Дневникът на inis9 / Финал за 2009 /

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.07.09
17:48

Много си съразмерна даже. Изобщо не са големи раменцата, просто са оформени. Бравос

20.07.09
18:42

Както беше писал Nikzzz: ” Благодаря за положителните, нахъсващи коментари !” :).
Да, точно съразмерността ме притеснява, Дива. На снимка е по-добре, отколкото наяве.

Венци, ако твоите са по-големи, че и мазни...хихи, но комент, пък и едва ли някой ще повярва...

Ленкс, аз пък на теб ти давам 10+, както казва Алегра. Еле пък с тоя аватар..:P

21.07.09
08:59

казано от inis9 на 20.07.09, 17:02:

........
Ето една снимка на големите ми рамене на бикоборец, мъжете пасти да ядат :lol: ...

Хм... Големи “рамене на бикоборец” не видях. Видях добре оформени и красиви рамене. Вдигнат палец от мен! Браво!

П.П. Just for the record - не съм забелязал бикоборците да имат свръхразвити рамене. Виж, гюлетласкачите са по-нарицателни според мен.

21.07.09
09:13

Само аз ще кажа сигурно, че на мен тези рамене и ръце ми идват малко в повечко на фона на този ханш, но държа да отбележа и дебело да подчертая, че това си е лично мое мнение и НЕ Е негативно.

Раменете ти са по големи от моите. Права си че има мъже дето пасти да ядат (то с пасти за къде ама все пак).

21.07.09
09:31

Хаха, мен пък ме кефят раменете! Много добре оформени и стоят чудесно. Пък и моите са по-големи и хич не ме вчепетляваш, Инис  :P

21.07.09
09:40

Според мен имаш страхотни рамене, искам и аз такива :) браво, страхотен релеф :)

21.07.09
19:01

Общо взето тялото ти на тази снимка е като на момче.Имаш широки рамене като кокал които са се поразвили и оформили,а ханша ти е тесен и малък,а и ръцете ти са големички също.Според мене,вместо да сваляш даже трябва да качиш малко мазно.Но пак казвам,така изглежда от тази снимка,иначе може да са по друг начин нещата.

21.07.09
22:11

Добър вечер,
аз се вписвам малко късно, но тъкмо се връщам от рожден ден. Можеше и още, но все пак съм на работа утре.

Така...наистина се впечатлих от положителните коментари. E, раменете ми наистина са малко по-широчки, отколкото трябва, но пък няма да ги режа я :lol:
Biker_boy, наистина снимката явно не е сполучлива, защото ръцете ми никак не са големи. Бицепсът ми 26 см отпуснат, и 30 см. стегнат. Няма начин да е голям. Да кача мазно означава да си направя шкембе първо. Е, няма начин нарочно да си го причиня :lol: Но си прав, че структурата ми е по-скоро “мъжка”  и нямам ... мек и нежен вид, да кажем.

Днес - тренировка. Не бях в кондиция и ми личеше.
3 х 5
1. Ренегатско - 15 кг;
2. Клек - 58 кг;
3. Военна преса - тук, съвсем изненадващо за мен, направих 3 повт. с 30 кг., 2 повт с 27,5 - и бях пред отказ още в началото. После направих 1 серия с ок. 24 кг., и 1 с ок. 22 кг. - и все си бях пред отказ.
Бях супер разочарована, защото последния път на военната преса направих 3 серии с 27,5 кг., и можех още.
Просто нямах никаква сила, ужасно ми тежеше. Защо - не знам. Никога не ми се е случвало.

4. Напади с 37,5 кг.;
5. ФКТ - 3 х 10 с 24,5 кг.;
6. Суинг - 3 х 10 с 16 кг. пудовка - техниката ми е под всякаква критика.

Напоследък много натоварвам раменете. Все държа някоя щанга. Не претренирам, по-скоро търся причината в храната. Последните 10-тина дни не си спомням да съм закусвала или да съм хапвала след тренировка. Допускам, че възстановяването не ми е на ниво. Надявам се това да е причината за слабите ми резултати. Взимам си много сериозна забележка и се мятам на овеса с мед сутрин.

Лека.

22.07.09
01:06

какво е ФКТ  :red:

22.07.09
02:57

казано от biker_boy на 21.07.09, 19:01:

Общо взето тялото ти на тази снимка е като на момче.Имаш широки рамене като кокал които са се поразвили и оформили,а ханша ти е тесен и малък,а и ръцете ти са големички също.Според мене,вместо да сваляш даже трябва да качиш малко мазно.Но пак казвам,така изглежда от тази снимка,иначе може да са по друг начин нещата.

Да кажеш, че раменете и са широки да, ама големи ръце...

inis9 перфектно ти е тялото, тренирай си за  тонус и здраве и друго не ти трябва.

22.07.09
04:33

казано от Allegra на 22.07.09, 01:06:

какво е ФКТ  :red:

Full Contact Twist

22.07.09
04:50

Thanks Lim ;)

Почвам да забелязвам, че си от експертите. Женското тяло идва в много форми и не всички сме с голям гъз и големи цици. И по-добре.
Не й трябва мазно - трябва й маса в дупето, но така като гледам с тези клекове, напади и тяга доста скоро Поли ще се радва на добре закръглен и стегнат задник.

ПП. 58 кг клек браво бе момиче :)

22.07.09
09:13

Аз пък си мисля, че няма нужди от излишни съвети.
П.С insi9 - в много добра форма си, продължавай така. Още повече щом се чувства човек добре, какво повече от това ...

22.07.09
11:26

Хайде и аз да си кажа експертното мнение (както е известно, всички мъже са експерти по жените ;)).
Според мен на ето тази снимка изглеждаш супер:

http://www.bb-team.org/images/gallery/Photo-01331_medium.jpg

Абсолютно никакви причини за притеснения и самокритика нямаш. :)

22.07.09
20:11

Aми сърдечно благодаря. Трудно е да се видиш сам отстрани.

Вчера не писах храната, защото забравих..Но беше в норми, даже преди да отида на рожденния ден вечерях 2 яйца, домат, сирене и краставица. През деня смотах една 200 гр. сметана и...не си споням, но беше ок. Вечерта изпих 3 чаши бяло вино с мноого лед, мезих сухи мезета. А тортата не я опитах, че беше късно за такива боклучки..:lol:

Днес беше ден за танци, умерено натоварен. Храна:

10,00 - 1 домат, 20 гр. сирене, 10 гр. кашаквал, 250 гр. кисело мляко 0,1%;
13,30 - 80 гр. пържола от пилешко бутче, 30-тина гр. свинска пържола, 20 гр. сирене, 1 домат, 50 гр. зеле;

След танците сгънах 1 суха паста.
22,30 - 2 пипера, изпържени в масло с 2 яйца, 10 гр. сирене, 1 домат, 50 гр. краставица, 3 печени чушлета в оцет и олио.

П.П. Венци, какво браво, бе...ти с тия кг. правиш напади :)

Мнението беше редактирано от Инис на 22.07.09 20:12.

казано от inis9 на 22.07.09, 20:11:

П.П. Венци, какво браво, бе...ти с тия кг. правиш напади :)

Дам ама клека не ми е много по-силен - 60…... Странна работа напади с 57, клек с 60 - а скоро усещам че нападите ще се водещи

23.07.09
05:37

казано от Boby_ на 22.07.09, 11:26:

Хайде и аз да си кажа експертното мнение (както е известно, всички мъже са експерти по жените ;)).
Според мен на ето тази снимка изглеждаш супер:

http://www.bb-team.org/images/gallery/Photo-01331_medium.jpg

Абсолютно никакви причини за притеснения и самокритика нямаш. :)

На мен пък точно към тази снимка ми е насочена критиката в един по-горен пост- добронамерена, разбира се. Нали всички женки сме в един кюп - трябва да си казваме и да си помагаме:) Но по-важно е мъжкото мнение в случая.

23.07.09
06:51

А добро утро,
не ми се чака до довечера да пиша тренировката, че и без това забравям лесно. Е, храната ще остане за после. До момента ядох ок. 60 гр. мюсли с вода и 1 лъжица мед. За пръв път ям преди сутрешна тренировка, и мислех, че няма да се чувствам комфортно. Е, ама всичко си беше ок. Само пртеинът ми липсваше сутринта, но няма начин да ставам толкова чак рано, че да пия протеин, да чакам да мине време, да закусвам, пак да чакам и да тренирам. Тъй че или едното или другото. А напоследък нали нещо не се чувствам в кондиция и предпочетох да “повъглехидратя”. Ми не знам, сега пак съм си гладна...

Тренировка

3 х 5
1. Пуш пул с 30 кг.;
2. Тяга със 70, 68,5; 68,5 - не ми тежеше, обаче ми се плъзгаше щангата. На втората серия свалих ръкавиците, и стана по-добре. На третата пак ми се плъзгаше и започна да ми отслабва хвата. Затова следващия път ще трябва със смесен хват;

3. Напади с 40 кг. - това ще е моят ужас в тренировките. Правя ги, но стига за секунда да се разсеям и ставам нестабилна. Не ме кефят, виж, клекът е друга история;

4. Кофички - тренерът забрави, че ще слагаме тежест, а и аз не напомних. Не съм сигурна, че ще мога да направя 3 х 5 с тежест, макар и да не знам за колко кг. става въпрос;
5. Дървар с 30; 27; 27 - нещо ме приболваше дясната предмишница и не се справих оптимално. Затова намалихме кг.

Така, мерихме мазнини днес. Ето разликата:
02.07. % подкожни мазнини - 11,9 %;  52,9 кг. активно тегло; 7,1 кг. мас. Тегло: 60 кг.
23.07. % подкожни мазнини - 11,1 %;  52,9 кг. активно тегло; 6,6 кг. мас. Тегло: 59,5 кг.

Всъщност измерването не трябваше да е тази седмица, но сгрешихме датата.
Е, по-добре е от миналия път. Само ми е чудно, че според измерването свалям чиста мас, без грам мускул да замине. Аз бях убедена, че няма да има никаква разлика и бях изненадана. Изтънели са ми гънките на гърба, корема и бедрата. Наистина чудно, този месец имам не повече от 2 кардио тренировки (без да броя танците), пък свалям нещичко.
Ще видя сантиметърът какво ще каже по въпроса.

Мнението беше редактирано от Инис на 23.07.09 06:53.

23.07.09
07:56

казано от inis9 на 23.07.09, 06:51:

02.07. % подкожни мазнини - 11,9 %;  52,9 кг. активно тегло; 7,1 кг. мас. Тегло: 60 кг.
23.07. % подкожни мазнини - 11,1 %;  52,9 кг. активно тегло; 6,6 кг. мас. Тегло: 59,5 кг.

Здрасти, inis9!

11.1% е завидно ниско (според мен)... не е ли опасно близко до границата при която започват “женските” проблеми?

23.07.09
08:15

казано от Vic на 23.07.09, 07:56:

казано от inis9 на 23.07.09, 06:51:

Здрасти, inis9!

11.1% е завидно ниско (според мен)... не е ли опасно близко до границата при която започват “женските” проблеми?

Здравей, Вик!
Да, като число е близо, мисля, че 12% е границата. Не се стряскам, понеже има допустим процент отклонение при измерването. Т.е. и двете измервания могат да варират нагоре и надолу и да не са съвсем точни. Не съм направила нищо особено, за да постигна тази разлика, даже съм намалила кардиото. И се успокоявам с това, че при калориен прием 1500-1700 държа мазнините високо - поне 1,2-1,5 гр. на кг. - така че да си спестя подобни проблеми.

23.07.09
10:12

Жега е нормално е да сваляш дори и при по-малко движение, особено ако храната която поемаш го позволява :) И все пак е доста, доста похвално, че постигаш такива завидни резулати с лекота и без излишни драми :)

казано от Lenks на 23.07.09, 10:12:

с лекота и без излишни драми

Това по мой адрес нещо. inis9 мен твоя дневник ме комплексира, че ти клякаш с повече от мен  :smirk:

SP

23.07.09
10:59

шишманов де ти е аватарО бре..

Махнах го да не ми гледате грозното лице. Хайде стига с тоя пуст му спам.

23.07.09
11:12

казано от Иван Шишманов на 23.07.09, 10:51:

казано от Lenks на 23.07.09, 10:12:

с лекота и без излишни драми

Това по мой адрес нещо. inis9 мен твоя дневник ме комплексира, че ти клякаш с повече от мен  :smirk:

Всъщност не...

23.07.09
11:15

казано от Иван Шишманов на 23.07.09, 10:51:

inis9 мен твоя дневник ме комплексира, че ти клякаш с повече от мен  :smirk:

Ако аз и ти клякаме с едни и същи кг, то е, защото ти не слагаш повече тежести, пък аз съм на ръба на възможностите си.

Мнението беше редактирано от Инис на 23.07.09 14:23.

23.07.09
17:59

Добър вечер, дне:
06,20 - ок. 60 гр. мюсли с вода и мед;
тренировка (по-горе)
10,00 - 50 гр. пилешко от бут, 50 гр. зеле, 1 домат, 20 гр. сирене; 10 гр. кашкавал;
13,30 - 150 гр. пуешка пържола от филе, 1 домат, 20 гр. сирене, 10 гр. кашкавал; 100 гр. сметана, 3 кайсиики, 2 сини сливи;
16,30 - 2 кайсийки, 1 синя слива, 100 гр. сметана;
18,00 - 1 суха паста - да се почерпя за напредъка;
20,30 - 20 гр. овче сирене, 1 пипер, 2 яйца, запържени в масло, 1 домат, 50 гр. краставица, 100 гр. зеле.

Ами това мисля да е. Няма и смятам ккал, щото са повечко...

Мнението беше редактирано от Инис на 23.07.09 17:59.

24.07.09
20:21

Ех, че съм културна - само “Добър вечер”, “Добро утро”  и “Здравейте” пиша...

А добър вечер !

Днес - ден за танци и джънк фууд:

09,00 - ок. 200 гр. баница; 200 мл. прясно мляко;
13,30 - 1 свинска пържола, 1 свинско шишче, 150 гр. зеле, 1 домат, 20 гр. сирене;
17,30 - 100 гр. баница, 200 мл. прясно мляко 3,6%;
танци - хапнах 1 бонбон за рожден ден
22,30 - 2 яйца в масло, 1 домат, 100 гр. краставица, 20 гр. сирене, малко зеле.

Ккал са пак много и пак няма да ги смятам.
Лека.

ехе добре, че не си добавила и бозица с тези банички :)
браво за % мазнини, въпреки че са до опасната граница, нямаш проблеми с цикъл и тн, нали?

24.07.09
21:10

Е тя, баницата, беше домашна...не съм опитвала от известно време и много ми се хапваше. За моя жалост обичам тестените неща.
Имах проблем малък с цикъла, но засега всичко е норми. Пък и си хапвам, така че..ще видим. Едно е сигурно - няма да надебелявам по своя воля, след 1-2 месеца мисля да си взема фет бърнър и да докарам талията до под 70 см. Даже не искам вече да е 66, само под 70 да падне :lol: Много упорита и не се дава.

24.07.09
21:16

Добра да е :) Добър вечер и на теб, не мислиш ли, че да паднеш под 70см талия ще паднеш и на много нисък % телесни мазнини? Все пак нужно ли е...

24.07.09
22:13

:)
Не е като да не ми мина през ум, Ленкс. От друга страна това са само числа, с вероятност за грешка. Да не казвам голяма дума, но мисля да се пробвам за още малко надолу. Ще внимавам да не оплета конците...

25.07.09
05:09

Е дам, браво за хъса, но все пак найстинина май доста трябва да внимаваш, че като гледам женските проблеми на другите...

Мнението беше редактирано от Lenks на 25.07.09 05:10.

25.07.09
18:17

Мдам...:)

А здравейте,
днес - яко джънк. Няма и да описвам. Изчислено в ккал няма да е над 2000, но се тъпках с въглени (бял хляб, сладко) цял ден. Имам странното усещане, че и утре ще е така.
Няма да се отпускам на финалната права.

Напоследък много хора ме разпитват за фитнес - ама тренирам ли, ама как, ама щанги вдигам ли, ама спазвам ли диета, ама само това ли тренирам, или има и още? Понякога се превръща в централна тема на разговор. Това откакто открих сезона на потниците. Оказва се, че доста от познатите ми са влизали епизодично в зала. За жалост повечето търсят и са убедени, че има някоя магийка, която позволява на другите лесно да оформят фигурата си. А то няма такава, но иди обяснявай.
Това го пиша във връзка с днешна аналогична случка.

Лека засега.

25.07.09
22:47

казано от inis9 на 25.07.09, 18:17:

Мдам...:)

А здравейте,
днес - яко джънк. Няма и да описвам. Изчислено в ккал няма да е над 2000, но се тъпках с въглени (бял хляб, сладко) цял ден. Имам странното усещане, че и утре ще е така.
Няма да се отпускам на финалната права.

Напоследък много хора ме разпитват за фитнес - ама тренирам ли, ама как, ама щанги вдигам ли, ама спазвам ли диета, ама само това ли тренирам, или има и още? Понякога се превръща в централна тема на разговор. Това откакто открих сезона на потниците. Оказва се, че доста от познатите ми са влизали епизодично в зала. За жалост повечето търсят и са убедени, че има някоя магийка, която позволява на другите лесно да оформят фигурата си. А то няма такава, но иди обяснявай.
Това го пиша във връзка с днешна аналогична случка.

Лека засега.

И аз съм въглехидратна напоследък, ама ми е вкусно пък. Преди малко/ в 01.00 ч/ след провалена вечеря в реномиран ресторант/ стара риба, гадна салата, нищожно количество печени зеленчуци и т.н/ си доядох с 1 кисело мляко с 2 кайсии леко желирано и 2 дълги филии фитнес хляб с извара и конфитюр със сорбитол.

По въпроса за магийката ми е писнало да обяснявам че за да изглеждам добре полагам доста усилия, а не е до ген както повечето смятат. Цитирам ” Ама ти си си слаба и каквото и да ядеш не ти се лепи.” Е няма такива филми, особено след 30 г.

26.07.09
11:53

Това за ресторанта ме изкефи, направо си представих, как гладна-гладна тършуваш из хладилника посреднощ :)

Аз отвреме на време си позволявам по 1 такова ядене, а понякога и цял ден (като вчера). После съм още по-мотивирана да не излизам извън нормите. Макар че има тенденция да ми се случва поне веднъж седмично. Затова се учудих, че продължавам по малко да свалям. Сега поне ми е спокойно, чувствам се добре и мога да устоя на всякакви хранителни изкушения...:lol:

28.07.09
07:31

А добро утро,
вчерашният ден премина под мотото “Яж здравословно и не се тъпчи”. Сутринта хапнах мюсли с малко мляко и боров мед, по обяд (но чак в 15,00 ч.) хапнах пържола от бут със зеле и после бях на дълга служебна вечеря, където изядох салата от печен пипер с катък, рула от пъстърва с пъстра (зелена) салата. Е, изпих и една чаша бяло вино. Типично в мой стил отидох с колата, така че и да ми се пие, да не мога. Вода - ок 3 л. Въобще - всичко в норми вчера. И като се прибрах, изпих един протеин преди лягане, че хем огладнях, хем нещо сладко ми се прияде.

Днес започнах с 30 гр. мюсли с мед и вода преди тренировка. Самата тренировка се състоя от:

1. Странична преса:
1 х 4 (за дясната) и 1 х 5 (за лявата ръка) с 15 кг.;
1 х 3 с 15 кг.;
2 х 5 с 12,5 кг.
Нямам разлика иначе в силата на двете ръце, но миналата седмица ме болеше дясната предмишница, допускам, че има връзка;

2. Клек - 3 х 5 със 60 кг.;
3. Пуш пул:
1 х 5 с 32 кг.;
1 х 5 с 37 кг.;
1 х 5 с 32 кг.;
4. Напади - 3 х 5 с 40 кг. - никога няма да им свикна на тия отвратителни напади;
5. Коремни преси от ония с китките до коленете - 3 х 20.

Май това беше всичко. За миналата седмица направих само две тренировки, но нарочно пропуснах третата. Имам някакви странни напрежения в предмишниците, раменете и лактите. Това с лактите особено го усещам на клекове и напади. Затова си починах.
Ще видим как ще е тази седмица. Иначе съм горе долу доволна от днешната тренировка. Малко се учудих на страничната преса, която ме затрудни на 15 кг - понеже 12,5 са ми достатъчно леки. А като гледам хората как я правят с 30 кг. и им завиждам леко...

Храната - довечера.

Мнението беше редактирано от Инис на 28.07.09 07:32.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1