Моля За Помощ

Прескочи до:
BU

24.08.09
20:18

Хайде сега,аз смятах,че колкото повече коремни преси направя,толкова повече ще ми се виждат плочките и освен това си въобразявах,че единствената функция на коремните ми мускули е да ми пазят стомаха от удари. :)

Пич,ще ти дам много важни съвети:

-Научи английски език
-Купи си учебник по БЪЛГАРСКИ език и го научи,чети литература,каквото ти е интересно
-С помощта на тези два езика използвай google.bg сайта и чети за тренировки и хранене
-Търпение,много търпение!

Успех. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 24.08.09 20:19.

казано от Thrashmetal на 24.08.09, 20:12:

Добре, момче. Мислех да спра да пиша, понеже прекаляваме. И аз, и ти, и всички прекалихме в тая тема.
Но ето, че ще пиша - за да не се срамиш повече просто потъни в земята и повече никога недей да пишеш от този акаунт. Ако ти трябва помощ под формата на информация - просто си дай скайпа.

Bad boys Bad boys :D

ПИ

24.08.09
20:20

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 20:18:

Добре, момче. Мислех да спра да пиша, понеже прекаляваме. И аз, и ти, и всички прекалихме в тая тема.
Но ето, че ще пиша - за да не се срамиш повече просто потъни в земята и повече никога недей да пишеш от този акаунт. Ако ти трябва помощ под формата на информация - просто си дай скайпа.

Ти или си глупав, или си много глупав!

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 20:18:

Само ще ти дам пример за мойта тренировка за ръце+корем..
Начи правя 4 упражнения за бицепс и 3 за трицепс..
Всяко упражнение по 5-7 серии с 15 повторения и правя 250 коремни по 5 серии и ставам безсмъртен след това.. ;) Пробай да видиш и ти.. ;) Ама не ям нищо,обаче съм много здрав.. :)

През мъглата с тик на бузата, цигара, бизони гониш през калта. Ти си ток, вода, влекач, 32 часа кръв от носа ти братче. Мръсна риза, усилвател през нощта за дневни. Гониш кървави бизони през калта, докато слънцето не те заклещи на спирката до будката за да те закове с целувка през мъглата братче, рано сутринта!

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 20:23:

През мъглата с тик на бузата, цигара, бизони гониш през калта. Ти си ток, вода, влекач, 32 часа кръв от носа ти братче. Мръсна риза, усилвател през нощта за дневни. Гониш кървави бизони през калта, докато слънцето не те заклещи на спирката до будката за да те закове с целувка през мъглата братче, рано сутринта!

p17bull-мисля,че е третото.. :D

А пич,можеш ли да ми кажеш колко сантиметра ти е мозъка?! :)

24.08.09
20:27

казано от Thrashmetal на 24.08.09, 19:52:

Pandiz, пускай бързо ЛС-тата, че да се посмеем преди да са затворили панаира.

Ето ги ЛС-тата:

Той праща съобщението:

jean claude van damme: дай адрес,аз съм от сливен ше дойда с 1 момче той няма да ми помаго просто има кола,дай адрес или среща и не ме пращай за зелен хайвер освен ако не си мишка ?

Отговарям му:

Pandiz: На колко си бе мойто момче.. поредния 15 годишен бияч? Иди си в мишата дупка, там откъдето си дошъл, форума е място за образовани и умни хора, които поддържат добър тон, твоят е под всякаква критика, зает човек съм и единственото с което мога да ти помогна, е да те науча на уважение към хората, тогава ги търси за помощ! Дано си разбрал намека ми. Колкото до това със срещата, всеки ден получавам съобщения, като твоето, нареди се на опашката след себеподобните си.. :)

Той праща 2-ро съобщение:

jean claude van damme: оф извинявай  нека забравим за спора че сега само до това ми е...

Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.09 20:36.

казано от Виктор Манчев на 24.08.09, 20:26:

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 20:23:

p17bull-мисля,че е третото.. :D

А пич,можеш ли да ми кажеш колко сантиметра ти е мозъка?! :)

Ами, случи се някъде около 28 часа и 76 минути между вечерта и ранния следобед на 33 Август следващата година, когато бях доста по-млад от първата си година.. Та, обади ми се Телефона и ме пита -”Имате ли една цигара”, а аз отвърнах “Не мерси!”... Оттогава се завъртя върхушка от емоций, любов, нитроглицерин и още нещо... Предизвикателството за чаеното парти си остава, Сир!

24.08.09
20:28

Е, взехте момчето на подбив, вместо да му влезнете в положение. Супер.

jean claude van damme

Ефективната тренировка, не е само блъскане - 20 серии това, 20 серии онова.
Упражненията са важни, сериите са важни, бройките повторения са важни, техниката е важна, тежестта е важна.
Възстановяването е важно - храна, сън, време за почивка на мускулите
Без добро възстановяване, най-малкия ти проблем е липсата на визуален прогрес.
В немалка степен, разбирам капана, в който си се вкарал.
И аз като теб, тренирам и съм тренирал в домашни условия. Поради ндостатъчно оборудване и най-вече липса на информация или липса на достатъчно желание за набавяне на такава, програмата ми е била близка до твоята. Много серии с гирите..до откат, стотици повторения в тренировка, тренировка всеки ден с малки изключения.
Доколко е било ефективно?
- Съвсем малко, даже бих казал че е било вредно в някаква степен.

Имаш 3 варианта пред себе си.
1) Започваш да четеш и след това -> към залата
2) Започваш да четеш и след това -> съставяш си тренировка, като гледаш да си понабавиш повече “апаратура”.
3) Продължаваш да си правиш “твоите си” тренировки, докато не се разочароваш и не спреш да правиш, каквото и да било.

В първите два варианта със сигурност ще има с кой да се посъветваш. Дори и тия шегобийците в темата, няма да ти откажат помощ и съвет, ако видят че няма да са на халост.

Като за начало - с какви железа разполагаш?
Явно имаш дъмбел/и и към 40-50кг тежести поне. Какво друго?

Мнението беше редактирано от 6th на 24.08.09 20:30.

ПИ

24.08.09
20:29

Аз мисля, че на момчето му трябва психиатър, не съвети отностно тренировки!!!

казано от С7АЛК3Р на 24.08.09, 20:28:

jean claude van damme

Упражненията са важни, сериите са важни, бройките повторения са важни, техниката е важна, тежестта е важна.
И аз като теб, тренирам и съм тренирал в домашни условия. Поради ндостатъчно оборудване и най-вече липса на информация или липса на достатъчно желание за набавяне на такава, програмата ми е била близка до твоята. Много серии с гирите..до откат, стотици повторения в тренировка, тренировка всеки ден с малки изключения.

2) Започваш да четеш и след това -> съставяш си тренировка, като гледаш да си понабавиш повече “апаратура”.
3) Продължаваш да си правиш “твоите си” тренировки, докато не се разочароваш и не спреш да правиш, каквото и да било.

В първите два варианта със сигурност ще има с кой да се посъветваш. Дори и тия шегобийците в темата, няма да ти откажат помощ и съвет, ако видят че няма да са на халост.

Kак да даваш съвет на човек ,който изобщо не те слуша,а слуша “профисионалиста” приятеля си не,че ние сме де,но поне разбираме и горе-долу може да сглобим нещо ,като за него.. :)

казано от С7АЛК3Р на 24.08.09, 20:28:

jean claude van damme

2 гири 1 щанга имам,имам и отделно 2 малки гири  по 2кг с които бягам на стадиона,така сенсея ми каза че ще бягам по бързо и че било мн старо упр.

Първото нещо, което трябва да направиш е да почнеш да четеш.Колко много за четене има, нямаш си никаква представа.Помогни си сам, за да ти помогне Форума.

И недей излага родния град :)

24.08.09
20:39

Колко тежести? Колко килограма тежиш?
Как правиш лежанка на пода ли?
Имаш ли възможност да се набираш у дома? Докато не си взех успоредка, аз лично използвах лоста за тежести - качвах го между две високи секции и се набирах. Сега има и доста евтини лостове за набирания, които се монтират в касите на вратите. Не са най-добрия вариант, но са...евтини и работят.

казано от С7АЛК3Р на 24.08.09, 20:39:

Колко тежести? Колко килограма тежиш?
Как правиш лежанка на пода ли?
Имаш ли възможност да се набираш у дома? Докато не си взех успоредка, аз лично използвах лоста за тежести - качвах го между две високи секции и се набирах. Сега има и доста евтини лостове за набирания, които се монтират в касите на вратите. Не са най-добрия вариант, но са...евтини и работят.

правя лежанка на стол,викам майка нашия или брат ми да ми държи зависи кой е в къщи. тежа 59 кг. иначе се набирам на село,а във къщи има 1 място но отгоре има таван и неможе да стае пално набиране

ПИ

24.08.09
20:48

К’во да държи бе?!

казано от p17bull на 24.08.09, 20:48:

К’во да държи бе?!

щангата

24.08.09
20:50

Ето ти една примерна програма:
Клякане с щанга - 3 серии по 10 повторения (първо научи техниката, желателно е някой да ти я покаже и да те наблюдава)
http://www.bb-team.org/exercise/1176/
Гребане с щанга - 3 х10 или набирания
http://www.bb-team.org/exercise/1158/
Вдигане на щанга или дъмбели от лег - 3 х 10
http://www.bb-team.org/exercise/1173/
Бицепсово сгъване с щанга или с дъмбели
http://www.bb-team.org/exercise/1161/ или http://www.bb-team.org/exercise/1160/
Трицепсово разгъване - дъмбел зад глава - 3 х 10
http://www.bb-team.org/exercise/1163/
Ако имаш още сили и желание, можеш да направиш малко разтваряния с дъмбели за странично или задно рамо.

1 ден тренираш, 1 почиваш. На всеки 3 тренировки, почивката е 2 дни. Междувременно, четеш и започваш да се храниш с повече месо, яйца, млечни. И събираш пари за още тежести и лежанка. :)

Ако не ти допада, тук има други програми http://www.bb-team.org/fitness/workouts/, но повечето изискват доста оборудване.

Мнението беше редактирано от 6th на 24.08.09 20:50.

Не виждам какъв е проблема да ходи на лостове да се набира и да прави кофички.Идеален вариант за него са упражненията със собствено тегло и по-нататък ще добавя и тежест(в раницата).

Давам ти пример за стандартни упражнения със собствено тегло:
Набирания надхват (различна широчина)
Набирания подхват ( в зависимост от техниката може да акцентираш върху гръб или бицепс)
Лицеви опори
Кофички за гърди
Кофички за трицепс

Има и за рамо, ама те са малко по-сложни.

С този 40 кг лост и 15кг дъмбели можеш преспокойно да тренираш Рамо и ръце

Примерни упражнения
Бицепс - сгъване с лост, сгъване с дъмбели, ако си намериш фойтьойл можеш да правиш и скотово, чуково сгъване
Трицепс - Френско от лег с лост, от стоеж с лост, разгъване на дъмбел зад врат
Рамо - Раменни преси зад врат с лост,придърпване към брадичката с лост,разтваряне с дъмбел встрани,разтваряне встрани от наклон,повдигане на дъмбели напред
За крака - можеш да правиш спринтове на стадиона или напади и отпади с тежест (така ще компенсираш по-малката тежест).
Гръб - вече споменах набиранията.Другото което можеш да правиш е гребане с дъмбел или лост, но тези килограми са ти малко.Може би в началото гребането с лост ще ти влезе по-добре,но след време ще ти е леко.
Гърди - кофички,лицеви,с дъмбелите можеш да правиш флайс.Лостът е изключително лек за гърди.
Кръст - добро утро

Така,че нямаш възможност да правиш най-ценните упражнения - лег,полулег,клек,тяга.Моят съвет е все пак да си купиш тежести.Както вече споменах с два дъмбела над 20кг можеш да правиш чудеса.

Ако ти трябва и тренировъчна програма питай :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.08.09 20:54.

С тия 59кг където си, мисля че на този етап  15 кг дъмбели и 40 лост ще ти стигнат.Ако не ти са ясни упражненията, които ти написах, виж ги горе в раздел упражнения.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 24.08.09 20:52.

ПИ

24.08.09
20:52

Почва се сериозно, хах. Оправи си малко правописа. ;)

казано от p17bull на 24.08.09, 20:52:

Ако това се отнасяше за мен, грешките са заради опитите ми едновременно да се храня и да пиша на клавиатурата :lol:

24.08.09
20:55

”правя лежанка на стол”
Момче ще ти дам един съвсем приятелски съвет като ще се опитам да бъда максимално ясен.
Тренираш грешно.Твоите “тренировки” могат да ти навлекат само главоболия.Колкото и да не искаш да стъпиш в залата помоли родителите ти да те спонсорират поне за 3-4 месеца за да разбереш поне за какво иде реч.

Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 24.08.09 20:58.

добре,благодаря почвам от утре с програмата на С7АЛК3Р.

Мнението беше редактирано от jean claude van damme на 24.08.09 20:56.

ПИ

24.08.09
20:56

казано от RogerF на 24.08.09, 20:55:

казано от p17bull на 24.08.09, 20:52:

Ако това се отнасяше за мен, грешките са заради опитите ми едновременно да се храня и да пиша на клавиатурата :lol:

Имах предивид че се започна със сериозни постове, а за правописа е към автора на темата ;)

Айде съвет от мен.. ;)
Заслужиси го..

Гледай,като почнеш в залата да не се почнеш веднага с големи тежести,а първо се ослушвай и гледай ко правят батковците..И се опитвай ,като тях и даже ги питай за помощ,да ти помагат и дават насоки.. :)
Първо техника,след това тежести.. :)

Яденето не го забравяй,че ще отидат парите за глупости..Погледни раздела “хранителен режим за покачване на тегло”
И разгледай малко дневниците на другите съфорумници и си направи сам изводите.. ;)

И не бъди толквоа самоуверен ,а слушай малко и другите.. :) В този форум,само може да ти помогнеш.. :)

НЕ ЯЖ ПЪРЖЕНО И СЛАДКО!!! :)

24.08.09
20:59

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 20:55:

добре,благодаря почвам от утре с програмата на С7АЛК3Р.

Почни от днес бе, какво има. Утре пак..

В крайна сметка у вас ли ще тренираш или в зала?

24.08.09
21:06

Много съм разочарован от нивото на форума.На всички им стана ясно, че момчето нищо не разбира и не се държи както подобава. НО айде вие сте ГОЛЕМИТЕ разбирачи  във този форум, защо да не се позабавляваме малко с него.

казано от RogerF на 24.08.09, 21:06:

сега докато съм ваканция ще блъскам в нас,като почна даскало може да ходя на зала ама нe e сиг. щото все пак септември почват тренировките по шотокан а това е моята любов.

Мнението беше редактирано от jean claude van damme на 24.08.09 21:11.

На този етап и у вас е достатъчно. :)

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 21:09:

казано от RogerF на 24.08.09, 21:06:

сега докато съм ваканция ще блъскам в нас,като почна даскало може да ходя на зала ама нe e сиг. щото все пак септември почват тренировките по шотокан а това е моята любов.

Само спазвай насоките и ще има ефект.. :) Няма да е лошо и да има малко кардио 1 път в седмицата.. :)

24.08.09
21:15

казано от Powerg3n3ratoR на 24.08.09, 21:06:

Много съм разочарован от нивото на форума.На всички им стана ясно, че момчето нищо не разбира и не се държи както подобава. НО айде вие сте ГОЛЕМИТЕ разбирачи  във този форум, защо да не се позабавляваме малко с него.

Както виждаш веселбата отдавна свърши и си дойдохме на думата. Добре че СТАЛКЕР пристъпи тежко, та спряха ебавките : )

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.08.09 21:15.

24.08.09
21:15

Не прави по повече от 4 серии по 10 повторения на упражнение.Съветът ми е да направиш всичко възможно да стъпиш в залата.До тогава си прави различни типове лицеви опори и коремни преси.Опитвай се да правиш набирания и кофички.Тренирането вкъщи с тежести е опасно когато нямаш никакъв опит.
пс:предното ми мнение беше провокирано от последния пост на pandiz

Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 24.08.09 21:17.

казано от Powerg3n3ratoR на 24.08.09, 21:15:

Не прави по повече от 4 серии по 10 повторения на упражнение.Съветът ми е да направиш всичко възможно да стъпиш в залата.До тогава си прави различни типове лицеви опори и коремни преси.Опитвай се да правиш набирания и кофички.Тренирането вкъщи с тежести е опасно когато нямаш никакъв опит.
пс:предното ми мнение беше провокирано от последния пост на pandiz

Счупил съм няколко плочки от терикота,но иначе друг инцидент не е ставал,който ми държи мн внимава да не се нараня нещо.

24.08.09
21:25

Имах друго в предвид.Предполагам , че изпълняваш много от упражненията грешно а това може да ти навлече проблеми.Ако потренираш  в зала 3-4 месеца след това няма да имаш проблем да натовариш която и да е  мускулна група само с 1 лост и достатъчно тежести, а като добавиш малко набирания и кофички ще се получи една пълноценна тренировка.

ПИ

24.08.09
21:30

Можеш също да правиш лицеви с раница на гърба. Има тема потърси малко в сайта :)

казано от Powerg3n3ratoR на 24.08.09, 21:25:

Имах друго в предвид.Предполагам , че изпълняваш много от упражненията грешно а това може да ти навлече проблеми.Ако потренираш  в зала 3-4 месеца след това няма да имаш проблем да натовариш която и да е  мускулна група само с 1 лост и достатъчно тежести, а като добавиш малко набирания и кофички ще се получи една пълноценна тренировка.

като правя бицепс с гирите съм изправен и се старая да не мърдам лактите,обаче мн треперя и сякаш вените дето ми са до китката ще се пръснат,преди мн се клатех но вече се старая да не го правя,лежанката и при нея внимавам,само трицепса съм сигурен че съм правил грешно щото имам проблем относно захвата(правех упр. дето с 1 гира и дигаш отзад)

24.08.09
21:39

казано от jean claude van damme на 24.08.09, 21:33:

казано от Powerg3n3ratoR на 24.08.09, 21:25:

като правя бицепс с гирите съм изправен и се старая да не мърдам лактите,обаче мн треперя и сякаш вените дето ми са до китката ще се пръснат,преди мн се клатех но вече се старая да не го правя,лежанката и при нея внимавам,само трицепса съм сигурен че съм правил грешно щото имам проблем относно захвата(правех упр. дето с 1 гира и дигаш отзад)

С риск да си спечеля лошо впечатление от останалите, ще добавя, че си трагичен случай, а темата е пълен шит, просто задай 1 въпрос какво ти трябва, и да се свърша, че не искам да ям бой от 59 килограмов тип, който му треперят ръцете..

ПИ

24.08.09
21:40

За трицепс прави лежанка с тесен хват и френско.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1