Поредна и последна анкета за изследване на протеин

Прескочи до:

15.09.09
14:59

Е, колеги мисля, че парите се посъбраха. В момента говоря с човек от лабораторията, който понастоящем не е в София и около 20-ти този месец ще бъде тук. Той ме пита дали протеините имат някакъв етикет, аминопрофил или нещо от този род. Аз не съм ползвал протеина и нямам представа как е опакован и т.н. Принципно те трябва да имат някакви сертификати или нещо от този род. Ако някой има инфо, да сподели. Ако имате идеи как можем да се сдобием със сертификат (примерно дали може чрез мейл) или ако някой вече го е изисквал, нека сподели. Готови сме за анализ.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.09.09 15:00.

15.09.09
21:31

Събират ли се все още или не?

16.09.09
07:26

казано от nigga на 15.09.09, 21:31:

Събират ли се все още или не?

Ако имаш желание в близките 3 дни, прати, защото сумата не е на 100% събрана, а аз от себе си ще додам повече...

16.09.09
09:54

Ееееееееееееееееее вижда му се края :)

17.09.09
11:14

Черния Конан даде своя черен вот :)

24.09.09
14:35

Момчета какво става с анализа?Парите не се ли събраха?Толкова много гласували и не можем да съберем по 10лв. от човек .Ехо събудете се бе хора това са 10лв.

24.09.09
17:50

Мисля, че са се посъбрали, но Стоянчо трябва да каже.

24.09.09
17:57

Стояне,верно какво стана дай ако трябва по още някой лев да съберем,че да става по-бързо!

24.09.09
20:06

Тези дни имах малко работа (цяло лято ремонти и сега има доста чистене) и не намерих време да отида до банката. Утре, обещавам - там съм! :) По груби сметки парите се посъбраха или, ако не са се събрали, то поне са близко. Ако говорим за 40-ина лева, аз и mitaka101 ще дадем по 20, това не мисля, че е проблем (говоря и от негово име, но не съм го питал :) ). Ако парите са налице, още утре ги тегля и в петък отиваме да купим протеина и да сключим договора...или поне се надявам да стане така.
@me4oka83 - те 107 са гласували, но 70% от тях идея си нямат за какво са гласували...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.09.09 20:08.

25.09.09
13:38

Официално КРАЙ на събирането на пари за изследването. Събрали сме 255лв. по банковата сметка и на ръка ще ми бъдат дадени още 10 от човек, който ще присъства на купуването и сключването на договора (освен mitaka101). T.e. от 265лв. нагоре ги даваме с mitaka101.
Относно договора - човекът от Аквалаб е извън София и е болен...живот и здраве следващата седмица в сряда ще подпишем и ще му предадем пудрата за анализа.
Ако някой има въпроси, моля да ги зададе тук или на ЛС.
Не пускам разпечатка на внесените пари, защото там има някой лични данни на вносителите, които може би е по-добре да не ги пускам в пространството (или поне не без тяхно съгласие). Старите линкове също съм ги изтрил. Ако някой има съмнения да не би да съм присвоил пари от сметката, ще му пусна разпечатката “осакатена” откъм някой данни на вносителите. Пускам документа, удостоверяващ, че съм изтеглил сумата:
http://bg.fotoalbum.eu/MOHCTAPA/a186230/00000017

Браво Стоянчо!
Най-после след много дебати, уговорки и усилия ще научиме истината за този прословут протеин :)

25.09.09
16:20

Искам да кажа,че аз съм човека който ще даде 10 лв на ръка и ще ходя при взимането на протеина и така...
Искам и да кажа,че ще бъда като свидетел на цялата работа да няма измами...П.С:Аз съм от ЦРУ....

ВНИМАНИЕ:Всички,които са гласували без да дадът 10 лв ще бъдат гонени жестоко от сили на реда....
Даже мисля,че резултата може да се оповести само на хората,които бяха сериозни....Тези,които само са гласували,без да са чели да си ....
Ще видим какво ще стане живи и здрави...

25.09.09
19:24

Нещата се очертават за идната сряда. Може да стане и по-рано, но най-късно ще е в сряда.
Относно огласяването на резултатите, не мисля да бъдем темерути и да ги направим публични. Тези, които не са дали пари...просто не са сериозни хора (изключвам хората, на които им е било непосилно да заделят тези пари поради т.нар. ‘криза’).

25.09.09
19:59

Въпреки това аз бих искал да пуснете списъка на хората, които гласуваха, но не дадоха.
Щом ще оповестим публично резултата, то поне да се почувстват гузно, че получават наготово.

25.09.09
21:32

Лично аз не виждам смисъл от тези мерки. Няма смисъл от назидание. Нали ги събрахме, голяма работа. Аз съм против соченето с пръст като цяло.

Много се радвам,че въпреки всичко успяхме да съберем пари. Бях сигурен, че ще го направим, ако трябваше още по някой лев щяхме да дадем.

26.09.09
08:10

Айде на анализа!
Имам едно въпросче, а то е : Кога ще бъдат готови резултатите, веднага след ананлиза или има някакъв период от време след извършването му?

26.09.09
13:49

казано от me4oka83 на 26.09.09, 08:10:

Айде на анализа!
Имам едно въпросче, а то е : Кога ще бъдат готови резултатите, веднага след ананлиза или има някакъв период от време след извършването му?

В рамките на един месец ще бъдат готови. Поне така ми беше казано преди време. Пак ще попитам.

26.09.09
14:20

Момчета още не съм свикнал с разделите из форума и чак сега влизам в този ,помня че бях гласувал тук за now тъй като мисля от оptimum да минавам към техните протеини,интересно че винаги чета преди да гласувам и не знам ,защо не съм видял”само тези които ще дадат пари да гласуват”.......абсолютно за “пико” ли ще е анализа,защото според анкетата той е фаворита ви ? Тъй като аз никак не съм привлечен от Българското още повече ,че дори и няма да от къде да стигна до техните складове за да го опитам....

Мнението беше редактирано от Тони1 на 26.09.09 14:21.

28.09.09
12:54

Който е събрал най-много гласове, той се изследва. Аз имам предложение ако се правят последващи изследвания да се базира на това, хората, които са платили за кой протеин са гласували. Понеже не знам от тези 40 човека за Пико колко точно са платили и колко като мен са за други марки :) Отделно, че аз не очаквам излседване в БГ лаборатория да покаже нещо обективно, просто подкрепих Стоянчо.

П.С. Няма да се очудя ако сега собствениците на складовете се свържат с лабораторията, при положение, че се знае коя е и да си купят резултатите.

Мнението беше редактирано от gssatcc на 28.09.09 12:55.

Сегашните собственици продават с чували и кашони протеин, палмово масло и други ‘добавки’ на сегашните чорбаджии, които ‘произвеждат’ сирене, кремвирши и т.н., докато ‘културистите’ си купуват по няколко килограма протеин и чат-пат - декстроза.
Дори по-скоро биха си платили резултатите да са лоши, защото е много по-лесно и бързо да дадеш 3 чувала на големите клиенти, отколкото да идеш да сипеш в 3 пликчета по 1кг на няколкото момчета, които не правят и процент от целия оборот.

28.09.09
13:42

Ясно. Благодаря за пояснението. Нямам си най-малка идея от тези протеини. А щом дори не сме им целева група, няма да коментирам вече :)

29.09.09
20:23

казано от nigga на 28.09.09, 12:54:

Отделно, че аз не очаквам излседване в БГ лаборатория да покаже нещо обективно, просто подкрепих Стоянчо.

П.С. Няма да се очудя ако сега собствениците на складовете се свържат с лабораторията, при положение, че се знае коя е и да си купят резултатите.

Благодаря за подкрепата! Също така бих искал да те успокоя с това, че лабораторията наистина е българска, но апаратурата я внесоха специално за тази цел от САЩ. По-рано ни искаха 3000лева за да се закупи апаратурата, като срещу тази сума щяхме да получим 10 анализа. От тогава мина време и ето ни сега тук. Ако ти е интересно, прегледай старите анкети за изследването на протеин - там подробно съм описал метода на изследване и т.н.
Човекът, който ще изследва пудрата е най-добрия, да не кажа единствен специалист в тази област на територията България и работи във военна токсикология.
Не вярвам който и да е да се обади и да си купи резултатите, защото пак повтарям, няма лабораторията да прави анализа, а външен човек, специалист ще го извърши. Тези хора се занимават с проекти за десетки хиляди левове и надали нашите 300лева ще са им основен източник на доходи.

Утре по обед отиваме да купим пудрата и привечер сключваме договора. Срокът, който ще залегне в документа е 1 месец, но може да стане и по-рано.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.09.09 20:26.

29.09.09
21:16

Супер! Очакваме резултатите!

29.09.09
22:56

Защо не поискате някакви документи от търговците за да може все пак резултатите от анализа да се сравняват с нещо? Длъжни са да предоставят...

30.09.09
06:37

Защо не поискате някакви документи от търговците за да може все пак резултатите от анализа да се сравняват с нещо? Длъжни са да предоставят...

Ще вземем, разбира се.
Аз имам някъде сертификати на техни протеини от преди 4-5 години, но ще вземем и “пресен”, от днес.
Сертификата НЯМА да се показва на човека, който ще прави анализа, а само ще служи за сравнение на резултатите когато излезнат.

30.09.09
18:40

Е, договорът е сключен. Срокът на изпълнение е 12.11.2009г. Принципно е 1 месец, но до 12 октомври няма да могат да започнат, тъй като няма да са в София. От 12 октомври нататък броим 1 месец, в рамките на който анализът трябва да е готов. По техни думи далеч не им е необходим 1 месец, а е просто за застраховка.
Снимка мога да пусна на договора и на касовата бележка за 300лв. Притеснява ме, че на договора има прекалено много лична информация, която по някакъв начин трябва да скрия...
Повтарям, че срещу тези 300лв. ние ще получим аминокиселинен анализ, т.е. съответните аминокиселини и техните стойности. Въглехидрати, мазнини, витамини и минерали НЕ се включват в цената! НЕ се включва и изследване на забранени вещества.

Честито на всички за достигането до този етап! Остава да чакаме :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.09.09 18:42.

30.09.09
18:44

Благодарим ти ,Стоянчо за всичките усилия,които положи,надявам се това начинание да не е последното в форума.

Купили сте от холандския инстантен. :coolsmile:

30.09.09
20:34

Ето малко снимки от склада на ПиКо:
Това е “мострата” и сертификата от производителя
http://media.snimka.bg/4455/015164446.jpg
Това е самия чувал:
http://media.snimka.bg/4455/015164444.jpg
И надписа на чувала:
http://media.snimka.bg/4455/015164445.jpg
И за да стане ясно (за пореден път) питах шефката на склада дали пазаруват Бг “производители” от тях и кои, на което тя отговори - “ВСИЧКИ” ...
Тоест, бг протеините можете да си го закупите на нормална (в пъти по-ниска) цена от складовете на фирмата ПиКо.

30.09.09
21:00

казано от Oranje на 30.09.09, 19:41:

Купили сте от холандския инстантен. :coolsmile:

Да, той е най-интересен :) Има и някакъв гръцки, ама май не беше наличен или беше с по-малък процент белтъчини...вече забравих.

30.09.09
21:02

Имам многооо добро предучвствие за това изследване.
Скоро ще се пие анти-кризисен протеин :)

30.09.09
21:19

казано от Aleksandar Marinov на 30.09.09, 21:02:

Имам многооо добро предучвствие за това изследване.
Скоро ще се пие анти-кризисен протеин :)

20 кила чувал за 340лв... :)

30.09.09
22:12

Радвам се че успяхме да се организираме и да съберем парите.
Не мога да не се стърпя да попитам пред вас ли отовриха чувала? Честно :)

01.10.09
07:32

Не, не го отвориха пред нас, но не сме казвали докато не получихме пудрата за какво го взимаме. Т.е. постъпили сме като редовен купувач - стоиш в кабинет, където си плащаш, а през това време мъж отива до склада и ти отмерва количеството.

01.10.09
09:53

Браво момчета!Стискам палци всичко да е Ок.

01.10.09
17:58

Остава да чакаме,за да видиме какво ще стане....
Мога да повтърдя всичко казано от Стоянчо и Митака...

01.10.09
21:04

казано от Костадин на 01.10.09, 17:58:

Остава да чакаме,за да видиме какво ще стане....
Мога да повтърдя всичко казано от Стоянчо и Митака...

Да, момчето до мен на снимката в склада е Костадин.

Между другото може да спрете да гласувате...гледам 111 души станаха. Вместо 265 лева, ако бяха чели всички гласували, щяхме д аимаме 1110 лева - това са 3 анализа!!! Здраве да е! :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.10.09 21:05.

S&

01.10.09
21:12

Извинявайте, но кой е експертът, който ще разтълкува анализа, ще разкаже за грешките при изследване и за лимитите при използваните методи? Ще има ли извод, кой ще го направи и обоснове?

Мнението беше редактирано от Sport & Health Consulting Ltd. на 01.10.09 21:17.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1