Интервю с Limka

Темата е заключена.

Здравейте,

интервютата с потребителите отново набират сила, този път по нов, пожелан от аудиторията начин. Първа ще имаме удоволствието да интервюираме Limka. :)

Какво бихме желали от вас ... до идния вторник (02.06.2009) задавайте въпросите си към нея в тази тема. След посочения краен срок ще съберем най-подходящите от тях и ще проведем интервюто. Самото то ще може да прочетете много скоро след това на “страниците” на изданието.

Limka, както и редакционният екип, ви очакваме! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.06.09 18:59.

26.05.09
14:20

Айде аз да бъда 1-ви: Лимка, кога започна с фитнеса, и какво те накара да почнеш да тренираш?

26.05.09
14:58

Ето го и най-смелия :)
Ще те черпя изчерпателен отговор и... усмиФка :)

26.05.09
15:07

Хей, Лимка!

Ето ти нещо малко по-сложно. Напредна много и с тренировките и с храненето и рано или късно ще постигнеш първоначалната цел. И ето моя въпрос.

Какво ще избереш:
а. Мечтаните “перфектни” мерки веднага, които няма да се нуждаят от усилия за поддръжка, но вървящи с нетренирани мускули и сърце;
б. На крачка от целта и с някой и друг кг или см в повече, но стегната, силна, гъвкава и  издръжлива.

Димитър Михайлов може ли да помолим Limka в дневника си да отговори и на въпросите които не са намерили място в официалното интервю представено на Индекса :).

Лим : Какво ще кажеш на момичетата, които използват розовите гири?

27.05.09
19:12

Обичаш ли железата или те са просто способ за теб? :) По-точно казано аз лично не познавам момиче, което да обича железата. Т.е. прострастена ли си към тренировките?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 27.05.09 19:42.

28.05.09
05:40

Да, Лим, какво ще им кажеш? - и аз съм от тях!:))))))

28.05.09
08:03

казано от Стоянчо на 27.05.09, 19:12:

Обичаш ли железата или те са просто способ за теб? :) По-точно казано аз лично не познавам момиче, което да обича железата. Т.е. прострастена ли си към тренировките?

Хехе, общо взето и аз искам да попитам нещо такова...Ако отговорът на горния въпрос е да (както предполагам), кога и как всъщност осъзна, че железата за теб не са вече само способ за постигане на добра форма?

П.П. Стоянчо, явно не познаваш момичета дето клякат с по 50-60кг и нагоре :-P

Мнението беше редактирано от mbarton на 28.05.09 08:21.

28.05.09
08:27

Хубави въпросчета, благодаря :)
Потривам ръчички вече ;)

28.05.09
19:56

Първо да кажа, че тези интервюта лично на мен са ми интересни- гледната точка на хора с различни професии. Обикновено масата има едно и също мнение за фитнеса- не и в този форум.

1во - твое ли е стихчето в графа “биография”, да не би да обичаш да пишеш :)

2 - какво мислиш за момичетата с дадености (перфектна фигура) , които избират някакви минимални хранителни навици пред редовния спорт- дали може да се прави паралел м/у тези които с малко усилие постигат много и тези с дисциплинирани тренировки, но по-малък резултат

28.05.09
21:03

И аз имам няколко въпроса :
-Каква е крайната ти цел , какво тяло искаш да имаш и харесваш ли се такава каквато си ?
-Коакви най-екстремни неща си си причинявала . ( тренировки , диети , добавки , химия )
-Защо тренираш ?
-Интересува ли те мнението на другите за теб ?
-Какво ти е мнението за обикновените жени ? (задавам въпроса така защото винаги съм считал спортистките за по-качествени жени и хора изобщо )
-Какво ти дава нашия спорт ?
-Какво те вкара в залата ?

29.05.09
06:23

Привет . Лимка :) И аз имам едно въпросче към теб : Занимавала ли си се с друг вид спорт преди да влезеш в залата и ако не какво си мечтала да опиташ ( вид спорт ) .

Мила

29.05.09
11:21

Оппа...чак сега виждам темата...Лим, и аз искам да ти задам въпросче:
- На какво те научи спортът и мислиш ли,че понякога хората прекрачват границата между ‘’спорта като част от живота ни’’ и ‘’спорта като единствена алтернатива за живот’‘( т.е. вманиачаване)...Ти от кои мислиш че си?

Лим, какво ти отне и какво ти даде спорта в дългосрочен план?
Влиае ли спорта над женския ти начин на живот?
Какво би могло да те откаже от спорта завинаги?
Как се виждаш в спортно отношение след 50 години  :cheese:

Здравей и от мен :)

Въпросите:
- С какво се занимаваш и как съчетаваш спортас ежедневието си?
- До каква степен влияе времето в залата или кросовете навън на социалния ти живот? Ако имаш планирана тренировка за днес, а неочаквано ти се обадят за кафе в същото време, как ще постъпиш? (мисля че знам отговора, но все пак ми е интересно дали е той :) )
- Предполагам, че се състезаваш със самата себе си, и си поставяш цели - утре ще подобря времето си за даден комплекс  и т.н. Ако обаче не успееш, “наказваш” ли се и как?
- Здравословното хранене ти е начин на живот, но позволяваш ли си нещо изкушаващо, и какво те изкушава най-много ? (за повечето жени, това е сладкото)
- Някога “робувала” ли си в смятането на калории и съотношение мазнини:белтъчини:въглехидрати. Смяташ ли, че не толкова стриктното смятане и разлики +/- 100-200ккал могат да са пагубни в дългосрочен план?

Чакам с нетърпение интервюто, ти си една от тези, за които ще ми е супер интересно да чета :)))

BU

30.05.09
00:13

Как се отразява физическото натоварване на либидото ти?

MA

30.05.09
09:09

Tук стана малко като Искрено и Лично :P

BU

30.05.09
10:40

казано от Mamularin на 30.05.09, 09:09:

Tук стана малко като Искрено и Лично :P

Аз не държа да се отговаря на другите въпроси,само на моя. :D

30.05.09
10:47

Хаха, който където го сърби, ще почеша  ;-P
Готини въпросчета, мерси на всички, които са се включили и на тези, които ще се включат :)

30.05.09
12:02

Ох Лимка, много интересни въпроси от всички тук, какво да те попитам аз......  :roll:

Какво ти дават тренировките, не само във физически но и в психологически, социален аспект ?
Макар че предполагам какъв ще е отговора ти :)

31.05.09
07:13

И аз чакам интервюто с голям интерес. Много хубави въпроси са задали всички тук. И аз имам един. Какви са приятелите ти?? Тези с които излизаш, с които се виждаш - запалени ли са като тебе по железата, спорта или са съвсем обикновенни хора?!

31.05.09
08:25

Ще се зардваш ли от сърце, ако някой ти подари чифт хромирани гири?  :)

31.05.09
17:31

Кое е това, което не ти достига в тренировките?

Limka виски ти зададоха чудесни въпроси, аз мислех да ти задам много различни, но не е нужно да се повтарям. Все пак ще задам още нещо.

Как успяваш да съчетаеш, спорта с работата с личния си живот как ти стига времето помагат ли ти хората около теб подкрепят ли те, мислиш ли че това е важно за да имаш добра спортна кариера (ако мога така да се изразя)
и искренно се надявам въпросите които не намерят място в интервюто публикувано на сайта, да намерят място в дневника ти :)

01.06.09
19:03

казано от Иван Шишманов на 01.06.09, 18:28:

...
и искренно се надявам въпросите които не намерят място в интервюто публикувано на сайта, да намерят място в дневника ти :)

Ами според няма нужда дневникът и да се превръща в “размишления за живота, вселената и всичко останало”...По-добре е според мен, след като публикуват интервюто, да продължим да задаваме въпроси в тази тема, а не да спамим дневника ;)

Лично за мен няма значение по какъв начин и къде ще получим отговорите. Разбира се Limka да си реши как и е удобно все пак това интервю гълта доста време.

02.06.09
06:24

Ванка, ще ви отговоря на всичките въпросчета...дали в интервю, или тук, или в дневника...нз :)

Разбира се твое право си е да не отговориш на някои въпроси.

02.06.09
12:39

Ари бе, кога ще го правите това интервю...хората се изписаха, не са ли достатъчно въпросите за едно интервю? :)

Представяме ви интервюто с Limka. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1