Днес се снимах с камерата за да видя как изглеждам на живо.. Доста съм слаб и малко се депресирах . Някой да има идеи в кое
хранене през деня да добавя допълнителни калории ?
М/у храненията - шейкове, вълехидратно-протеинови. Измисли нещо със плодове, мляко, мед, сладолед.. разнообразие бол.
п.п. Ако ще ти е по-лесно да пуснеш снимка - да ти дам моя? : ))
казано от Thrashmetal на 28.07.09, 17:45:
М/у храненията - шейкове, вълехидратно-протеинови. Измисли нещо със плодове, мляко, мед, сладолед.. разнообразие бол.
п.п. Ако ще ти е по-лесно да пуснеш снимка - да ти дам моя? : ))
Незнам дали не е защото съм недоспал но п.п-то нещо немога да го осмисля :D .
... Нали каза, че си се ‘депресирал’ от снимките си? Понеже и аз не съм цвете за мирисане, както се казва, затова беше п.п.-то. пошегувах се, get it ?
Тва че излизаш слаб, трябва да те мотивира да напълнееш, а не обратното. Рирш? : )
Помисли си колко по-добре ще е, ако поработиш малко (много) върху себе си.
казано от Somenone на 28.07.09, 19:53:
Тва че излизаш слаб, трябва да те мотивира да напълнееш, а не обратното. Рирш? : )
Помисли си колко по-добре ще е, ако поработиш малко (много) върху себе си.
Че кой е казал че не ме мотивира ? Просто мисля да изчакам да мине месец, да се премеря.. Ако качвам килограми и сантиметри значи съм добре.. Ако видя в огледалото че се омазнявам ще махна малко калории , а иначе ако не качвам- значи съм абсолутен ектоморф и почвам да нагъвам сникерси на корем :D . Разбира се най добрия вариант е да качвам кила без омазняване.. тогава няма смисъл да напълнявам, след като знам че след време ще имам ММ и ще изглежда добре на малък % подкожни.
За сега плана върви добре :D - Качил съм 2 кила ( от 1.07 ) а пресата ( която никога не съм правил.., доста странно ) все още я има -
Мнението беше редактирано от Xsly на 28.07.09 21:08.
Изкарал си плочките - евала. Аз много чийтвах с коремните преси, и ся нищо няма. : )
Мнението беше редактирано от Somenone на 28.07.09 21:57.
Тъкаа може би ще въведа ново понятие - зарешдащ ден при ВВД :)
Ходих на рожден ден ( трябваше да ям ) и се събрах с приятели ( поръчахме пица пак трябваше да ям ) такаче храната за днес :
450 грама пилешко;
4 домата;
2 салати;
пица - 350 грама;
2 чийзбургера;
150 грама пържени картофки ;
400 грама отиз;
4 яйца ;
1 шоколад ;
1 ябълка ;
2 банана
2 кисели млека ;
200 грама овес;
За предилягане трябва да ям и извара с орехи но май ще се пръсна...
Мнението беше редактирано от Xsly на 29.07.09 15:50.
29.07.09
16:34
Как си го изял това, а е едва 6-7 часа. Докато легнеш има време за още толкoва :lol:
Днескашна тренировка : рамо ;
раменни преси на машина - 4 x 10 ; 30 kg
разтваряне на дъмбел в страни - 4 x 10-11 5 kg дъмбел ;
задно рамо от лицев лег - 4 x 10 5 kg дъмбел ;
арнолд преса 4 x 8 - 5 кг дъмбел;
Хубава тренировка стана доколкото може да се нарече хубава тренировката ми за рамо, за което нямам никакъв хъс ;
30.07.09
11:43
казано от Xsly на 30.07.09, 09:40:
Хубава тренировка стана доколкото може да се нарече хубава тренировката ми за рамо, за което нямам никакъв хъс ;
12 серии са ти много, да не говорим че си направил 16.
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 30.07.09 11:44.
казано от aMneSia на 30.07.09, 11:43:
Хубава тренировка стана доколкото може да се нарече хубава тренировката ми за рамо, за което нямам никакъв хъс ;12 серии са ти много, да не говорим че си направил 16.
Днес поприкалих съ сериите , но мисля че 12 са идеално
30.07.09
16:30
казано от Xsly на 30.07.09, 14:52:
казано от aMneSia на 30.07.09, 11:43:
Хубава тренировка стана доколкото може да се нарече хубава тренировката ми за рамо, за което нямам никакъв хъс ;12 серии са ти много, да не говорим че си направил 16.
Днес поприкалих съ сериите , но мисля че 12 са идеално
9 тежко са ти предостатъчно.
Такаам понеже от утре ще имам към 250 лв в излишък мисля да почна с някоя хранителна добавка . И понеже за креатин ми е рано ( а да не говорим за другите ) мисля да си взема някое протеинче или аминокиселинки . Ще поразгледам форума за отзиви от различни марки , но съвети са добре дошли ...
казано от Гошко на 31.07.09, 08:55:
Честит рожден ден ! Пожелавам ти здраве , упоритост и успех :)
Благодаря ти много :)
Днес правих ръце :
бицепс -
сгъване на лост прав ( с 20 кг ) 3x10
чуково сгъване от седеж с дъмбел 3x10 ( s 5 kg )
скотово с лост
трицепс -
На скрипец с въже 3x 10 - 30 kg
френско 3x10 ( s 7,5 kg - wtf ? )
лежанка за трицепс ,която ми влезе и на бицепс с 20 кг
31.07.09
09:56
ЧРД!
Жив и здрав!
Само напред и нагоре!
31.07.09
10:10
Хайде и от мен ЧРД и всичко най-най... :)
31.07.09
12:04
Присъединявам се и аз с пожеланията - всичко най-хубаво и много успехи ;)
Благодаря на всички :) .
Имах 2 освобождаващи дни с около 2 000 калории и нестроги режими и ми се отрази добре. Забелязах че като изгориш изглеждаш сякаш току що си излязал от фитнеса :)
С 250 кинта мисля да се запася с протеин на Гаспари ...
Утре ми е 1вият ден за крака от месеци .. сигорно няма да мога да заспя...
И някой знае ли кой е най добрия растителен източник на протеин ? ( за хамстера питам )
Днескашна тренировка :
Крака
Клекове с щанха 3x8
leg press 3x9
сгъване на машина 3x8
разгъване на машина 4x8
5 серии за прасец ;
казано от Xsly на 02.08.09, 17:11:
...
И някой знае ли кой е най добрия растителен източник на протеин ? ( за хамстера питам )
А хамстера ти колко вдига от лежанка? :lol: :lol: :lol:
Моят наблягаше на набиранията и от време на време на кардио с въртележката ;-)
За протеините - мисля, че най ще се зарадва на ядките. Всъщност, сега има доста сухи храни по магазините за животни, за които се твърди, че са балансирани и мнооооого полезни за животните...
Днескашна тренировка :
лег 16 с 20 кила ; 12 с 30 ; 8 с 40 ; 4 с 50 ; 8 с 40 ;
полулег 4x 8 с 30 ;
половин кофичка ;
Гръдната преса на машина 4 серии .
Днескашна трен :
500 метра крол ;
10 x 50 бътърфлай ;
100 бруст ;
8 x 50 гръб ;
200 метра бруст ;
Тренировката може да прозвучи малко страмно за билдърите :D
Днескашна трен - рамо
раменни преси 4x 8
разтварпне на дъмбели в страни 4 x 8
задно рамо на лежанка 4 x 8
молитва на скрипец 4 x 8
коремни преси 3-4 серии
Днес не ми се ядеше ориз, и разнообразих със някакъв пълнозърнест хляб- Витлеем .. като ям по 200 грама на ядене, надявайки се 4е въглехидратите са 40, 50 % .
Днескашна трен : Легс
Клек щанга 3 серии
лег преса 3 серии
бедрено сгъване 4 серии
бедрено разгъване 4 серии ;
Поради жестоката интензивност на тренировката нямах сили да направя прасец ;
Гръб .
4 серии набирания 8 -7 -7 -7
4 ме4ка 20 - 25- 20 -20 кг
4 тяга - 40 кг. Днес за първи път правих тяга. Явно не съм хванал цаката защото не ми влезе на широки гръбни колкото на другите гръбни мускули + бедра + кожата на ръцете. Едвам издържах щангата от китка- все едно носиш 2 наилонови торби ...
Мнението беше редактирано от Xsly на 13.08.09 16:09.
Тя тягата влиза в кръста, задната част на бедрата, трапеца, корема и предмишницата, но не и в широки гръбни мускули : )))
п.п. Продължавай raw (т.е. без фитили). Нищо, че дори лека щанга едвам издържаш. Ще имаш много здрав хват след време.
Събудих се днес и едвам станах - Имах мускулна на крака , перки,трапец,предмишница както и на всяко едно малко мускулче от гърба . Даже май и на задно рамо. 100 % съм претренирал. Прескочих тренировката за за рамо. Днес изобщо не мисля да ставам от леглото и да правя нещо друго освен да ям и да чета из форумите. .
14.08.09
08:44
:) Така е от тягата, и аз бях така след нея.
Почивай повечко.
Така днескашна тренировка ръце :
бицепсово сгъване от стоеж - 4 серии - 20 кг 25 25 20 ( Броя ги с лоста че изглеждат повече :D ) .
Чуково сгъване със 7.5 кг дъмбели - 4 серии ;
кофи за трицепс 4 серии ( мисля че занапред трябва да разгрявам гърди преди тези кофи ) ..
фрнеско 4 серии.
Нямах сила за повече .
След седмица качвам резултатите от 2рия ми месец сериозни тренировки .
Смяташ си ги с лоста.
Иначе, биха се получавали различни постижения, при различни лостове - някой са 8, други са 10, 20кг... :)
Мнението беше редактирано от 6th на 15.08.09 19:43.
казано от Thrashmetal на 13.08.09, 15:59:
Тя тягата влиза в кръста, задната част на бедрата, трапеца, корема и предмишницата, но не и в широки гръбни мускули : )))
п.п. Продължавай raw (т.е. без фитили). Нищо, че дори лека щанга едвам издържаш. Ще имаш много здрав хват след време.
Незнам Траш,аз като правя,а мисля,че техниката ми е правилна,си усещам бая и в широкия,колкото и да е странно.(по време на самото вдигане)А след тяга целия ми гръб е яко напомпан,и широкия гръбен.Към автора,блъскай яко и може и да почнеш да го усещаш.
Днес нямах абсолутно никаква болка или дори намек за мускулна в бицепса. А вчера така се мъчих . Трицепса ми гори бицепса нищо. Ядосах се и отидох да направя 1 кросфит - Направил съм общо 9! + 8 набирания.
Тренировка крака -
Клекове с 40 кг.
Лег преси с 50 кг ;
бедрено сгъване - 25 кг.
Със сигорност можех повече . Липсваше ми хъс .
Поздравявам те за работата ти с фотошоп :) Харесва ми .. :) В колко часа тренираш ?