31.10.09
10:14
Здравейте готини мацки! От доста време насам чета с голям интерес вашите дневници, които страшно много ме радват. От още толкова време и аз се канех да си направя, но ето че и този ден дойде. :) Голям фен съм изцяло на изданието bb-team. Надявам се, да бъда много изпълнителна и сериозна по отношение на моя дневник и съответно да съм активна и във вашите. Накратко за мен-здравословното хранене и фитнеса са част от начина ми на живот. Ходя на фитнес от близо 3 год,но естествено съм имала периоди в които съм си правила доста дълги почивки. Тренирам 4 пъти седмично-2 дни тренирам-1 почивам, 2 тренирам-2 почивам, тренировката ми продължава около час-час и половина мах, 40мин силова-30мин кардио /бързо ходене, степер или колело/. Целта ми е да поддържам кг, /което мисля че е по-трудно от това да качваш или да сваляш/ също така стегнато и тонизирано тяло и релеф. Аз съм на 23 години.
Ето мерките ми:
Ръст 155 см
Тегло 44-45 кг
Обиколка гърди 86см
Обиколка талия 59 см
Обиколка ханш 86 см
Бедро 46,5-47 см
Надявам се на обективни мнения относно режима ми, в което не се и съмнявам. :) Храните които преобладават в моя хранителен режим са: Кисело мляко, извара, яйца, пилешко месо, пуешко филе, риба, всякакви зеленчуци, по-малко плодове, сурови ядки и семена, печена соя, пшенични оризовки, сигурно пропускам нещо, но то ще стане ясно от храненето ми. Сладки,торти,пасти,пици и т.н, тестяно, газирано, пържено, панирано - НЕ присъстват в менюто ми. Пия по 2 л вода всеки ден, мах 2 чисти кафета.Сега ще ви напиша менюто ми за вчерашния ден, за да добиете някаква представа.
30.10
7:00 кафе, 3 супени лъжици овесени трици, 150г извара, 150г кисело мляко Елена 2%, 1 пшенична оризовка
10:00 60г извара+50г кисело мляко
12:30 100г пилешко филе, 200 салата зеле и моркови
15:30 100г извара, 100г кисело мляко
19:00 50г извара, 80г пуешко филе, салата домати и краставици 300г /овкусена/
Днес 31.10 денят ми започна така:
7:00 кафе,3 супени лъжици овесени трици, 150г извара, 150г кисело мляко Елена 2%, 1 пшенична оризовка
8:30-9:45 тренировка
11:00 2 яйчни белтъка, половин жълтък, 60г пуешко филе, салата зеле и моркови /овкусена с малко подправки/ около 300г някъде
Плана ми за останалата част от храненето е:
14:30 100г извара + 100г кисело мляко
18:00 2 белтъка, 150г извара, зелена салата, 1/2 краставица /подправени/
20:00 100г извара
Обужавам извара и май прекалявам с нея.. :)
Това е за сега, искрено се надявам да получа съвети и препоръки от всички вас сладурани! :)
Темата беше редактирана от S_L на 10.11.09 20:54.
Привет, напиши нещо и за тренировките си,за мен специално това е по-интересната част ;)
Успех с дневника :)
Относно тренировките ми, разделила съм си ги на горна и долна част:
Понеделник: почивам
Вторник: горна част
придърпване на вертикален скрипец зад врат: 3Х10/12 с 25кг
придърпване на долен скрипец: 3Х10 с 15 кг
раменни преси: 3Х10 с дъмбели от 5 кг
повдигане на ръце встрани: 3Х10 с дъмбели от 3-4 кг
повдигане на ръцете напред: 3Х10 с дъмбели от 4 кг
бицепсово сгъване с щанга: 3Х10 с 8кг
бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж: 3Х10 с дъмбели от 4 кг
френско разгъване: 3Х12 с дъмбели от 3 кг
разгъване на дъмбели зад глава: 3Х10 с 5кг
20-30мин кардио
Сряда: долна част
клекове: 3Х12 с 8кг
напади: 3Х12 с 8кг
глутеус ритник: 4 по 20 повторения на крак
глутеус мост: 3Х20
плие/клек с дъмбел от разкрачен стоеж/ 3Х15
коремни преси
20-30 мин кардио
Четвъртък и петък: почивка
Събота: като вторник с промяна и редуване на някои упражнения
Неделя: като сряда
Чакам с нетърпение вашите мнения за тренировките и хранителния ми режим..
Мнението беше редактирано от S_L на 13.11.09 17:05.
Здравейте отново! :)
До момента режима ми беше следния, в по късните часове ще дописвам..
7:30 кафе, 3 суп.лъж. овесени трици, 200г кисело мляко Елена, 150г извара, 1 пшеничен оризон /нищо различно от предходния ден, но това ми е много вкусна комбинация, добавям и шарена сол/
8:30-9:45 тренировка за долна част на тялото, която вече съм описала в предходния си пост
11:00 2 белтъка, 1/2 жълтък, 100г извара, салата зеле и моркови около 300г /овкусена/
Може би след час ще си направя едно кафенце, смятам да си почивам..
Относно тренировките ми искам да добавя, че в началото загрявам задължително около 6-7 мин и почти след всяка серия си правя стречинг на отделната мускулна група.
Моля ви се да изкажете някакво мнение, или е прекалено рано да си правите някакви изводи.. :)
Мнението беше редактирано от S_L на 01.11.09 09:07.
01.11.09
09:09
Яж цели яйцата :) Струва ми се, че нямаш достатъчно източник на енергия /мазнини или въглехидрати/
Аз също съм си го мислила, особенно за мазнините, знаем колко са важни за женския оранизъм, приема ми на тях идва главно от зехтин, слънчогледово олио, ядките и семената и част от жълтъка разбира се..Но интересното е, че не се чувствам изтощена и отпаднала, имам си сили и за тренировки и не се изморявам ако наистина имам липса от тях..
01.11.09
09:24
Не знам, може с времето да се усети липсата им, въпреки че сега си ОК. Понякога хапвай по-мазно месо. А яйцата ги яж цели задължително :) Вместо олио - зехтин, масло, сметана
ок ще слушам и ще изпълнявам, рано или късно все някакво отражение ще има.. :) Чакам и други мнения и препоръки от запалените мацки във форума.. :)
След като целиш поддържане на кг и релеф, защо не се ориентираш към кондиционни тренировки с многоставни упражнения за цялото тяло? Струва ми се по-ефективно и по-забавно, не знам от колко време тренираш по тази схема, но ми се струва че доста бързо ще те доведе до застой. Ако пък искаш да експериментираш и разнообразиш, препоръчвам ти power yoga - дава доста добра мускулна издържливост и добро настроение :coolsmile:
ПП: Не видях никакви упр. за гърди
Мнението беше редактирано от Margi на 01.11.09 10:34.
Ходила съм преди доста време на аеробика, от време на време и тай бо, бях ходила и на йога, но някак си не намирах себе си в този вид тренировки. Като че ли фитнеса повече ме привлича. Възможно е наистина да имам застой, но как мога да променя нещата в друга посока, опитвам се да разнообразявам с упражненията, но може би и това не е достатъчно? Упражнения за гърди не правя, а и не искам, това е единствената мускулна група която не тренирам, също така и прасеца- единственото натоварване в/у него е когато скачам на въже, което продължава не повече от 2-3 мин по няколко серийки.
Продължение на храненето ми:
14:30 40г печена соя, 50г кисело мляко Елена 2% /няма да описвам вече млякото колко % е , тъй като ям единствено и само Елена, понякога и Сердика 2% + кафе
Към 18:00 смятам да си направя една зелена салата, 100г домат, 150г извара
Ако случайно огладнея към 20-21ч може малко извара пак, но аз най-късно към 22.30 съм си легнала, така че, може и да я пропусна.. :)
Здравейте момичета!
Днес ми беше почивен ден откъм тренировка, за сметка на това хранителния ми режим беше следния:
7:00 кафе, 3 суп. лъж. овесени трици, 150г кисело мляко, 150г извара, 1 пшеничен оризон
10:00 200г кисело мляко
13:00 150г извара, 150 кисело мляко, 350г печена тиква без никакви екстри.../беше много вкусна и доста ме засити/
16:00 40г печена соя
20:00 200г извара, салата домати и краставици около 350г
Това е, предполагам повече няма да огладнея, най-много да изпия един чай от дюли..
Здравейте момичета!
7:00 кафе, 3 суп. лъж. овесени трици, 150г кисело мляко, 150г извара, 1 пшеничен оризон
10:00 200г кисело мляко
13:00 150г извара, 150 кисело мляко, 350г печена тиква без никакви екстри.../беше много вкусна и доста ме засити/
16:00 40г печена соя
20:00 200г извара, салата домати и краставици около 350гТова е, предполагам повече няма да огладнея, най-много да изпия един чай от дюли..
А аз предполагам, че нямаш мазнини в менюто днес, и не само днес. Има нужда от коригиране в тази посока.
А здравей и добре дошла.
Inis, мисля че си права и не само ти ми го казваш и въпреки всичко не се вземам в ръце. Единствето мазнините от соята съм консумирала днес, а в тези 40г количеството е нищожно..Трябва да направя корекция в храненето си до момента, някакви идеи..? Всекидневна консумация на поне 50г ядки не би ли била достатъчна?
Всекидневна консумация на поне 50г ядки не би ли била достатъчна?
Не мисля. Не само, че не е добра идея мазнините ти да идват само от ядки, но и 50 гр. не ти набавят нужните мазнини за деня. Лешниците напр. имат, мисля, ок. 30 гр. и те обзавеждат с ок. 350 ккал. Месо повечко, зехтин в салатите, сметана (и тя е много калорична, но пък аз я обожавам), масло. Разбира се - яйца - видях, че ги делиш на белъци и жълтъци, недей. Както пише Верка, яж ги цели. Но ги яж, нали, те са отлична храна за спортуващи (пък и не само) хора.
Мнението беше редактирано от Инис на 02.11.09 22:08.
Не мисля. Не само, че не е добра идея мазнините ти да идват само от ядки, но и 50 гр. не ти набавят нужните мазнини за деня. Лешниците напр. имат, мисля, ок. 30 гр. и те обзавеждат с ок. 350 ккал. Месо повечко, зехтин в салатите, сметана (и тя е много калорична, но пък аз я обожавам), масло. Разбира се - яйца - видях, че ги делиш на белъци и жълтъци, недей. Както пише Верка, яж ги цели. Но ги яж, нали, те са отлична храна за спортуващи (пък и не само) хора.
Месо определено си хапвам доста, но като че ли последния един месец някак си се пренаситих /ям само пилешко/, което не е много типично за мен, тъй като го обужавам, забелязвам че съм го понамалила напоследък. Обичам много и риба, но тя по скоро присъства не повече от 2 пъти седмично в режима ми. Относно сметаната въобще не обичам, още от малка съм настроена негативно към нея, но знае ли човек може и да ми се променят вкусовите предпочитания. Преди време не понасях спанак, лапад, лук..а сега си умирам за тях, за мен е необяснимо, така че може и сметаната да ми стане любима.
Днес денят ми започна така:
6:40 обичайното :) кафе, 3 суп.лъж. овесени трици, 200г кисело мляко, 150г извара, 1 пшен. оризон
7:35-8:40 тренировка за горна част на тялото, тази сутрин нещо силата ми не беше много, успях всичко да си направя, но като че ли леко нагорнище ми дойде
9:40 мисля да си направя изварен бъркоч :) знам че е патентовано наименованието от mbarton :) 100г кисело мляко, 100г извара
Останалото ще го дописвам..
Мнението беше редактирано от S_L на 03.11.09 08:00.
Нека си допиша менюто за днешния ден..
12:40 100г пилешки бон филенца, 100г цвекло /леко овкусено/
16:00 240г печена тиква без екстри, 40г печена соя
19:20 150г пилешко филе на скара, зелева салата около 300г /овкусена/
Някакви забележки, освен приема на мазнини, който както забелязвате отново е ограничен?
Някакви препоръки? :) Относно соята какво ви е мнението, тък като съм попадала на много противоречиви мнения, но все пак знам че е полезна, а и като съм на работа, това или някакви други ядки са ми най-удобни за хапване..
Мнението беше редактирано от S_L на 03.11.09 17:35.
Здравей S_L, искам и аз да те поздравя за дневника(да ти върна жеста),съвет немога да дам още доста имам да се уча,само ще допълня и аз че мазнините са наистина малко.....ядки аз лично обожавам особено кашу.Може да приемаш всеки ден(сурови).Тъкмо се канех да те питам за соята,защото си взех соеви шницели на опаковката пише *Не съдържа генно модифицирани организми а като показатели за Б-52 :В-28 :М-1 калории-300 на 100гр.и аз като теб чух доста лоши неща а и днес се поразрових из нета и нищо добро....освен ако не е истинска....? Е отказах се да ги правя в последният момент.... :red: Успех с дневника.... ;-P и лека от мен
Ето ме отново, едва сега се добирам до вкъщи..цял ден бях на работа и в движение.
Днес не можах да си направя сутрешната тренировката, но петък, събота и неделя ще компенсирам, тъй като утре ми се налага да пътувам.
Днес храненето ми беше следното:
7:20 кафе, за малко разнообразие, тъй като закуската ми винаги една и съща ще променя реда.. :) 1 пшеничен оризон, 150г извара, 200г кисело мляко, 3 суп.лъж. овесени трици
12:10 150г кисело мляко, 150г извара /изварен бъркоч/ :), 350г печена тиква /много ми е вкусна, сега докато все още я има ще си я консумирам, а и е много полезна../
15:20 печена соя 40г
19:20 пилешко филе 150г, задушени зеленчуци 200г
21:00 малко изварен бъркоч, 200г зеле
Това е момичета...утре пак
Здравей S_L, искам и аз да те поздравя за дневника(да ти върна жеста),съвет немога да дам още доста имам да се уча,само ще допълня и аз че мазнините са наистина малко.....ядки аз лично обожавам особено кашу.Може да приемаш всеки ден(сурови).Тъкмо се канех да те питам за соята,защото си взех соеви шницели на опаковката пише *Не съдържа генно модифицирани организми а като показатели за Б-52 :В-28 :М-1 калории-300 на 100гр.и аз като теб чух доста лоши неща а и днес се поразрових из нета и нищо добро....освен ако не е истинска....? Е отказах се да ги правя в последният момент.... :red: Успех с дневника.... ;-P и лека от мен
Аз също ти благодаря.. :)
Преди време си бях вземала соеви кубчета, които не станаха толкова зле, много зависи какви подправки им слагаш. Относно шницелите мисля,че са на същия принцип като тези кубчета. Аз смятам въпреки всичко което съм изчела, че са полезни за женския организъм-разбира се в нормални количества, не мисля че може да се прекали с тях. Моето мнение е да ги опиташ, ако ти харесат да си ги консумираш от време на време. Всичко зависи от организма, на някои стомаха им може и да не ги понася и да се издуват от тях и т.н, защото и такива мнения съм чувала, прецени сама как организма ти ги приема. А и чакам други мнения от момичетата във форума относно соята, за която толкова много се е изписало.. :)
Отново съм тук...
Както споменах нямах тренировка и днес, но 3 дни ще дам всичко от себе си.. :) :)
Храненето ми за 05.11 беше следното:
5:00 кафе
6:20 традиционната за мен закуска- 3 суп.лъж.овесени трици, 200г кисело мляко Елена, 150г извара, 1 пшен.оризон
9:40 изварен бъркоч - 100г извара 100г кисело мляко
12:50 110г пилешки бон филенца, 190г червено цвекло
13:30 капучино Nescafe
15:50 350г печена тиква...много ми е вкуснаааа
19:50 150г пуешко бяло месо със зеле /кисело/
Ами това беше за тази вечер, предполагам няма да хапвам повече..
Някакви препоръки към мен? :)
Здравеи и от мен. Ние май сме от новичките в този форyм :)
Хубаво е че не съм сама сред новаците. Като прочетох тренировките ти си мисля ,че доста си ппиличат с моите. Само моите са малко по различно разпределени. Но yпрайнения, повторения, килограми са доста подобни. Yспех от мен и предполагам че взаимно ще се следин и подкремяме, за да имаме по добри резyлтати. :)
Здравеи и от мен. Ние май сме от новичките в този форyм :)
Хубаво е че не съм сама сред новаците. Като прочетох тренировките ти си мисля ,че доста си ппиличат с моите. Само моите са малко по различно разпределени. Но yпрайнения, повторения, килограми са доста подобни. Yспех от мен и предполагам че взаимно ще се следин и подкремяме, за да имаме по добри резyлтати. :)
Да определено имаме общи неща в дневниците си, аз от много време чета и дневниците на момичетата и всичко свързано с bb-team, това ми е един от фаворитите при сайтовете, които на ден посещавам по....много, много пъти на ден и най-накрая и аз реших да си направя Дневник. Разбира се, че ще се подкрепяме и съветваме, всичко зависи от нас.
Така..ще споделя до момента какво се случва с мен...
06.11
6:30 кафе с малко мляко, 3 суп.лъж. овесени трици, 1 пшен.оризовка, 100г извара /разнообразих с Дядо Либен, но Пършевицата за мен е много по-добра/, 200г кисело мляко Сердика 2%, това е другото мляко в менюто ми, иначе си залагам на Елена. Аз много не обичам да експериментирам с продуктите на различни марки, като нещо ми харесва само него си консумирам.
7:30-8:35 тренировка за долна част на тялото, днес заложих на повече управнения със собствено тегло и тежест разбира се, но не ползвах уреди + 25 мин велоергометър
9:40 около 100г пуешко бяло месо,може и по-малко да е било, 100г домат /вече нямат никакъв вкус доматите и краставиците, ще спра да си вземам/
13:00 150г пуешко бяло месо, 150г кисело зеле
Сега пия кафенце с малко мляко ..За сега толкова.. :)
Мнението беше редактирано от S_L на 06.11.09 11:52.
Ето и продължението на храненето ми:
16:10 печена соя 40г
16:50 малка купичка пуешка супа с картофки и фиде
19:10 омлет от 2 яйца с настъргано сирене /следвам вашите съвети и този път не премахнах жълтъците/, 1 печена чушка, 2 хапки пуешко филенце
21:00 100г кисело зеле
Ще пия чай след малко и смятам да приключвам с храната..Според вас как е като цяло храненето ми ? Много, малко, нормално? Моля за някакви критики и забележки? :)
Мнението беше редактирано от S_L на 07.11.09 07:44.
Здравейте, бързам с отчета до момента за днес..
07.11
6:50 кафе с мляко, 100г извара, 250г кисело мляко, 3 суп.лъж. овесени трици, 1 пшен. оризовка /някак си не ми писва тази закуска/
8:00-9:00 тренировка горна част на тялото, 25 мин вело
10:00 омлет от 2 яйца с настъргано сирене /малка плочка/
12:45 една купа пуешка супа с малко картофки и фиде в нея, 100г извара, 1 суп.лъж. лютеница
Исках да ви попитам нещо във връзка с % подкожни мазнини. До колко тези електронни кантари показват реални %? Моя кантар е на BOSCH, вие на такива ли си ги измервате?
Мнението беше редактирано от S_L на 07.11.09 12:07.
07.11.09
11:23
Не се доверявай на електронните кантари. Най-сигурният метод е с калипер.
За закуската - и на мен не ми омръзва всеки ден да ям яйца с масло, с кеф го правя:)
Не се доверявай на електронните кантари. Най-сигурният метод е с калипер.
За закуската - и на мен не ми омръзва всеки ден да ям яйца с масло, с кеф го правя:)
Да и аз така предположих, до сега не съм му се доверявала за въпросните %, тъй като не ми се струва реално, благодаря ти, ако имам възможност бих ги измерила с калипер..А за закуската те разбирам на 100%, характерното за спазващите режим и трениращите е, че трудно даден хранителен продукт да им писне, привикват си с него и така си я карат.. :)
Така...тук съм отново и довършвам отчета за деня..
16:00 печена соя 40г /дали не прекалявам тази седмица с нея с това всекидневно приемане, макар и по малко?/
19:15 миш маш /домашен/ една нормална чиния, не знам колко е било като грамаж
21:10 пилешко бяло месо около 100г
Това беше..Лека вечер на всички! :)
:) Чета за соята - не мога да взема никакво отношение, понеже никога през живота си не съм яла/опитвала соя, ама едва ли ще ти пречи щом е малко. Важното правило навсякъде и във всичко е да не се прекалява ;).
Писах ти ЛС, ама и тук да те питам какви витамини пиеш?
Защото в днешно време, с тия ‘съмнителни’ храни, стрес и тренировки организма се изтощава като стой та гледай ;).
Пила ли си EVE на NOW??? - страхотни витамини, много са силни, номер едно.
И рибено масло ти трябва. Това всички го пият ;). Под всички имам предвид хората за пример ;).
Просто се чудя къде ли е разковничето при тебе. Имаш малко време, до нова година трябва и при тебе да дойдат гостите ;-) . И ТОЧКА!!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 07.11.09 20:28.
:) Чета за соята - не мога да взема никакво отношение, понеже никога през живота си не съм яла/опитвала соя, ама едва ли ще ти пречи щом е малко. Важното правило навсякъде и във всичко е да не се прекалява ;).
Писах ти ЛС, ама и тук да те питам какви витамини пиеш?
Защото в днешно време, с тия ‘съмнителни’ храни, стрес и тренировки организма се изтощава като стой та гледай ;).Пила ли си EVE на NOW??? - страхотни витамини, много са силни, номер едно.
И рибено масло ти трябва. Това всички го пият ;). Под всички имам предвид хората за пример ;).Просто се чудя къде ли е разковничето при тебе. Имаш малко време, до нова година трябва и при тебе да дойдат гостите ;-) . И ТОЧКА!!!!!!
Благодаря ти много са съветите относно добавките. Единствено пия витамини-комплексни, последно си бях вземала от аптеките Лечител АБСДЕ май бяха, сега 10тина дни ще почина от тях. А относно рибеното масло, канех се тези дни с вас да се консултирам относно него, но ето че вие ме усещате и съветвате, за което ви благодаря. А EVE на NOW не съм ги пила, но щом казваш, че са добри бих си взела, ще разнообразявам с тях. От понеделник ще си взема и рибено масло, четох доста за него и за това което се предлага, но вие какво ми препоръчвате като марка?
Мнението беше редактирано от S_L на 08.11.09 09:45.
Не знам защо, но ми се върти в главата, че живееш в Студентски град. Там долу до пощата има един зелен магазин на Health Store. Там продават витамините EVE.
healthstore.bg/NOW-Foods/Дамски-Мултивитамини/Eve-Women-s-Vitamins-180-таблетки.html
На опаковката им пише да се пият по 3 на ден: сутрин, обед и вечер. Аз обаче пия по 2. Много са силни, ноктите ми стават здрави като на орел ;-) .
И рибеното масло: Ultra Omega 3.
healthstore.bg/NOW-Foods/Рибено-Масло/Ultra-Omega-3-Fish-Oil-90-дражета.html
Наистина са добри, ако не бях доволна, бъди сигурна, че коментарът ми щеше да е съвсем различен.
След 2 седмици ги почвам и аз. Сега искам просто ей така, 2 седмици да не пия нищо :) .
Мнението беше редактирано от maria на 07.11.09 21:05.
Да знам го магазина, от доста време се каня да отида до там и ето вече имам основателна причина..Тези дни ще действам с витамините и ще ви държа в течение на какво съм се спряла все пак..Аз по принцип ги пия един месец, след което правя пауза около 10 дни и после пак..понякога си правя и по-дълги почивки де..Но 100% първото,което ще си взема ще е Рибено масло..
Здравейте момичета! :)
Искаше ми се поне днес да си поспя до 8ч, но НЕ това не се получи, навиците са си навици и не усещат, че днес е неделен ден..Събудих се в 6 без 10…
08.11 Честит имен ден на всички, които днес празнуват! :)
6:20 кафенце с мляко, 3 с.л.овесени трици, 120г извара, 200г кисело мляко Сердика, 1 пш.оризовка /мислех да си направя овесените палачинки на Дюкан, че снощи една позната се заприказва за тях, но пак ги пропуснах/
7:30-8:30 тренировка долна част
9:45 омлет от 2 белтъка и един жълтък, плочка настъргано сирене
12:45 бялото месце на пилето 150г, домат 200г, 100г краставица /леко подправени със зехтин и оцет/
Та това е за сега, следва обедното кафенце, традиция ми е..да видим как ще продължи нататък..Лек ден..
Ето го и продължението от мен..
16:00 250г кисело мляко Сердика 2%, 30г печена соя
19:00 омлет от 1 яйце и 60г пилешко бяло месце, салата домати и краставици около 300г /овкусена/, 1 с.л. лютеница, 2 маслинки, малко кисело зеле
Нещо тази вечеря не ме засити много, ами скромна си беше, което означава, че по късничко най-вероятно ще си хапна малко пилешко, но може и да го пропусна..
Приятна вечер на вас! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 08.11.09 17:21.
Добър вечер на всички! :)
Как сте момичета?
Днес денят ми стартира много рано, събудих се в 4.30, тъй като трябваше да пътувам. Истинския старт дойде, когато закусих..
5:30 кафенце с мляко, 3 с.л. овесени трици, 100г извара, 250г кисело мляко, 1 пш.оризовка
9:30 200мл прясно мляко 3% с нес кафе
12:40 100г пилешки бон филенца, салата зеле и моркови 150г
15:30 печена соя 30г
18:15 шефката ми имаше рожден ден - задоволих се с една малка плочка сирене и малко туршия
20:15 салата от домати около 250г, 2 яйца цели /до скоро наистина винаги премахвах жълтъците/ 100г извара Пършевица, 100г зеле
Тренировка както виждате нямах днес, но си ми беше почивен, след 3 последователни дни..
Ами това беше за днес, мисля че съм достатъчно уморена и ще си легна раничко, за да погълвам допълнителна храна.. :)
“Как сте момичета?” Феминистка! :P А иначе яденето ти е добро, а между другото, много ми приличаш на едно момиче от сървайвър, ако това на аватара си ти.Успех с постигането на целите.
“Как сте момичета?” Феминистка! :P А иначе яденето ти е добро, а между другото, много ми приличаш на едно момиче от сървайвър, ако това на аватара си ти.Успех с постигането на целите.
хехе..ами то дали един мъж се включи в този дневник, че е малко скучен - факт! Но все пак някакво участие да има и от тяхна страна.. :) Да, това на аватара съм аз, но за мое голямо съжаление не съм участвала в сървайвър, дай Боже някой ден, желанието го имам де :Р :Р И все пак на кое момиче ти приличам?
Една психоложка :D Е ти все пак ми изглеждаш по-красива.
Май говориш за Галина, ако не се лъжа от миналогодишния сезон..Благодаря ти :)
Здравей S_L,един тъп въпрос като пак ще се върна към соята....? Обръщам се към теб защото си по в час с нея,.... :red: Доколкото разбрах се вари....как я мериш преди или след варене.Аз я измерих преди да я сваря 100гр.но след това се наду и пое вода и ми показва 200гр.Стана ужасно много като количество.Сега не мога да си представя да го изям.....?
10.11.09
08:52
Всичко преди варене се мери :)