15.07.09
20:45
казано от thorne на 15.07.09, 16:44:
Страничните ефекти на SX които описвате , са същите като на сибутрамина. И при него има безсъние, увеличено кръвно налягане , сухота в устата и понижен апетит. Надявам се че SX не съдържа подобно вещество в съдържанието си . Скептичен съм към новите бърнери с драстични ефекти , защото преди време се установи че в известен бърнер (по точно ALRI Venom Hyperdrive 3.0) откриха сибутрамин. За тези които четеат с неодобрение , нека прочетат някои теми за тъй наречения редуктил в българските форуми .
Ето например тази тема разисква употребата на редуктил и страничните му ефекти : http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=332503.msg8676755
Те АЛРИ се издъниха и с още добавки. В още неща им намериха прохормони и други непоказани по етикетите съставки. А Редуктилът си е лекарство, дори ако не се лъжа, се купува само с рецепта. То си е са хора със затлъствяване и се предписва от ендокринолози и диетолози.
Аз ефектите ги отдавам на друга съставка, но времето ще покаже. Ако има нещо гнило, то до 3-4 месеца ще излезе инфо.
Принципно има направени drug тестове в САЩ и са негативни.
Aneurin DBE e дефакто Сулбутиамин (форма на Вит. В1).
В Редуктил е Sibutramine, двете са крайно различни съставки.
Sulbutiamine има и в Atro Phex, SAN TIGHT EXTREME, определено е известна на спорта съставка.
Силата на SX е в капсулата, ако съдържанието се премести в обикновена капсула, ефекта ще започне много бързо (може да е доста силен) и ще отшуми по-бързо.
—————-
При мен - ям си нормално, просто не мисля за сладки храни (на мен те са ми проблема). Чак такъв ефект, че да карам цял ден на 1 ястие, няма !
Днес беше 3ти ден, дъвча по 3-4 дъвки и нямам ядове с устата.Енерджи ръш усетих към 18,00, това са 11 часа след приема. Е*ати капсулата !
Лека Ви нощ :D
Ама гледай сега аз имам някакъв резултат ама той определено не е само от СХ.Тя е добавка.....към-супер стриктна диета,режим на спане,нечовешки тренировки в суперсерии със завършек 40 минутно кардио,не ходя на работа само седя и се възстановявам,не пия алкохол,спрях цигарите по време на цикъла за да мога яко да правя кардио.Ако ги нямаше тези работи СХ-то щях да го изпърдя през гащите :) Много ми е рано да говоря за резултати само от 5-6 дена го пия,като изкарам цялата опаковка тогава ще си говорим кой,колко и кога.Важното е да сме постоянни в тренировките и храненето за мене тия добавки,бърнери и кви ли не прахчета и капсулки са ДОБАВКА към това.НАПРЕД МАШИНИ!
16.07.09
04:39
emzo ти си взимал и огънчето и слим екстрийм, ще споделиш ли разликите като чувство усещане, и резултати.
Не могат да се сравнят, действат по различен начин.
SX обаче е революция, на който му понесе.
Формулата е променена вече, единия nootropic е заменен с ябълкова киселина.Има голям шанс да е dry mouth free.
Искам да ви споделя една моя грешка от вчера.Вчера вземах 2 хапчета от СХ-а.....лелеее 1 минута не съм спал през ноща и днеска съм като пребит.2 вече много идват незнам вие по колко пиете ама голямо будуване братче.
казано от biker_boy на 15.07.09, 18:11:
Абе хора като гледам как сваляте килограми започвам да си мисля че моя sx нещо е дефектен.Моята капсула е оранжева отвън а като се отвори вътре има кафяв прах.Ще помоля някой да отвори една от неговите и да сподели дали и при него е така.
Някой нещо да каже по моя въпрос.
Малко по-назад в темата emzo сподели резултата от направен “експеримент” с една капсула SX. Цък. Ето и снимката.
16.07.09
20:24
Да се включа и аз,явно ще съм първият който не е доволен от Fyre,но това го разбирам,че си е индивидуално само за мен,защото явно моя метаболизъм е много бавен или може би се дължи на някакъв друг фактор и аз не знам вече,една вафла като изям и ми отива веднага на стомаха :),с хранителен режим в който присъстваха сигурно не повече от 1500калории 4-5 дена фитнес в седмицата +багане след фитнеса и няколко пъти ходих и сутрин и накрая ефекта едно голямо нищо,тежа около 100кг и толкова си стоях през целия период на приема и не мога да си обясня как със стабилно ядене си стоя на едни и същи килограми и следователно как със намалени на половина калории,че може и повече с фитнес и кардио пак си стоя на едно място,както и да е стана ми леко нервно,че 90 лв отидоха на вятъра,но не ми е за сефте :) миналата есен пих Super Cuts 3 и останах по-доволен,мислех сега да пробвам Animal Cuts или Atro-Phex,но мисля да пробвам със SX като гледам при всички има резултат и то не малък,като не ще пия пак една студена вода за 70-80 ле :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 16.07.09 20:25.
16.07.09
20:27
казано от biker_boy на 16.07.09, 17:28:
Мерси,ясно значи проблема със свалянето е в мене.
не си сам,не се притеснявай :D
казано от MaSTaH на 16.07.09, 20:24:
Да се включа и аз,явно ще съм първият който не е доволен от Fyre,но това го разбирам,че си е индивидуално само за мен,защото явно моя метаболизъм е много бавен или може би се дължи на някакъв друг фактор и аз не знам вече,една вафла като изям и ми отива веднага на стомаха :),с хранителен режим в който присъстваха сигурно не повече от 1500калории 4-5 дена фитнес в седмицата +багане след фитнеса и няколко пъти ходих и сутрин и накрая ефекта едно голямо нищо,тежа около 100кг и толкова си стоях през целия период на приема и не мога да си обясня как със стабилно ядене си стоя на едни и същи килограми и следователно как със намалени на половина калории,че може и повече с фитнес и кардио пак си стоя на едно място,както и да е стана ми леко нервно,че 90 лв отидоха на вятъра,но не ми е за сефте :) миналата есен пих Super Cuts 3 и останах по-доволен,мислех сега да пробвам Animal Cuts или Atro-Phex,но мисля да пробвам със SX като гледам при всички има резултат и то не малък,като не ще пия пак една студена вода за 70-80 ле :)
Само да не останеш разочарован и от него.Аз го пия от 10 тина дена и разликата досега ми е около 1 кило и сантиметър в талията.На фитнес не ходя в момента,но работя цял ден физическа работа.След работа единия ден правя набирания + гирички в нас като натоварвам почити всички мускули в горната част на тялото,а другия ден бягам 25-30 мин .Диетата е с въртене на въглехидратите и белтъчини колкото мога разделени на поне 4 хранения за деня и 5-6 литра вода на ден.Като гледам по чуждите форуми как свалят по 10-15 см от корема не знам.А талията ми е 100 ,тоест има си много за сваляне.Значи някакъв ефект сигурно има,понеже от месец някъде въпреки диетата ми и въртене на колело и бягане се бях закотвил на 96 кг.А сега с сх поне съм мръднал на 94,8.Но за мен ефекта не е такъв какъвто го описват.
16.07.09
20:46
Ми до колкото се знам по-вероятно е да остана разочарован,но ще го пробвам,ако и с него не стане някой слънчев ден ще пробвам Animal Cuts и Atro-Phex и ако и с тях не стане ще си тегля въжето :) и при наличието,че имам доста за махане...си мислех,че ефектът ще е по-забележим...ама не :)
biker_boy очевидно СХ не работи при теб.Различни хора,различни добавки ;) Това обаче не значи,че при другите няма да има супер-резултат.Кофти е,но го приеми и мини на следващия бърнър ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 16.07.09 20:49.
някои пробвал ли е да пие 3 хапчета слим екстрим.Защо се чудя дали да пробвам, На кутия та пише да не се превишава защотот мн мазнини изгаряло.Такъв надпис за пръв път виждам ? с какво още мога да го комбинирам
17.07.09
04:29
казано от NE4ovek на 16.07.09, 21:50:
сега сам на 2
Един съвет от нас: Вместо да пиеш по 3 на ден, си вземи SX Booster и взимай по 2 от него след като вече сутринта си взимал Slim Xtreme. Основната функция на SX Booster-a е точно тази; да засилва ефекта на SX след първоначалния му прием. По наше мнение една капсула от SX на ден е абсолютно достатъчна и заради това е измислен и SX Booster-a за прием през деня, за да потдържа ефекта от SX. В момента, от вчера, SX Booster-a е наличен и по-късно днес ще има цена, която ще е много адекватна и приемлива. Стаквайки двата продукта, ще ви стигат за адски много време и резултатите по-сериозни, без да взимате големи дози от SX-a.
Днес ми е 5ти ден, заспивам малко по-късно, отколкото обикновено, но съня вече е дълбок.Тази сутрин алармата ми звъня два пъти.
Сухата уста намаля значително, вчера дори не съм посягал към дъвките.
SX доста сериозно дехидратира, кантара ми отчита -2 за 2 дни, което не може да бъде нищо друго освен вода.
казано от emzo на 17.07.09, 04:34:
Днес ми е 5ти ден, заспивам малко по-късно, отколкото обикновено, но съня вече е дълбок.Тази сутрин алармата ми звъня два пъти.
Сухата уста намаля значително, вчера дори не съм посягал към дъвките.
SX доста сериозно дехидратира, кантара ми отчита -2 за 2 дни, което не може да бъде нищо друго освен вода.
А по колко вода пиеш на ден.Аз сега като е топло и съм на работа пия по 6 литра че и повече.чудех се да не ми навреди нещо този голям прием на вода.И минерална ли е по добре или чешмяна.
казано от stivcho на 16.07.09, 21:04:
Или опитай с 2 капсули дневно.
казано от NE4ovek на 16.07.09, 21:50:
сега сам на 2
Това предложение беше отправено към biker_boy.
Мнението беше редактирано от stivcho на 17.07.09 05:23.
17.07.09
13:48
казано от fe2_vanio на 17.07.09, 08:04:
Недей да пиеш по 3 в никакъв случай.Прекалено е силен продукта.
моят съвет е да не минаваш над 2 капсули и да вкараш в схемата SX Booster… ще получиш желаният резултат!!!
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 17.07.09 13:48.
Ден 5ти при мен.
Преди малко изядох 1/2 пиле и още мога.Т.е. бях гладен като вълк.
Бива за сега .....
казано от Сила БГ на 17.07.09, 13:48:
моят съвет е да не минаваш над 2 капсули и да вкараш в схемата SX Booster… ще получиш желаният резултат!!!
А изясни ли се цената на sx boostera ?
Действайте пичове аз съм на 8-ми ден някъде на СХ-то и съм 3-4 кг по-малко и 4 см по-малко на талията.Искам да ви питам започнах сутрин на гладно да правя кардио по 50-60 минути,става ли и вечер след тренировка да правя по 10-15 минути пак(кардиото е велоергометър).Дали няма да ми дойде много на краката?Вашите мнения?
Колега, отвори си една тема или дневник и пиши там... тематиката доста се отклони от заглавието на темата ;)
18.07.09
18:35
казано от biker_boy на 17.07.09, 19:17:
казано от Сила БГ на 17.07.09, 13:48:
А изясни ли се цената на sx boostera ?
55.00 лева
silabg.com/bg/product/detail/bid/71/id/5756/na/ANABOLIC%20Xtreme%20-%20SX%20BOOSTER%2030%20Tabs./page/2
18.07.09
18:49
то буустера излиза по-скъп от бърнъра...
Ден 7ми, зареждам т.е. опитвам се и ми е много трудно.
Ако не ме лъже паметта след малко трябва да ме rush-не :)
Тренировката днес ми е смяна на амортисьори и накладки :))))
Гледам и кантара е мръднал още малко.
Умълчахте се нещо ?
Днес съм грохи, замалял буквално. И още в ранния следобед ми се спеше.
20.07.09
18:25
действието на бърнара какво е само подтиска апетита или и забързва метаболизма ?
казано от MaSTaH на 20.07.09, 18:25:
действието на бърнара какво е само подтиска апетита или и забързва метаболизма ?
При всеки е различно.При мене имаше намаляне на апетит само първите 2-3 дена.Сега ми се яде нормално.Метаболизма също не си усещам забързан.Иначе на втората седмица съм 2,5 кг надолу.Талията не съм мерил ,но видимо е мръднала само със 1-2 см ,както винаги трябва да се свърша целия за да ми понамалеят евентуално и паласките и долната част на корема.
21.07.09
17:15
казано от biker_boy на 20.07.09, 18:58:
както винаги трябва да се свърша целия за да ми понамалеят евентуално и паласките и долната част на корема.
и аз съм същия идиот :) съдба ко да прайм :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 21.07.09 17:16.
След 11 часов сън съм като нов днес.Много вода пия, което е странно за мен.
Изскочиха ми вените, за релеф ми е много рано да говоря, но това е за отбелязване.
Вече не го усещам, така както в началото, но не мисля да вдигам на 2 капс.
21.07.09
18:27
Може ли да комбинирам SX със Super Cuts 3 за по-голям ефект или няма да има смисъл(или няма да е много здравословно) ?