казано от Limka на 03.07.09, 06:16:
Нарочно :)
Защото вечер тренирам и ми се яде повече...и ...да мога да се намахам спокойно, а не да си мисля, че вече съм ‘изразходила лимита’ калории :)
Експериментирам, Веси...
Това вече е друго, добре, пробвай, може да даде резултат :)
Hi Лимка,
Аз нямам навика да се обаждам много много. Плюс това знам, че нищо не правиш случайно и имаш гуд инъф стаж за да си позволиш експерименти, ама... да не си забавиш метаболизма. Отключваш го чак към 12-13 ч. и след обяд ти се яде нещо сладко, / а май и през нощта/.Стига ли ти енергията, да тренираш?
Сутрин можеш да пиеш 1 чаша топла вода за да не оставяш такава дупка между “храненията” /в случай че продължиш експеримента/. Аз пия по една лъжица ленено масло сутрин и след обед, при мен дава добри резултати.
Я да поспамя малко аз в дневничето на Лимчето :) абе аз си слагам всяка сутрин ленено семе, смляно в закуската. Това добре :) но не знам това достатъчно ли е като прием на ден. 1 с. л. ???
Аз пък не ям такова нещо :-P
Лимче, ти свали ли нещо от себе си? Мерила ли си се? Изобщо... как се движат нещата, ако не е тайна.
казано от Limka на 03.07.09, 06:16:
Нарочно :)
Защото вечер тренирам и ми се яде повече...и ...да мога да се намахам спокойно, а не да си мисля, че вече съм ‘изразходила лимита’ калории :)
Експериментирам, Веси...
Ах тииии, това е мойта схема. И ме кефи определено. Не обичам да закусвам, но пък обичам да си лягам нахранена, дори и леко подута. тия нормативи със закуската, като начало на деня и бля, бля не са за всеки. Опитах и не се получи
казано от Diana на 03.07.09, 09:50:
Hi Лимка,
Аз нямам навика да се обаждам много много. Плюс това знам, че нищо не правиш случайно и имаш гуд инъф стаж за да си позволиш експерименти, ама... да не си забавиш метаболизма. Отключваш го чак към 12-13 ч. и след обяд ти се яде нещо сладко, / а май и през нощта/.Стига ли ти енергията, да тренираш?
Сутрин можеш да пиеш 1 чаша топла вода за да не оставяш такава дупка между “храненията” /в случай че продължиш експеримента/. Аз пия по една лъжица ленено масло сутрин и след обед, при мен дава добри резултати.
Дидке, радвам се, че се включваш :)
Честно казано, следвам препоръките на тренерката. Това, което тя ми намекна, е, че метаболизмът не се забързва от честото хранене, а от консумацията на много протеин (сигурно, защото е труден за обработка)...Аз в момента избягвам да преяждам с протеин, така че метаболизмът ми би следвало да се ‘регулира основно от тренировките :)
Не ме е страх, че мога да го забавя...като го забавя, ще го кача слд това...кво толкова :)
Лененото масло и семе не са оптималният източник на омеги. Аз пия рибено масло...вече...
Уини, замервала съм се преди около 2 седмици. Имах по около 1 см минус от всякъде. Но мисля, че съм свалила мазно и качила ММ - пресата ми изглежда доста по различно и рамене + ръце пак се поорелефиха и започнаха да изглеждат огромни.
Но честно казано не ми пука толкова вече дали отслабвам или не. По-важното е, че този тип тренировки ми харесват много, ям каквото ми е на сърце и съм в мир със себе си. Освен това ми се подобрява стойката :)
Всъщност...мисля, че узрях за идеята, че при мен нещата няма да станат с инат и с правене на пук на тялото ми. Ще станат бавно, с много търпение и с много себеобичане :)
Мнението беше редактирано от Limka на 04.07.09 08:27.
3.07 в няколко реда :)
Тренировка
А1 Горен скрипец, надхват - 2 х 12 (50 кг, отказ на 8та бр от 1та серия, продължих с 45 кг)
А2 Отпад + раменна преса с една ръка - 2х12 / крак (7,5 кг)
В1 - Тhrusters - 2х12 (30 кг)
В2 - Step ups - 2х12/ крак (2х12,5 кг)
С1 - Floor bench press - 2х12 (40 кг) , отказ на 11 бр на 2та серия. Даже се и заклещих със щангата :))
С2 - Full contact twist - 2х12 (20, 25 кг)
15 мин кростренажор
Хранене:
10.00 - Кафе с мляко
13.30 - 140 гр пилешка пържола от бут, задушени картофи, броколи, бейби моркови, 1 парче кекс
17.00 - кисело мляко с 30 гр микс ядки и трици, 2 с.л. ленено семе, 1 праскова + малко подсладител
ТРЕНИРОВКА
21.30 - 120-150 гр свински бут, Шопска салата, 2 чаши червено вино, 1 ред черен шоколад
Толкова засега. Честит уикенд!
04.07 - честит Индипендънс Дей на всички американци ;)
Тренирах така:
Щангинг кардио комплекс
х 4 кръга с 1 мин почивка м/у тях; 30 кг щанга
- 6 гребане
- 6 обръщане
- 6 трастъри
- 6 клека
- 6 напада
- 6 лицеви опори
- 6 barbell rollouts (заставаш на колене и търкаляш щангата напред назад. Много добро за корем и рамене :) )
Не ме озори; дори беше приятно. Явно кросфит ми е порменил доста възприятията, защото преди няколко месеца подобен комплекс ми спираше тока
Храната е пИрфектна :)
9.00 - 1 цедено кисело мляко с 1 с.л. мед
15.00 - зелена салата, рибена чорба, салата от миди, варени картофи
ТРЕНИРОВКА
22.00 - печено пилешко бяло месце, малко картофки с него; Шопска салата; 1/2 чаша червено вино
А сега, марш да спя :)
5.07
Да си кажа за неделя. Напоследък редовно пийвам винце...И храненето ми никак не е режимно :)
И тренировчица спретнах :)
Тренировка:
Загрявка стави + разни изометрични ‘стойки’ и разтягания
А1 Преден клек - 2х12 (35 кг)
А2 Бенч преса с една ръка - 2х12 (15 кг)
В1 БГ клек със преса - 2х12 (2х5 кг)
В2 Гребане на коляно, долен кабел - 2х12 (12.5 кг) / ръка
С1 Ренегадско гребане - 2х12 (2х12,5 кг)
С2 Сначове с дъмбел - 2х2 мин (10 кг) - тоя път си бяха истински сначове :)
Степер 15 мин
Храната...злеее...злеее
02.00 през нощта – филия ръжен хляб с голямо парче кашкавал (60-80 гр), купичка кисело мляко с кокосови стърготини и подсладител,
2 реда черен шоколад
14.00 - 2 варени яйца, салата Табули, 1 краставица
22.00 - 2 парчета Руло Стефани от теле + прасе, салата Табули, 1 чаша бяло вино, 1 крем-карамел с подсладител
Нова седмица, нов късмет...да видим :)
06.07
Шантав ден. Уж ми се тренираше, загрях и...абе не ми потръгна...почнах едно, не се получи; почнах второ, и то не стана съвсем...И на всичкото отгоре ‘колегите’ в залата бяха много несъпортив...на всяка моя инициатива - контра и съмнения и убеждения, че това няма да го мога. Ядосах се и се разочаровах и си тръгнах. И от яд спуках гума :lol:
Храната:
10.00 = кафе с мляко
13.00 = Пилешко филе, задушени зеленчуци (картофи, броколи, бейби морковчета)
17.00 = 200 гр котидж с 1 праскова
21.00 = 1 мини парче руло Стефани (всинско + теле), гъби, задушени с много синьо сирене, няколко резена кашкавал; салата Табули, 2 чаши червено вино, 2 крем карамела
Яка вечеря, а? Хахаха
Днес се очертава смотан ден. Че трябва да ходя и на гумар :long:
Ето ви и една снимка от тази сутрин...само на корема, ама само той става за гледане :)))
Останалото, друг път ;)
Ха, сега всички знаето с какво бельо съм днес :lol:
казано от Limka на 07.07.09, 09:08:
Ето ви и една снимка от тази сутрин...само на корема, ама само той става за гледане :)))
Останалото, друг път ;)Ха, сега всички знаето с какво бельо съм днес :lol:
Даже и за модел на самото бельо ставаш. Страшна си.... не го казвам за първи път
казано от Владимир92 на 07.07.09, 09:14:
Много добър релеф ! Браво ! :)
Мерси, Владо! За съжаление, само на корема... краката и дупето са мъката... Абе, много естроген, кво да прайш...
Мнението беше редактирано от Limka на 07.07.09 09:17.
Страхотна си Мим, отново доказваш невероятна спортна форма, браво, много ти се кефя :)
07.07
Днес не тренирах.Отдадох се на мързел и почивка. И кривотия :) Не ми беше ден, определено. След работа се чувствах толкова зле, че бях на ръба да прегърна 1 кутия сладолед...За свое голямо учудване, установих, че мога да трансформирам негативната си енергия и емоции в положителни такива чрез...ха сега изненада...готвене :)
Направих си страшни кюфтета с красива салатка, желирано кремче с праскови и овесено-тричав-протеинов сладкиш с боровинки...и вече бях супер щастлива :)...Е, докато ги готвех издрънках една чаша вино, но какво е чаша вино между приятели ;)
Храната:
10.30 – 5 кайсии
13.00 - Салата Табули, 2 варени яйца
17.00 - Топка моцарела, 2 малки праскови
19.00 - Чаша червено вино
21.00 - 2 кИфтета от мелено месо (свинско+телешко), Шопска салата, парче овесено-тричаво-протеинов сладкиш с боровинки + няколко лъжици кисело мляко
Доволно ще полягвам :)
Тъй, най-после намерих малко време и за моето прашлясало дневниче...
Тренировките да си попълня поне...храната е о.к. преобладаващо кайсиено-прасковена, с елементи на месо, риба, яйца и сирена, боровинково-протеинов-тричав кекс и фибри. Спорадични нощни хранения и все пак ккал около 1600-1800…пИрфектно :)
08.08
А1 Горен скрипец, надхват - 3 х 10 (45 кг)
А2 Отпад + раменна преса с една ръка - 3х10 / крак (7,5 кг)
В1 - Тhrusters - 3х10 (30 кг)
В2 - Step ups - 3х10/ крак (2х12,5 кг) - ужасна техника, премествам натоварването от дупето към кръста и краката...Ще смъквам драстично килата и ще се уча на правилно изпълнение
С1 - Floor bench press - 3х10 (30 кг) - обърках килата; мислех си, че предният път отказите са били на 30 кг (а те била на 40) и...не се натоварих особено
С2 - Full contact twist - 3х12 (20, 20, 25 кг)
15 мин степер
09.08
Забавно-развлекателно-смешно кардио :)
3 рунда от:
- 10 мин бягане
- 100 м мечешко лазене
- 50 м жабешки подскоци
- 1 мин планк
- 1 мин бягане по стълби
Общо - около час забава и яко натоварване, между другото
АйдИ до скоро!
Хе хе, Лим, къде го правиш това забавно кардио.....трябва доста терен да има, та и стълби :)
На паметника на Почивка :)
Всъщност, то е забавно само отстрани. На мен никак не ми беше забвано...спря ми се тока с тия жабешки скоци... ‘баси, 5-6 скока- отказ, докато мина 50м колко болка изживях....ех...
Много готини дни бяха вчерашният и днешният! А днешният дори още не е свършил!!!
Откъде да започна? Да кажем от това, че вече си имам калипер :) И, тренерът ме замери с него :) ...За моя най-голяма изненада, мазнините ми се оказаха 14,3% (със стат. грешка - макс 17.3%). На 68,5 кг. Грубо 10 кила мазнина. Грубо 59 кг активно тегло. Много.
Веднага взех да разсъждавам, че явно съм свалила бая мазничко от януари насам без да ми проличи особено (тогава бях на 20% мазнини), но тренерът ме успокои, че измерванията с калипер обикновено дават 3-5% по-малко от тези с електроимпеданс.
Тъъъй, равносметката: за последния месец съм свалила около 1 кг. Основно от корем, рамене и ръце го усещам. Пресата ми е относително чиста, даже зачатъци на вени се виждат в горната дясна част. Дотук супер. Но пък няма почти никаква промяна от кръста надолу. Кофти. Нямам бърза работа. Ще съм търпелива към тялото си :)
Храненето ми напоследък е ...хм...каквото ми се яде...дори не се опитвам да спазвам някакъв режим... и винце бая редовно пийвам :) ...Просто гледам да държа калориите 1600-1800-макс 2000.
И ям през нощта отново. Тренерът също като мен мисли, че нещо хормонално или биохимично ме буди...Винаги 1.30-2 часа след като съм заспала. Някой знае ли какви неща се случват с мен 2 часа след като заспя и защо така ми изсмукват кръвната захар, че се будя от глад чак? Ще започна да си хапвам пак 1 кисело мляко преди лягане. Да видим :)
Така, тренировчиците:
10.07
изчистване на техника на доста упражнения с тренера... Имам лек дисбаланс на гръбните мускули (дясната част е по-яка), оттам вероятно и проблемът с кръста. Оттам и проблем при едностранни упражнения - не си позиционирам правилно таза, дясната му част почти винаги е повдигната. Трябва да започна целенасочено да си го натискам надолу...
Също така, дупето ми обича да си поспива :) Почти не го използвам при клекове - натоварвам основно квадрицепса. А суингове правя трагично смешно и неправилно :)
Много полезна и изпотяваща тренировка
11.07
На плажа :)
5 кръга с 30 кг и 1 мин почивка между кръгчетата:
- 6 гребане с щанга
- 6 обръщане
- 6 трастър
- 6 клек
- 6 отпади
- 6 лицеви опори
- 1 мин спайдър планк
И след това Бууууум в морето :)
Храната е много плодова и въглехидратна... Това лято смятам да си наваксам с плодовете за последните 2 години лишения :) Ще е много яко сладко и ароматно лято!!!
Мнението беше редактирано от Limka на 11.07.09 14:53.
Плодовете са много хубаво и вкусно нещо,но се надявам,че под “наваксвам” нямаш предвид “прекалявам” защото резултата може да е доста неприятен :)
Ами, Лим, така като гледам първите две цели на този дневник са изпълнени...последната цел вероятно ще отпадне !?
Само така и енджой, дето се вика !
Лимче, то се очакваше да нямаш много мазно. Ти си цялата мускул, то си личи и на снимките. Поздравявам те за резултатите и за хармонията в която си. Аз също съм на плодово - въглехидратен режим май. Толкова години НВД ми стигат. Даже от човек необичаш плодове ги заобичах, защото бяха забранени за диетата. Сега само това ми се яде.Даже и вечер ги ям. Без да искам се храня като по Worrior diet, май така се казваше. Цял ден набивам плодове , малко ядки, някой друг белтък на яйце или домат и сирене лайт и вечер хапвам риба и зеленчуци, и пълнозърнест хляб понякога. Пийвам си и червено вино за доспиване, пък през уикенда и водка. Много добре се чувствам. Не ми се ядат никакви месища и сладости. Плодовете ми дават всичко като че ли? Чувствам се пречистена някак си.Е не изяждам с килограми де,до 400-500 гр/вчера беше изключение 1500 гр диня без кората/.. Лято е бе хора, стига с тия режими
Мнението беше редактирано от diva 97 на 11.07.09 18:54.
tra^la^la, какво толкова ще стане, ако ям плодове? Освен, че ще се чувствам нормален човек, който яде естествена и сезонна храна? При това полезна? Ако калориите са контролирани, най-много да изгоря малко мускул, щото ще ям плодова захар за сметка на протеин... Ама при наличието на толкова мускул по мен, не ме бърка особено дори да изгоря малко от него :)
Инис, не са изпълнени целите съвсем. Искам да разкарам краката. Колко кг ще съм никога не ме е вълнувало особено, както и не плочките са били основната ми цел :) Но пък намерих мира си и не бързам за никъде :)
Дивичка, нещо като твоят ‘режим’ спазвам и аз ;)
Тренировчицата 12.07:
Загрявка стави + разни изометрични ‘стойки’ и разтягания, висене на лост с леко повдигане от плешки и задържане 5 сек; pull-thru за дупе :)
А1 Гоблет клек - 3х8 (25 кг)
А2 Бенч преса с една ръка - 3х8 (15 кг)
В1 БГ клек със преса - 23х8 (2х5 кг)
В2 Гребане на коляно, долен кабел - 3х12 (15 кг) / ръка
С1 Ренегадско гребане - 3х10 (2х12,5 кг)
С2 Сначове с дъмбел - 3х1.5 мин (10 кг)
Кростренажор 15 мин
Аа, мога да правя набирания с надхват - 2 бр изцедих от 1ви опит :)))
И пистолети мога да правя се оказа :)))
Мнението беше редактирано от Limka на 13.07.09 08:00.
Малко агресивен отговор а? :)
От тук http://www.bb-team.org/articles/1601/ и от факта,че фруктозата попълва само чернодробния гликоген следва,че големи количества фруктоза(плодове) лесно биха станали на мазничко :)
казано от tra^la^la на 13.07.09, 09:15:
Малко агресивен отговор а? :)
От тук http://www.bb-team.org/articles/1601/ и от факта,че фруктозата попълва само чернодробния гликоген следва,че големи количества фруктоза(плодове) лесно биха станали на мазничко :)
Агресивен беше, да...извинявай...почувствах се настъпана по опашката :) Работата е там, че ниските въглехидрати при мен не работят...като кача въгл, свалям драстично калориите (с 30%) => свалям кг :) Въглехидратите включват и плодове. В последните 2 седмици си позволих да ям плодове...сигурно по половин кило кайсии/ праскови на ден и по малко сладолед/ шоколад почти всеки ден. И свалях. Съгласна съм с всичко, описано в статията, но тази инфирмация не значи нищо, ако не слушаш тялото си, нали? Аз още се уча...
Мнението беше редактирано от Limka на 13.07.09 09:39.
Така е.Слушай тялото си,учи се.Всеки е различен нали :)
Аз примерно си хапвам умерено плодове,винаги комбинирани с комплексни въглехидрати и ми е добре ;)
Поздрави!
13.07.09
15:24
Lim, на туиста пишек кг на лоста + тежестите които допълнително товариш или само на тежестите?
ПП Честито за набиранията и пистолета :) Къртиш
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 13.07.09 15:25.
казано от Венцеслава Атилова на 13.07.09, 15:24:
Lim, на туиста пишек кг на лоста + тежестите които допълнително товариш или само на тежестите?
ПП Честито за набиранията и пистолета Къртиш
Общата тежест пиша на туиста. усещам, ч емога и още да натоваря, но ми е ново упражнение и още уча техниката и не смея :)
П.П. И ти къртиш яко ;)
Тренировката от 13 юли - малко кросфит - модифицирана Ева
5 рунда
- бягане 800 м-1200 м
- 30 суинга със 17,5 кг
- 10 бърпита с лицева опора + knees-to-elbows на футболна врата :lol:
В първите 2 рунда бягането беше 800 м, в останалите 3 - 1200 м
(В оригинала на Ева бягането е 800 м, а вместо 10 бърпита + knees-to-elbows има 30 набирания. Ама аз да направя 30 набирания хахаха - трябваше да нощувам на стадиона)
Честно казано, кардио комплексите на тренера май ме изморяват повече от това :)
Ще започна пак да си пиша храната, че много я олабих напоследък. Малко да се дисциплинирам.
Днес съм си приготвила 1 кило кайсии + моцарела за през деня...малко прочистване от вчерашния ултра зареждащ ден... Довечера, обаче съм на Р.Д....да видим там с какво ще се черпя ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 14.07.09 05:08.
14.07.09
14:01
Къртачи под наем :) Аз пък го пиша само на дисковете, които слагам - не знам и аз защо :smirk:
Браво за % :)
Ай да се изложа с вчерашния си отчет - дано поне да има дисциплиниращ ефект :)
14.07 - няма тренировка
13.00 - 10на кайсии + топчица моцарела
17.00 - 200-250 гр пълномаслено кисело мляко
20.00-21.00 - на детски РД - 1 бира, панирани кашкавалчета няколко, няколко пилешки крилца, моркови с дип от авокадо и крема сирене, няколко хапки с месища и кашкавали, огромно парче торта (1/12 от тортата, лека беш уж, ама торта :) )
22.30 - 1 кисело мляко 0.1%
СЪН
00.30 - парче кашкавал, 4 препечени пълнозърнести филийки с масло, 1 протеиново кремче - ЯКО, а? Среднощни 600-900 ккал
Вчера бая почетох за тези нощни хранения... При изследвания на хора с Night eating syndrome е установаено, че при тях нивата на мелатонин и лептин са по-ниски от нормалните и вероятно това е причината да не могат да изпаднат в дълбок сън. Препоръчва се консумация на триптофан преди лягане...киселото мляко снощи не свърши работа. Довечера смятам да пробвам с кисело мляко с овесени ядки...Усвояването на триптофан било по-добро, когато се консумирало с въглехидрати... Да видим...
П.П. Чувствам се ужасно...подута, подпухнала, дебела... Всяка сутрин, след като съм ‘закусвала’ през нощта, се чудя и мая как може да си причинявам това сама...така и не намирам отговор и ...се повтаря пак...
15.07
Има тренировка, няма нощна закуска
А1 Горен скрипец, надхват - 3 х 10 (45 кг)
А2 Отпад + раменна преса с една ръка - 3х10 / крак (7,5 кг)
В1 - Pull-through - 3х10 (40, 50, 60 кг - портален скрипец, т.е. 20, 25, 30 кг реално)
В2 - Step ups - 3х10/ крак без тежест
С1 - Floor bench press - 3х10 (2х15 кг, 2х17.5, 2х17.5 кг)
С2 - Full contact twist - 3х12 (27.5, 23, 32.5 кг)
15 мин кростренажор
ПапУтУ
13.30 - пилешко филе, зеле с моркови, варени картофи
17.00 - 10на кайсии
ТРЕНИРОВКА
21.00 - салата от марули, зеле, малко царевица, яйце и малко кашкавал; гъби в масло; таратор
23.30 - 3 с.л. трици, 200 гр кис. мляко, 2 кайсии
Продължавам с трици + кисело мляко преди лягане...Давидим това ли ще е моето решение :)
16.07
Трябваше да тренирам (кардио на стадиона) - замъкнах се на стадиона, направих 2 обиколки и ме настигна буря. Прибрах си се чинно в колата...и.. отидох да похапна :)
Чудесно меню :)
14.00 - 5 житенки с около 75 гр ементал
17.00 - 10на кайсии
20.00 - зелена салата със сьомга и синьо сирене; миш-маш; чаша жестоко френско червено вино
23.30 - 3 с.л. трици; 200 гр кисело мляко, 2 кайсии
Айде честит петък!
17.07.09
06:53
казано от Limka на 15.07.09, 06:17:
14.07
П.П. Чувствам се ужасно...подута, подпухнала, дебела... Всяка сутрин, след като съм ‘закусвала’ през нощта, се чудя и мая как може да си причинявам това сама...така и не намирам отговор и ...се повтаря пак...
A не е ли възможно да е ,защото ти е много бърз метаболизма просто - имаш доста мускулна маса , тренираш здраво и може организма да си го “иска” ? :)
п.с. Пък и с това ядене ,което почва от 1 часа на обяд ... ако се научиш да закусваш рано-рано сутрина дали няма да се “смекчи” среднощния синдром ? :) (Само си размишлявам хеххе )
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 17.07.09 06:56.
Limka,
Виж точка пет от 5 Things That Drive Me Nuts
:)
казано от vlade на 17.07.09, 07:37:
Limka,
Виж точка пет от 5 Things That Drive Me Nuts
:)
Vlade, мерси за статийката. Хубавка и полезна :)
Напоследък и аз доста се образовах за невротрансмитерите :)
И ям трици и кисело мляко преди лягане. Познай какво? Спя спокойно :)
Общо взето, битуващото мнение, че след 16.00 без въглехидрати, при мен май води до хроничното им набавяне през нощта и недоспиване... Още повече, че тренировките ми обикновено са до към 20.00… И след това бухам само месце и салатки... Ми, май не е толкова ненормално да правя хипогликемия вечер ... И това само в добавка на продължителен отрицателен калориен прием и не толкова брутално голямо количество телесни мазнини => ниски нива на лептин => хормонално ‘подсилен’ апетит... Е как да не се будя от глад през нощта?
И к’ва стана тя? Не ставам за НВД и имам нужда от въглени вечер, за да мога да спя :-) Ще ме гоните от форума май, а? ;)
казано от fire.is.my.nature на 17.07.09, 06:53:
A не е ли възможно да е ,защото ти е много бърз метаболизма просто - имаш доста мускулна маса , тренираш здраво и може организма да си го “иска” ? :)
п.с. Пък и с това ядене ,което почва от 1 часа на обяд ... ако се научиш да закусваш рано-рано сутрина дали няма да се “смекчи” среднощния синдром ? :) (Само си размишлявам хеххе )
Огънче, тялото ми безспорно си иска храната и запасите от мазнини. Все пак основната му функция е да оцелява, а това са му енергийните запаси...Ама аз не ги искам :)
Яденето от обяд е експеримент, относително от скоро. Т.к. нямам проблем с контролирането на апетита през деня, а и активната част от деня ми е вечер, умишлено гледам да си концентрирам по-голямата част от калориите около тренировката. За да съм доволно натренирана и сита :)
За сега експериментът е успешен - пропусната закуска + въглехидрати = на 30% редукция на седмичните ми калории :) Не е зле, според мен :)