:) Само за Сатурнова дупка не бях чувала?! Мъжът ми се занимава с астрофизика, космология и т.н., и какви ли не дупки и неща научих покрай него, ама за такава дупка не бях чувала... Споко, то май повечето тук се пооляхме вчера (и аз съм в кюпа ;-) ), ама се събудих тая сутрин и света не е свършил ;-) . Усмивки и горе главата :coolsmile: .
Мнението беше редактирано от maria на 09.11.09 07:36.
Хахаха Мария ме разсмя :) ... и аз не знам дали има такава дупка...ама така ми дойде на акъла :) Иначе,аз изобщо не говоря за яденето,ама грам не го включвам....просто нещо не ми върви в другите неща.... :)
Днес 4300метра
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+2блокчета шоколад
09:30-2филийки+2моркова+50грама филе+50грама кашкавал
Приятен и усмихнат ден :)
11:30-свинско със зеле+1пълнена чушка+филийка
17:30-2пълнени чушки+филийка+2моркова
20:40-1филийка+50грама свинско филе+карфиол
На втората 4100метра
Забравих д ави кажа.... утре имам състезание(ще бъде само студентско първенство,ама все пак нещо не съм много оптимистично настроена,защото нямам сили даже да се удавя,но ще гледам да не се издъня де... :) )
Това е приятна вечер :)
Добър ден,
Мили съфорумници :) Как сте? :)
Така значи днес имах много брутална тренировка...какви серии какво нещо... :) Милите ми бутове и прасци така се схванаха...много мразя,когато прасците ми стават така като на топка...много зле... Та сериите...противоречиви чувства имам...едни ги плувах много добре...други зле...но като цяло не съм доволна :) 4200метра
Храната:
05:15-60грама овес+1лъжица мед+1голяма ябълка
09:15-2филийки+80грама свинска шунка+40грама кашкавал+2моркова
И да ви кажа след кратка консултация със специалиста по добавките във форума(Александър Маринов) си поръчах BCAA и току що довтасаха и много им се радвам хахаха :) Сега ще видим дали те ще помогнат на моето “крехко” тяло да си възвърне силите :)
Сега отивам на упражнение по статистика и довечера имам състезание(молете се да не се удавя :) )
Приятен ден на всички :)
Инес, на това в спорта не му ли викат допинг? :lol: (шегичка)
П.П. Само така, победа на състезанието ;-) .
Мнението беше редактирано от maria на 10.11.09 08:48.
10.11.09
09:36
Да не забравиш да покажеш медала :)
Здравейте:
11:30-2пълнени чушки+2домата
14:00(по време на упражнението по статистика хахаа )-1филийка+30грама шунка+15грама кашкавал
15:30-тук си купих един сандвич от тези пакетираните с риба тон понеже бях много гладна преди състезанието,а не си носех друга храна...поизхвърлих малко хляба и ядох :)
19:30-супа топчета+2филийки+2дебарцини+1морков
Днес два пъти пих от BCAA веднъж след тренировката сутринта и веднъж по врем ена загрявката.
На загрявката към 2км изплувах и после плувах...станах 2ра :( не съм доволна...но няма да драматизирам :)
Лека вечер :)
ЕЕЕ, ама ти си се класирала все пак! Честито за което, следващия път ще си първа! :) Бъди на олимпийския принцип..”Не е важна победата /в случая 1вото място/, важно е участието” :)
Йей, честито все пак и второ място си е Нещо! :)
Много си готина, много радваш и тялото ти е супер!! :)
Как успяваш да изплуваш по толкова много на веднъж направо не знам...за колко време ги плуваш? (4200 например) Много ми е било интересно :)
10.11.09
22:56
Честито второ място! Все пак си почти/ПОБЕДИТЕЛКА. Важното е че си била на стълбичката. :)
11.11.09
00:47
казано от Иван Шишманов на 10.11.09, 09:36:
Да не забравиш да покажеш медала :)
Аз казах медал, не уточних конкретния метал, но все пак медал :). Така, че честито :)
Иначе Ines не се омъжвай за мен, защото си права, че и ден няма да издържа, аз и час немога да издържа :lol: , че ти всеки ден плуваш толкова колкото аз вървя за седмица :lol:
Добър вечер :)
Разбита съм...току що се прибирам от работа и само искам да се разплуя на легълцето ми,че след малко трябва да ставам ;) :)
Днес имах брутална серия на края имах 12 по 50 бруст в режим дето ме озори и само дето ангели не видях на дъното на басейна :) Утре мисля да скатая упражнението заради което си пропускам втората тренировка и да отида на тренировка...макар че тренера като и казах днес и тя каза “А,моля те без тия...или ако идваш ще ти дам по-лека тренировка,нещо на дълго да плуваш,че ти трябва малко да си поемеш въздух и да починеш” хаха ама аз ще си ходя на тренировка :)
Храната:
05:30-60грама овес+1лъжица мед+1редче шоколад
10:00-1огромна гигантска ябълка
12:30-2дебърцини+2яйца+лук+15грама кашкавал(разбъркани)+филийка
15:45-2филийки+100грама филе+50-60грама пушен кашкавал+2моркова
21:30-голяма купа боб с наденица+1/2свинска пържола+1филийка+1/2домат
По време на тренировка пих и BCAA :)
Забравих да кажа-4200метра :)
Мнението беше редактирано от Ines на 11.11.09 19:41.
Свинчето е на линия :) Как сте? :)
Така първо да отговоря на някои постове от онзи ден,че вчера ме мързеше да мигам пък за друго.. :) Значи зависи каква е тренировката,какви са сериите,ако е нещо по-накъсано по 50 и по 100 малко по-бавно,ако са по-дълги серии по 200;300;400 става по-бързо понеже има по-малко режими,но приблизително 4200метра между час и 20минути и час и 35минути :)
А Иване, ще ми смогнеш на плуването,ще те зарибя и теб хаха действам много зарибяващо с тренировките :) Мога д анакарам и някой който не би искал и да ис помисли д астане от стола да тренира вески ден :) Извинявам се за лиричното отклонение ;) ,но една година докато още играех баскетбол и прекарах цялото лято на село и по цял ден играех баскетбол и всички момчета и момичета в селото се зарибиха и по цял ден всички играехме и понеже бяхме ужасно много хора и си правехме турнири и т.н. и когато си тръгнах кмета на селото пита баба ми кога пак ще отида на село понеже докато съм била там,младите по-малко киснели в кръчмата и повече спортували хахахаа :) та... :)
Иначе днес 4300метра.След тренировка тренера ми каза,че щяла д ами даде ластици да дърпам вкъщи понеже ми трябвала суха,че съм била почнала да заслабвам и аз реших кардинално проблема като реших,че ще ходя сама сутрин към 6 на басейна и отпред ще си правя суха...мен студа не ме плаши,така че от другата седмица сутрин ще си правя суха преди тренировка :)
Храната:
01:30-1редче шоколад(безсънна нощ отново...така никога няма да почна д аплувам като хората,ако продължавам да не спя)
05:00-70грама овес+1лъжица мед
09:30-2филийки+60грама филе+50грама пушен кашкавал
Това е за сега приятен и много усмихнат ден(усмихвайте се повече,че нещо се опитва да вали ;) )
Забравих да кажа що с еотнася до въпроса как успявам да плувам толкова много на еидн път...О ПОВЯРВАЙТЕ МИ :) отне ме известно време,когато зпаочнах д атренирам плуване не можех да изплувам 25метра кроул без да се задъхам като дърт асматик,помня,че на най-първата си тренировка изплувах 2км и нещо с много зор и като излезнах имах чувството,че съм направила велик подвиг,а като почнах да плувам по 3км си мислех,че съм маратонец ;) и то в тия км влизаха някакви смешни тренировки,защото принципно може и 2км серия да изплуваш и да умреш,но аз говоря за някаква хипер лека тренировчица...и така лека полека с много зор стигнах до тук(в началото след всяка тренировка седях някъде сама и плачех,защото бях свикнала да съм номер 1 в баскетбола и беше ужасно да ъсм някъде където не бях последна ами и аз не знам какво,но с времето нещата се понареждат :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 12.11.09 08:02.
А защо не можеш да спиш?
Преди време беше споменала, че се будиш от глад? Това ли е причината?
казано от Limka на 12.11.09, 08:01:
А защо не можеш да спиш?
Преди време беше споменала, че се будиш от глад? Това ли е причината?
Ами не...будя се от глад ама чак към 4 и нещо,а иначе не знам и аз защо не спя понякога,когато съм много уморена не мога да заспивам макар че ужасно много ми се спи,но не се получава,а в други случаи понеже си падам “голям мислител” ;) и нищя световните проблеми хаха и не мога да спя...сега мисля,че е комбинация и от двете :) та довечера може и да пия примерно мента глог и валериана за укротяване на страстите ;) хахаха ама и на мен не ми е лесно.. :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 12.11.09 09:00.
здравей от мен.
Преди време работех по много часове на ден,ставах рано и се прибирах много кусно вечер, цял ден на крак и много пътyване. Като се доберях до нас мислех само как ще заспя но не се полyчаваше. Организма ми беше много пренавит и трyдно спях и се бyдех много. Наистина е добре да пийваш някое чайче за приспиване или малко кнужка преди сън. Мен четенето най много ме приспва:)
Аха...
Без да си искала съвет, ще се натрапя (може би си чела в моя дневник, че аз се будех през нощта от глад и доста неща попрочетох по в-са тогава :) )
Може да пробваш преди лягане да хапваш бавен въглехидрат с млечен продукт - малко кисело/ прясно мляко с овес; пълнозърнеста филийка със сирене/ извара (храните с високо съдържание на бързи захари имат точно обратния ефект). Идеята: млечните продукти съдържат аминокиселина триптофан, която влияе на серотонина и предизвика задоволство и сънливост. Богатите на въглехидрати храни допълват млечните продукти, като повишават нивото на предизвикващия сънливост триптофан в кръвта.
Мнението беше редактирано от Limka на 12.11.09 12:18.
12.11.09
11:21
И аз съм от вашия клуб. Клуб “Инсомния”, хехе. И аз не мога да спя, а като тренирам по късно, още по малко. Като си бях в Бг, баба ми даде мента, глог и валерияна и помага. Ама тука май няма, пък и не искам нищо да пия.
ще ми смогнеш на плуването,ще те зарибя и теб хаха действам много зарибяващо с тренировките :) Мога д анакарам и някой който не би искал и да ис помисли д астане от стола да тренира вески ден :) Извинявам се за лиричното отклонение ;) ,но една година докато още играех баскетбол и прекарах цялото лято на село и по цял ден играех баскетбол и всички момчета и момичета в селото се зарибиха и по цял ден всички играехме и понеже бяхме ужасно много хора и си правехме турнири и т.н. и когато си тръгнах кмета на селото пита баба ми кога пак ще отида на село понеже докато съм била там,младите по-малко киснели в кръчмата и повече спортували хахахаа :) та... :)
С две ръце съм да се науча да плувам така както трябва. И 500м ме устройват да изплувам, но без да се задъхвам като “дърт асматик” :) :) , ясно ми е че не плувам правилно, затова така се получава да се измарям бързо, иначе по гръб се оправям, но това не ме устройва..Трябва малко по малко да започна да се уча и ти може да си ми учител... :)
Относно съня, мисля, че в твоя случай по-скоро от умората не можеш да спиш,това е много често срещано явление при хора, които са физически активни през деня, както в случая си ти и комбинирано и с глада разбира се, хапвай задължително нещо преди да си легнеш..Много ти симпатизирам, голяма сладурана си! :)
Добър вечер :)
Днес втората тренировка беше кратичка,както тренера вчера ми каза,че ще ми я направи,но аз въпреки всичко вложих нечовешки усилия,за да я изкарам хаха :) 3600метра
Храната:
12:15-2яйца+много лук+4парченца прошуто+20грама кашкавал(всичко разбъркано в тигана)+2домата+1морков
18:00-2огромни ябълки(не беше добро решение,знам си аз,че от ябълките огладнявам супер много :) )
19:45-боб с бекон+1филийка+много трушия+малко луканчица :)
Благодаря за коментарите. :) Лим ще се възползвам от опита ти относно нощното хранене ;) аз ти следя дневника така че знам.. :) Иначе аз знам,че не спя защото съм уморена и защото нищя световните проблеми...причината е ясна сега трябва да приложа лечение ;)
Приятна вечер на всички :)
Инес, приеми предложението на Шишманов.
Пооо цяла нощ ще има да нищите тия световни проблеми ;-) ... сладури :) .
Леле..много ме кефиш! Много ти се възхищавам наистина :)
4500м уаууу...аз толкова обичам да плувам, но ако изпплувам толкова (наведнъж) сигурно ще умра :lol:
А различни стилове ли плуваш? Или само крол?
:)
Добър ден :)
4100метра днес
Храната:
04:30-70грама овес+1лъжица мед+1ред шоколад
09:30-2филийки+60грама филе+60грама кашкавал+1домат
Относно дали плувам само кроул...ами не :) Те тренировките с акомбинации от четирите стила,плува се координация,упражнения,ръце,крака... примерно днес тренировката ми беше следната:
2x1000 с 15сек.почивка
1)300кроул+200крака
2)200упражнение основен+300ръце
500—>250—>300—>150—>4x50(това цялото ми беше серията на кроула и е в режими всяко едно,а режима е времето,за което трябва д аго изплуваш и малко отгоре и колкото по-бързо го изплуваш толкова повече почиваш ама обикновено почивката идва между 5 и 10секунди)
600(100съчетано+50упражнение допълнителен)
100свободно
Основен значи основния стил в моят случай бруст,а допълнителния ми е кроула.. :) Иначе тренировките всеки ден са различни,примерно понеделник следобед има много спринтове по 25,вторник и четвъртък(когато почне подготовката за състезанието) сутрин са специалните тренировки(т.е. сериите са в основен стил),а следобед кислородните(сериите са супер много кроул),в петък е скоростна издържливост...различно е :) Но като цяло в тренировките голяма част е кроула,но не само кроул се плува :)
Иначе 4500метра не са малко,но не са и много.Примерно имам един съотборник той е много много ама хипер добър!Тренира за олимпиадата!Миналата година НА ТРЕНИРОВКА плуваше по 8200-8300метра,като му се събираха към 16км и половина на ден! Бяхме на един лагер и имах чувството,че той по цял ден беше в басейна... :) Надявам се да си постигне целите,този труд би трябвало да се заплати ;) :)
Та така стига съм ви пълнила главите с мухи... ;)
А, Барби, относно това,че обичаш да плуваш....и аз много много обичам,както се казва From the outside inside you can’t understand it but from the inside out you can’t explain it! :) Ако някой не ме разбра, имам предвид,че много хора казват,че плуването е малоумно,да плуваш от стена до стена...но веднъж влезнеш ли в басейна смисъла е много повече от това д аплуваш от стена до стена :)
Приятен ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 13.11.09 07:56.
12:45-много зеле със свинско+2филийки
17:15-4лъжици овес+3лъжици кисело мляко+2кивита
20:15-пак стабилно зеле със свинско+2филийки+1морков+1голяма лъжица сметана(сладка,мама има рожден ден и ме хвана да правя торта...направо съм изумена,че не изядох материалите преди да направя тортата ;) )
На втората тренировка 4100метра :)
ДОбър ден :) Как сте :) :) :)
Значи 4400метра днес...имаше и фитнес..беше си бая тегав.. :)
Храната:
03:30-1парче сметанова торта+4бонобона линд
След малко ще ям,но довечера ще го отчета това ядене :)
Днес тренера ми каза,че във вторник ще имам тест на 2 по 50 и 2 по 25 бруст и после вика а в четвъртък при което едно дълго мълчание,ама няма да се плашиш...400бруст хахаха :) Честно казано аз много се радвам,супер тегаво е това наистина е ужасяващо да изплуваш тест на 400бруст,но аз нали съм мазохистка и съм много доволна :) И сега нямам търпенеи до четвъртък и и казах,че не е трябвало д ами казва,че сега няма да мога да спя от вълнение и тя почна да се смее и каза,че направо ако искам тогава 800да ми даде хахаха :)
Е приятен ден :)
казано от Ines на 14.11.09, 10:18:
Значи 4400метра днес...имаше и фитнес..беше си бая тегав.. :)Храната:
03:30-1парче сметанова торта+4бонобона линдСлед малко ще ям,но довечера ще го отчета това ядене :)
Днес тренера ми каза,че във вторник ще имам тест на 2 по 50 и 2 по 25 бруст и после вика а в четвъртък при което едно дълго мълчание,ама няма да се плашиш...400бруст хахаха :) Честно казано аз много се радвам,супер тегаво е това наистина е ужасяващо да изплуваш тест на 400бруст,но аз нали съм мазохистка и съм много доволна :) И сега нямам търпенеи до четвъртък и и казах,че не е трябвало д ами казва,че сега няма да мога да спя от вълнение и тя почна да се смее и каза,че направо ако искам тогава 800да ми даде хахаха :)Е приятен ден :)
Хехе ти и без това не спиш от вълнения, сега още повече ще го мислиш.. :) трябва да почиваш и да се наспиваш, това е едно от условията, за да се възстановяваш след всички тези тежки тренировки. Успех!!! :)
казано от Ines на 14.11.09, 10:18:
Значи 4400метра днес...имаше и фитнес..беше си бая тегав.. :)Храната:
03:30-1парче сметанова торта+4бонобона линдСлед малко ще ям,но довечера ще го отчета това ядене :)
Днес тренера ми каза,че във вторник ще имам тест на 2 по 50 и 2 по 25 бруст и после вика а в четвъртък при което едно дълго мълчание,ама няма да се плашиш...400бруст хахаха :) Честно казано аз много се радвам,супер тегаво е това наистина е ужасяващо да изплуваш тест на 400бруст,но аз нали съм мазохистка и съм много доволна :) И сега нямам търпенеи до четвъртък и и казах,че не е трябвало д ами казва,че сега няма да мога да спя от вълнение и тя почна да се смее и каза,че направо ако искам тогава 800да ми даде хахаха :)Е приятен ден :)
Ейй успех в четвъртък :)
Да се похвалиш!!
И на мен бруста ми е любимият стил :)
Започвам с това което винаги забравям,а именно BCAA :) на всяка тренировка взимам по 10грама...днес обаче взех на едната....20грама :) ама добре ми беше...знам,че и цялата бака да си забъркам ефекта няма да е по-голям,но... :)
12:45-2яйца+80грама сирене+печени чушки(на тигана разбъркано)+филийка+1морков
15:30-2филийки+50грама филе+60грама кашкавал+1домат
18:30-50грама свинско
20:00-15свински ребърца с много месо по тях+2лъжици пюре+домати+2филийки
Това е за днес :)
Приятна вечер :)
Пропуснах да добавя...бях на тричасова разходка в стил бързо ходене хаха с най-добрия ми приятел...искам да ви кажа,че с него,човек няма как да затлъстее...той имам чувството,че минава едно 20-25км пеша на ден....хахаха направо ме разби след тренировката днес и тази разходка нямам сили да стана от стола...вече трябва да си взимам от аминокиселините когато излизам с него :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 14.11.09 18:51.
Такаааааааааа :) Надявам се неделята ви да е била много хубава :) Моите почти винаги са много безлични хаха не знам на вас дали ви се е случвало,но на мен всяка неделя ми е така,понеже за разлика от другите дни в неделя абсолютно нищо не правя и се чувствам като плужек,имам чувството,че нямам сили от стол на стол да се местя и ми е някво много отпуснато,умряло и заспало :) хахаха та така...
Храната:
06:00-няколко хапки торта+2бонбона
07:30-60грама овес+1/2лъжица мед+малко печени ябълки
10:45-свинско с праз+филийка+1домат+1морков(леле много беше вкусно)
14:45-2филийки+5свински ребърца+1морков
17:15-филийка+60грама кашкавал+30грама филе+2моркова
Сега ще има още едно ядене по някое време ама не знам какво ще е :) После ще го вмъкна :)
Тука имам две снимки дето цяла седмица се чудя да кача или да не кача....ама айде едната ще кача :)
15.11.09
16:59
А другата?
Виждам плюшена играчка отзад, сладур :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.11.09 08:32.
15.11.09
17:28
Ъъъъъ хубаво краче :red: :kiss:
казано от Aleksandar Marinov на 15.11.09, 16:59:
А другата?
Виждам плюшена играчка отзад, сладур :)
О плюшената играчка не е моя :) Аз имам само една възглавница баскетболна топка на леглото си :) Иначе другата снимка...без нея.. :)
Днес 3900метра(лека седмица е тази :) ) Нещо май се опитвам да се разболея и почвам да кашлям и нямам много много въздух и имах леки затурднения :) Днес правих и суха...6 серии(бял ластик-50повторения;въженце-100отскока-син ластик(във всичките му варианти дето го дръпаме)-50повторения;коремна преса-50повторения).Много ми беше хубаво на сухата...някои ми се чудят как ходя сама...ама аз си слушам музика и си тренирам и екстра ми беше :)
Забравих снощната храна да напиша...
20:00-1филийка+1дебърцина+50гр.кашкавал
Преди да си легна 4 лъжици кисело мляко
Храната:
05:00-60грама овес+1лъжица мед+2бонбона+няколко хапки торта
09:30-1филийка+60гр. кашкавал+1морков
Приятен ден :)
А да и прикрепям едни снимчици...ей така искам да изглеждам...леле уникална!!!:)
Мнението беше редактирано от Ines на 16.11.09 09:41.
А да и прикрепям едни снимчици...ей така искам да изглеждам...леле уникална!!!:)
Страхотно тяло, но ми се стрyва че ти не си много далеч от постигането на такова ;-)
16.11.09
15:49
казано от ralista на 16.11.09, 09:02:
Страхотно тяло, но ми се стрyва че ти не си много далеч от постигането на такова ;-)
Подкрепям напълно.Ти си упорита и скоро ще го имаш ;-P
Много ви благодаря за милите думи :) Сега съм решила да заформя такова тяло,е едва ли чак толкова хубаво,но поне приблизително :)
На втората тренировка 3900метра
Храната:
11:30-свинско с праз+трушия+1филийка
19:15-много ориз със зеленчуци+пилешки гърди+1филийка
Преди да си легна сигурно пак ще ям и утре ще го напиша :)
Още нещо исках да ви кажа ама не се сещам сега.... :)
А да и не збаравяйте,че поркам БЦАА :)
16.11.09
18:39
Не ги слушай, залъгват те, има още доста работа ;)
казано от RogerF на 16.11.09, 18:39:
Не ги слушай, залъгват те, има още доста работа ;)
Хахаха говори ми...все пак имам огледало...и доста често го използвам ;) :) хаха :) не съм и на половината на нея ;) :)
16.11.09
18:48
Хехе, аз се шегувах.Иначе при това бедро и дупе което показваш на снимката, всеки мъж може само да се оближе и да се размечтае за разни неща с привкус на пикантност :lol:
16.11.09
23:22
Ines, нашият мръсник RogerF само се шегуваше :)
Много си си добре.