Mile колкото и мазнинки да имаш 1 час кардио ще изгориш и мускул според мен недей чак час кардио да правиш
А ако почна всеки ден сутрин по 30 мин кардио дали ще е по добре и дали ще има ефект повече от 3 пъти седмично по 40 мин как мислите
В “Препрограмиране” Ицо Христов каза,че в период за релеф спира
креатина понеже задържа вода.Другото,което според мен е по-важно,че според много изследвания креатина не работи при прием
на малко въглехидрати.
Това бяха и мойте съображения затова попитах че имам останал абе ще го хвърля щото е отворен вече
04.02.05
23:51
Здрасти, djgorgio-ASTOR!
Как върви диетата? Стриктен ли си? На седмица колко сваляш, като килограми? Или кажи за месеца. Силата ти пада ли? Малко те засипах с въпроси. Ако си писал вече за това дай ми линк, да не ровя целия форум.
[quote author=“Zlatan Rangelov”]Здрасти, djgorgio-ASTOR!
Как върви диетата? Стриктен ли си? На седмица колко сваляш, като килограми? Или кажи за месеца. Силата ти пада ли? Малко те засипах с въпроси. Ако си писал вече за това дай ми линк, да не ровя целия форум.
Здрасти Златане тъкмо ти пуснах ЛС там съм описал нещата
Абе как ще го хвърляш.Нищо няма да му стане.Нали има кутии по кило
.Да не ги пиеш на веднъж.Нищо му няма.Аз съм пил отворен на 1 година и пак си беше в ред.
Нищо не пишеш за диетата.
Диета стриктна не спазвам гледам да не ям сладко даже изобщо не ям по малко въглехидрати сложни ям протеини колкото е възможно протеини аминокиселини след тренировка,абе общо взето не е много добра но се старая
Джорджо ко стаа стеб бе пич , как върви релефа , напредваш ли , колко смъкна - ръка , кила , корем , казваи , интересувам се щото да знам като почна релеф с кви темпове горе долу ще напредвам
ПОЗДРАВИ !!!
08.02.05
10:40
И моят съвет е да спреш креатина , защото задържа вода . Искам да попитам за някакъв бърнър мислил ли си ? И имаш ли намерение да ползваш такъв ? И на мен ми предстой изчистваш период ( може би ) , затова и аз се интересувам :)
Успех !