15.07.09
20:45
Страничните ефекти на SX които описвате , са същите като на сибутрамина. И при него има безсъние, увеличено кръвно налягане , сухота в устата и понижен апетит. Надявам се че SX не съдържа подобно вещество в съдържанието си . Скептичен съм към новите бърнери с драстични ефекти , защото преди време се установи че в известен бърнер (по точно ALRI Venom Hyperdrive 3.0) откриха сибутрамин. За тези които четеат с неодобрение , нека прочетат някои теми за тъй наречения редуктил в българските форуми .
Ето например тази тема разисква употребата на редуктил и страничните му ефекти : http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=332503.msg8676755
Те АЛРИ се издъниха и с още добавки. В още неща им намериха прохормони и други непоказани по етикетите съставки. А Редуктилът си е лекарство, дори ако не се лъжа, се купува само с рецепта. То си е са хора със затлъствяване и се предписва от ендокринолози и диетолози.
Аз ефектите ги отдавам на друга съставка, но времето ще покаже. Ако има нещо гнило, то до 3-4 месеца ще излезе инфо.
Принципно има направени drug тестове в САЩ и са негативни.
Aneurin DBE e дефакто Сулбутиамин (форма на Вит. В1).
В Редуктил е Sibutramine, двете са крайно различни съставки.
Sulbutiamine има и в Atro Phex, SAN TIGHT EXTREME, определено е известна на спорта съставка.
Силата на SX е в капсулата, ако съдържанието се премести в обикновена капсула, ефекта ще започне много бързо (може да е доста силен) и ще отшуми по-бързо.
—————-
При мен - ям си нормално, просто не мисля за сладки храни (на мен те са ми проблема). Чак такъв ефект, че да карам цял ден на 1 ястие, няма !
Днес беше 3ти ден, дъвча по 3-4 дъвки и нямам ядове с устата.Енерджи ръш усетих към 18,00, това са 11 часа след приема. Е*ати капсулата !
Лека Ви нощ :D
Ама гледай сега аз имам някакъв резултат ама той определено не е само от СХ.Тя е добавка.....към-супер стриктна диета,режим на спане,нечовешки тренировки в суперсерии със завършек 40 минутно кардио,не ходя на работа само седя и се възстановявам,не пия алкохол,спрях цигарите по време на цикъла за да мога яко да правя кардио.Ако ги нямаше тези работи СХ-то щях да го изпърдя през гащите :) Много ми е рано да говоря за резултати само от 5-6 дена го пия,като изкарам цялата опаковка тогава ще си говорим кой,колко и кога.Важното е да сме постоянни в тренировките и храненето за мене тия добавки,бърнери и кви ли не прахчета и капсулки са ДОБАВКА към това.НАПРЕД МАШИНИ!
16.07.09
04:39
emzo ти си взимал и огънчето и слим екстрийм, ще споделиш ли разликите като чувство усещане, и резултати.
Не могат да се сравнят, действат по различен начин.
SX обаче е революция, на който му понесе.
Формулата е променена вече, единия nootropic е заменен с ябълкова киселина.Има голям шанс да е dry mouth free.
Искам да ви споделя една моя грешка от вчера.Вчера вземах 2 хапчета от СХ-а.....лелеее 1 минута не съм спал през ноща и днеска съм като пребит.2 вече много идват незнам вие по колко пиете ама голямо будуване братче.
Абе хора като гледам как сваляте килограми започвам да си мисля че моя sx нещо е дефектен.Моята капсула е оранжева отвън а като се отвори вътре има кафяв прах.Ще помоля някой да отвори една от неговите и да сподели дали и при него е така.
Някой нещо да каже по моя въпрос.
Малко по-назад в темата emzo сподели резултата от направен “експеримент” с една капсула SX. Цък. Ето и снимката.
16.07.09
20:24
Да се включа и аз,явно ще съм първият който не е доволен от Fyre,но това го разбирам,че си е индивидуално само за мен,защото явно моя метаболизъм е много бавен или може би се дължи на някакъв друг фактор и аз не знам вече,една вафла като изям и ми отива веднага на стомаха :),с хранителен режим в който присъстваха сигурно не повече от 1500калории 4-5 дена фитнес в седмицата +багане след фитнеса и няколко пъти ходих и сутрин и накрая ефекта едно голямо нищо,тежа около 100кг и толкова си стоях през целия период на приема и не мога да си обясня как със стабилно ядене си стоя на едни и същи килограми и следователно как със намалени на половина калории,че може и повече с фитнес и кардио пак си стоя на едно място,както и да е стана ми леко нервно,че 90 лв отидоха на вятъра,но не ми е за сефте :) миналата есен пих Super Cuts 3 и останах по-доволен,мислех сега да пробвам Animal Cuts или Atro-Phex,но мисля да пробвам със SX като гледам при всички има резултат и то не малък,като не ще пия пак една студена вода за 70-80 ле :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 16.07.09 20:25.
16.07.09
20:27
Мерси,ясно значи проблема със свалянето е в мене.
не си сам,не се притеснявай :D
Да се включа и аз,явно ще съм първият който не е доволен от Fyre,но това го разбирам,че си е индивидуално само за мен,защото явно моя метаболизъм е много бавен или може би се дължи на някакъв друг фактор и аз не знам вече,една вафла като изям и ми отива веднага на стомаха :),с хранителен режим в който присъстваха сигурно не повече от 1500калории 4-5 дена фитнес в седмицата +багане след фитнеса и няколко пъти ходих и сутрин и накрая ефекта едно голямо нищо,тежа около 100кг и толкова си стоях през целия период на приема и не мога да си обясня как със стабилно ядене си стоя на едни и същи килограми и следователно как със намалени на половина калории,че може и повече с фитнес и кардио пак си стоя на едно място,както и да е стана ми леко нервно,че 90 лв отидоха на вятъра,но не ми е за сефте :) миналата есен пих Super Cuts 3 и останах по-доволен,мислех сега да пробвам Animal Cuts или Atro-Phex,но мисля да пробвам със SX като гледам при всички има резултат и то не малък,като не ще пия пак една студена вода за 70-80 ле :)
Само да не останеш разочарован и от него.Аз го пия от 10 тина дена и разликата досега ми е около 1 кило и сантиметър в талията.На фитнес не ходя в момента,но работя цял ден физическа работа.След работа единия ден правя набирания + гирички в нас като натоварвам почити всички мускули в горната част на тялото,а другия ден бягам 25-30 мин .Диетата е с въртене на въглехидратите и белтъчини колкото мога разделени на поне 4 хранения за деня и 5-6 литра вода на ден.Като гледам по чуждите форуми как свалят по 10-15 см от корема не знам.А талията ми е 100 ,тоест има си много за сваляне.Значи някакъв ефект сигурно има,понеже от месец някъде въпреки диетата ми и въртене на колело и бягане се бях закотвил на 96 кг.А сега с сх поне съм мръднал на 94,8.Но за мен ефекта не е такъв какъвто го описват.
16.07.09
20:46
Ми до колкото се знам по-вероятно е да остана разочарован,но ще го пробвам,ако и с него не стане някой слънчев ден ще пробвам Animal Cuts и Atro-Phex и ако и с тях не стане ще си тегля въжето :) и при наличието,че имам доста за махане...си мислех,че ефектът ще е по-забележим...ама не :)
biker_boy очевидно СХ не работи при теб.Различни хора,различни добавки ;) Това обаче не значи,че при другите няма да има супер-резултат.Кофти е,но го приеми и мини на следващия бърнър ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 16.07.09 20:49.
някои пробвал ли е да пие 3 хапчета слим екстрим.Защо се чудя дали да пробвам, На кутия та пише да не се превишава защотот мн мазнини изгаряло.Такъв надпис за пръв път виждам ? с какво още мога да го комбинирам
17.07.09
04:29
сега сам на 2
Един съвет от нас: Вместо да пиеш по 3 на ден, си вземи SX Booster и взимай по 2 от него след като вече сутринта си взимал Slim Xtreme. Основната функция на SX Booster-a е точно тази; да засилва ефекта на SX след първоначалния му прием. По наше мнение една капсула от SX на ден е абсолютно достатъчна и заради това е измислен и SX Booster-a за прием през деня, за да потдържа ефекта от SX. В момента, от вчера, SX Booster-a е наличен и по-късно днес ще има цена, която ще е много адекватна и приемлива. Стаквайки двата продукта, ще ви стигат за адски много време и резултатите по-сериозни, без да взимате големи дози от SX-a.
Днес ми е 5ти ден, заспивам малко по-късно, отколкото обикновено, но съня вече е дълбок.Тази сутрин алармата ми звъня два пъти.
Сухата уста намаля значително, вчера дори не съм посягал към дъвките.
SX доста сериозно дехидратира, кантара ми отчита -2 за 2 дни, което не може да бъде нищо друго освен вода.
Днес ми е 5ти ден, заспивам малко по-късно, отколкото обикновено, но съня вече е дълбок.Тази сутрин алармата ми звъня два пъти.
Сухата уста намаля значително, вчера дори не съм посягал към дъвките.
SX доста сериозно дехидратира, кантара ми отчита -2 за 2 дни, което не може да бъде нищо друго освен вода.
А по колко вода пиеш на ден.Аз сега като е топло и съм на работа пия по 6 литра че и повече.чудех се да не ми навреди нещо този голям прием на вода.И минерална ли е по добре или чешмяна.
Или опитай с 2 капсули дневно.
сега сам на 2
Това предложение беше отправено към biker_boy.
Мнението беше редактирано от stivcho на 17.07.09 05:23.
17.07.09
13:48
Недей да пиеш по 3 в никакъв случай.Прекалено е силен продукта.
моят съвет е да не минаваш над 2 капсули и да вкараш в схемата SX Booster… ще получиш желаният резултат!!!
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 17.07.09 13:48.
Ден 5ти при мен.
Преди малко изядох 1/2 пиле и още мога.Т.е. бях гладен като вълк.
Бива за сега .....
моят съвет е да не минаваш над 2 капсули и да вкараш в схемата SX Booster… ще получиш желаният резултат!!!
А изясни ли се цената на sx boostera ?
Действайте пичове аз съм на 8-ми ден някъде на СХ-то и съм 3-4 кг по-малко и 4 см по-малко на талията.Искам да ви питам започнах сутрин на гладно да правя кардио по 50-60 минути,става ли и вечер след тренировка да правя по 10-15 минути пак(кардиото е велоергометър).Дали няма да ми дойде много на краката?Вашите мнения?
Колега, отвори си една тема или дневник и пиши там... тематиката доста се отклони от заглавието на темата ;)
18.07.09
18:35
А изясни ли се цената на sx boostera ?
55.00 лева
silabg.com/bg/product/detail/bid/71/id/5756/na/ANABOLIC%20Xtreme%20-%20SX%20BOOSTER%2030%20Tabs./page/2
18.07.09
18:49
то буустера излиза по-скъп от бърнъра...
Ден 7ми, зареждам т.е. опитвам се и ми е много трудно.
Ако не ме лъже паметта след малко трябва да ме rush-не :)
Тренировката днес ми е смяна на амортисьори и накладки :))))
Гледам и кантара е мръднал още малко.
Умълчахте се нещо ?
Днес съм грохи, замалял буквално. И още в ранния следобед ми се спеше.
20.07.09
18:25
действието на бърнара какво е само подтиска апетита или и забързва метаболизма ?
действието на бърнара какво е само подтиска апетита или и забързва метаболизма ?
При всеки е различно.При мене имаше намаляне на апетит само първите 2-3 дена.Сега ми се яде нормално.Метаболизма също не си усещам забързан.Иначе на втората седмица съм 2,5 кг надолу.Талията не съм мерил ,но видимо е мръднала само със 1-2 см ,както винаги трябва да се свърша целия за да ми понамалеят евентуално и паласките и долната част на корема.
21.07.09
17:15
както винаги трябва да се свърша целия за да ми понамалеят евентуално и паласките и долната част на корема.
и аз съм същия идиот :) съдба ко да прайм :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 21.07.09 17:16.
След 11 часов сън съм като нов днес.Много вода пия, което е странно за мен.
Изскочиха ми вените, за релеф ми е много рано да говоря, но това е за отбелязване.
Вече не го усещам, така както в началото, но не мисля да вдигам на 2 капс.
21.07.09
18:27
Може ли да комбинирам SX със Super Cuts 3 за по-голям ефект или няма да има смисъл(или няма да е много здравословно) ?