meal 1 - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, пр. мляко, 2 варени яйца
meal 2 - 100гр. кафев макарон със сирене, 2 варени яйца
meal 3 pre workout - 100гр. телешко, зелена салата, 100гр. пълнозърнести макарони, 1бр. киви
meal 4 post workout:
- веднага след трен - 1с.л. мед
- 20мин. след трен - 2 варени яйца, малко телешко
meal 5 - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди
meal 6 - 4 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди, зелена салата
А1 - концентрично (негативни форсирани повторения)
А2 - Френско
В1 - 21’s
В2 - лег тесен хват
С1 - сгъване с крив лост надхват
С2 - кик бек
meal 1 - 10с.л. овес, 2с.л. трици, 2 варени яйца
meal 2 - 2 сандвича в училище
meal 3 pre workout - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди, 400млл. кис. мляко
meal 4 post workout:
- веднага след тренировка - 1с.л. мед
- 20 минути след тренировка - 2с.л. протеин на прах (от един приятел, не бях близо до нас)
meal 5 - 2 средно големи варени картофа, 150гр. пил. гърди, 200млл. пр. мляко
meal 6 - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди, зелена салата
meal 7 - 150гр. пил. гърди
Набирания, довърших със скрипеца
Гребане с щанга
Гребане с дъмбел
Тяга - 50; 80; 90; 100; 110 - 8; 6; 6; 5; 1
1 с.л мед след тренировка нищо не прави.напра ви ги 5-6 поне(това ако приемем,че една е 10гр)
Меда е плътен, една нормално пълна супена лъжица според мен е повече от 10гр. както ти казваш.
бързите въглехидрати селд тренировка да са 0,8/кг тегло.пак ти казвам,щом си сигурен,че е 50 гр ок ;)
Не ми се пише...
meal 1 - 3 филии черен хляб с масло и 150гр. пил. гърди, 200млл. пр. мляко
meal 2 - 2 сандвича в училище
meal 3 - 800гр. кис. мляко
meal 4 pre workout - 1 киви, 300гр. свинско, 100гр. кафяви макарони, 2 филии черен хляб с масло
meal 5 post workout:
- 5мин. след трен. - 2с.л. мед
- 20мин. след трен. - 4 белтъка
meal 6 - 100гр. кафевички макаронки, 1 консерва сладка царевица, 250млл. пр. мляко, месо най-вероятно.. не помня нещо
meal 7 - 2 корнита, няколко шепи слънчогледово семе
meal 8 - 200гр. свинско
Изнасяне с дъмбели за задно рамо
Раменни преси с дъмбели от стоеж
Повдигане на лост до брадичката
Военни преси от стоеж
Трапецовидно с щанга зад гърба
Трапецовидно на машина
Колената към гърдите от седеж
Коремни
До края на месеца така.. До средата на следващия дори, после НВД пак.. Мисля..
Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.05.09 19:11.
Мъжки цици - погледнете следните две снимки, нормално големи гърди от напълняване ли са това, или е шибано болестно състояние?
Eто и видео ако трябва, че от снимките не се добива добра представа (не, че от видеото се):
http://tinypic.com/player.php?v=juejb7&s=5
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.05.09 12:59.
От ъгъла от който аз ги виждам НИКГА не изглеждат добре (за мен и изобщо). Зърната ми и на двете снимки са леко настръхнали, че от банята излизам и са се свили, но попринцип са доста изпъкнали напред и дори през тениската е супер грозно, чак ме е срам.
Ето и другата:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.05.09 12:53.
казано от Thrashmetal на 13.05.09, 12:51:
Мъжки цици - погледнете следните две снимки, нормално големи гърди от напълняване ли са това, или е шибано болестно състояние?
Здрасти!
Не е ненормална формата или размера. Не ми се вярва да имаш сериозен хормонален дисбаланс или прекалено много подкожни мазнини в тази област
Трашметъл, на колко си години, че не видях (може и да съм пропуснал)? Защото има период от съзряването, през който на някой момчета зърната набъбват временно и стават чувствителни, но това отминава.
На 16 години съм, но това нещо е от както се помня, а не отскоро. Като малък бях доста слабо дете, но след първите години в училище започнах да напълнявам (нашите се разведоха и отидох да живея при баба ми) и от тогава са ми така. Нито снимките, нито клипа ги показва добре, но не само самите зърна, ами цялата област (това кафявото) изпъква напред и никак не е красиво.
Емо - ендоморф съм, чист. Започвам втори рунд с НВД в средата на следващия месец.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.05.09 14:47.
само мазно имаш, нема се пуашиш.
като се орелефиш ще си голем бот
сега си качвай обилно
Вчера:
meal 1 - 3 препечени филии с масло и 2 яйца, 200млл. пр. мляко
meal 2 - 3 яйряна
meal 3 pre workout - 150гр. свинско на фурна, кафяви макарони, 1 киви, май ядох и хляб...
meal 4 post workout:
- веднага след трен. - 2с.л. мед, х1 ‘corny’.
- 20мин. трен. - 2 белтъка, 150гр. свинско на фурня
meal 5 - 3 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди
meal 6 - 100гр. пълнозърн. макарони, 100-тина гр. сирене, 150гр. пил. гърди
meal 7 - 150гр. пил. гърди, сирене
Не ми стигнаха пари за трета закуска ^^
Не ставах за тренировка..
Клек 50; 70; 80; 90; 100; 110 - 10; 8; 8; 6; 6; 1
Легпреси - 120; 140; 160 - 8; 6; 1
И на легпресите нещо не стигна сила + умирах от болка в прасцита. Не знам от какво е, още от 2 седмици ме болят прасците, но не мога да преценя в кокала ли е или в мускула..
казано от HeartCore на 13.05.09, 23:03:
само мазно имаш, нема се пуашиш.
като се орелефиш ще си голем бот
сега си качвай обилно
Окуражаващо
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.05.09 04:24.
Днеска и вчера - повечко junk, но предимно сутрин. Малко е храната и е обичайната, няма смисъл да я описвам. Малко защото не тренирах последните два дни - няма страшно, просто се падат за почивка.
16.05.09
08:58
бомба са ти гърдите няма се плашиш. и аз качвам на гърди доволно. за зърната нз що се срамуваш... като облека няква по прилепнала тениска и колежките даже им се кефят :) ае гледаи малко по позитивно на нещата тия комплекси ще те довършат. пък не си някакъв 25-35 годишен чичка с болната амбиция на стари години билдър да става. всичко ще си доде на място.
Днеска chest day - такъв пъмп през живота си не бях усещал! Уникално чувство - усещам си гърдите супер обтегнати и тежки.
Лег на смит - 40; 60; 60; 70; 70 - 15; 8; 10; 6; 6
Горен лег на смит - 50; 60; 55; 50 - 8; 6; 7; 10
Флайс от горен лег
Кросоувър
Пулоувър
Позинг.
Яденето довечера ша опиша.
16.05.09
15:38
казано от Thrashmetal на 16.05.09, 11:29:
Днеска chest day - такъв пъмп през живота си не бях усещал! Уникално чувство - усещам си гърдите супер обтегнати и тежки.
Лег на смит - 40; 60; 60; 70; 70 - 15; 8; 10; 6; 6
Горен лег на смит - 50; 60; 55; 50 - 8; 6; 7; 10
Флайс от горен лег
Кросоувър
ПулоувърПозинг.
Яденето довечера ша опиша.
Колко серии ти идват общо ?
Обикновенно една загрявъща и 3-4 работни, като дали ще са 3, 4 или 5 си зависи от упражнението. Днес точно излезнаха..чакай да сметна..
Лег на смит - 4хОтказ
Горен лег на смит - 4хОтказ
Флайс от горен лег 3х8-10
Кросоувър 3х10-12
Пулоувър 4х8
20-тина ако ще броя загряващите когато има такива.
16.05.09
18:14
казано от dakata kaburov на 16.05.09, 08:58:
бомба са ти гърдите
Твойте също , ако съдя на снимката.
Абе братле , не се притеснявай ,нормално е все пак преди си бил по-мазен да ти трябва време да се оправиш.Яж правилно,тренирай яко и всичко ще е наред .Не прави НВД , че наистина нямаш достатачно мускули.
На НВД ще се мине 100% че да заприличам на нещо и аз без тениската. В края на лятото вече почвам пак на същия принцип - докато ходя и дишам ще тренирам и ям по 6-8 пъти на ден баш си храна. Като стана дума, ей го за днеска к’вото беше:
meal 1 - 3 филии хляб с масло и 2 яйца
meal 2 - кафяви макарони, 2 яйца
meal 3 pre workout - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, 150гр. пил. гърди
meal 4 post workout:
- веднага след трен. - 2с.л. мед
- 20мин. след трен. - 150гр. пил. гърди, 5мин. по-късно 2 белтъка и 1 жълтък
meal 5 - XXXL дюнер
meal 6 - 3 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди
meal 7 - 100гр. кафяви макарони, 150гр. пил. гърди
meal 8 - 150гр. пил. гърди
Ще вкарам едно въпросче: Ако целта ми е качване на мускулна маса без да ме интересува колко ще се омазня - по-добре ли ще е да ям повече бързи carbs? Повече ли маса ще кача дори да се омазня повече? Защото в момента точно не ме интересува колко ще съм дебел, след като ще почна НВД след има-нема месец време.
16.05.09
19:06
казано от Wrestling_pro на 16.05.09, 18:14:
бомба са ти гърдите
Абе братле , не се притеснявай ,нормално е все пак преди си бил по-мазен да ти трябва време да се оправиш.Яж правилно,тренирай яко и всичко ще е наред .Не прави НВД , че наистина нямаш достатачно мускули.
земи си ги обръсни твойте. ако съдим по снимката...
16.05.09
19:44
казано от dakata kaburov на 16.05.09, 19:06:
казано от Wrestling_pro на 16.05.09, 18:14:
бомба са ти гърдите
земи си ги обръсни твойте. ако съдим по снимката...
Тва на снимката е Дан Колов,уви не съм аз Дан Колов :(
17.05.09
11:27
Сори братле, защо не опиташ нещо повече в стил РБД, нали викаш че лесно се мазниш и си ендоморфен,по-малко въглехидрати , по-малко омазняване.
Но ТОЧНО в момента не ме интересува колко ще се омазня, стига да кача възможно най-много маса. Мисля така, понеже смятам да качвам колкото мога и кажи речи в края на Юни месец да съм започнал НВД.
На няк’ва стара снимка попаднах, та я качих в галерията. Предполагам е от преди няколко месеца в края на НВД-то, преди 10-тина кила време :lol:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.05.09 15:17.
Днеска цял ден разстройство и газове.. Добре че бях сам у фитнеса.
meal 1 - 10с.л. овесени ядки, 2с.л. овесени трици, 150гр. пил гърди, 200млл. пр. мляко
meal 2 - 100гр. кафев макарон, 150гр. пил. гърди
meal 3 pre workout - 150гр. пил. гърди, 10с.л. овесени ядки, 2.с.л. овесени трици, 200млл. пр. мляко
meal 4 post workout:
- веднага - 2с.л. мед.
- след 20мин. - 150гр. пил. гърди.
meal 5 - 1/3 фин млечен шоколадт, 100гр. кафевички макарони, 150гр. пил. гърди
Междинно няк’во - 800гр. 3% кис. мляко
meal 6 - 3 малки варени картофа със зехтин, 150гр. пил. гърди
meal 7 - малко бял амур на тиган
Набирания 4х8 различни хватове без тежести
Гребане с щанга - 40; 60; 70; 70; 70 - 10; 8; 8; 8; 8
Гребане с дъмбел
Римска тяга - 60; 70; 80; 90; 90 - 8; 8; 8; 8; 8
(първите серии при тяга и гребане с щанга бяха за загрявка)
(след тягата ми стана лошо, ма не повърнах насила.. едно цяло ядене си е все пак, може би дори повече)
Чувствам, че не ми е достатъчно обемна тренировката. Да ръгна още едно упражнения за вътрешната горна част на гърба, примерно мечка? Чувал съм, че и едно упр. стига.. Не знам дали не препоръчват по 2 упр. за тоя сектор на гърба заради възстановяването или заради др. причина, но с това ядене последния ми проблем е възстановяване. Ама си чувствам, че много малко тренирам гърба, след трен. имам сила за още една такава тренировка.
п.п. Броя минутите до НВД-то... Вече трудно издържам на т’ва ядене. Стомаха ми винаги е пълен, чак инстинктивно ми се повръща в края на някои яденета.
И още едно върпосче ще вкарам:
Някой тинейджъри имат повече тестостерон от други. Аз съм от тези с по-малкото, това влияе ли качването на мускулна маса? Т.е. по-бавно ли ще качвам от някой друг на моите години, ръст и тегло но с видимо повече тестостерон?
Бях пуснал тема за това неотдавна, но отговор не получих, или не съм разбрал да има такъв.
казано от Thrashmetal на 17.05.09, 18:17:
Някой тинейджъри имат повече тестостерон от други. Аз съм от тези с по-малкото, това влияе ли качването на мускулна маса?
Ами да, влияе. По-малко тестостерон - по-малко мм. И разбира се - по-трудно качване на мм.
казано от Thrashmetal на 17.05.09, 18:17:
И още едно върпосче ще вкарам:
Някой тинейджъри имат повече тестостерон от други. Аз съм от тези с по-малкото, това влияе ли качването на мускулна маса? Т.е. по-бавно ли ще качвам от някой друг на моите години, ръст и тегло но с видимо повече тестостерон?
Ами това е риторичен въпрос, без тестостерон няма мускули :) Иначе културистите нямаше да го взимат допълнително :)
А защо реши, че си с по-малко тестостерон?
но с видимо повече тестостерон
кажи къде е тоя видим тостестерон и аз да се огледам.
аз си спомням, че ти тренираш от скоро, за това време имаш огромен напредък, не знам какво умуваш.
Набирания 4х8 различни хватове без тежести
Гребане с щанга - 40; 60; 70; 70; 70 - 10; 8; 8; 8; 8
Гребане с дъмбел
Римска тяга - 60; 70; 80; 90; 90 - 8; 8; 8; 8; 8
(първите серии при тяга и гребане с щанга бяха за загрявка)
Защо не пробваш:
гребане с щанга
набирания широк хват
мъртва тяга
долен скрипец
хиперекстензии/навеждане с щанга напред
Може и да вкараш някъде горен скипец с тесен хват ако ти се виждат малко упражненията
При мен тази тренировка има доста добър ефект. А римската тяга я остави за деня в който правиш крака. :)
след тягата ми стана лошо, ма не повърнах насила. едно цяло ядене си е все пак, може би дори повече
Изчаквай достатъчно време след ядене преди да отидеш да тренираш. И ако не си гладен гледай да не се тъпчеш. Може да се качва и с по-малко храна. Разбирам че искаш да качиш бързо маса но трябва да се въоръжиш с огромно търпение :)
meal 7 - малко бял амур на тиган
И какво е това ?
Мнението беше редактирано от NRG на 17.05.09 22:13.
казано от NRG на 17.05.09, 22:12:
след тягата ми стана лошо, ма не повърнах насила. едно цяло ядене си е все пак, може би дори повече
Изчаквай достатъчно време след ядене преди да отидеш да тренираш. И ако не си гладен гледай да не се тъпчеш. Може да се качва и с по-малко храна. Разбирам че искаш да качиш бързо маса но трябва да се въоръжиш с огромно търпение :)
Напълно подкрепям.
За яденето - наясно съм, час и половина-два след обяд тренирам. Ако чакам повече няма да имам време и яденетата за деня ще са -1.
Бял амур - риба, доста гадна при това.
Римска тяга - тази е с изправени крака. В деня за крака чат-пат правя мъртва, но най-често нямам останали сили, затова на машина.
За видимо по-малкото тестостерон - ами накратко ще ви го обясня: визията ми не утива на годините, т.е. изглеждам по-малък на години. Най-малко мускули имам от повечето ми приятели, при положение, че никой не е тренирал, най-малко окосмен, най-тънък и нисък глас (баща ми звучи като мотокар) и т.н. По това съдя.
п.п. Heart, не знам какво значи от скоро, но дневника е от Февруари месец, а аз тренирам от края на 07-ма - 1-2 пъти в седмицата без режими, вече през Март 08-ма започнах с 5-дневен сплит и до ден днешен почти не съм го променял - всеки ден или през ден съм тренирал отново без хр. режими. А от началото на Февфруари на тая година започнах да следя и храненето, затова и дневник пуснах.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.05.09 07:23.
18.05.09
09:31
казано от Reckstyle на 17.05.09, 21:25:
Струва ми се ,че ядеш твърде много пилешко
Е па лошо ли е?
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 18.05.09 09:31.