Препоръки и обсъждания към тренировката за Релеф на DjGorgio

Прескочи до:

04.02.05
19:07

Mile колкото и мазнинки да имаш 1 час кардио ще изгориш и мускул според мен недей чак час кардио да правиш
А ако почна всеки ден сутрин по 30 мин кардио дали ще е по добре и дали ще има ефект повече от 3 пъти седмично по 40 мин как мислите

04.02.05
22:38

[quote author=“djgorgio-ASTOR”] приемането на креатин

В “Препрограмиране” Ицо Христов каза,че в период за релеф спира
креатина понеже задържа вода.Другото,което според мен е по-важно,че според много изследвания креатина не работи при прием
на малко въглехидрати.

04.02.05
23:23

Това бяха и мойте съображения затова попитах че имам останал абе ще го хвърля щото е отворен вече

04.02.05
23:51

Здрасти, djgorgio-ASTOR!
Как върви диетата? Стриктен ли си? На седмица колко сваляш, като килограми? Или кажи за месеца. Силата ти пада ли? Малко те засипах с въпроси. Ако си писал вече за това дай ми линк, да не ровя целия форум.

04.02.05
23:53

[quote author=“Zlatan Rangelov”]Здрасти, djgorgio-ASTOR!
Как върви диетата? Стриктен ли си? На седмица колко сваляш, като килограми? Или кажи за месеца. Силата ти пада ли? Малко те засипах с въпроси. Ако си писал вече за това дай ми линк, да не ровя целия форум.

Здрасти Златане тъкмо ти пуснах ЛС там съм описал нещата

05.02.05
00:00

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]ще го хвърля щото е отворен вече

Абе как ще го хвърляш.Нищо няма да му стане.Нали има кутии по кило
.Да не ги пиеш на веднъж.Нищо му няма.Аз съм пил отворен на 1 година и пак си беше в ред.
Нищо не пишеш за диетата.

05.02.05
00:04

Диета стриктна не спазвам гледам да не ям сладко даже изобщо не ям по малко въглехидрати сложни ям протеини колкото е възможно протеини аминокиселини след тренировка,абе общо взето не е много добра но се старая

08.02.05
10:14

Джорджо ко стаа стеб бе пич , как върви релефа , напредваш ли , колко смъкна - ръка , кила , корем  , казваи , интересувам се щото  да знам като почна релеф с кви темпове горе долу ще напредвам

ПОЗДРАВИ !!!

08.02.05
10:40

И моят съвет е да спреш креатина , защото задържа вода . Искам да попитам за някакъв бърнър мислил ли си ? И имаш ли намерение да ползваш такъв ? И на мен ми предстой изчистваш период ( може би ) , затова и аз се интересувам  :)
Успех !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1