12.06.09
04:43
казано от Limka на 10.06.09, 07:25:
Иван Шишманов: Влиае ли спорта над женския ти начин на живот?
Не разбирам с какво женският начин на живот е по-различен от мъжкия. Но, да, дава ми поводи да си купувам спортни дрешки и аксесоари, не само ‘цивилни’ :lol:
Е имах предвид, че вероятно на една жена и е по трудно да съчетае работа със спорт и купища домашни и семейни ангажименти. :-)
Въпрос на приоритети ;-)
Какво значи купища семейни и домашни ангажименти? Хах, изби ме на феминизъм нещо... извинявай, ма тези купища... :lol:
‘Айде да не си разделяме задълженията, а.
Eху, мина и 12ти юни :)
Ето такива ги свърших :)
Тренировка - нищо ново, но пък кто чувство тоя път беше супер. Не се изморих никак толкова много :)
A1 Румънска тяга на 1 крак 3x8/ крак с 20 кг
A2 Бенч преса с тесен хват 3x8 (35 кг)
B1 Български клек 3x8 / крак (2х10 кг)
B2 гребане от наклон с дъмбел с една ръка (без упора на лежанка) 3x8/ ръка ( 15 кг)
C1 ренегадско гребане - 3x8 (2х12.5 кг)
C2 суингове с една ръка(смяна на ръцете по средата на серията) - 3 x 2 мин (10 кг)
20 мин кростренажор
Общо: 55 мин
Храната
8.00 - 3 с.л. трици + 200 гр кисело мляко
13.30 - Пилешко бутче + 2 лъжици салата боб, малко зеле; Шопска салата
17.00 - 2 яйца, 1 мокачино (вкл какао + захар)
ТРЕНИРОВКА
22.00 - Пилешка супа (само бульон, без фидето), пилешка пържола от бут, Шопска салата
00.30 - Няколко солети преди лягане
Много много хубав уикенд. Аз смятам да поплажувам яко :)
19.06.09
05:04
Lim къде се губиш, вярно че щеше да плажуваш ама чак толкова ли :)
Еми нормално е една отпуска да е поне седмица, най-хубаво две........ и аз я чакам тая Лим. :)
21.06.09
16:46
казано от Мария Никифорова на 19.06.09, 06:06:
Еми нормално е една отпуска да е поне седмица, най-хубаво две........ и аз я чакам тая Лим. :)
Да бе вярно, забравих, че нормалните хора си взимат отпуска :smirk:
Хехе, липсвала съм била на някой :)
Направих една импулсивна отпуска...малко планина, малко плаж, много движение, хубава храна.
Много добре презаредих батерийките и ... от утре пак в рутината ;)
казано от Limka на 21.06.09, 18:23:
Хехе, липсвала съм била на някой :)
Естествено
казано от Limka на 21.06.09, 18:23:
Направих една импулсивна отпуска...малко планина, малко плаж, много движение, хубава храна.
Много добре презаредих батерийките и ... от утре пак в рутината ;)
Хехе, супер - очакваме една още по-позитивна Лимка :-P
Опи, я да си кажа как започна седмицата
22.06.2009 - мързел, без тренировка. За сметка на това се поразходих с една рожденичка ;)
10.30 - няколко шоколадови бонбона
13.30 - 150 гр пилешко филе, 200 гр варени картофи, зеле с моркови
17.30 - няколко глътки бяло вино, няколко солети, няколко резена гауда и пуешко филе
21.00 - пиле със сос от сметана, сирена; зеле
Днес вече ще потренирам :)
Ехенце :)
Тази седмица е последната от този тренировъчен цикъл (общо 6 седмици), след това ще има малко почивка и...нови тренировки :) Супер!
Тази седмица тренировките са със същите серии и повторения като първата седмица и ...бележа прогрес в силата :)
С днешна 23-юнска дата ги върших такива
Тренировка
A1 Overhead shrugs - 2x12 (40 кг) - + 20 кг спрямо седмица 1
A2 Румънска тяга на 1 крак - 2x12/ крак (25 кг) - + 10 кг
B1 Придърпване на вертикален скрипец, подхват - 2x12 (45, 50 кг) + 5 кг
B2 Отпади с щанга над глава 2x12/ крак (30 кг - китките ми отказаха на 8та бр с втория крак; 27,5 кг) + 7,5 кг
C1 раменни преси с една ръка - 2x12/ ръка (8.5 кг) - без разлика
C2 Дървар - 2x2 мин/ страна (20 кг) - 30бр, 25 бр/ страна - т.е. + 2,5 кг и +18 бр/ страна
20 мин кростренажор
Храната:
13.30 - 150 гр пилешко филе, зеле с моркови, ръжено хлебче; 1 шок. бонбон
17.00 - 3 с.л. трици + около 200 гр пълном. кисело мляко
ТРЕНИРОВКА
21.00 - 1/4 печено пиле (бяло месо + крилце), 200 гр печени картофи, голяма Шопска салата с няколко маслини
Хайде да спя мноооооого тази нощ. Сладки сънища!
Мнението беше редактирано от Limka на 23.06.09 18:34.
24 юни
Яко кардио на стадиона - хехе, даже си имам и видео от една от сериите някъде по средата :) Хайде да се ‘изложа’ и аз :)
6 серии с 2 мин почивка:
45 сек лицеви опори (26 - 14 бр, в последните няколко серии последните бройки са на колене. Голяма мъка са ми тия лицеви опори, но пък ги правя хубави ;) ...)
1 мин отпади (42 - 39 бр )
45 сек пуш преси с 2х7.5 кг (25-17 бр)
45 сек планинско изкачване (68- 58 бр, отново с малки почивки в последните серии, заради откази)
Храната:
13.00 - пилешко филе, зеле с моркови, печени картофи, таратор (голям капацитет имам, голяма работа)
17.00 - 30 гр трици и овесени ядки, 200 гр кисело мляко, малко боровинки
21.30 - свински ребра, шопска салата, 2 филии тричав хляб
24.00 - купичка таратор, малко сирене, малко кашкавал, котидж чийз
Ей, Инис, аз броя, за да минава времето и да ми е заета мисълта. Ама ти защо си броила? ;)
25.06
Тренировка
A1 Румънска тяга на 1 крак 2х12/ крак с 25 кг
A2 Бенч преса с тесен хват 2x12 (35 кг) - + 5 кг спрямо седмица 1
B1 Български клек 2x12 / крак (2х12,5 кг) + 10 кг
B2 гребане от наклон с дъмбел с една ръка (без упора на лежанка) 2x12/ ръка (15 кг) - без разлика, но пък доста по-чисто и не толкова изморено
C1 ренегадско гребане - 2x12/ ръка (2х12.5 кг) пак без разлика, но пак доста по-чисто и не толкова изморено
C2 суингове с една ръка(смяна на ръцете по средата на серията) - 2 x 2 мин (10 кг) + 10 бройки повече на серия
20 мин степер
Храна
13.00 - пиле, зеле с моркови, ръжено хлебче
17.00 - сандвич от 2 филии хляб от 50 гр трици + 1 яйце, резен кашкавал
ТРЕНИРОВКА
20.00 - сладолед
21.00 - таратор, омлет от 3 яйца и сирене, огромна Шопска салата
Толкова за днес :) Имам ужасна мускулна треска от дърваря оня ден (на раменете, трицепса и корема), която ужасно засилих с кардио комплекса вчера :)
Миши, и аз съм на твоето дередже ;)
това го правих днес сутринта, преди да замина за София, Лимче много съм зарибен по този комплекс. Преди иначе сутрин ходих да тичам, да се моря...ама за кво ли...това просто ме пребива..:))))))...и съм 100% сигурен, че гори повече. аз обаче след планинското, правя и 45сек. коремни преси...да добавя нещо все пак...така става Limka’s and Slavko’s кардио..:))))
25.06.09
19:34
А каква е тази румънска тяга?Досега не съм правил нещо такова.
Ей, Славко, радвам се, че ти допада. И на мен ми изкарва яко въздуха това кардио :)
казано от RogerF на 25.06.09, 19:34:
А каква е тази румънска тяга?Досега не съм правил нещо такова.
http://www.youtube.com/watch?v=hWLg7MrA9y4&hl=bg
Това е то. Много яко изпотява и пази кръста (тежестите все пак са доста по-малки) :)
26.06
Мдам, към арсенала мускулни трески от тази сутрин добавих и такава на Д-то и краката... Красота.
Днес побягах по следната схема
2,5 обиколки на стадиона за загрявка
8 х 30:30 сек = спринт: ходене
2,5 обиколки на стадиона за разпускане
Храна
13.00 - пиле, зеле с моркови, печени картофи, 2 маслени сладки, 2 шоколадови бонбона
17.00 - сандвич от 2 филии хляб от 50 гр трици + 1 яйце, резен сирене; 2 бонбона + 150 гр кисело мляко
ТРЕНИРОВКА
21.00 - омлет от 3 яйца и кашкавал, огромна Шопска салата
Утре сме на плажаааа. Йееесссс!
Ехо, здрасти!
Супер як уикенд, много активен и изцеждащ спретнахме със запалените кросфитъри :)
27.06
Цял ден на плаж - тренировка, барбекю + излежаване :)
5 кръга от:
15 overhead squat, лост 20 kgs
25 burpees
20 sit-ups + 10 kgs
10 snatch, лост 20 kgs
Почивки от няколко секунди, където има нужда...около 25 мин тотал
Храна:
8.30 - Палачинки от 2 яйца, 45 гр трици, 1 доза протеин, 5 кайсии
ТРЕНИРОВКА
14.30 - 150 гр пилешко филе, салата Табули, Шопска салата, 1 филия ръжен хляб
22.30 - Пилешко филе, Гръцка салата, 5 бр суш, 3 чаши червено вино
РАЗХОДКА + танци + 100 мл водка със сок касис, няколко глътки бира
28.06
Без тренировка, но пък с плаж и разходка + пикник на Побити камъни :)
8.00 - 250 гр кисело мляко с 50 гр микс от трици, овесени и ръжени ядки, 2 малки прасковки
13.00 - Паламуд на скара + варени картофи; 1 краставица, 1 домат, малко салата от октоподи;
20.00 - Пържола пилешки бут, Шопска салата с бая сирене
И ...малко снимки...да ви е яд :P
Мнението беше редактирано от Limka на 28.06.09 17:52.
и още от вчера...
Част от бърпет...и...как подражавам на една ‘статуя’ Хахаха
Мнението беше редактирано от Limka на 28.06.09 17:52.
Нямам какво да кажа...... зареждащо и за нас, дето сме в Другата България, далеч от морето......
Лим, много стилна рокличка и с аксесоарите - страшна мацка. Гледай как от спортна -ПРО- по бански, стана секси гърл и накрая сладкото момиченце на камъните. Ето до това води спортът!!!!! Красота и здраве!!!!!!!!!!!!!!!
САМО ТАКА!!!!!!!!!!!!!
А Славко-тъпото, пак изпусна-тези снимки просто доказват, колко готино е било...супер ме е яд, че не можах да се запозная ПАК с Вики и Лимчето...
казано от slavko на 28.06.09, 18:53:
А Славко-тъпото, пак изпусна-тези снимки просто доказват, колко готино е било...супер ме е яд, че не можах да се запозная ПАК с Вики и Лимчето...
И аз пропуснах Слав :down:
Хехе, мерси хора :)
Всъщност ги качих, за да се ‘мотивирате’ и следващият път да се съберем повече хора ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 29.06.09 19:05.
казано от Limka на 29.06.09, 08:59:
Хехе, мерси хора :)
Всъщност ги качих, за да се ‘мотивирате’ и следващият път да се суберем повече хора ;)
Аз се мотивирах яко. Като решите пуснете една темичка в общи да се знае. Аз кросфита и тежките щанги ще ги пропусна, ама ще направя една йога или стречинг на открито, пък после малко крос по плажа...Еххх
казано от diva 97 на 29.06.09, 18:59:
пък после малко крос по плажа...Еххх
Еми и крос на плажа или по-скоро в някоя горичка трябваше да има, ама аз се направих на глезла и пропуснахме ;)
казано от mbarton на 29.06.09, 19:31:
казано от diva 97 на 29.06.09, 18:59:
пък после малко крос по плажа...Еххх
Еми и крос на плажа или по-скоро в някоя горичка трябваше да има, ама аз се направих на глезла и пропуснахме ;)
изказа се и ти :) и аз се ослушвах...щях да бягам, ако трябваше...ама...не кипях от енърджи ;)
29.06
Няма тренировка; много разхайтен ден...
01.00 (през нощта) - 2 ф. ръжен хляб с гауда (около 100 гр)
10.00 - 3 бонбона
13.00 - пилешко филе, зеле с моркови, печени картофи, още 1 бонбон
17.00 - 200 гр кисело мляко + 30 гр микс ядки + 3 кайсии + подлсадител... Малии, колко е вкусно...Още 3 бонбона Хахаха
20.30 - пилешка плескавица (огромна), зеле с моркови, чаша вино, 1 сладолед 100 гр
Абе...лабава история...пиша го дъждовен ден.... ;)
30.06 - пак без тренировка, с 2 разходки обаче :)
13.00 - пилешко филе, зеле с моркови, ръжено хлебче
17.00 - 200 гр кисело мляко + 30 гр микс ядки + 3 кайсии + подлсадител
20.30 - пилешка филе фондю, салата зелении, малко задушени гъби със синьо сирене
през нощта: кисело мляко с кокосови стръготини и подсладител; 2 ф. ръжен хляб с гауда
Довечера ще тренирам вече. Липсва ми. Крива съм, не се изморявам и от нямане какво да правя ям много...
казано от Limka на 01.07.09, 03:33:
30.06 - пак без тренировка, с 2 разходки обаче :)
13.00 - пилешко филе, зеле с моркови, ръжено хлебче
17.00 - 200 гр кисело мляко + 30 гр микс ядки + 3 кайсии + подлсадител
20.30 - пилешка филе фондю, салата зелении, малко задушени гъби със синьо сирене
през нощта: кисело мляко с кокосови стръготини и подсладител; 2 ф. ръжен хляб с гаудаДовечера ще тренирам вече. Липсва ми. Крива съм, не се изморявам и от нямане какво да правя ям много...
Не ядеш много. Само дето е вечер и ти е съвестно. Хич не го мисли...
2000 ккал никак не са малко :) Особено като се има предвид, че не тренирам...
Абе, не си го слагам на сърце. То се е видяло, че няма да приличам на Jamie Eason никога :)
Поне да си ям и тренирам както ми е кеф и да съм в мир себе си ;)
казано от Limka на 01.07.09, 06:08:
2000 ккал никак не са малко :) Особено като се има предвид, че не тренирам...
Абе, не си го слагам на сърце. То се е видяло, че няма да приличам на Jamie Eason никога :)
Поне да си ям и тренирам както ми е кеф и да съм в мир себе си ;)
2000 kal. за твоята мускулатура и тренировки според мен са ок, това че не си тренирала 2 дни според мен не е толкова важно, просто не си в ОКБ, не съм от най вещите но ми се вижда добре за теб :)
А и в бодибилдинга знам че на няколко месеца ( не знам точно на колко ) е нужно билдъра да прави почивка от по седмица от тренировки :)
Ти от кога не си почивала цяла седмица ?
казано от Vessi на 01.07.09, 06:30:
А и в бодибилдинга знам че на няколко месеца ( не знам точно на колко ) е нужно билдъра да прави почивка от по седмица от тренировки :)
Всеки месец - няколко дни. На няколко месеца - повече от няколко дни почивка ;-)
Опи, напочивах се :)
Вече съм доволна и щастлива :)
Вчера започнах с новите тренировки...ами..много са интересни пак...Хахаха
01.07
Тренировка:
Загрявка стави + разни изометрични ‘стойки’ и разтягания
А1 Преден клек - 2х12 (30, 32,5 кг)
А2 Бенч преса с една ръка - 2х12 (15 кг) - мнооого яко упражнение; имам мускулна треска на корема днес от него
В1 БГ клек със преса - 2х12 (2х7,5 кг, 2х5 кг) - и това много запотява...интересно :)
В2 Гребане на коляно, долен кабел - 2х12 (10 кг) / ръка
С1 Ренегадско гребане - 2х12 (2х12,5 кг)
С2 Сначове с дъмбел - 2х2 мин (10 кг) - тука прайх нещо много смешно. Осъзнах се по-късно, че не правех сначове, ами нещо средно между суинг и снач....Голяма съм смешка...
Кростренажор 15 мин
Хапване:
13.00 - 80 гр пилешко филе, зеле с моркови, 150 гр картофи
17.00 - 150 гр кисело мляко с 30 гр микс ядки и трици, 1 праскова + малко подсладител
ТРЕНИРОВКА
20.00 - Пилешко филе, салата зелении, малко гъби, ½ печен картоф със сирене, 1 ред черен шоколад
Тази нощ спах много лошо. Попиках се. Така е, който пие много зелен чай през деня... :)
Ку-ку :)
накратко 02.07 и се мятам в леглото да наваксвам пропуснатото снощи :)
Тренировката - кардио в следния вид
3 врътки от:
- 10 мин бягане
- лицеви опори до отказ (20, 19, 18)
- 5 скокливи напада/ крак
- 15 планинско изкачване / крак
- 15 бърпита без лицева
Приятна тренировка - хем измаря чудно, хем не исках баш да повръщам :)
Хапването
12.30 - пилешко филе, варени картофи, домати + краставици
17.00 - кисело мляко с овесени ядки и трици с една ситно нарязана праскова и малко подсладител
ТРЕНИРОВКА
21.00 - пилешко филе, задушено с гъби, Шопска салата, филийка пълнозърнест хляб
Писна ми от пиле. Последните няколко дни само това ям. Тази вечер исках свинче, но мама така добре се беше постарала с пилето...как да откажа?!
Ми...май си казах всичко :) Лека нощ!
Мнението беше редактирано от Limka на 02.07.09 19:07.
Нарочно :)
Защото вечер тренирам и ми се яде повече...и ...да мога да се намахам спокойно, а не да си мисля, че вече съм ‘изразходила лимита’ калории :)
Експериментирам, Веси...