13.08.09
20:38
казано от biker_boy на 13.08.09, 20:01:
При мене това се получи :
Много добре!
Подействало ти е. И не си свалил мускул до колкото виждам.
казано от Ivan Boichev на 13.08.09, 20:38:
казано от biker_boy на 13.08.09, 20:01:
При мене това се получи :
Много добре!
Подействало ти е. И не си свалил мускул до колкото виждам.
Ами аз както писах преди това бях позарязал тренировките а с него гледах да тренирам на лостове и с дъмбели.Общо взето съм свалил по 6 см от талията и корема и 2-3 от ханша и малко от бедрата.Ръката си е 42 колкото си беше,другите мускулни групи също не са паднали като чели.Обаче не съм седял гладен де,затова и само 5 кила смъкнх за месец и малко.Кардиото беше 3 пъти седмично по 25-30 мин.Общо взето физическата работа през деня ме скапва и не мога да съм на много ниски въглехидрати.
Направо ме удивлявате, браво страхотни резултати. Аз за 2 месеца свалих 8 кг, но свалих 10 см от талията си почти, от ханша мисля че към 4,5 но и половин сантиметър от ръцете може би защото съм ги поизчистил малко. Нямаше видим обем на бицепса и трицепса а сега е доста по - добре. Не съм ползвал SX, но просто дава уникални резултати явно. Моето кардио е 4 х 35 мин след силовата.
Мнението беше редактирано от iasen на 14.08.09 08:08.
Ами Сашо,кардиото сутрин на гладно по 30-40-50 минути ама то последната седмица почти не съм правил.Въглехидрати и протеин не съм смятал колко са,просто ям само качествени храни-знаеш ги кои са :) и протеин след кардио и след тренировка и много възстановяване,не съм ходил на работа само ям,лежа,тренирам и спя!Тренирам по-принцип 2:1,но ако на третия ден се чувствам добре,енергичен и възстановен си правя тренировка примерно крака аз тях много рядко ги тренирам,защото ми ръстат по 1 см на тренировка и ставам като гръцка амфора след 1 месец.Ето и една снимка от вчера...
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 14.08.09 09:17.
Днес правих контролни снимки.Теглото е 91 кг,чувствам се много спихнат,явно тежката работа не и понасят ниски въглехидрати.Смятам да ударя още една кутия сх само че по 2 хапа на ден за 22 дена да видя какво ще стане,че по корема много мазно си има.
Хахах ами то ако се обезкосмиш ще паднеш с още 2-3 кг :) Базикам се с най-добри чувства!Браво за резултатите само така!
казано от fe2_vanio на 14.08.09, 17:38:
Хахах ами то ако се обезкосмиш ще паднеш с още 2-3 кг :) Базикам се с най-добри чувства!Браво за резултатите само така!
Да имам нужда,а ти колко кг си в момента, масивен изглеждаш.
Ами 92-93 някъде.Не си бях мерил ръцете от 2 седмици и днеска неприятно се изненадах на 42 дясна 41,5 лява :( Тоя СХ имам чувството,че няма свършване.А какъв гаден неовкусен насипен протеин си купих си нямате на идея!!!Днеска полудях и изядох сигурно 1 кг въглехидрати :)
Искам да питам след 30 дневен прием на super pump и size дали е добре да се започне да се чисти със SX ?
мисля около 2 седмици да си дам почивка и да го почна това чудно хапче !
Ами да направи малка почивка.То хапчето не е чудно,ако не ти е наред хранене и тренировки няма да работи така...
Да не ти пука толкоз за ръцете,и моите сега са по 42 а преди са били по 43,5 на 88 кг но,тогава ходих всекидневно и на зала.Иначе предния ден ми беше много зле,бях на 70 гр въглехидрати и като отидох да бягам след работа получих хипогликемия и вчера си казах няма да я бъде така и изядох за деня 4 яйца+2 пилешки бутчета,10 свински наденички,200 гр извара ,8 картофени кюфтета,200 гр кроасани със сирене,100 гр шоколадов сладолед със шоколадова глазура, и 1 вафла + 5 литра вода и ми беше много добре ,а днес като станах и корема ми даже изглеждаше по малък :).От днес под 100 гр няма да свалям въглехидратите.Иначе хапчето че не е вълшебно не е,но действа добре.Понеже преди винаги като съм свалял и като съм си ходил във нас за 4-5 дена и не съм тренирал нищо там и съм се връщал назад,а през миналия месец имах 2 такива ходения от по 4-5 дена но си пих sxa през това време и даже пак си свалях,имах и една сватба за 2 дена и там не дръпнах назад,но естествено на сватбата не се тъпчех с торта и сладки а изядох 3 пилешки пържоли със салата вечерта.Общо взето си работи продукта понеже,преди да го почна бях твърдо 96,5 кг като пак си бях на въгл. ротация и кардио тук там,като го почнах не съм променял особенно храната и кардиото ми е макс. 3 пъти седмично,но вече съм близо 90 кг ,вярно за 45 дена някъде но аз и не гоня голямо сваляне на кила за кратко време.
15.08.09
07:20
Колеги, хубавите работи стават бавно.Важното е , че продукта работи.
biker_boy - гърба много радва.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.08.09 07:20.
Сашо гърба го тренирам само с набирания в момента ,пред врат със широк хват и зад врат със широк хват от 2 месеца насам.Като размери е малък около 118-120 см е.Фитнес зала не е виждал от 2 години някъде.Но явно все пак има някаква мускулна памет,понеже преди като правех и чукове и скрипци си беше и по масивен де.Но в момента целта ми е да видя как ще стоя ако не ходя на зала а 2-3 пъти седмично ходя на лостове и в нас с дъмбелите както и 2-3 пъти седмично кардио,това е нещо което няма да ме натоварва психически както преди почити всекидневно ходене на зала.Иначе ето отпреди десетина дена как изглежда ръката напомпена след тренировка с дъмбели 45 см я мерих.Естествено снимката също така съм я подбрал че да изглежда максимално голяма,с тениска по нея и леко опряна до тялото,ако не друго през годините тренировки поне се научих как да се снимам :).На другия ден за съжаление е 42-42,5
Мнението беше редактирано от biker_boy на 15.08.09 07:52.
18.08.09
20:36
Ко стана е де отидохте всички :)
Изпарихме се от слабост :).Тези дни имам малко здравословни проблеми и съм на антибиотици и реших да спра sxa за 5-6 дена че да не се омешат нещо.Иначе имам още 14 хапа а си поръчах и още един така че смятам до края на септември да сваля още малко.
hi , искам да споделя ,че наистина продукта е уникален,революционен и т.н. Значи зел сам 4 хапа (4 дни ) и съм -3 кила , като си ям нормално 4,5,6 хранения на ден сичко както нормално , а в същото време поставих лични постижения на 2 от упражненията и имам страшна енергия.Единствения страничен ефект при мен ,че се събуждам доста често нощем ,докато преди това изобщо не ставах.
Не мога да разбера защо всички се радвате и умирате от “кеф”, като свалите по 15кг за месец. Това е много не здравословно, не всичко е визиа и килограми.
Абе не искам да убидя никой, но за да свалиш 15кг за 1 месец или си бил ебати свинята или си свалил яко мускули...
За 3 седмици 5-6 кг свалих. Но си похапвам доволно иначе може и още доста - . Просто не искам наведнъж да свалям много, не е добре за организма :)
И аз се чудя как сваляте по 4 кила за 3 дена,ама явно имате много за сваляне или досега не сте били на диета.Аз първата седмица с него не знам дали и 1 кило свалих,даже мислих че ми е фалшив продукта нещо.Но че действа ,действа си продукта.Аз бях се закотвил 1 месец на 96 кг,въпреки че правех кардио и си спазвах режима.С него станах 90,5 кг за 4 седмици.Смятам че 5,5 кг за това време е нормално,даже е малко в повече.Направих почивка 10 дена някъде ,теглото ми се колебаеше между 89,5 и 91,5 и сега почвам наново един цикъл от 20-30 дена с него пак давидим какво ще стане.
21.08.09
19:21
Вчера за първи път в живота си видях вените на бицепса :)
21.08.09
23:09
Споделете при вас има ли такива симптоми ..... или аз нещо съм се повредил .
Още като започнах урината ми стана кафеникаво червена ,а от вчера имам много гадни болки в долната дясна част на корема и ми стана твърд ....
SX го приемам от 1 Август и ми остават 16 капсули .... всеки ден правя кросчета по 1 час . Не вдигам в момента нищо ако е от значение .
Мнението беше редактирано от Владимир Иванов на 22.08.09 01:30.
22.08.09
08:09
За орината и аз забелязах такъв странен червеникъв цвят и се чудих дали е от хапа...ма щом и при теб го има туй нещо значи би трябвало да е от него.Иначе за другите неща де си писал не съм усещал нищо от тях,ам при мен няколко часа след приема 3-4-5 се чувствам сякат се разтрепервам целия и ми е едно такоз леко нервно,сигурно точно тогава трябва да съм в залата :D ама няма как...
Lol, момчета незабавно си направете по едно изследване ... аз не виждам някакво логично обяснение на това.
казано от Владимир Иванов на 21.08.09, 23:09:
Споделете при вас има ли такива симптоми ..... или аз нещо съм се повредил .
Още като започнах урината ми стана кафеникаво червена ,а от вчера имам много гадни болки в долната дясна част на корема и ми стана твърд ....
SX го приемам от 1 Август и ми остават 16 капсули .... всеки ден правя кросчета по 1 час . Не вдигам в момента нищо ако е от значение .
Щом ти е твърд корема по най-бързия начин заминавай пирогов, или най близката ти поликлиника!!! Казвам ти го най-отговорно и сериозно! Като разбереш дали е от това, моля пиши тук.
22.08.09
10:45
То май излиза, че дори стероидите и наркотиците като средство за отслабване са по-безопасни от SX?
22.08.09
12:34
кви изследвания къв пирогов вий нормални ли сте :)
абе за урината пийте повече вода и няма да ви е червена
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 22.08.09 13:31.
казано от MaSTaH на 22.08.09, 12:34:
кви изследвания къв пирогов вий нормални ли сте :)
Недей така... Щом му е твърд корема, значи има нещо, което става вътре и трябва да се види какво е.
22.08.09
22:45
Сам се сети защо ти е редактиран поста !
Напоследък само се изказваш неподготвен.
Модераторски екип.
Мнението беше редактирано от emzo на 23.08.09 07:20.
23.08.09
07:58
Аз за 20 хапа и 24-5 дена(имаше дни в които пропуснах) съм около 7 кила надолу,за другите 25 ако успея още толкова ще съм идеалка :)
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 23.08.09 08:00.
Аз изпих 30 хапа и нищо ми нямаше на урината,така че не е от хапчето.Пиех по 6-7 литра вода на ден.
казано от biker_boy на 23.08.09, 16:20:
Аз изпих 30 хапа и нищо ми нямаше на урината,така че не е от хапчето.Пиех по 6-7 литра вода на ден.
Изказваш се неподготвен, всеки организъм е различен. За това Изследвания пичове друга алтернатива няма.
На някои им е смешно, но и те ще пораснат ....
23.08.09
17:05
Това Sx прецаква ли дроба ?
казано от tonu на 23.08.09, 17:00:
Изказваш се неподготвен, всеки организъм е различен. За това Изследвания пичове друга алтернатива няма.
На някои им е смешно, но и те ще пораснат ....
Не мисля, че се изказва неподготвен......
Водата е полезна за бъбреците ви. Телесните течности пренасят отпадните вещества към и от клетките. Бъбреците прочистват и помагат на тялото да се отърве от ненужните и вредни за него токсини. Приемането на повече течности активира тяхната функция да преработват и отделят токсини чрез процеса на уриниране. Когато тялото е добре хидратирано, урината се освобождава по-лесно, светла на цвят е и няма неприятен мирис. Концентрацията, цветът и миризмата на урината се усилват тогава, когато тялото ви не получава достатъчно течности. Това е така, защото бъбреците задържат повече вода за нуждите и функциите на всички останали телесни органи.
Тези от вас, които по принцип пият по-малко вода, са изложени на риск от образуване на камъни в бъбреците.
Поразровете се малко в нета и ще видите как действа водата на урината, аз също имах дни, когато урината е била по-тъмна, но тогава не съм имал възможност да приемам повече вода. Опитайте да пиете повече вода и следете да видите какви ще са резултатите, ако пак е тъмна, може да си пуснете по едно изследване.
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 23.08.09 17:25.
казано от Radi_boy_ на 23.08.09, 17:23:
казано от tonu на 23.08.09, 17:00:
На някои им е смешно, но и те ще пораснат .......Когато тялото е добре хидратирано, урината се освобождава по-лесно, светла на цвят е и няма неприятен мирис. Концентрацията, цветът и миризмата на урината се усилват тогава, когато тялото ви не получава достатъчно течности. Това е така, защото бъбреците задържат повече вода за нуждите и функциите на всички останали телесни органи.
Тези от вас, които по принцип пият по-малко вода, са изложени на риск от образуване на камъни в бъбреците...
Именно! :) biker_boy е пиел по 6-7 литра вода на ден и не е имал проблем, ами ако Владимир Иванов, не е пиел и по 2 литра вода на ден, какво става-ние можем само да предполагаме, за това едни изследвания няма да му навредят, може би ще му изгубят малко време... :)
Вие го изкарахте по вреден и от стероид,няма такова нещо.Иначе мога да споделя че вече съм към 10 тина дена без sx през които имам само 1 кардио и 2 тренировки с тежести,ходих при баба си и отпууснах много храната,2-3 дена ядох само баници ,плодове и други боклуци ,но не съм качил нито килограми нито мазно по корема,не знам дали има връзка със хапчето,но си стоя 90,5 кг след тези дни и корема ми не е пораснал.А от утре почвам за 2-3 седмици още една опаковка sx да видим дали ще сваля още малко корема.