Аз дължа всичко това на скапаното променливо време........не ме кефи така.....топло, мнооогооо топло за Ноември.....
Веси, и аз подозирам,че е заради смяната на сезоните :)
12/11
Бях малко повече нормална :)
Даже и тренирах :) ...и то как...чак успях да мина зоната на комфорта и да ми се догади :(
Тренировка
3 кръгчета, 30 сек почивка между тях:
Набирания с ластик - 11,10, 9
Пуш-преси с ластик - 21, 20, 15
Клек с Т-лост (лост + 15 кг) - 15
Ренегадско гребане (2х20 кг) - 16 (8/ръка) - в 3тата серия само 8 общо...прилоша ми брутално
Добро утро (30 кг) - 15
Планк с повдигане на крак – 15
Фейс пул (5 кг) - 15
Храна
8.00 - 1 парче кекс (яйца, трици, мед, кисело мляко, ябълки, орехи), купичка кисело мляко
14.00 - Задушен грах с масло, салата цвекло, 1 ябълка
ТРЕНИРОВКА
21.00 - 3 Яйца с малко бекон и мас, зеле с моркови
През нощта: ½ купичка кис. мляко с малко трици и малко мед
Течности: 2 кафета, 4 зелени чая, 2.5 л вода
Честит Петък 13ти
Мнението беше редактирано от Limka на 13.11.09 07:31.
Да да, то поне да имаше смяна на сезоните пък то......Ноември месец - 20 - 23 градуса. Каква ти смяна, ИСКАМ ЗИМА ВЕЧЕ.....
Супер е времето. Сега слънцето ме грее и ме подканва да ходя да тренирам :D Meждудругото беше споменала в една тема за приема на течности и в частност вода. Колко е оптималният прием на ден?
Според мен повече от 2-2.5 л на ден е излишно натоварване на организма. В този сезон + зимата. През лятото се охлаждаме повече (т.е. потим се) и трябва повечко.
Интересна лекция - анализ на изследвания, правени за различни популярни диети
Малко дългичко - 1:15 мин
http://www.youtube.com/watch?v=eREuZEdMAVo&feature=player_embedded#
Наистина изглежда интригуващо и си струва да се види. Най- малкото заради авторитета на институция като Stanford.
13.11.09
16:30
Аз от двете минути, които щраках разбрах единствено, че ВМ диетата е най-добрата възможна?
Да, средностатистически за цялата група, Аткинс (или ВМ) е дал най-добри резултати
Но: интересното е, че не са успявали да спазват диетите, така както трябва - след 3 месеца всички (100 и няколко човека) са ‘размили’ границите и са се върнали към по-въглехидратно хранене. Т.е. ВМ групата след третия месец е консумирала 30% въгл (вместо 10% по Аткинс, т.е. не са били в кетоза). Тези, които са се хранили по зоната и още някаква относително високобелтъчинна, но по-скоро балансирана диета, също са си увеличили въглехидратите.
Още по-интересно за мен беше, че други 2 изследванещия доказват, че:
- инсулиново резистенстни хора свалят (и задържат сваленото тегло) по-добре на ВМ
НО
- хора с нормални инсулинови реакции свалят (и задържат) по-добре на относително високо-въглехидратни диети (при консумация на полезни въглехидрати)
13/11
Тренировка
Бързо ходене ~ 30 мин
20-40-60 за време
- лицеви опори на колене
- клекове
- планково ренегадско гребане
Общо: 15:19 мин
Храна:
8.00 - 1 парче от тричаво-медения-ябълков кекс, 1 чаша кисело мляко
13.30 - Задушен грах с масло, салата цвекло, 2 ябълки
ТРЕНИРОВКА
22.00 - Печено пиле (бяло месо + крилце), салата зеле + моркови; ½ чаша бира; малка чаша вино, малко сирене, 2-3 лъжици мед (наболява ме гърло)
Течности: 2 кафета, 2 чая, 2.5 л вода
14/11
Ултра активен ден - цял ден пазарене, чистене, готвене, посрещане на гости.. Дори и тренировка вмъкнах :) Замислих се, че ако всеки ден ежедневието ми е такова, никак няма да имам проблеми с теглото...Е, ако всеки ден посрещам гости и предвид на това колко се престаравам, може би все пак ще имам :)
Тренировка - набързо в домашни условия импровизирах така
5 кръга
- 5 набирания (кипове)
- 10 тяги на един крак с пудовка (по 5/ крак)
- 15 бърпита
- 20 обръщане с пудовка (10/ ръка) - пак се понасиних, но доста по-малко
- 25 суинга с пудовка
Нищо особено, само ме задъха и изпоти малко :)
Храна - ухаа
9.30 - 1 лимон с 1 с.л. мед (чувствах се като да се разболявам, вкарах ударно вит С)
13.00 - Задушен грах с масло, задушен зелен боб с масло, домати + краставици
ТРЕНИРОВКА
20.00 - 22.00 - Салата цвекло, ряпа, моркови, спанак с малко орехи; 1 ф. с хайвер и маслинена паста; Свинска каварма, малко пилешко филе, картофено пюре; малко мезета, 3 ч. черв вино; 1 парче дом. орехова торта, 1 панакота, залята с 2 с.л. течен шоколад (това е жестоко!!!)
Течности: 2 кафета, 2 л вода, 3 ч вино
И....не ми завиждайте за вечерята ;)
гаги, домакинът също не се представи никак зле с месата :)
15/11
Няма трениоровка
Храна:
11.00 - 1 лимон с 1 с.л. мед
14.30 - Свинска вратна пържола, Шопска салата
16.00 - ½ парче орехова дом торта
21.00 - Салата цвекло, ряпа, моркови, спанак с малко орехи; 2 ф. + 3 сухара с хайвер и маслинова паста; малко телешка сушеница и кашкавал; 1 пана кота, залята с 2 с.л. шоколад
Течности: 2 кафета, 2 л вода
Хей Лимка, къде се изгуби? Мина ли кофти периода или още те държи? То на всеки се слyчва разбира се:) Хайде много yсмивки и дано всичо е ОК :-)
Тъй, отдавна не съм писала...малко да попълня...като ще е дневник, да няма големи пропуски :)
16/11
Тренировка:
5 кръга с минута почивка
- хоризонтални набирани до отказ
- скокливи напади 20
- руски усуквания 20
- глут. мост с вдигнати крака на лежанка 20
25 мин въженце + степер (по равно от двете горе-долу)
Манджаре
8.30 - 1 парче орехова торта, купичка кисело мляко
13.30 - Супа леща, 2 малки ябълки, 100 гр шоколад, 200 гр форнети
КАРДИО ТРЕНИРОВКА
21.00 - ½ наденица със задушени броколи, карфиол, моркови; Шопска салата, 3 ч. Вино, 1 кутия сладолед (ходих да я купувам през нощта?!?)
Течности: 2 кафета, 2 зелени чая, 2.5 л вода, 3 ч вино
17/11
Тренировка:
Набирания с ластик до отказ - 11,9, 8
Пуш-преси с ластик до отказ - 22, 18, 15
Ренегадско гребане (2х20 кг) - 16 (8/ръка)
Добро утро (30 кг) - 15
Планк с повдигане на крак (аддукция) – 15
Face pull (5 кг) - 15
много е брутална тази тренировка - ренегадско гребане след 2 отказа и клек...хм...разбърква много стомаха...гадеше ми се и дишах като парен локомотив :)
Хранато:
13.30 - 2 ябълки, 250 гр микс ядки + стафиди
СИЛОВА ТРЕНИРОВКА
20.30 - Рибена чорба, малко луканка и сирене
Течности: 2 кафета, 2 зелени чая, 2.5 л вода
18/11
Тренировка
5 кръга с 1 мин почивка
- Лицеви до отказ
- 15 Kлек сък скок
- 20 бързи гребане с ластик
- 30 Скок ножица
25 мин тичкане
Голяма забава беше на този стадион - бягах през деня, супер време, аз по потник. Мнооого хлапета в различни възрасти (между 8 и 15годишни) тренираха футбол. Всеки път като минех покрай групичка и чувах как ми се възхищаваха мускулите, как и те искали такива ...
Храна
- 2 малки ябълки
- Кафе с мляко, 1 ябълка
ТРЕНИРОВКА
- 1 Киви, малко извара
- Кафе с мляко, 1 голяма ябълка,
- Салата домати + краставици, извара, маслини
Течности: 2 кафета с мляко, 3 л вода, 1 зелен чай
19/11
Тренировка импровизация в домашния фитнес :)
Набирания с ластик до отказ - 12,9, 8
Пуп преси с ластик до отказ - 24, 18, 17
Преден клек с 2 х 16 кг пудовки - 15, 15, 10+5бр с 1 пудовка (ръцете ми не можеха повече да ги издържат и двете пудовки)
Ренегадско (2 пудовки х16 кг) - 16 (8/ръка) - мнооого интересно е ренегадско с пудовки; едната пудовка е леко нестабилна - по повода имам едно синьо коляно и 3 премазани нокъта на дясната ръка :)))
Добро утро (32, 16, 16 кг) - 15 - Бях саминко и не можех да си кача двете пудовки на гърба...голям майтап
Plank with adduction – 15
Face pull с ластик - 15
Храна:
- 2 ябълки, малко извара с 2-3 с.л. мед
- 1 грейпфрут, 100 гр лешници
ТРЕНИРОВКА
- 1 киви, малко извара,
- Шопска салата, малко извара
Течности: 2 кафета, 3 л вода
20/11
Тренировка:
5 кръга с минута почивка
- набирания с ластик до отказ
- скокливи напади 20
- руски усуквания 20
- глут. мост с вдигнати крака на лежанка 20
25 мин въженце + степер (по равно от двете горе-долу)
Храна:
- 1 ябълка
- Няколко лъжици течен шоколад, шепа лешници
- (Правих торта,-подобие на Шоко-лешник на Неделя) – по няколко пръста/ лъжици от кремове, блатове, шоколади, сметани и глазури, лешници, стафиди т.н.
- Кафе с мляко
ТРЕНИРОВКА
- Салата цвекло, моркови, ряпа; малко извара
Течности: 3 л вода, 2 кафета
21/11
Без тренировка. Голямото ядене започва :)
Храна
9.00 - Кафе с мляко
13-15.30 - Салата спанак, моркови, ряпа, цвекло; свинска пържола, малко пилешка каварма, 2 с.л. картофено пюре; парче торта, 2 ч. вино
18.00 - Парче торта
21.00 - много мезета (луканка, кашкавал, синьо сирене), 3 ч. вино, парче торта
Течности: 2 л вода, 5 ч вино
22/11
Без тренировка. Голямото ядене продължава
Храна
12.00 - 3 филии хляб с масло, малко маслинена паста
14.00 - ¼ пиле бяло месо с крилце, печени картофи; салата зеле с домати и краставици, 5-6 шок. бонбона; 1 ч. вино
16.30 - 1 шоколад, 3 филии с масло
21.00 - Малко свинско месо, малко картофено пюре, мезета, 3 ч вино
Течности: 2 л вода, 3 ч вино
Мнението беше редактирано от Limka на 27.11.09 07:31.
23/11
Без тренировка. Мързелът от уикенда ме държеше яко.
Храна:
7.00 - Кафе с мляко
10.00 - 2 ябълки
13.30 - 200 гр микс сурови ядки (бадеми, лешници, орехи, кашу, стафиди)
20.30 - Малко кашкавал и бри, туршия, 2 ч вино
Течности: 2 кафета, 2 билкови чая, 2.5 л вода, 2 ч вино
24/11
Най-после муза да тренирам. не по задължение този път. Нямах търпение да се замъкна в залата.
Тренировка
4 кръгчета, уж без почиквка,но докато наглася ластиците, си минаваха едно 30 сек:
Набирания с ластик до отказ - 12,9, 8,7
Пуш преси с ластик до отказ - 24, 18, 16, 15
Клек с Т-лост(лост + 15 кг) - 12
Ренегадско гребане (2х20 кг) - 12 (6/ръка)
Добро утро (30 кг) - 12
Plank with adduction – 12
Face pull (5 кг) - 12
Този път не ми се гадеше. Може би се зоря много на 15ците и затова ми се обръща стомаха. Ще видим тая работа другата седмица :)
Храна
7.30 - Кафе с мляко
10.30 - 2 ябълки, 20на бадема
14.00 - 3 ябълки, 30на бадема
ТРЕНИРОВКА
20.30 - Салата спанак, зеле, моркови, панир, 1 киви; 2 ч вино
Течности: 2 кафета, 2 билкови чая, 2.5 л вода, 2 ч вино
25/11
Тренировка
4 кръга с 30 сек почивка
- Лицеви до отказ
- 15 Kлек сък скок
- 20 бързи гребане с ластик
- 30 Скок ножица
15 мин въже + 15 мин степер
Храна
7.30 - Кафе с мляко
10.30 - 1 голяма ябълка
14.30 - 100-150 гр лещници, 1 голяма ябълка
ТРЕНИРОВКА
20.30 - Салата домати, краставици, пипер; малко панир, малко кашкавал, 2ч. вино, 1 ч.л. мед
Течности: 3 кафета, 3 л вода, 3 билкови чая, 2 ч вино
26/11
Тренировка
Набирания с ластик до отказ - 9, 8,7, 8
Пуш преси с ластик до отказ - 18, 16, 15, 14
Клек с Т-лост (лост + 15 кг) - 12
Ренегадско гребане (2х20 кг) - 12 (6/ръка)
Добро утро (30 кг) - 12
Plank with adduction – 12
Face pull (5 кг) - 12
Храна
7.30 - Кафе с мляко
10.00 - 1 голяма ябълка
14.00 - 115 гр орехи, 10на мандаринки
ТРЕНИРОВКА
21.00 - Салата зеле, домат, краставица, малко панир със заливка 1 с.л. масло с подправки, 2 ч вино
През нощта: 100на гр сметана с няколко с.л. мед; малко кашкавал
Течности: 2 кафета, 4 л вода, 3 билкови чая
Ади, лъсна ми дупИто какви безразборни съм ги вършила :)
Лимка, напълни ми се устата със слюнка от твоето меню - торти, шоколади, сладолед ..... искам и аз. :red:
казано от Si на 27.11.09, 08:02:
Лимка, напълни ми се устата със слюнка от твоето меню - торти, шоколади, сладолед ..... искам и аз. :red:
Ами, яж Si :) Кой те спира? Ама..бъди готова да си платиш цената - аз съм с няколко кг нагоре :)
И аз я карах на подобна схема напоследък в по-малки количества и на по-безобидни захари, но....тоя инсулин ме направи луда направо. Не е добре така, още не мога да си вляза в кожата. Предполагам и ти Лимче. Само за храна мислех и ми беше нервно и се подух, абе ужас. Хората са казали, че разликата между отровата и лекарството е в дозата. И определено установих че несъзнателната въглехидратна и калориина ротация си е най-добрият режим. Без сметки и без лишения, но с разум.
казано от Limka на 27.11.09, 08:05:
Ами, яж Si :) Кой те спира? Ама..бъди готова да си платиш цената - аз съм с няколко кг нагоре :)
Ааа, не мерси .... предпочитам да си преглъщам пред компа. :-) Аз имам да свалям 10кг. и не мога да си позволя да кача и макар 0.5кг, а какво остава за няколко.
Дива, много добре казано. Но не винаги лесно изпълнимо. Аз съм на принципа или не ям, или ям както си му е реда.Добре, че не ми се хапва сладко напоследък. ;-P
Мнението беше редактирано от Si на 27.11.09 08:45.
27.11.09
11:31
Лимче, страшна си :) :) С усмивка ти четях постовете
снима ли тортата тип “неделя’? аз съм опитвала оригинала и е мммммм чудно хаха
Радвам се че се завърна :) На мен пък храната ти ми харесва :)) А още повече тренировките :)
@ Дивичка: инсулинът на мен не ми пречи...дори не го усещам. А плодовете...съвсем не мисля, че ми влияят на инсулина. Интересно нещо при мен, например, е, че ако съм задържала много вода, най-лесно я изкарвам с 1-2 дни само на плодове (повечето хора правят това с белтъчини, но на мен плодовете определено ми действат по-отводняващо от белтъчините)
@ Ви: Не, не я снимах :( След като я накълцахме, се усетихме, че сме забравили да си направим снимки. Но всички много я харесаха и ме викат на бис :) На мен дори ми хареса повече от оригинала, но...трябва да призная, че имаше ‘кусур’ - бях прекалила със сиропирането на блатовете :) Абе, като за първа торта, беше страшна!!!
@Рали - аз съм си била тук и в добро настроение...просто не ми се ‘отчиташе’ и водеше дневник :)
27/11
Тренировка
4 кръга с 30 сек почивка
- хоризонтално набирания до отказ
- 20 скокливи напади
- 20 руски усуквания
- 20 глутеус мост с вдигнати на високо крака
15 мин въженце
15 мин степер
Храна:
7.30 - Кафе с мляко
11.30 - 1 голяма ябълка, 50-70 гр бадеми;
14.00 - 3 шок бонбона (40 гр)
16.30 - 1 големичък грейпфрут
ТРЕНИРОВКА
21.00 - Броколи,карфиол, моркови, грах, царевица, задушени със сметана, Салата домати + краставици, 1 ч вино
Течности: 2 кафета,3 л вода, 3 билкови чая, 1 ч вино
Мнението беше редактирано от Limka на 28.11.09 07:14.
28.11.09
07:29
Лимче , гледам ,че правиш по-разтоварващи дни :) Как ти се отразяват ?
( Поздравления ,за което , при положение ,че ги съчетаваш и с добри тренировки ! )
Ами...разтоварващо ми се отразяват, Огънче :) те не са чак толкова разтоварващи, имам по ~ 150 гр ядки всеки ден :) Силата ми я няма никак, но пък издръжливостта си е на място :)
28/11
Тренировка:
Кросфит, Ева - брутална мацка е тази; почти ме прекърши ;) Ама..инат съм си, не се дадох хахаха
5 кръга, за време:
- 800 м бягане
- 30 суинга с 16 кг пудовка
- 30 кипинг набирания
Общо 4 км бягане, 150 суинга, 150 набирания за около 45 мин.
Е, набиранията ми бяха с бая засилка от краката и определено не целях на всяко от тях брадичката ми да минава лоста. И все пак съм доволна :)
Храна:
10.00 - Кафе с мляко
12.00 - 2 кисели ябълки, 4 ореха, 2 ч.л. мед
ТРЕНИРОВКА
17.00 - 2 кивита, 5 ореха, 2 ч.л. мед; кафе с мляко
20.30 - малко кашкавал, панир със заливка 1 с.л. масло и подправки, салата зеле + моркови
Течности: 3 л вода, 2 кафета, 2 ч вино
Цял ден съм в движение и щъкам и върша нещо...с толкова малко храна и такава тренировка съм почти припаднала вече... Майтапа настрана, вие ми се свят като ставам рязко... Утре ще си почина повечко, надявам се ;)
29/11
E, не ми се полагаше почивка - здраво боядисване 4-5 часа. Имайки предвид мускулната треска на предмишници, ръце, рамене, гръб, корем от Ева, това бядисване просто ми изпрати ръцете в тотална почивка поне за няколко дни...
Храна:
10.00 - 1 ябълка, малко белен суров слънчоглед (50на гр)
14.30 - Салата зеле с краставица, резен кашкавал (15-20 гр), шепа шам фъстък
16.00 - 1 ябълка, 2 ч.л. мед, шепа шам фъстък, 1 шок. бонбон
21.00 - Салата зеле и моркови, малко царевица, малко кашкавал (макс 50 гр), няколко хапки свинско, десерт: 200 гр пълномаслено кис.мляко с 2 с.л. мед и 2 с.л. кокосови стърготини
Течности: 3 л вода, 2 кафета
30/11
Видях сметката на всичката храна по света...или поне на по-голямата част въглехидрати във Варна :)))) Очакваше се, де, с такова хилаво ядене напоследък :))
Тренировка - няма. Ръцете и раменете ме боляха твърде много, а и като цяло се чувствах доста изморена.
10.00 - 2 кисели ябълки, ~ 75 гр кашу
13.00 - 4 бонбона Рафаело, 1 ябълка
15.00 - голяма купичка шоколадов корнфлейкс (поне ~ 100-150 гр) - ей така си го гризках ...като семки....
18.30 - 1 шоколад, няколко бисквитки, сандвич с луканка, шунка, кашкавал, 1/2 кисело мляко с 1 с.л. мед и кокосови стърготини
20.00 - 5 бутер банички (от тия замразените, на Бела), 1 кисело мляко с 2 с.л. мед
Течности: 2 кафета, 3 билкови чая, 4 л вода
И...пак не можах да спя от болки в стомаха...ама...той, милият, как да ги преработи толкова много неща?!
01.12.09
11:00
пак се нацелихме с дните с преяждане с въглени. как го правим?
аз пък имах освен шоколад малко форнети хахаха :)
Лимче, тогава не дръж такива хилави дни - на ябълки и шепа ядки//
бързо да се възстановиш от мускулната треска ;р
Хехе, браво Ви :) И аз имах мазни гадни банички..те са тип форнети точно ;)
Хилавите дни са ок засега :) това ми се яде, а и...абе независимо колко добре се храня, при мен рано или късно (на всеки 2-3-4 седмици) идва един момент, в който искам да изям 300 гр шоколад и целия свят покрай него....Така че...по-добре в другото време да ми е хилава храната...А и нали искам покрай мазнините и малко мускул да отиде?
П.П. напълно осъзнавам,ч е това е форма на хранително разтройство и съм си поръчала няколко книжки от амазон.ком, които ще пристигнат към края на месеца...да висим дали ще помогнат те :)
Мнението беше редактирано от Limka на 01.12.09 12:03.
1/12
2 тренировки, направих си и понеделничната - поне да не ми е гузна толкова съвестта, че хапнах изобилно :)
Кардио тренировка - сутринта на стадиона
5 кръга, 30 сек почивка
- хоризонтлани набирания до отказ
- 15 клек със скок
- 20 руски усуквания
- 20 скокливи напада
35 мин тичкане
Силова тренировка - вечерта, след работа
3 кръгчета, уж без почиквка,но докато наглася ластиците, си минаваха едно 30 сек:
Набирания с ластик до отказ - 11, 8, 7
Пуш преси с ластик до отказ - 24, 18, 15
Ренегадско гребане (2х20 кг) - 16 (8/ръка)
Добро утро (30 кг) - 15
Станичен планк с повдигане на крак (аддукция) – 15
Face pull (5 кг) - 15
Този път не ми се гадеше :)
Храна - пак стана мазало вечерта :(
11.00 - 30на гр бадеми
13.30 - 1 голям грейпфрут
15.30 - ~75-100 гр стафиди, 20на гр бадеми
ТРЕНИРОВКА (18.30 - 19.10)
21.30 - ½ купичка супа боб, туршия, ~ 50 гр извара, ~ 150 гр кашкавал, ~100 гр сирене, ~100 гр мед
Течности: 2 кафета, 4 билкови чая, 3 л вода
Добавки: 1 гр омега 3
Лимче , в този форум/и не само/ всички сме с хранително разтройтво. Споко...Ще се поддържаме ;-P
02/12
Тренировка
5 кръга, 30 сек почивка:
- лицеви до отказ
- 15 клек със скок
- 20 гребане с ластик
- 30 ножици
20 мин въженце
15 мин степер
Храна: - още не мога да вляза в час. Странното е, че на тази никаква храна, имам + см...Малко ме отчая това и е много вероятно да е заради ядките...Напоследък ям доста ядки и е възможно да имам някаква непоносимост към фитата в тях и да отлагам токсини. Не би било зле да ги спра за известно време...
10.00 - 1 круша, 1 ябълка
12.00 - ~30 гр бадеми
14.00 - 1 голям грейпфрут, 1 портокал, ~20 гр бадеми,
17.00 - 3 мандарини, ~50 гр кашкавал
ТРЕНИРОВКА
21.30 - Пилешко крило + малко бяло месо с кожа, 1 с.л. кафяв ориз, зеле с моркови; ~100 гр извара с какао, кокосови стърготини, 3-4 ч.л. мед
Добавки:1 гр омега 3
Течности: 2 кафета,3.5 л вода, 3 билкови чая
Привет Лим, и аз съм така....+см. а в храната нищо особенно като промяна, раста и това е. По леки тренировки, повече кардио а съм адски подута......
казано от Vessi на 03.12.09, 10:55:
Привет Лим, и аз съм така....+см. а в храната нищо особенно като промяна, раста и това е. По леки тренировки, повече кардио а съм адски подута......
и аз и аз и аз...Яко задържане на вода.Снощи ставах до 00 няколко пъти и пак същата работа..Кво става не знам.Поне знам че не съм сама :-P
03.12.09
15:00
Здравейте,определено задръжката на вода е масова,според мен е от промяната на климата.На жените като цяло много им се отразяват климатичните промени.А и при всяка от нас,различната храна,има различно действие,аз от някои храни задържам вода.
Limka заинтересува ме с изварата с какао и кокос,как е на вкус,би ли споделила ?
Извара + какао + кокосови стърготини + подсладител/ стевия/ мед е ...блаженство по рецепта на Дива :)
Ами...много е вкусно! Дори хора, които мразят извара до дъното на душата си, я харесват така :)
Трябва да се отбележи, че и аз не съм особен фен на изварата - ям я...щото е нискокалоричен вариант на сирене ;) Но така е наистина вкусно!!!
03.12.09
15:27
Много ме заинтригувахте!!!Още довечера,ако имам време ще опитам.Аз съм малко пристрастена към кокоса и май ще попрекаля с него малко...но ще я опитам неоременно !!!Благодаря!
Ммммм, как ме пресетихте и аз да си направя от това блаженство, толкова отдавна не съм си правила :) ами да....