Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.08.09
08:57

Тука направо стана СТРАШНО!!!!

07.08.09
09:01

...и без тебе не може да не мине.

Саше , прочетох всичко изписано в сайта и единственото , което мога да ти кажа е , че всичко е вредно , когато се прекалява с него. Но все пак успех ;)

07.08.09
09:06

Мерси, аз започвам засега на 20гр Fish OIl и 6 гр Flax oil на ден.

07.08.09
09:13

Аз незнам какъв релеф и вени ще вадиш с бира и бисквитени торти?Кефиш ме честно :)

07.08.09
09:13

Няма как, един живот живееме  :lol:
...аз съм си такъв
режим Йок, резултати- винаги  :red:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 07.08.09 09:14.

казано от fe2_vanio на 07.08.09, 09:13:

Аз незнам какъв релеф и вени ще вадиш с бира и бисквитени торти?Кефиш ме честно :)

Че защо пък да не извади? Тялото не дели храните на забранени и разрешени, а просто взема от стомаха това, което си му вкарал там. Дориан също е релефил с шоколад.
Сашо достатъчно добре познава тялото си, за да може да прецени как му влияят бирите или тортите. Все пак не съм го виждал да пита 32 серии добре ли са, или да се хвърля изведнъж в хранителен режим, който да се различава от досегашния му с 200%. Правилният подход за всичко е умно и с малко да промениш статуквото, а не люшкане в от диета в диета и от тренировъчна система на тренировъчна система като в трамвай от бесепарски клип... В това отношение дневниците на Сашо и Жоро са за доста вманиачено разглеждане ;)

07.08.09
09:32

Thanks, Oranje.
Ще видим какво ще стане, за 2ри път ще чистя през живота си.Този път може и да отнеме и 2 месеца, но ще съм променен коренно.Искам вени,жилки,сепарация, стига толкова маса.
Първия път знаеш-орелефих, но не кой знае колко впечатляващо и загубих много мускул, заради тъпото НВД.
Нещата ще станат и без да тормозя тялото си с безумни и изтощаващи диети като НВД или Високо мазни истории.Ще ям каквото си искам, без да се ограничавам.Кардиото ще е 3 часа на седмица.
Тренировъчната програма е същата, както и по време на периода на маса  :lol: 
Нито ще смъквам работните килограми, нито ще правя по 15-20 повторения (уж за релеф), както ме лъжеха батковците навремето.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 07.08.09 09:34.

Сашо лично мога да ти гарантирам, че и чрез РБД можеш да сваляш тегло

07.08.09
09:54

казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 09:46:

Сашо лично мога да ти гарантирам, че и чрез РБД можеш да сваляш тегло

+1 Ментора ми сваля с РБД ..

Всичко може с РБД. Знаете, че Природата се стреми към баланс и хармония, а РБД е точно това. Ако не се лъжа, Калоян беше писал, че само с лека промяна на пред- и следтренировъчното хранене може да качва или сваля. Телата ни се нагаждат към всичко, ако им дадем достатъчно време, а стресът е това, което ги погубва. Тъй че по-добре вечер с цаца и бири и едно атлетично тяло, отколкото прелитане през всички видове диети и системи за тренировка, и апокалиптично тяло...
Всичко в този спорт е открито, дори на времето хора без добавки са имали по-големи успехи от повечето от сегашните трениращи. Явно не са се мислели за уникални и всезнайни, а са следвали пътя. А при толкова добри фирми и суплементи си е грехота (или тъпота?!?) да не може да имаш тялото, което искаш...

07.08.09
14:02

Ден 12-ти

Тегло: 100кг - измерено след обяд

Днес КАРДИО. 40 минути велоергометър, 560 калории, 16 км, повече от доволен.Темпото беше върха.

Храната:
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
400 гр пилешко с зеленчуци микс
!!!ТРЕНИРОВКА!!!10 гр Anabolic BCAA
50 гр протеин
200 гр сладолед Рафи
500 гр пилешко с зеленчуци микс
1 бира

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 07.08.09 17:11.

07.08.09
15:35

казано от Oranje на 07.08.09, 10:10:

Всичко може с РБД. Знаете, че Природата се стреми към баланс и хармония, а РБД е точно това. Ако не се лъжа, Калоян беше писал, че само с лека промяна на пред- и следтренировъчното хранене може да качва или сваля. Телата ни се нагаждат към всичко, ако им дадем достатъчно време, а стресът е това, което ги погубва. Тъй че по-добре вечер с цаца и бири и едно атлетично тяло, отколкото прелитане през всички видове диети и системи за тренировка, и апокалиптично тяло...
Всичко в този спорт е открито, дори на времето хора без добавки са имали по-големи успехи от повечето от сегашните трениращи. Явно не са се мислели за уникални и всезнайни, а са следвали пътя. А при толкова добри фирми и суплементи си е грехота (или тъпота?!?) да не може да имаш тялото, което искаш...

Orange,впечатлен съм от знанията и от постиженията ти във фитнеса,но с това не мога да се съглася.Аз например каквото и да правя долната част на корема няма сваляне.Имам някакви резултати в масата и оформянето на другите мускулни групи,но корема не става и не става.На първо място си е генетиката и склонността ти да качваш мазно,след това е волята,желанието и спазването на режими.

казано от biker_boy на 07.08.09, 15:35:

Orange,впечатлен съм от знанията и от постиженията ти във фитнеса,но с това не мога да се съглася.Аз например каквото и да правя долната част на корема няма сваляне.Имам някакви резултати в масата и оформянето на другите мускулни групи,но корема не става и не става.На първо място си е генетиката и склонността ти да качваш мазно,след това е волята,желанието и спазването на режими.

Истината е някъде по средата. Коментирал съм генетиката преди, не искам да се повтарям. Прав си и ти, но, съгласи се, че едно е да си постигнал тялото, което искаш, и да имаш тук там някоя треска за доодялване, а съвсем друго е да пиеш кофи с добавки, да прекарваш в залата повече време, отколкото депутат в парламента, и да си 65/105кг вместо 85…
Има пичове, дето пият 3 пъти повече суплементи от Сашо, а като застанат зад него с широко разперен гръб...няма да се виждат.

07.08.09
15:55

казано от biker_boy на 07.08.09, 15:35:

Не режим а начин на живот.
И аз имах корем който стърчеше пред гърдите, ше изровя снимки да ви покажа, но с много воля и правилно хранене и тренировки успях да го сваля. И мога да кажа че там се сваля последно. За хора като нас не може да искаш да имаш последен ред нацепени плочки. Всичко е възможно само воля да имаш и търпение.

TR

07.08.09
15:57

Не мисля ,че е невъзможно да имаш плочки.. ОПРЕДЕЛЕНО !

07.08.09
16:01

Ако искаш плочки тичай всеки ден 1 година и ще имаш плочки. е да верно ще си 74 кила ама ще показваш плочки :)

07.08.09
16:02

Абе каква е тая мания по плочки .. Аз цял живот сам имал, заебал съм ги тотално но те си дедят..  Нищо особено не са.. Каде каде по добре изглеждат едни масивни бедра или гърди ... На драго сърце бих си заменил плочките за бедра :D

казано от Ivan Boichev на 07.08.09, 16:01:

Ако искаш плочки тичай всеки ден 1 година и ще имаш плочки. е да верно ще си 74 кила ама ще показваш плочки :)

Хм, от няколкостотин бегачи, като почти всички тичат целогодишно всекидневно, плочки имахме не повече от 10 души...

07.08.09
16:05

Всеки ден тичане?
Аз 4 месеца само тичах и ефекта беше 2 реда.
Ама знае ли човек. Пък и biker_boy не си пада по тичането.

07.08.09
16:08

Аз 3 месеца се скъсах от тичане ефекта не беше и 1 ред :lol: Но това не означава, че не мога да имам плочки, до година атакуваме пак :) И нека съм първия дето няма да се съгласи, че на НВД се гори много мускул...

Аз мисля да ви покажа как се горят мазнини, тоест Oranje, ще ви покаже безнадежден случай като мен как гори мазнинки  ;-)
biker_boy води си записки  :lol:

07.08.09
16:31

Ами общо взето преди имах волята и с години правилно хранене и тренировки от 103 кг , 110 талия ,40 ръка , станах 86 кг 87 см талия ,42 ръка,но си имах още за дялане от корема и гърдите,които бяха много зле преди.Само че след това като ми мина мерака лека полека спрях залата и отпуснах режима и ето тук си казва думата генетиката и типа тяло,щом спрях режим на трениране за 2 години и на ядене за една и пак станах 100 кг с голям корем и малки мускули,ако не бях предразположен към затлъстяване нямаше да кача толкова мас,а щях да падна само на мускули ако съм бил слаб преди,това е моята теория.Но това лято като се видях пак се взех в ръце и полека лека от февруари досега от 99 кг станах 90.5 ,има още много за дялане но здраве да е,доволен съм че промених пак нещо.А за тичането,когато свалих многото кила точно с тичане най вече свалих тези килограми и обиколки,но каквото и да съм правил под 84 кг не съм падал и пак съм имал мазно по корема тогава.

biker_boy 70% от тялото е вода, ако знаеш как да я манипулираш може да сваляш килограми доста, но не и мазнини. Миналата година при рязкото сваляне бях по лек от сега и изглеждах много по зле. Купих си едно дънке което ми стискаше с идеята че след няколко дни вече ще ми става, носих го седмица две, после пак започнах да качвам. В момента това дънке ми е ужасно голямо, а съм по тежък от миналата година когато си го взимах !!! Тялото може да изглежда различно на еднакви килограми.

Забравих да напиша, че от 90 съм свалял пак екстремно и не спортно до 76-77, но помен от релеф съм нямал (някъде бях качвал снимки от този период)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.09 16:45.

TR

07.08.09
16:41

Моята история - Преди време бях много дебел незнам килограми и подкожни мазнини. Над 110 сигурно. Млад човек.
След което отслабнах доста бързо , стигнах някъде до 85 и изглеждах добре ,но исках плочки , станах 75 на близо 185-190 ръст , нямаше плочки. Почнах с фитнеса и след качването на килограми направих релеф на корема.  Той не е най-важния , важното е ,че на мен ми харесва преди това цял живот съм бил дебел освен като много малък.Това го казвам за хората които са били по-слаби и искат големи ръце,крака и т.н.
Та немисля ,че е невъзможно нещо ако го искаш , в моят случай стана случайно защото видях ,че съм много слаб на 75 качих килограми и то стана без да съм го искал.
Съжалявам за това ,че пишем в дневника , Александре.

07.08.09
16:45

TrainHard и моята история е абсолютно същата. Днес си гледам плочките и с голямо удовлетворение си спомням миналото , от което не се срамувам . Стига да има желание и воля - всичко е възможно :-P

07.08.09
16:50

казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 16:37:

biker_boy 70% от тялото е вода, ако знаеш как да я манипулираш може да сваляш килограми доста, но не и мазнини. Миналата година при рязкото сваляне бях по лек от сега и изглеждах много по зле. Купих си едно дънке което ми стискаше с идеята че след няколко дни вече ще ми става, носих го седмица две, после пак започнах да качвам. В момента това дънке ми е ужасно голямо, а съм по тежък от миналата година когато си го взимах !!! Тялото може да изглежда различно на еднакви килограми.

Точно пък на мен,който имам стотици трансформации с тялото си за 9-10 години е напълно излишно да ми казваш това :).Освен това миналата зима станах 99 кг мазнини ,не тренирах изобщо и ядях всичко.След това полека лека пооправих храната,взех да въртя колело и станах 96 кг,там се закотвих доста, след това почнах sx,лостове и дъмбели,тичане и малко по добро ядене както и тежка работа и резултата след месец е 91 кг.Не казвам че съм свалил само мазно,но си тренирах от време на време и ядях колкото ми се ядеше,че даже и по филия бял хляб вечер.Ефекта е че дънките които не ми ставаха на 96 кг,сега са ми даже добре.А на аватара ми съм се снимал преди седмица на 91 кг,след тренировка за ръце с дъмбели и там ръката ми е 45 см напомпена,стана така че даже сега ръката ми е по оформена и голяма отколкото когато бях 99 кг понеже тогава не тренирах изобщо,естествено студена сега ми е 42-42,5 не знам и аз как се напомпи толкова при тренировката.А това което прави Orange с тебе е впечатляващо,но аз не бих се заробил така в продължение на месеци да ям през 2 часа,да смятам абсолютно всичко и да мисля само за ядене.Целта ми не е да се заробвам с това.Целта ми е с минимални тренировки и с чисто ядене по 4 пъти на ден да имам някаква форма която ще мога да поддържам повече време отколкото сега да се тормозя с режими и стриктно ядене по часове и утре като ми писне да дръпна назад.

07.08.09
16:52

казано от TrainHard на 07.08.09, 16:41:

Моята история - Преди време бях много дебел незнам килограми и подкожни мазнини. Над 110 сигурно. Млад човек.
След което отслабнах доста бързо , стигнах някъде до 85 и изглеждах добре ,но исках плочки , станах 75 на близо 185-190 ръст , нямаше плочки. Почнах с фитнеса и след качването на килограми направих релеф на корема.  Той не е най-важния , важното е ,че на мен ми харесва преди това цял живот съм бил дебел освен като много малък.Това го казвам за хората които са били по-слаби и искат големи ръце,крака и т.н.
Та немисля ,че е невъзможно нещо ако го искаш , в моят случай стана случайно защото видях ,че съм много слаб на 75 качих килограми и то стана без да съм го искал.
Съжалявам за това ,че пишем в дневника , Александре.

Е тука майче е разликата,аз от 2 годишен чак докато почна да се занимавам с режими и трениране все съм бил дебел.

Ами нали се сещаш, че това дънке го хвърлих, а последните месеци не съм си мръднал кутрето да правя аеробика, нито едно хапче не съм изпил. Тренирам три пъти седмично. Миналата година тренирах пет пъти седмично, пих хапчета, и няма да ти кажа, че всяка тренировка завършваше с 40-45 минути на пътеката защото така пишело по списанията, пък и килограми свалях според кантара. Тъй, че съм личен фен на Oranje и мисля да се кандидатирам за председател на фенки клуба му  :lol:

Айде дневника на Сашо стана ....спирам, че Emzo сега ще цъфне и ще ме награби.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.09 16:57.

07.08.09
17:44

Когато трябва, го правя ! Не си мисли, че ми е фикс идея да се заяждам с теб или някой друг.

Сашо, четох някъде, че големи количества омега мазнини предизвикали стомашни киселини.Да споделиш ако има такова нещо.

07.08.09
17:46

От днес съм го подкарал на 20 гр на ден.Ще споделя като има нещо.

emzo един човек от форума от дълго време се опитва да ме накара да спра да мисля, в много случаи не е нужно да го правя, потребителите  гледат и преценят.

Предполагам, че е възможно Сашо да не е критерии за това дали се получават киселини, тъй като е възможно в някоя от добавките му да са включени различни храносмилателни ензими или техни катализатори ...Пък и вероятно това явление би било доста индивидуално според микрофлората на храносмилателния тракт.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.08.09 18:19.

08.08.09
14:13

Ден 13-ти

Тегло:100,4 кг - след закуска

Днес РАМО

Днес реших малко разнообразие, цялата тренировка бе изцяло с лостове,нито един дъмбел използван за рамената.

Раменни преси пред врат

12 х 70 кг
10 х 80 кг
10 х 90 кг
6 х 100 кг

Раменни прес зад врат с лост - за сефте го правя

10 х 50 кг
10 х 70 кг
8 х 80 кг
6 х 80 кг

Страх лозе пази.Като чета тука колко хора с извадени рамена....

Хеликоптер
12 х 40 кг
10 х 50 кг
12 х 50 кг
10 х 50 кг

Задно рамо с лост зад гърба
10 х 80 кг
10 х 80 кг
10 х 80 кг

Трапец с лост
10 х 80 кг
10 х 80 кг
15 х 80 кг

Предмишница
на ръба на пейката с дъмбел
20 х 15 кг
15 х 17,5 кг

15 серии рамо!

След това КАРДИО, 20 мин, 250 калории 11 км.
Изпих 1,5 л вода по време на тренировката с разтворени вътре 30 гр Anabolic BCAA.

Много съм доволен от тренировката,не се чувствам уморен.Сила имах, като си представя че съм на 100 гр въглехидрати днес е повече от доволно.
Енергия - адски много,кардио на колелото просто съм убеден , че мога да правя с часове.НО съм казал 3 часа кардио на седмица, НЕ повече!

Суплементарния план за следващите 1-2 месеца е готов.Ето и него:

Slin-Sane by BPS - по 1-2 хапа на ден - доживот :)
Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни  - за много време
Opti-Men by Optimum Nutrition - по 3 хапа на ден - за 30 дена
Fish Oil by Optimum Nutrition - по 20 капсули на ден - ще ми стигне за 20 дена
Flax Oil by Optimum Nutrition - по 6 капсули на ден - ще ми стигне за 32 дена
ZMA by Optimum Nutrition - по 3 капусли вечер преди лягане - за 60 дена
Novedex XT by Gaspari Nutrition - по 1 капусла вечер преди лягане - за 60 дена
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Cuts 2 by Prolab - 3 x 2 хапа на ден - за 40 дена
Lean Fx by Anabolic Xtreme - 3 х 1 капусла на ден - за 30 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца
Protein 85 by XXL - 100 гр на ден - преди тренировка и вечер - за месец
Whey premium by GP - 100 гр на ден - сутрин и след тренировка - за месец
Carbslam by Primaforce - много рядко , по преценка как се чувствам.
Melatonin by Adipharma - 3 х 1 гр вечер преди сън - трябва да купя още

Всичко на всичко 16 броя добавки.

В момента се чувствам просто СТРАХОТНО.Отпочинал, в кондиция,енергичен и много надъхан за резулати.
Като виждам как вървя и си знам волята и желаните, с което тренирам всеки божи ден - след 1-2 месеца ще паднете от снимковия материал.
Просто ще има един НОВ Сашо.

Храната днес :
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес , 30 гр трици с 50 гр протеин
400 гр пълнен патладжан със свинско месо и зеленчуци
!!!ТРЕНИРОВКА!!!30 гр Anabolic BCAA 4:1:1
10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
кафе
100 гр овес с 50 гр протеин
550 гр пълнен патладжан със свинско месо и зеленчуци
6 яйца цели, и шопска салата 300 гр
50 гр протеин

Странна работа, килограмите същите, а се чувствам леко като перце.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 15:07.

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 14:13:

Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни  - за много време
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца

WTF????? :lol:

Защо не вкараш и един креатин ? :)

08.08.09
16:11

казано от RogerF на 08.08.09, 15:52:

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 14:13:

WTF????? :lol:

Защо не вкараш и един креатин ? :)

NO!!!!!

.......................... в Jack3d има  :lol:

08.08.09
16:16

Саше, а каде е бирата бе? :)

Що бе Сашо?Пробвал ли си нещо различно от монохидрат?

08.08.09
16:23

RogerF
Пробвал съм много видове креатини, включително и матрици.Креатина не ми действа на мен -нито сила нищичко,само подпухване.
Ванка, напоследък нещо няма бира вечер, или само по 1 :)

08.08.09
16:28

Ще предрусаш с толкова стимуланти (тоя стак е с действие подобно на коката върху ЦНС).
За това освен мелатонина ще ти трябва и валериан за съня, но като цяло ще качиш поне 20% сила на всичко с толкова добавки независимо какво ще ядеш.

Успех.

08.08.09
16:37

казано от Hvanatema на 08.08.09, 16:28:

Ще предрусаш с толкова стимуланти (тоя стак е с действие подобно на коката върху ЦНС).
За това освен мелатонина ще ти трябва и валериан за съня, но като цяло ще качиш поне 20% сила на всичко с толкова добавки независимо какво ще ядеш.

Успех.

Няма да предрусам, защото няма толкова стимуланти, колкото мислиш.
Има единствено в Jack3d и Phenadrine. Аз съм чувствителен към стимуланти много,а сега се чувствам много добре.Даже ми се спинка в момента  :lol:

Че не разбирам от такива неща е ясно и не го крия, но така представен списъкът ми е много внушителен :)
За мен по-интересното е как ще запомняш кое кога да пиеш ! хаахха аз бих си взела кутийки, и вечер да си подреждам за: закуска, обяд, вечеря, преди и след тренировка и т.н. :D Сигурно ще ти е забавно.

айде, ще видим след 2 месеца новия Сашо :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1