Венци има качена снимка на лицето си някъде из дневника си, ама сега не ми се рови точно на коя страница беше да видите вие. Венци, не съм ти адвокат, ама няма много работа днес и се бутнах и аз в миш-маша... :)
П.П. Е точно тая снимка имах в предвид.
Мнението беше редактирано от maria на 22.06.09 10:57.
Не, мисля точно с главата, с която се мисли! Просто не мога да определя кои ми харесват повече :) :). А относно лицето - даа тук няма какво да се коментира то е най - важно въпреки, че май темата беше по скоро за визията на тялото. Най - важни са пропорцийте както при мъжете така и при жените. Една жена с правилни пропорции на тялото си макар и с малко повече недостатъци може да изглежда по - добре от по - слабата манекенка. А относно това точно каква жена ми харесва - вижте това (без да правя някаква реклама на фирмата ) малко са й слаби ръцете но иначе е 6+.
http://farm1.static.flickr.com/107/300557202_5145772965.jpg?v=0
Мнението беше редактирано от iasen на 22.06.09 10:57.
22.06.09
10:57
Ей по големи спамери сте от мен, пък аз вися с предупреждение. Недейте така де, нека всеки си тренира и да си помагаме, ако неможем да си помогнем поне да не си пречим.
22.06.09
10:58
Ама що е с очила?Очите са най-големия чар!
ПП.Шишманов нещо много примерен стана.... :P
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 22.06.09 10:59.
казано от RogerF на 22.06.09, 10:58:
Айде вземи та млъкни .. най-накрая .. ?
П.С. Някои мод да изчисти темата....
22.06.09
11:02
казано от tonu на 22.06.09, 11:00:
казано от RogerF на 22.06.09, 10:58:
Айде вземи та млъкни .. най-накрая .. ?
П.С. Някои мод да изчисти темата....
Виж приятелю,тебе никога не съм те провокирал и не искам да правим нещата,които други правят.Изразявам мнение,ако спамя модераторите ше ми направят забележка и тогава спирам.
Всеки вижда красотата през своите си очи, хайде стига сте се яли бе хора....ааааааа
казано от Венцеслава Атилова на 22.06.09, 09:16:
а аз да попитам с каква цел я пускаш тази тема? Да си успокоиш съзнанието, че мъжете не харесват релефни жени, така че няма нужда да се трепеш във фитнеса или страдаш от липса на внимание и се чудиш какво точно да направиш със себе си за да те харесват повече мъжете?
И в крайна сметка кой определя начина по който ще изглеждаш - ти или виртуалните потребители на този форум?!
За всеки влак си има пътници - дори и да си 30000 кг, ще си намериш мъж, споко. Разни хора, разни идеали - и слава Богу.
Чета темата и не разбрах защо го пусна тоя пост???Whatever, темата ми хареса, супер е!
Това е моя идеал—> http://4coolpics.com/show.php?ord=kubeto&id=206289
22.06.09
15:51
казано от Иван Шишманов на 22.06.09, 10:57:
Ей по големи спамери сте от мен, пък аз вися с предупреждение.
Не си само ти ей сега като си допиша поста още един го отнася ;-) .
Останалите “заядливци” да прочетат правилата на форума.
А сега по темата - във всяка жена има нещо красиво.
Струва ми се, че хората напоследък наблягат само на външния вид, а това е от най-преходните неща.
Добре е когато човек успява да съчетае външната красота с това което е отвътре.
Иначе не гласувах - нямам идеал за красота и дали ще харесам една жена не зависи само от външния вид. :)
Въпреки че темата бе изчерпана до голяма степен от head_hunter, искам да добавя че и мен ме кефят жените с плочки ама ааадски много :) .
Мен пък ме кефят жени, които тренират и поддържат спортна форма.Дали с плочки или стегнато коремче това е техен избор.По-важно е те дали се харесват.Но аз гласувах за 3тата опция.
казано от head_hunter на 22.06.09, 15:51:
Явно не във всяка.... никой не е гласувал за културистките.. :coolhmm:
Мнението беше редактирано от maria на 22.06.09 17:48.
22.06.09
18:00
казано от Мария Никифорова на 22.06.09, 17:48:
За всеки влак си има пътници ;-)
В една друга тема бях гледал някой да споменава, че харесва такъв тип жени.
Все пак да не забравяме, че красотата е различна за всеки човек. :)
казано от Мария Никифорова на 22.06.09, 17:48:
Кори Еверсън - нормално облечена, снимана в некултуристка поза - страаашно секси е...
22.06.09
18:42
Моника Белучи,това е!Аз съм дотук в тая тема. :)
Ето това е идеалната жена.Може и да не толко релефна.Най-важно е да е красива. :)
Мнението беше редактирано от Aquiles на 22.06.09 20:27.
Харесвам спортни тела.Харесвам момичета които тренират.Ако клякат и правят тяга направо си удвояват точките.
Адски си падам по добре оформени женски коремчета.Адски харесвам и женската преса.За мен хубавия корем няма равен!
http://www.tmuscle.com/pi.do?id=2380117 и http://www.tmuscle.com/pi.do?id=2247487
И сега...това си е мое мнение,ако искате да ми кажете нещо-заповядайте на личен ;) знаете...
-”въпрос на вкус”- казало кучето и се облизало под опашката.
П.С.
Александър Маринов как мжое да напишеш такъв с извинение просташки пост?Директни обиди и нападки?
Бях останал с друго впечатление.Жалко.На 23 години си голямо момче!Такова държание не ти прави чест.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 22.06.09 21:20.
жени - чаровни харесвам, другото ми е все едно. само да не са с под 15-20% мазнини, че ми е отблъскващо
:)
Абе Венци, търсех я търсех тая снимка, нещо я няма, махна ли я? :)
23.06.09
04:30
tra^la^la стига си ходил по темите да обясняваш кой колко е голям и зрял. Тук не е лексикон и това кой харесваш и за кой какво мислиш няма никакво значение, за никого.
Аз изказах мнението си по темата. Винаги като чуя за жена с плочки и се сещам за бургазлииката Скарлет Дербал, която се състезаваше във фитнес категории, но беше си изгубила женствеността, взимаше медали, но е на подбив из Бургас. Щях да цитирам един ник на една дама чието тяло ми е идеал за женско тяло, но от съображения няма да го направя :).
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 23.06.09 04:30.
хаха да не се засегна нещо ;) ще правя каквото си искам.
поздрави и успех с отслабването
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 23.06.09 09:13.
Божеее... чета и ви се чудя на акъла...
По темата: Не харесвам нито манекенки, нито жени с плочки... струва ми се неестествено.
За културистки - да не говорим. Тонизирани, не много слаби, да кажем :)
По-здрави и по-НЕзаядливи
23.06.09
09:29
Хора, вие полудяхте от стръв, брей ... Какво значение има кой какво харесва и дали съвпада с вашето мнение? Еднакви коли ли харесвате, еднакви дрехи и храни, може би?! Същото е и тук. Какъв е този напън да изкарате всичко черно или всичко бяло??? Най-накрая лъснаха комплексите на много хора в тази тема, ми се струва ... Като на 14-годишни тийнове. Въобще няма да гласувам в тази тема.
Мнението беше редактирано от Ива Павлина на 23.06.09 09:30.
Е хубаво аз харесвам манекенки... и не всички манекенки са анорексички. Гледайте едно ревю на Victorias Secret, La perla или пък някое клипче на Sports Illustrated и пак ще си говорим за манекенки...
А иначе tonu е адски прав... нормално е за много хора ако са пълни да харесват по-пълни жени. Говоря на глобално ниво... примерно американците харесват по-закръглени жени.
Спомням си преди време - един приятел отиде на бригада с приятелката си. Тя имаше страхотно тяло - висока, слаба, хубави крака и т.н... Той ми разказва - в началото Мария никой не я забелязваше. След това обаче напълня и веднага почнаха да и обръщат внимание - както се казва разни хора разни идеали - това му е хубавото.
23.06.09
18:42
казано от Ива Павлина на 23.06.09, 09:29:
Въобще няма да гласувам в тази тема.
Айде почти си призна че си падаш по жени ;-P .
Иначе станахме двама и аз не гласувах.
Важното е да са мръсници. :lol:
т.е. чаровни, както би било в едно политически коректно изказване.
Куцат ни категориите някак си.
Не харесвам крайности!
24.06.09
06:11
Че си падам по жени ли?!:) Не ме карай сега да се замислям .....Хм. Сигурна съм, че ижените тук са гласували от позицията си на схващането за женски чар, тяло и т.н. както и от позицията: “Ако бях мъж...”
24.06.09
08:45
Задължително без плочки. Mанекенка или, как беше там, тонизирана нещо си - няма значение кое от двете. Всеки има право на собствено мнение, собствен вкус. Това не е повод всички да се изпокарат в темата. И все пак изчетох темата на един дъх - беше ми интересно да видя как даден потребител очевидно се дразни на факта, че никой не харесва жените с плочки, пък той самия, от това което снимките показват, такива въобще няма.
И евалата на Александър Маринов за постовете! (bow)
Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 24.06.09 12:09.
И аз я изчетох с интерес :)
Странно защо породи такива спорове и коментари какво цели отварянето на подобна тема... Чудело се момичето нещо, пуснало си тема...
Иначе ми харесват естествени, непревзети и самоуверени жени. Със портни тела - широки рамене, задълже, и женствена линия, т.е. талия и ханш. Може да имат плочки, може и да нямат. Те са преходни - има ги и хоп, след две седмици - никой :)
А, аз не разбирам, защо такова отрицание на прословутите плочки.
Ако една мацка е слаба та дори и хърбава, то поне плочки да има, все пак са белег за наличието на някаква мускулатура.
24.06.09
14:40
Mмм пак казвам - темата не беше с цел да се изпокарате заради различните си виждания за красота ( външност имам предвид , не характер-там е мноооого субективно и невъзможно да се набута в една анкета) , а просто всеки да си изкаже мнението по въпроса! Разбира се ако има желание... Това е :)
Аз няма да гласувам, понеже съм жена, но и аз да кажа - харесвам атлетични жени, гъвкави и силни - ако пък са и с плочки - най-добре.
Ей затова спрях да пиша. И в този форум стана разделение на хора ядящи мазнини и всички останали, на хора с плочки и всички останали, на трениращи тежко и всички останали. Абе това е форум за всички и вместо да се обединим около идеята за природосъобразен начин на живот и спортуване за тонус и здраве и всеки да даде своя принос, то стана махленска работа. Точно поради тази причина се махнах и от форума на спайдър спорт.
Венци, наистина унажавам това което правиш, но беше доста груба и несправедлива в изказването си.
Извинявам се ама не се стърпях.....без лоши чувства
Та по темата все пак, харесват ми атлетични , но женствени мадами. Може и с плочки и без плочки. Спортуващата жена си личи от 100 км. Осанката и излъчването и са други просто...Та така
24.06.09
22:04
казано от diva 97 на 24.06.09, 21:21:
Ей затова спрях да пиша. И в този форум стана разделение на хора ядящи мазнини и всички останали, на хора с плочки и всички останали, на трениращи тежко и всички останали. Абе това е форум за всички и вместо да се обединим около идеята за природосъобразен начин на живот и спортуване за тонус и здраве и всеки да даде своя принос, то стана махленска работа. Точно поради тази причина се махнах и от форума на спайдър спорт.
С риск да дооспамя вече достатъчно оспамената тема , искам да кажа ,че напълно подкрепям Дива !!! Ето тва е истината !
И ако има някакво избиване на комплекси ,то се изразява в това разделение и “превъзходство” едва ли не , граничещо с вманиячаване ... Но тва си е мое лично мнение и дано никой не се “закачи” за него ,щото както лесно се палят някои ...хаха ;)
По(-)здрави :)
25.06.09
00:45
Хубаво,сочно дупе,с тонус на спринтьорка...ще преживея загубата на мазна тъкан около млечните жлези...падам си по крака. : ))
Нищо против женските плочки,но определено не ме възбуждат. :/
Мнението беше редактирано от BusyMan на 25.06.09 00:46.
25.06.09
00:49
казано от Aleksandar Marinov на 22.06.09, 09:29:
казано от Венцеслава Атилова на 22.06.09, 09:16:
а аз да попитам с каква цел я пускаш тази тема? Да си успокоиш съзнанието, че мъжете не харесват релефни жени, така че няма нужда да се трепеш във фитнеса или страдаш от липса на внимание и се чудиш какво точно да направиш със себе си за да те харесват повече мъжете?
И в крайна сметка кой определя начина по който ще изглеждаш - ти или виртуалните потребители на този форум?!
За всеки влак си има пътници - дори и да си 30000 кг, ще си намериш мъж, споко. Разни хора, разни идеали - и слава Богу.Момичето има право да пуска каквато си иска тема!
Не си ТИ,тази която ще й даваш акъл какво да прави или как да изглежда,дали да тренира или не!
Много глупав и заядлив пост си пуснала - както винаги.Хапни малко въглехидрати най-после и се успокой.
Никой не ти е длъжен да ти чете глупостите и заядливите постове всеки ден.А и резултати от анкетата са повече от очевидни, 3ма харесват жени с плочки, 23ма харесват нормални жени,леко стегнати.....сигурно това е продиктувало злобата и агресията ти в поста. :D :D
Мани бе,ти да знаеш как ми се нахвърлиха като ги питах защо изобщо тренират. :lol:
25.06.09
04:31
казано от diva 97 на 24.06.09, 21:21:
Венци, наистина унажавам това което правиш, но беше доста груба и несправедлива в изказването си.
Извинявам се ама не се стърпях.....без лоши чувства
Именно и форума е едно малко отражение на обществото в родината ни.
25.06.09
07:15
Бих казал на всяко едно общество. :)
Аз пък си падам по всякакъв тип Жени.
Стига да са женствени.
С травестити и изглеждащи като тях не си играя - мама не ми дава.
А най-гнусния (за мен) вид жена е отпуснатата анорексичка - парче лой тресящо се на скелет - типично за адреналинките и за повечето манекенки.
Интересно защо моделите на бельо изглеждат толков секси, за разлика от “подвижните закачалки”, които разхождат фирмени дрешки по подиумите?
Аз си имам обяснението (което сигурно не е вярно), че педалската мафия в бизнеса си подбира манекенки, приличащи на момченца да им е гот, ама някак си на мен не ми е.
Поздравления на Авторката за темата - чудесна тема, доста забавна, прочетох я отначало до край :)
Може би трябва и обратната тема - какви Мъже харесват Жените.
Тъкмо ще амбицирате народа да тренира!