Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.08.09
17:16

Списъкът наистина е внушителен и с риск да ме нападнете,аз ако имах толкова възможности щях да си направя един добър стероиден цикъл с качествени препарати+протектори че поне да знам че наистина ще има добър ефект.

08.08.09
17:20

То май с много вода ще се пие и нз къде ще е мястото за храна.
И аз бих направил като байкър бой :)

08.08.09
17:22

А аз не бих доближил стероиди.

08.08.09
17:27

По-добре бавно и качествено , отколкото бързо и калпаво. Харно си знае Сашко !

08.08.09
17:50

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 17:22:

А аз не бих доближил стероиди.

Х2 Никога!

TR

08.08.09
18:06

http://www.youtube.com/watch?v=rKHFXO8q4Tk

Статистиките са интересни. Стероидите са след аспирина и Мултивитамините при влезлите в спешна помощ

08.08.09
18:07

Както е тръгнало добавките изместват стероидите :D :D :D
———————-
Уеее 5к Cheers guys .... and ..... girls

п.с. преди година се заканих да не пиша повече в тоз форум. Несериозен съм явно.

————
мод. спам

Мнението беше редактирано от emzo на 08.08.09 18:08.

08.08.09
18:13

emzo грам не разбрах, какво искаше да кажеш честно :D
5k?? :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.08.09 18:13.

08.08.09
18:15

Сашо остави малко добавки и за нас, не е нужно да изкупиш всичко :lol:

08.08.09
18:26

казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 18:13:

emzo грам не разбрах, какво искаше да кажеш честно :D
5k?? :)

5000 мнения, е вече 5001.

Аре аз спирам със спама.

08.08.09
20:07

Колко мг е мелатонина?

Та като стана дума за нови облици,и аз съм подготвил нещо... :P

08.08.09
20:09

казано от Финдо на 08.08.09, 20:07:

Колко мг е мелатонина?

Та като стана дума за нови облици,и аз съм подготвил нещо... :P

От слабичкия е по 1 мг хапчето,затова пия по 3 преди лягане.

09.08.09
08:39

Сашо, извини ме ако е обсъдено и не съм видял, не е за първи път. Но нали си беше купил протеин от pic-co - колко време се мина, какви впечатления имаш. Трудно е да се усети действието на протеина, но все за периода от време, през който ти си го ползвал можеш да дадеш някакво мнение? Вчера вечерта докато кръстосвах улиците се оказах в Сердика и реших да потърся склада. Намерих го и в Пн. ще отида да проверя продават ли L-carnitine и протеин на дребно.

09.08.09
09:31

Продават, Да , както Л карнитин, така и протеин.
Ами какви са ми впечатленията - взех си 10 кг, пих 1 кг и останалото раздадох на приятели.Когато го пиех бях в перидо на Cutting , но взех да подпухвам и прецених ,че е от него,затова го разкарах.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 09:32.

09.08.09
11:47

В същия период съм и аз сега. Без Л карнитин ще оживея. Но взе да става трудно с яденето, а тоя протеин наистина добре щеше да ми дойде. Не мисля да взимам много, колкото за месец. Да речем 3-4кг. Ще говоря и с Георги Николаев като се върне от морето.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.08.09 11:48.

казано от Thrashmetal на 09.08.09, 11:47:

В същия период съм и аз сега. Без Л карнитин ще оживея. Но взе да става трудно с яденето, а тоя протеин наистина добре щеше да ми дойде. Не мисля да взимам много, колкото за месец. Да речем 3-4кг. Ще говоря и с Георги Николаев като се върне от морето.

Trash, Bargain Whey на АСН е много изгоден 80дози = 80 лева ! Хвани се 2-3 дни на нещо тежко да побачкаш и си ти :)

09.08.09
12:31

От pic-co това са ти 20лв. за 75% протеин. Стоянчо събирал пари за изследване. Оranje го ползваше когато събираше пари за сватбата си и не съм го чувал да се оплаква. Колкото до работата - колкото и да си правя устата не мога да намеря нищо в София. Във Видин работих за малко, върнах се със 100лв. Още ги стискам.

09.08.09
15:11

Ден 14-ти

Тегло: не знам

Днес КАРДИО. 45 минути на крос-тренажора, 18 км, 450 калории. Кардиото на гладно.
От днес подкарвам по 20 гр Anabolic BCAA в кардио дните.Досега бях на 10 гр. Това прави близо 1 кг Anabolic BCAA на месец.

Храната днес :
!!!КАРДИО!!!10 гр Anabolic BCAA
10 гр Anabolic BCAA
1 хап Слин-Сейн
100 гр овес с 50 гр протеин
400 гр задушен свински дроб с домати
450 гр задушен свински дроб с домати
50 гр протеин
270 гр риба пангасиус
50 гр протеин

Днес бая добре си хапвам :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 14:31.

09.08.09
15:30

Сашо, как си разпределил добавките за тези 2 месеца, с какво започваш.Не вярвам да гълташ всичко това всеки ден

09.08.09
15:47

Абсолютно всичко, което бе  изброено всеки ден - 16 различни добавки.  :lol:
49 хапа, останалото е 150 гр протеин и 40 гр Anabolic BCAA и 1 доза 5 гр Jack3d в тренировъчни дни

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.08.09 15:50.

09.08.09
15:51

А замислял ли си се как толкова много добавки ще повлиаят ня тялото ти? В смисал да не те товарят много...

09.08.09
16:11

Не, свикнал съм. ;)

09.08.09
19:19

Уплаши ми се окото..
Ще пиеш по 50 хапа, 150гр. протеин и още някакви простотии?
Храна ще поемаш ли през този период?

Ае човече разкажи ни малко за организацията покрай тия стакове, направо чета и съм в шах с две пешки. Как запомняш кое кога се пие как, как го носиш с теб как го взимаш точно когато си трябва. Аз ако имах такъв стак нямаше да имам място в стомаха за ядене (камо ли за бири  :lol: ). Бях гледал някъде такива кутии големи с малки кутиики за хапченца ама немислех, че на някой някога му е трябвала  :cheese:

09.08.09
19:35

Е аз съм си написал какво съм ял днес.Днес имам 5 хранения досега.
Хапчетата си ги помня кое какво кога.Абсолютно не виждам проблем с приема, повечето се вземат с храната.И си ги пия само в нас, не ги мъкна никъде.
Като преброих пак се оказаха точно 50 на ден.

09.08.09
22:36

Значи сега като ти чета дневника си мисля за стака,който аз готвя и за проблема с постоянния прием ако си купиш 10 вида добавки(а камо ли 16!!!),което много ме дразни,защото не мога цял ден да пия хапове и прахчета.И замислям следното нещо....дали да не си купя просто 20 кг протеин,10 кг бцаа,5-10 кг глутамин,може би креатин,витамини и да напълня 2-та фризера в къщи с по 200-300 кг пилешко и свинско и цяла зима да си реша проблема с цикъла за маса :) Е верно ще дам 2000-3000-4000 лв ама ще ги взема на суууупер цена.Утре ще пусна тема специално за идеята ми.
Като споделих идеята си на приятелката ми каза,че не иска да има нищо общо с мен ахахахахахх

Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 09.08.09 22:38.

10.08.09
02:12

Slin-Sane by BPS - по 1-2 хапа на ден - доживот
Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни  - за много време
Opti-Men by Optimum Nutrition - по 3 хапа на ден - за 30 дена
Fish Oil by Optimum Nutrition - по 20 капсули на ден - ще ми стигне за 20 дена
Flax Oil by Optimum Nutrition - по 6 капсули на ден - ще ми стигне за 32 дена
ZMA by Optimum Nutrition - по 3 капусли вечер преди лягане - за 60 дена
Novedex XT by Gaspari Nutrition - по 1 капусла вечер преди лягане - за 60 дена
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Cuts 2 by Prolab - 3 x 2 хапа на ден - за 40 дена
Lean Fx by Anabolic Xtreme - 3 х 1 капусла на ден - за 30 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца
Protein 85 by XXL - 100 гр на ден - преди тренировка и вечер - за месец
Whey premium by GP - 100 гр на ден - сутрин и след тренировка - за месец
Carbslam by Primaforce - много рядко , по преценка как се чувствам.
Melatonin by Adipharma - 3 х 1 гр вечер преди сън - трябва да купя още

Напълно сериозно: Защо не минеш направо на качествена химия, с толкова много добавки по едно и също време ако си мислиш, че не си вредиш дълбоко се лъжеш. Да не говорим дали въобще ще дадат някакъв ефект. Според мен половината ще се неутрализират.

казано от HeartCore на 10.08.09, 02:12:

Slin-Sane by BPS - по 1-2 хапа на ден - доживот
Anabolic BCAA 4:1:1 by BPS - по 40 гр в тренировъчни дни и по 10 гр в кардио дни  - за много време
Opti-Men by Optimum Nutrition - по 3 хапа на ден - за 30 дена
Fish Oil by Optimum Nutrition - по 20 капсули на ден - ще ми стигне за 20 дена
Flax Oil by Optimum Nutrition - по 6 капсули на ден - ще ми стигне за 32 дена
ZMA by Optimum Nutrition - по 3 капусли вечер преди лягане - за 60 дена
Novedex XT by Gaspari Nutrition - по 1 капусла вечер преди лягане - за 60 дена
GUT health by RPN - по 1 капсула на ден - това е нещо като оптимизатор на храносмилането,в една капсула има 1 billion organims от Lactabacillus casei KE-99 (live,viable organisms) - за 75 дена
Cuts 2 by Prolab - 3 x 2 хапа на ден - за 40 дена
Lean Fx by Anabolic Xtreme - 3 х 1 капусла на ден - за 30 дена
Phenadrine by APS - 1 капсула на ден рано сутрин - за 40 дена, 5 дена се взима и 2 дена почивка
Jack3d by USP labs- 1 мерна лъжичка само в тренировъчни дни - this this is powerfull - ще ми стигне за 6 месеца
Protein 85 by XXL - 100 гр на ден - преди тренировка и вечер - за месец
Whey premium by GP - 100 гр на ден - сутрин и след тренировка - за месец
Carbslam by Primaforce - много рядко , по преценка как се чувствам.
Melatonin by Adipharma - 3 х 1 гр вечер преди сън - трябва да купя още

Напълно сериозно: Защо не минеш направо на качествена химия, с толкова много добавки по едно и също време ако си мислиш, че не си вредиш дълбоко се лъжеш. Да не говорим дали въобще ще дадат някакъв ефект. Според мен половината ще се неутрализират.

И аз съм за химията.

10.08.09
05:32

абсолютно излишен мишмаш

10.08.09
05:42

Така и не виждам нещо кой знае специално и неусвоимо из добавките.
Много  желаещи виждам тука за химия,много нещо.
Има един на залата където тренирам, миналата година ми беше идол. 90 кг нацепен,плътен мускул, с преса...... Тази година - вЪшка ( химяр) - обикаля и пърха из уредите, дребен и омазнен, даже гаджето му го заряза.
В Русе имам поне 3ма приятели, които продават 100% качествена химия.Как мислите, при дадени досега 5500 + лв за добавки и качествен източник на химия, при положение, че има откъде да взеха химия, дало е защото НЕ ИСКАМ и никога няма да взема?

10.08.09
05:53

казано от fe2_vanio на 09.08.09, 22:36:

Значи сега като ти чета дневника си мисля за стака,който аз готвя и за проблема с постоянния прием ако си купиш 10 вида добавки(а камо ли 16!!!),което много ме дразни,защото не мога цял ден да пия хапове и прахчета.И замислям следното нещо....дали да не си купя просто 20 кг протеин,10 кг бцаа,5-10 кг глутамин,може би креатин,витамини и да напълня 2-та фризера в къщи с по 200-300 кг пилешко и свинско и цяла зима да си реша проблема с цикъла за маса :) Е верно ще дам 2000-3000-4000 лв ама ще ги взема на суууупер цена.Утре ще пусна тема специално за идеята ми.
Като споделих идеята си на приятелката ми каза,че не иска да има нищо общо с мен ахахахахахх

Добре си го замислил, храната е в основата на всичко.НО зависи от гена и организма.При мен само с храна не може, през 6 те години, с които се занимавам с фитнес съм се убедил.Първите 5 бяха загуба на време.Аз порастнах точно за 1 година. Последната.
От септември до декември 2007ма ядях по 600-1000гр пилешко на ден.За 3 месаца над 50 кг пилешко - ефект Йок.Не мисли, че съм станал  за този период здрав като охраната в Син Сити или Попай :)
Както повечето хора знаят тук, на ден рядко връзвам и 3000 калории повечето от прахчета (протеин) , пийвам си често, угаждам си с мазни сирена и меса,и пак съм си 100 кг на 46 см ръка и силата ми се увеличава, не падам и не спихвам.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.08.09 05:54.

BU

10.08.09
06:12

Как тренира през годините,които били загуба на време ?

Сашо ще бъде интересно да видим как ще реагира тялото ти ако спреш добавките за няколко месеца.

10.08.09
06:24

Само не мога да разбера как си такъв голям противник на стероидите след като вече си взимал прохормони примерно.  От година (ако не и повече) не си спирал добавките а и не бяха какви да са и все бяха по много наведнъж. Сега пък цели 16…
Подлагаш тялото си на голям  и ненужен стрес... Oranje ( а и много други)  сго е казал много точно в няколко негови поста , че всеки билдър трябва постепенно да преминава на по горно ниво в тренировъчния и суплементарния процес - първо трябва да имаш достатъчно стаж само на храна и ПРАВИЛНИ тренировки , след време можеш да почнеш основните добавки  като креатин , протеин , амино  после по силни стакове и чак след няколко години ако решиш че искаш - да ползваш и стероиди или прохормони.
А ти още в началото използваш всичките си козове и според мен много скоро повечето добавки няма да ти действат и ще си изправен пред алтернативата или да минеш основно на прохормони и стероиди или да забравиш за масивно и добре оформено тяло.
Евала че си такъв манияк на тема фитнес , обаче не върви да пиеш толкова добавки  и примерно да казваш че те мързи да правиш клек или пък да се храниш месеци наред с “високо протеинови източници” като Сникърс, понеже имали по 15 гр протеин в тях от които не  е ясно колко са от соя...

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 10.08.09 06:34.

Абе оставете човека на мира бе !!! Дайте си парите за зоб като толкова искате и айде - гъза на цедка ! Той е избрал начина, който смята за правилен...

10.08.09
06:41

Значи първо това са добавки все пак,не смятам че ще навредят на Сашо по някакъв начин.Другото с което не съм съгласен е за човека дето спрял химията и е спихнал.Това са малко митове.Да може да стане така но ако след това спре и храненето и тренирането.Иначе след един добър цикъл,при продължаващо след него добро хранене и трениране всичко се запазва,имам няколко приятели които са го правили това.Причината аз да не направя цикъл е че и без това си имам проблеми с хормоните че да си играя още.Иначе не бих се поколебал да загубя мазнини и да кача мускули със винстрол примерно.Другото е че аз например като бях тренирал с години натурално и бях достигнал някакъв прогрес щом спрях за 1-2 години ядене и тренировки всичко изчезна и се омазних яко,нормално е това при положение че гена ми е такъв че качвам лесно мазно

10.08.09
07:02

biker_boy гена ми беше такъв, че навремето ядях по 1 хляб на ден със сума ти манджи , майонези, баници ,каквото се сетите и меса и не качвах нищо.
Сега гена ми е такъв, че ако почна да ям по 1 хляб на ден ,ако ще и 1 час кардио на ден да правя - пак няма да ме спаси от надебеляване.Хората се менят, мисленето също.Преди гледах само кантара, исках повече и повече.Сега повече от 100 кг - не искам.От няколко месеца съм на тези кг,но формата ми е все по-добра, силата също.

@PullTheTriger - мани тея “основи” първо протеинче и креатинче.Още преди няколко години съм пил креатин и протеин и съм спазвал режим и не става.Аз не съм човек, който има търпението да качва по 2 кг на месец или да смъква по 2 кг на месец.Аз искам бързо,ефективно и добре подплатено за сигурни резултати.И най-вече безопасно.Аз ПРАВИЛНИ тренировки, както ти казваш - си ги имам,скъсвам си гъ*а в залата.Понеже подхвърли и темата за сникърсите, когато се храних с тях знаеш ли , че за 30 дена качих 5 кг и 2 см ръце тогава или си забравил? Явно излиза, че мога да карам на “високпротеинови соеви източници”, както ти се изрази.Относно прохормона - в момента съм по-силен, отколкото докато бях на него.Това явно говори нещо.

@Dead Manwalking - как съм тренирал годините , в които си загубих времето ли ? Ами както и СЕГА.Същите упражнения,само че други килограми,поради факта, че точно преди година юли месец 2008ма бях с 38 см ръчичка и шмембе.Юли месец 2008ма лежанката ми беше 60 кг 9 пъти,  в момента е 110 11 пъти, 120кг  7 пъти без особени затруднения.
    Голям смях ме напуши - “нямало да усвоиш добавките” Какви специални добавки видяхте, че няма да ги усвоя?  Кое? Витамините ли няма? Или 3те вида фатбърнъри, или сигурно Рибеното масло му трябват стероиди за да го усвоя....:D А знаете ли, че Slin-Sane е точно затова в стак-а? Че помага усвояването както на храната, така и на всички добавки, увеличава ефекта от азотните буустери, креатина и останалите. Всичко е обмислено и подбрано така, че да ми е в максимална поза.Не съм купувал, каквото видя.Първо планирам, после действам.Ако искате и да намаля БЦАА то на 5гр , както правят другите колеги билдъри.Аз даже мисля да го увелича на 50 гр, защото така ми харесва и знам кое е правилното и кое действа.
Има много много хора, които имат страхотни тела и качват и свалят, без да докоснат химия или суплементи.За съжаление моят метаболизъм и ген не е като техният.Аз знам какво правя и моделирам себе си, както на мен ми харесва.
Цаката е , че на пазара има наистина само няколко вида добавки, които наистина действат.Много малко са.Убедил съм се сам за себе си, кое е добро и кое не.80% - е boolshit.Важното е да знаеш, какво действа.
Хайде, По-здрави!

biker_boy запада на тялото ти няма нищо общо с гена. След като си спрял ядене и тренировки за две години няма как тялото ти да се поддържа само от въздуха такова каквото е било. Всеки спортист в световен план спре ли да тренира и да се храни губи формата си. Все повече се убеждавам в това. Каква генетика ял съм на ден 10 000 ккал от хляб и захар в продължение на години и проклинам генетиката си. Тялото се нагажда според това което му даваш, тренираш го храниш го както трябва то си е както трябва не го правиш веднага спича.

10.08.09
07:38

Взимали ли сте стероиди?Знаете ли там тънкостите?Кажете му как да задържи мускулната маса след цикъла.А не от разочарование да влиза от цикъл в цикъл с все по-високи дози.
Така,че съветите ви са несериозни и неуместни
50 гр. БЦАА-не много билдъри могат да си го позволят... :) За Сашо знаем защо... :)
Такъв стак едвали бих направил,но щом Сашо си е преценил,на някой да му е искано мнението?Нито моето,нито вашето.
Не бих правил такъв стак,не защото добавките са вредни,а защото храненето е на първо място,второ тренировката и на трето добавките.
Взимайте стероиди,само че това е широко понятие и то го казват(до колкото подозирам) хора,които и на идея си нямат от материята!
Аз също не я познавам тъмната страна на спорта,но не съм тръгнал да съветвам и поощрявам използването на забранени субстанции.

Коя добавка конкретно ще му навреди?ЗМА?Новедекса?Е да,може и да му е раничко 22 години,но пък дозата е една таблетка,даже за тестостерон и още неща могат да се добават.Протеин?Мелатонин?БЦАА?Кое е вредното?Рибеното масло?

Дори и да предозира с нещо,ще се почувства дискомфорт,диария,гадене,ще намали.Докато при стероидите едва ли ще имаш тази възможност...

Мнението беше редактирано от Финдо на 10.08.09 07:51.

10.08.09
07:42

Сашо не ги слушай, завиждат.
Ако аз се занимавах с добавки мислиш ли че нямаше да последвам примера ти ?
Напротив щях да си направя по голям стак:)
Нека първо видиме какво ще стане и после да обсъждаме дали е грешка приема на “толкова” много добавки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1