Много добри ръце, ромбоиди, латисимуси също се очертават, релеф на корема, еректори (ако не ме лъже сянката)... Краката може още по-релефни. Евала за положените усилия!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.05.09 11:52.
Честит празник на всички именници днес !
Искрено благодаря за комплимента и забележките, Стоянчо. Израдвах се, спор няма. Краката ги щадя на тоя етап (понеже чистя), тъй като са ми малко проблемни (прасци и колене) и ги пазя за кардиото. А бях и направила една лег-преса, от която коленете ме боляха много поне 10 дни след това.Иначе съм започнала сега с плиета и клекове, и се надявам и там да стане по-добре.
Храна днес:
Вайпър
1. 14,00 - 200 гр. баница, 1 кисело мляко 2%;
Тренировка
2. 20,30 - протеин
3. ЕДИТ: 23,00 - Вечеря следва, но ще бъде омлет от 3 яйца с извара, и половин краставица + 30 гр. киселец с извара, 15 гр. маслинена паста.
Вода - ок. 5 л.
Б: 95,8 М: 63,2 В: 78,5 Общо ккал.: 1279. Не е съвсем точно, понеже вместо баница смятах с кашкавалка.
Днес спах до обяд, а вчерашното вино ме болеше глава. Така че изпих един аулин, хапнах баницата да се оправя малко, в 15,45 изпих първия за сезона Вайпър и в 16,00ч. бях в залата. Понеже закъснях, правих само 1 кардио, и след залата отидох на танци за кардио 2 :).
Тренировка:
1. Кардио - 30 мин. - 5 км. Правих интервали от 6-тата мин. нататък - спринт 200 м./тичане 400 м. с 13/9,5 км.ч. Направени 7 интервала - много съм доволна, макар че беше уморително. После си починах малко и:
2. Набирания с подхват - 3 х 3, последното повторение от всяка серия не е чисто, т.е. не се спускам до долу след второто;
3. Кофички - 5 х 5 и 1 х 4, наклонът беше по-голям от нужното, но все пак ме удари добре в трицепса. Исках да направя 6 х 5, но не успях на последната серия;
4. Вертикален скрипец - 3 х 10, 8, 6 с 30, 35, 40 кг.;
5. Долен скрипец - 4 х 8 с 25, 30, 30, 30 кг.;
6. Бицепсово сгъване с дъмбели с променящ с хват - 3 х 10, 8, 10 със 7 кг., за кой ли път ми отмъкват 8-миците, следващия път обаче ще ги отмъкна аз;
7. Кросфитската “Мечка” (просто я упражнявам) - 1 х 10 с 16 кг. тежест, а лостът едва ли е повече от 1-2 кг.;
8. Плие - 2 х 10 с 10 кг.;
9. Клек - 1 х 10 с 16 кг. тежест, а лостът едва ли е повече от 1-2 кг.;
10. Крънчове - 3 х 20;
11. Глутеус мост - 3 х 20 с 15 кг. тежест.
Танци
Така я направих тренировката заради 1-седмичната почивка. Мислех да правя и лицеви опори и хиперекстензии, но забравих. Пък и закъснявах за танците.
И това е. След залата се изстрелях на танците, където прекарах времето от 18, 30 до 20,30 ч. - свършихме по-рано заради празника.
И съм много уморена.
За Вайпъра нищо не мога да кажа още. Много се надявах на прилив на енергия, но не би. Ще видим.
Мнението беше редактирано от Инис на 06.05.09 20:33.
Добър вечер,
днес е общо взето добър ден...
Храна:
Вайпър
9,30 - 100 гр. извара с 50 гр. кисело мляко 0,1%;
13,00 - 1 пилешка пържола и салата “Капрезе” - домат, моцарела, босилек и зехтин, 1 чаша бяло вино;
Вайпър
Тренировка
22,30 - протеин
ЕДИТ: 23,30 - Вечеря - следва, но ще бъде 130 гр. риба тон, 100 гр. извара, 1/2 краставица,10 гр. маслинена паста, 20 гр. сирене, 2 люти чушлета.
Тренировка:
1. Кросфитската “Мечка” - 1 х 10 с 10 кг; 2 х 7 с 18 кг; - уча техниката, а и имах мускулна треска на раменете, гърба, гърдите, трицепса и краката от вчерашната тренировка. Предадоха ме раменете, а и китките ме боляха;
2. Плие с 10 кг. - 3 х 15;
3. Разгъване на дъмбел за трицепс с 10 кг. - 3 х 15;
4. Аддуктор - 3 х 25 с 20, 25, 30 кг.;
5. Крънчове - 3 х 25;
6. Планк - 1 х 40 сек., ръцете не ми издържаха, ха-ха;
7. Наклони встрани с 10 кг. - 3 х 20;
8. Хиперекстензии - 3 х 15.
Между тези занимания направих 1 х 20 абдуктор, 1 х 10 с 18 кг. бицепсово сгъване, 1 х 15 с 18 кг. гребане със щанга.
9. Кардио - 5 км. с 9,5 км/ч за 32,35 мин. и 5 мин. куул даун. Едва го изкарах, защото коленете ме боляха, краката ми тежаха като олово и стъпвах много сковано. В резултат направих пришка на единия палец и вероятно на следващата тренировка няма да мога да тичам. При това не говоря за мускулната треска...:)
Разбих се тези два дни. Общо взето исках да компенсирам пропуските от вчерашната тренировка - корем, малко крачка, трицепс, гърди, гръб. Но не се получи така, след “Мечка”-та раменете и ръцете ме заболяха зверски, даже се зачудих дали не съм се повредила. И я карах както ми беше кеф. После ме поотпусна. Сега съм много уморена, доволна и чакам вечерята. Мускулна треска - навсякъде по много, без бицепс и глутеуси.
Точно тегло: 62 кг. с дрехи и обувки.
Я да се поразходя из вашите дневници...
Мнението беше редактирано от Инис на 07.05.09 21:29.
А добър ден,
мислех утре да тренирам, но май-май ще остане за неделя...лошото е, че така ще ми се съберат пак две тренировки в два поредни дни, а аз както си докарвам мускулни трески и болки в краката, не мога да се оправя бързо. Но сигурно ще отида в неделя и понеделник, пък няма да си давам много зор с кардиото - ще си хоодя на пътечката под наклон 45-50 мин., е, ако нямам големи болки в коленете, може и да направя някой спринт. Като някоя тьотка съм с тия проблемни колена, ама тъй ще е....мисля да посетя лекар в скоро време.
Пак ще се включа довечера да си опиша храната.
A сега добър вечер,
храна:
Вайпър
1. 10,00 - Активия с кайсия и мюсли + 100 гр. извара;
2. 13,00 - 1 пилешка пържола - филе, 150 гр. домати и краставици, 3 бр. маринован печен пипер, 100 гр. извара;
3. 17,00 - 3 супени лъжици мюсли и 1 айрян от 500 мл. - знам, че не трябваше, обаче нямаше друго, а и знаех, че до 21,30 ч. няма да мога да ям;
4. 21,30 - 130 гр. риба тон в масло, 100 гр. извара, 1/2 краставица, 3 парченца телешки салам, 10 гр. маслинена паста, 20 гр. сирене.
Е, от вечерята ми стана тежко - мазничка беше. Погрешка съм взела риба тон в растително масло, а не в собствен сос. Хем всеки път ги оглеждам една по една. От друга страна е по-вкусна, а и мазнините все са ми ниски, така че не съжалявам.
Днес съм само на 1 Вайпър, понеже сутринта забравих да си взема, а сега е късно, и по моему безпредметно да пия.
Я да видя Миши дали е качила още снимки, напоследък много ми се удават коментарите...:P
Здравейте,
дамската част от форума напоследък е изпаднала в летаргия. Зорлем се пишат нек`ви манджи и нек`ви тренировки, хората се оплакват ту от едно, ту от друго, и няма кой едно мнение да напише, абе направо “Лека нощ, деца !”. При нас в работата кризата тече с пълна сила, така че имам време да разглеждам всичко, което се случва тук и там (е, днес почивам).
Та така, храната за днес и после започвам луд спам по всички дневници, които ми се мернат:
Тъй като станах в 11,30 ч., то и закуската ми беше късно:
12,20 - 2 и 1/2 житенки (25 гр.) с масло и половин кофичка кисело мляко 2%;
18,00 - 250 гр. пиле на грил, 1 домат, 30 гр. сирене, 7-8 зелени маслини, 2 задушени воденички.
Вечеря - следва, но извара ще има, може и още пиле...
2 Вайпъра общо.
Воденичките ги взех погрешка вместо сърца, еми няма да ги извърля...задуших ги в олио с лук и моркови, и мисля утре да обядвам с тях. Днес няма да ям от тях, защото 1. имат олио; 2. имат моркови. Иначе имам и зехтин, но нали като се пържи, няма значение дали е олио или зехтин, и си го пестя :)))))))))
Днес си говорим с приятелки, с които се виждаме на 2 семици по веднъж, и те казват: “Ама ти продължаваш да отслабваш ! Виж и какви мускули имаш по ръцете !” - а те са повечето с излишни кг. по себе си. “Еее - казвам - нали това е целта на занятието !”. И виждам как ми оглеждат фигурата и си мислят, то почти може да се чуе какво - “Ех, и аз да съм толкова слабичка”....Мда, добре се развивам явно, забележимо е за околните. Нали те са нашето огледало, поне да си харесваме отражението.
Мнението беше редактирано от Инис на 09.05.09 20:32.
09.05.09
18:11
Здрасти:)
Защо такава голяма дупка между закуската и пилето? Заради работата ли? :)
Сподели дали са вкусни воденичките, аз никога не съм яла. Няма да е лошо да се разнообразяват чат-пат пържолите и бутчетата.
Иначе за околните, наистина си е доста показателно. Ако надебелееш, шушукат зад гърба ти. Но като отслабнеш, почват да ти казват в очите “ама как, какво, защо?”, като се замислиш е забвно :)
09.05.09
18:14
Воденичките са перфектни ;-) За да избегнеш пърженето им,да ти кажа една рецептичка....Вариш ги в леко подсолена вода(не е задължително да е подсолена) и после на тиган ги задушаваш с масло...
Мнението беше редактирано от Мила на 09.05.09 18:14.
Сърчице (аз не знам грам френски, ама гледах, че Лимка така ти казва, вероятно coeur озн. сърце), изобщо не се сетих да ги сваря, като сгреша в магазина следващия път, няма да забравя, мерси...
Верка, аз ги харесвам воденичките, но тъй като не ги варих, станаха малко жилави, те и по принцип са по-жилави от другите там сърца и пр. Мисля, че и ако малко вино им се сложи при задушаването, ще станат още по-вкусни, ех, как забравих...
А за дупката - вярно не трябва, напоследък не мога и да се организирам, в понеделник ще си направя пазар за междинни хранения - ядки и т.н. Може и заради това да съм в лек застой.
09.05.09
22:14
хаха с виното звучи наистина кулинарно изкушение :)
аз обичам дробчета.. с лук
оф как ми се дояде !:)
обожавам междинно хранене с ядки, особено миксовете сурови. ти от къде си купуваш? на по-изгодни цени:)))
Ами сега си взимам сурови бадеми по 200 гр. - 4 лв. (май) от автогара Юг, работя наблизо. Трябва да има и по-добри цени, ама аз нали съм богаташ...
09.05.09
22:56
казано от inis9 на 09.05.09, 22:27:
Ами сега си взимам сурови бадеми по 200 гр. - 4 лв. (май) от автогара Юг, работя наблизо. Трябва да има и по-добри цени, ама аз нали съм богаташ...
лелеле,4 лв...аз си взимам бадеми за 2,40-200гр :) 100 грама са за 1,20лв.орехите са за 80ст ако не се лъжа :)
Абе, не си спомням съвсем дали бяха точно 4…иначе покрай Плиска трябва да има едно магазинче с евтини сурови ядки от всякакъв сорт, все се каня да го потърся къде е....
Днес - мноого добър ден досега
Храна:
Вайпър
10,30 - протеин;
Тренировка
14,30 - протеин;
15,30 - воденичките от вчера (ау, морковоте и лука бяха един път, страхотно) - ок. 300 гр. общо, ок. 100 гр. извара, 4-5 маслини, 1/2 краставица.
Вайпър
Тепърва ще си хапвам разни неща, ще ги опиша после - извара, краставица, пиле.
ЕДИТ: 18,30 - 250 гр. пиле, 4-5 зелени маслини, 100 гр. извара с малко ленено брашно, 1/2 краставица.
Като огладнея, (а вече огладнявам), ще замезя с малко извара.
Тренировка:
Напоследък експериментирам.
1. Набиране с подхват - 3 х 3 - последното повторение не е чисто;
2. Мъртва тяга с 30 кг. - 3 х 10 - правя за пръв път, много внимавам;
3. Гребане с 30 кг. - 3 х 15, 12, 10;
3 кръгчета от следното - без почивка между сериите и кръчетата, само преди последното кръгче починах 1 мин:
4. Преден клек с 20 кг. - х 10;
5. Заден клек с 20 кг. - х 10;
6. Плие с 10 кг. - х 10;
7. Добро утро с 20 кг. - х 15;
После продължих с:
8. Тяга с изпънати крака с 20 кг. - 3 х 10;
9. Крънчове - 3 х 25;
10. Наклони встрани с 10 кг. - 3 х 25;
11. Хиперекстензии - 3 х 15.
12. Кардио - 2 мин. ходене, 2 мин. качване на скорост, после 15 мин. интервално по схема с нарастващи интервали - осн. скорост - 9,5 км/ч, спринтова - 13 км. След това тичах с 9,5 км/ч, 10 км/ч, 10,5 км/ч и 11 км/ч до 30-тата мин. Изминато разстояние - 5 км. за 30,05 мин. Исках да е точно за 30 мин., но нещо не си изчислих секундите. И 5 мин. куул даун.
Такова кардио не съм правила не помня откога. Това 15 мин. интервално доскоро едва го завършвах, а за тичане след него до 30-тата мин., и то с такава скорост като сега, не съм си и мислила. Спринтовите интервали ги изтичах на един дъх, а доскоро последните два (най-дългите) ги тичах с много зор. Явно 200 м. спринтове, които правя напоследък, си оказаха положително въздействие. А и не ме боляха краката изобщо - нито прасци, нито колене - много ми помогнаха..:) Направо не знам какво ми стана днес, истинска лудница, супер доволна съм от себе си.
Такаа, мислех и клековете да ги правя с 30 кг., обаче за мое съжаление едва успях да обърна 30-те кг 1 път, какво оставаше да си метна щангата на врата. Затова свалих 10 кг., с тях поне с обръщането нямам проблем. Е, китките си ме болят...
Следващият път ще взема дъмбели по 15-тина кг. и с тях ще правя клек. И за плието ще взема по-тежък, определно ми е лесно и на двете. Тягата ще я държа на 30 кг., докато свикна с изпълнението, а тази с изпънати крака - може и да я махна, защото с повече от 20 кг. ще я усетя в кръста. А с 20 кг. едва ли ще има ефект.
Доволна съм от тренировката, тъй като двустранната ми дискова херния си е взела отпуск, и не се обажда. За жалост няма да мога да качвам бързо кг., защото във всеки един момент рискувам кръстът да ме скове. Затова ще подходя с изключително внимание. Колкото-толкова.
П.П. От утре мисля да си продължавам по сплита с някой друг нов елемент в програмата...
Мнението беше редактирано от Инис на 10.05.09 18:56.
Пропуснах да се похваля - направила съм си 400 гр. ръжени макарони със сирене, подсладител, мляко и ванилия на фурна ! Не е истина колко ми се ядат, и е истина, че ще си хапна чак утре на закуска (по повода ще стана по-рано, че съм и на работа...).
10.05.09
16:39
400 гр ръжени макарони ...на веднъж ...в сухо състояние ли са 400 или след варенето?Щот иначе тва е много
казано от Mon coeur est a vous на 10.05.09, 16:39:
400 гр ръжени макарони ...на веднъж ...в сухо състояние ли са 400 или след варенето?Щот иначе тва е много
Еми, да, в сухо, но няма да ги ям наведнъж, хаха
Мнението беше редактирано от Инис на 10.05.09 18:52.
10.05.09
17:02
Мале блазе ти!!!!Аз съм си купила ръжени макарони и подсладител от 3-4 месеца и все се каня да си ги направя на фурна но все се отказвам... :)
И аз така, поне 2 месеца ги гледам в кухнята, но напоследък все за тях си мисля и реших, че няма какво да отлагам. Ще си направя един класически зареждащ ден утре, че и без това съм зле с храната напоследък (без днес). Или поне един ВВ-ден. Тъй или иначе сладки неща не ям въобще, ще се изкефя много на макароните. Дано да са станали вкусни, че иначе 5 яйца и 1/2 л. прясно мялко (да не говорим за сиренето) отиват зян..:)
Добър вечер,
днес трябваше да тренирам, но цък. Не съм в кондиция, имам мускулна треска на краката, която не изчезва, на гърба, а и кръстът ме боли. Ефектът се получи от експериментите ми през последната седмица. Така че, режим, не режим, чак в четвъртък ще ходя на тренировка. Е, в сряда съм на танци.
Храна днес:
Вайпър
08,00 - 100 гр. ръжени макарони на фурна;
13,00 - 150 гр. свинска пържола, 100 гр. зеле, 1/2 яйце, няколко шайби краставица;
17,00 - 1 кисело мляко с 20 гр. сирене;
Вайпър
19,30 - 2 кебапчета на скара, 1/2 краставица, 50 гр. грах, 100 гр. извара.
Ще вкарам и още нещо по-късно, вероятно пиле, извара, и разбира се, краставица.
Водата винаги ми е в норми: ок. 2,5-3 л. за нетренировъчен и ок. 5 л. (не по-малко) за тренировъчен.
Кафетата също са в норми - по цял ден.
До момента:
Б:116,3 М: 88,0 В: 106,4 Общо ккал: 1698
Еми не стана зареждащ ден. Изобщо не се сетих по обяд да вкарам една филийка типов хляб. Нищо, утре ще повторя.
11.05.09
17:54
Ами ти и да беше вкарала филийка,пак нямаше да е зареждащ.При зареждащия карбото е 3гр. на килограм телесна маса ;-)
Да де, колкото е нужно, ясно, че една филийка не стига; трябваше да си изчисля предварително откъде ще ги погълна въгл. Ама нищо, и утре е ден - утре яко макарони и хляб, и картофи...
11.05.09
18:30
Не би трябвало да ядеш картофи,защото са с висок ГИ,ама не сме роботи- 100-150 гр ,щом не са често,аз като се замисля не бях яла картофи от декември месец,поради тази причина.
Хе, картофи...днешното меню да видиш...който е със слабо сърце и е гладен - да не чете...
Храна:
Вайпър
08,00 - 50 гр. ръжени макарони на фурна;
09,30 - 10 гр. сирене,1 малък домат;
11,30 - 1 филийка ръжен хляб “Вита”, 10 гр. сирене, 10 гр. кашкавал,1 малък домат;
14,30 - 200 гр. ризото с френски сирена и сметана (ориз...-това пък не бях го опитвала не знам откога, що ми трябваше...);
Вайпър
18,30 - 150 гр. дроб-сърма, 100 гр. пилешко месо, 150 гр. макарони със сирене, 1 сладка някаква, ок. 400 мл. натурален сок (с мн. въгл.).
Е, поне не гладувах. Вечерята беше у нашите, там не мога да отказвам - всичко се готви и купува в моя чест....Няма да смятам ккал, но са поне 2500-3000, основно въглени.
Здравейте,
днес - нетренировъчен, но пък танцувален ден от 18,00 до 21,00 ч.
Храна
Вайпър
9,30 - 1 филийка ръжен хляб Вита, 20 гр. сирене, 1/2 кисело мляко 0,1%;
13,00 - 150 гр. свинска пържола, 1 малък домат, 1/2 краставица, 100 гр. зеле.
Вайпър
Ами това е за жалост. И ще вечерям - но ще го едитна по-късно.
ЕДИТ:23,00 - 150 гр. свинско с лук, 50 гр. овче сирене, 1/2 краставица
Днес въгл. са на ниво - ниско, както почти всеки ден, когато не вечерям с макарони и дроб сърма,хаха.
Аз пък Вайпъра не го усещам - точно както и Файъра. Нямам промени нито в мерките, нито в кг. Абсолютно същата съм си. Нито чийт дейз, нито малко въгл., нито много тренировки, нито малко тренировки - нищо към момента не ме изкарва от застоя. Мисля си, че може да е от това, че напоследък излязох от схемата с честите похапвания.
Мнението беше редактирано от Инис на 14.05.09 07:47.
За да излезнеш от застоя явно трябва да промениш нещо, било то тренировките или храната. И тъй като гледам храната ти е малко :) По-добре вдигни тренировките :) Mного жалко, че не усещаш Вайпъра, пари на вятъра явно...
казано от Lenks на 14.05.09, 02:44:
За да излезнеш от застоя явно трябва да промениш нещо, било то тренировките или храната. И тъй като гледам храната ти е малко ..По-добре вдигни тренировките
Щом храната и е малко, по-добре да не увеличава тренировките - тогава застоя ще е още по сигурен !
Явно трябва да променя нещо...наистина жалко за Вайпъра, но има още доста време докато го свърша, така че знае ли човек. И друго ми мина през ума - тъй като ми остава наистина малко за чистене, може би трябва да си подредя някаква много строга схема на хранене и тренировки, за да махна още от талията. Пък с това ядене май май няма да се получи.
За тренировките - 3 пъти зала + кардио и 1-2 пъти танци. Това прави 4-5 дни в седмицата. Не е супер много, но се старая тренировките ми да са изтощаващи, което пък е причина да имам нужда от поне един ден за възстановяване - особено краката ми създават ядове...
Иначе по мен просто няма друго, което да остана за сваляне (е, сигурно има накъде, ама няма да изглеждам добре). Мин. тегло, което съм поддържала на височина 173 см., беше 57 кг. ( с по-малко мм), а макс. - 67. Сега съм 60-61 и са ми идеални, само да не беше проклетата талия. Мисля да взема и карнитин след няколко дни.
Ще помисля за оптимизиране на ситуацията.
Така ровейки си, попаднах на това видео, не че не съм виждала такива кадри, но ми се изправи косата:
Анорексия:
http://www.vbox7.com/play:926da973
Видеото го взех от една тема за диети, основани на глад, зелева супа, 2 яйца и 1 домат дневно..просто огладнях, четейки.
П.П. Не бих се вързала на неразумно понижаване на процента подкожни мазнини...
Мнението беше редактирано от Инис на 14.05.09 09:09.
казано от inis9 на 14.05.09, 09:06:
Така ровейки си, попаднах на това видео, не че не съм виждала такива кадри, но ми се изправи косата:
Анорексия:
http://www.vbox7.com/play:926da973Видеото го взех от една тема за диети, основани на глад, зелева супа, 2 яйца и 1 домат дневно..просто огладнях, четейки.
П.П. Не бих се вързала на неразумно понижаване на процента подкожни мазнини...
Лелееее страхотия......
казано от inis9 на 14.05.09, 08:09:
За тренировките - 3 пъти зала + кардио и 1-2 пъти танци. Това прави 4-5 дни в седмицата. Не е супер много, но се старая тренировките ми да са изтощаващи, което пък е причина да имам нужда от поне един ден за възстановяване - особено краката ми създават ядове...
Хм това са изключително много тренировки + това предполагам че и работиш - което си е допълнително натоварване. Бих те посъветвал да намалиш кардиото и да оставиш едни танци в седмицата.. Увеличи храната и така според мен ще излезеш от застоя.
14.05.09
10:31
Аз лично наскоро бях в застой, точно поради прекалено голям ОКБ - вдигнах калориите и започнах да свалям отново :))
казано от tonu на 14.05.09, 09:54:
Хм това са изключително много тренировки + това предполагам че и работиш - което си е допълнително натоварване. Бих те посъветвал да намалиш кардиото и да оставиш едни танци в седмицата.. Увеличи храната и така според мен ще излезеш от застоя.
Изключително много тренировки? Брат тогава ти препоръчвам да не ми четеш дневника юни месец, когато тези тренировки ще ги взимам за 2 дни :) Моя съвет си остава, като мога да допълня, че не е нужно да са супер изцеждащи кардио тренировките, просто няма смисал, да вярно ще изгориш малко повече калории за сметка на доста по-голямата умора, която после се отразява на следващата тренировка и после на последващата и накрая ще си парцал. А и като цяло идеята на кардиото не е такава, поне според мен. Хвани си 1 средно темпо и си карай с него. Като искаш да се възстановяваш си остави 1 почивен ден и готово :) За храната не мога и не искам да споря с никой тук, тъй като вече съм си казвал, че имам по-различни вижданя за приема на храна, който поне при мен мисля, че е правилен... Но действително храната ти е малко... Това и другате съм го поствал, но ако разбираш английски е хубаво да го прочетеш/изгледаш цялото мисля, че човека си е прав...
http://scoobysworkshop.com/cardio.htm
казано от Lenks на 14.05.09, 10:38:
казано от tonu на 14.05.09, 09:54:
Изключително много тренировки? Брат тогава ти препоръчвам да не ми четеш дневника юни месец, когато тези тренировки ще ги взимам за 2 дни :) Моя съвет си остава, като мога да допълня, че не е нужно да са супер изцеждащи кардио тренировките, просто няма смисал, да вярно ще изгориш малко повече калории за сметка на доста по-голямата умора, която после се отразява на следващата тренировка и после на последващата и накрая ще си парцал. А и като цяло идеята на кардиото не е такава, поне според мен. Хвани си 1 средно темпо и си карай с него. Като искаш да се възстановяваш си остави 1 почивен ден и готово :) За храната не мога и не искам да споря с никой тук, тъй като вече съм си казвал, че имам по-различни вижданя за приема на храна, който поне при мен мисля, че е правилен... Но действително храната ти е малко... Това и другате съм го поствал, но ако разбираш английски е хубаво да го прочетеш/изгледаш цялото мисля, че човека си е прав...
http://scoobysworkshop.com/cardio.htm
Някой изобщо да говори за теб в случая ? Не мисля че съм длъжен да ти пък точно твоя дневник. Аз също съм тренирал двуразово и в момента не виждам смисъл от това. Мисля че горе много точно казаха ако си под 400-500кал от КБ, много лесно изпадаш в застой. Именно такива умори от големи кардио сесии влизаш в застой........ По някога 24 часа не са достатъчни на организма да се възстанови, това е доста индивидуално където го казваш.