13.08.09
20:38
При мене това се получи :
Много добре!
Подействало ти е. И не си свалил мускул до колкото виждам.
При мене това се получи :
Много добре!
Подействало ти е. И не си свалил мускул до колкото виждам.
Ами аз както писах преди това бях позарязал тренировките а с него гледах да тренирам на лостове и с дъмбели.Общо взето съм свалил по 6 см от талията и корема и 2-3 от ханша и малко от бедрата.Ръката си е 42 колкото си беше,другите мускулни групи също не са паднали като чели.Обаче не съм седял гладен де,затова и само 5 кила смъкнх за месец и малко.Кардиото беше 3 пъти седмично по 25-30 мин.Общо взето физическата работа през деня ме скапва и не мога да съм на много ниски въглехидрати.
Направо ме удивлявате, браво страхотни резултати. Аз за 2 месеца свалих 8 кг, но свалих 10 см от талията си почти, от ханша мисля че към 4,5 но и половин сантиметър от ръцете може би защото съм ги поизчистил малко. Нямаше видим обем на бицепса и трицепса а сега е доста по - добре. Не съм ползвал SX, но просто дава уникални резултати явно. Моето кардио е 4 х 35 мин след силовата.
Мнението беше редактирано от iasen на 14.08.09 08:08.
Ами Сашо,кардиото сутрин на гладно по 30-40-50 минути ама то последната седмица почти не съм правил.Въглехидрати и протеин не съм смятал колко са,просто ям само качествени храни-знаеш ги кои са :) и протеин след кардио и след тренировка и много възстановяване,не съм ходил на работа само ям,лежа,тренирам и спя!Тренирам по-принцип 2:1,но ако на третия ден се чувствам добре,енергичен и възстановен си правя тренировка примерно крака аз тях много рядко ги тренирам,защото ми ръстат по 1 см на тренировка и ставам като гръцка амфора след 1 месец.Ето и една снимка от вчера...
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 14.08.09 09:17.
Днес правих контролни снимки.Теглото е 91 кг,чувствам се много спихнат,явно тежката работа не и понасят ниски въглехидрати.Смятам да ударя още една кутия сх само че по 2 хапа на ден за 22 дена да видя какво ще стане,че по корема много мазно си има.
Хахах ами то ако се обезкосмиш ще паднеш с още 2-3 кг :) Базикам се с най-добри чувства!Браво за резултатите само така!
Хахах ами то ако се обезкосмиш ще паднеш с още 2-3 кг :) Базикам се с най-добри чувства!Браво за резултатите само така!
Да имам нужда,а ти колко кг си в момента, масивен изглеждаш.
Ами 92-93 някъде.Не си бях мерил ръцете от 2 седмици и днеска неприятно се изненадах на 42 дясна 41,5 лява :( Тоя СХ имам чувството,че няма свършване.А какъв гаден неовкусен насипен протеин си купих си нямате на идея!!!Днеска полудях и изядох сигурно 1 кг въглехидрати :)
Искам да питам след 30 дневен прием на super pump и size дали е добре да се започне да се чисти със SX ?
мисля около 2 седмици да си дам почивка и да го почна това чудно хапче !
Ами да направи малка почивка.То хапчето не е чудно,ако не ти е наред хранене и тренировки няма да работи така...
Да не ти пука толкоз за ръцете,и моите сега са по 42 а преди са били по 43,5 на 88 кг но,тогава ходих всекидневно и на зала.Иначе предния ден ми беше много зле,бях на 70 гр въглехидрати и като отидох да бягам след работа получих хипогликемия и вчера си казах няма да я бъде така и изядох за деня 4 яйца+2 пилешки бутчета,10 свински наденички,200 гр извара ,8 картофени кюфтета,200 гр кроасани със сирене,100 гр шоколадов сладолед със шоколадова глазура, и 1 вафла + 5 литра вода и ми беше много добре ,а днес като станах и корема ми даже изглеждаше по малък :).От днес под 100 гр няма да свалям въглехидратите.Иначе хапчето че не е вълшебно не е,но действа добре.Понеже преди винаги като съм свалял и като съм си ходил във нас за 4-5 дена и не съм тренирал нищо там и съм се връщал назад,а през миналия месец имах 2 такива ходения от по 4-5 дена но си пих sxa през това време и даже пак си свалях,имах и една сватба за 2 дена и там не дръпнах назад,но естествено на сватбата не се тъпчех с торта и сладки а изядох 3 пилешки пържоли със салата вечерта.Общо взето си работи продукта понеже,преди да го почна бях твърдо 96,5 кг като пак си бях на въгл. ротация и кардио тук там,като го почнах не съм променял особенно храната и кардиото ми е макс. 3 пъти седмично,но вече съм близо 90 кг ,вярно за 45 дена някъде но аз и не гоня голямо сваляне на кила за кратко време.
15.08.09
07:20
Колеги, хубавите работи стават бавно.Важното е , че продукта работи.
biker_boy - гърба много радва.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.08.09 07:20.
Сашо гърба го тренирам само с набирания в момента ,пред врат със широк хват и зад врат със широк хват от 2 месеца насам.Като размери е малък около 118-120 см е.Фитнес зала не е виждал от 2 години някъде.Но явно все пак има някаква мускулна памет,понеже преди като правех и чукове и скрипци си беше и по масивен де.Но в момента целта ми е да видя как ще стоя ако не ходя на зала а 2-3 пъти седмично ходя на лостове и в нас с дъмбелите както и 2-3 пъти седмично кардио,това е нещо което няма да ме натоварва психически както преди почити всекидневно ходене на зала.Иначе ето отпреди десетина дена как изглежда ръката напомпена след тренировка с дъмбели 45 см я мерих.Естествено снимката също така съм я подбрал че да изглежда максимално голяма,с тениска по нея и леко опряна до тялото,ако не друго през годините тренировки поне се научих как да се снимам :).На другия ден за съжаление е 42-42,5
Мнението беше редактирано от biker_boy на 15.08.09 07:52.
18.08.09
20:36
Ко стана е де отидохте всички :)
Изпарихме се от слабост :).Тези дни имам малко здравословни проблеми и съм на антибиотици и реших да спра sxa за 5-6 дена че да не се омешат нещо.Иначе имам още 14 хапа а си поръчах и още един така че смятам до края на септември да сваля още малко.
hi , искам да споделя ,че наистина продукта е уникален,революционен и т.н. Значи зел сам 4 хапа (4 дни ) и съм -3 кила , като си ям нормално 4,5,6 хранения на ден сичко както нормално , а в същото време поставих лични постижения на 2 от упражненията и имам страшна енергия.Единствения страничен ефект при мен ,че се събуждам доста често нощем ,докато преди това изобщо не ставах.
Не мога да разбера защо всички се радвате и умирате от “кеф”, като свалите по 15кг за месец. Това е много не здравословно, не всичко е визиа и килограми.
Абе не искам да убидя никой, но за да свалиш 15кг за 1 месец или си бил ебати свинята или си свалил яко мускули...
За 3 седмици 5-6 кг свалих. Но си похапвам доволно иначе може и още доста - . Просто не искам наведнъж да свалям много, не е добре за организма :)
И аз се чудя как сваляте по 4 кила за 3 дена,ама явно имате много за сваляне или досега не сте били на диета.Аз първата седмица с него не знам дали и 1 кило свалих,даже мислих че ми е фалшив продукта нещо.Но че действа ,действа си продукта.Аз бях се закотвил 1 месец на 96 кг,въпреки че правех кардио и си спазвах режима.С него станах 90,5 кг за 4 седмици.Смятам че 5,5 кг за това време е нормално,даже е малко в повече.Направих почивка 10 дена някъде ,теглото ми се колебаеше между 89,5 и 91,5 и сега почвам наново един цикъл от 20-30 дена с него пак давидим какво ще стане.
21.08.09
19:21
Вчера за първи път в живота си видях вените на бицепса :)
21.08.09
23:09
Споделете при вас има ли такива симптоми ..... или аз нещо съм се повредил .
Още като започнах урината ми стана кафеникаво червена ,а от вчера имам много гадни болки в долната дясна част на корема и ми стана твърд ....
SX го приемам от 1 Август и ми остават 16 капсули .... всеки ден правя кросчета по 1 час . Не вдигам в момента нищо ако е от значение .
Мнението беше редактирано от Владимир Иванов на 22.08.09 01:30.
22.08.09
08:09
За орината и аз забелязах такъв странен червеникъв цвят и се чудих дали е от хапа...ма щом и при теб го има туй нещо значи би трябвало да е от него.Иначе за другите неща де си писал не съм усещал нищо от тях,ам при мен няколко часа след приема 3-4-5 се чувствам сякат се разтрепервам целия и ми е едно такоз леко нервно,сигурно точно тогава трябва да съм в залата :D ама няма как...
Lol, момчета незабавно си направете по едно изследване ... аз не виждам някакво логично обяснение на това.
Споделете при вас има ли такива симптоми ..... или аз нещо съм се повредил .
Още като започнах урината ми стана кафеникаво червена ,а от вчера имам много гадни болки в долната дясна част на корема и ми стана твърд ....
SX го приемам от 1 Август и ми остават 16 капсули .... всеки ден правя кросчета по 1 час . Не вдигам в момента нищо ако е от значение .
Щом ти е твърд корема по най-бързия начин заминавай пирогов, или най близката ти поликлиника!!! Казвам ти го най-отговорно и сериозно! Като разбереш дали е от това, моля пиши тук.
22.08.09
10:45
То май излиза, че дори стероидите и наркотиците като средство за отслабване са по-безопасни от SX?
22.08.09
12:34
кви изследвания къв пирогов вий нормални ли сте :)
абе за урината пийте повече вода и няма да ви е червена
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 22.08.09 13:31.
кви изследвания къв пирогов вий нормални ли сте :)
Недей така... Щом му е твърд корема, значи има нещо, което става вътре и трябва да се види какво е.
22.08.09
22:45
Сам се сети защо ти е редактиран поста !
Напоследък само се изказваш неподготвен.
Модераторски екип.
Мнението беше редактирано от emzo на 23.08.09 07:20.
23.08.09
07:58
Аз за 20 хапа и 24-5 дена(имаше дни в които пропуснах) съм около 7 кила надолу,за другите 25 ако успея още толкова ще съм идеалка :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 23.08.09 08:00.
Аз изпих 30 хапа и нищо ми нямаше на урината,така че не е от хапчето.Пиех по 6-7 литра вода на ден.
Аз изпих 30 хапа и нищо ми нямаше на урината,така че не е от хапчето.Пиех по 6-7 литра вода на ден.
Изказваш се неподготвен, всеки организъм е различен. За това Изследвания пичове друга алтернатива няма.
На някои им е смешно, но и те ще пораснат ....
23.08.09
17:05
Това Sx прецаква ли дроба ?
Изказваш се неподготвен, всеки организъм е различен. За това Изследвания пичове друга алтернатива няма.
На някои им е смешно, но и те ще пораснат ....
Не мисля, че се изказва неподготвен......
Водата е полезна за бъбреците ви. Телесните течности пренасят отпадните вещества към и от клетките. Бъбреците прочистват и помагат на тялото да се отърве от ненужните и вредни за него токсини. Приемането на повече течности активира тяхната функция да преработват и отделят токсини чрез процеса на уриниране. Когато тялото е добре хидратирано, урината се освобождава по-лесно, светла на цвят е и няма неприятен мирис. Концентрацията, цветът и миризмата на урината се усилват тогава, когато тялото ви не получава достатъчно течности. Това е така, защото бъбреците задържат повече вода за нуждите и функциите на всички останали телесни органи.
Тези от вас, които по принцип пият по-малко вода, са изложени на риск от образуване на камъни в бъбреците.
Поразровете се малко в нета и ще видите как действа водата на урината, аз също имах дни, когато урината е била по-тъмна, но тогава не съм имал възможност да приемам повече вода. Опитайте да пиете повече вода и следете да видите какви ще са резултатите, ако пак е тъмна, може да си пуснете по едно изследване.
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 23.08.09 17:25.
На някои им е смешно, но и те ще пораснат .......Когато тялото е добре хидратирано, урината се освобождава по-лесно, светла на цвят е и няма неприятен мирис. Концентрацията, цветът и миризмата на урината се усилват тогава, когато тялото ви не получава достатъчно течности. Това е така, защото бъбреците задържат повече вода за нуждите и функциите на всички останали телесни органи.
Тези от вас, които по принцип пият по-малко вода, са изложени на риск от образуване на камъни в бъбреците...
Именно! :) biker_boy е пиел по 6-7 литра вода на ден и не е имал проблем, ами ако Владимир Иванов, не е пиел и по 2 литра вода на ден, какво става-ние можем само да предполагаме, за това едни изследвания няма да му навредят, може би ще му изгубят малко време... :)
Вие го изкарахте по вреден и от стероид,няма такова нещо.Иначе мога да споделя че вече съм към 10 тина дена без sx през които имам само 1 кардио и 2 тренировки с тежести,ходих при баба си и отпууснах много храната,2-3 дена ядох само баници ,плодове и други боклуци ,но не съм качил нито килограми нито мазно по корема,не знам дали има връзка със хапчето,но си стоя 90,5 кг след тези дни и корема ми не е пораснал.А от утре почвам за 2-3 седмици още една опаковка sx да видим дали ще сваля още малко корема.