Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

Това със Сержо беше много неуместно, не мислиш ли ? :) Щом е за разнообразяване - ммм може, но аз пак не бих опита. Ако искаш да разнообразиш вместо хамър -> мечка, вместо тяга -> римска тяга :)

08.12.09
21:03

И защо?

Защо не ?!  :lol:  Не разбрах само за кое питаш, затова ще ти отговоря на двете:
1.Да сравняваш своите тренировъчни принципи/суплементация и подобни със тези на един от ЛЕГЕНДИТЕ в културизма е меко казано смешно...Този прави това, онзи онова... НЕ казвам, че е грешно НЕ Е ПРИЛОЖИМО за всеки !
2.Като смениш хамър машината с мечка и обикновената тяга с римска такава, мускулите динамисти се запазват,но акцента е различен вече. Вярно е че римската тяга натоварва много задното бедро, но ако можеш да нагодиш програмата си спрямо това ще извлечеш само ползи!

Мнението беше редактирано от Владимир на 08.12.09 21:08.

08.12.09
21:19

Аз редовно правя римска тяга,но хамър машина много рядко и много ми хареса.А особено в суперсерия го препоръчвам на всички.Пък и малко или много мускулната треска е сигнал за добра тренировка...Кирил Тодоров го пеше писал в Олимп.

Не четеш внимателно какво пиша! Казах НЕ винаги. Например мускулна треска можеш да си докараш на бицепсите с 2 упражнения, но с много правилна техника и темп с оптимални килограми + дроп + форсирани серии, но можеш и като направиш 10 упражнения, нали ? Е, ръката може да ти порасне само по единия начин... познай кой?

08.12.09
21:37

Не е закон,че може да ти порастне само от едното.В този спорт няма строги принципи и правила.Смятам,че разсъждаваш грешно.

Хубава дискусия стана, но не е мястото тук ! :)

08.12.09
21:47

Предлагам да спрете със спора, че направихте дневника на Сашко на нищо. :)

08.12.09
22:45

Баси спама :P
Откога говоря, че трябва да се направи тема за общи приказки/клюкарник. ;)
Гледам за гърбове сте говорили, ето една снимка на моментното ми състояние на гърба - ОТПУСНАТ.
Мъртва тяга - НЕ правя, ама гърба си расте и не мога да се оплача от него.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.12.09 22:52.

ГН

09.12.09
10:08

Супер е, особено на първата. Само дето мислех и аз да кача днес подобни, и сега ще излезе че нарочно го правя. :P
Инетересно, на двойния бицепс, предполагам за ширина, изнасяш ръцете напред. Пробвай да са назад - може и да не мачкаш гърба надолу, но като са по-назад личи по-добре гръбния релеф, който в момента ти е най-добър откакто тренираш.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 09.12.09 10:57.

09.12.09
10:14

казано от Aleksandar Marinov на 08.12.09, 22:45:

Баси спама :P
Откога говоря, че трябва да се направи тема за общи приказки/клюкарник. ;)

Предлагал съм го преди време, не се одобри.

09.12.09
11:20

казано от Георги Николаев на 09.12.09, 10:08:

Супер е, особено на първата. Само дето мислех и аз да кача днес подобни, и сега ще излезе че нарочно го правя. :P
Инетересно, на двойния бицепс, предполагам за ширина, изнасяш ръцете напред. Пробвай да са назад - може и да не мачкаш гърба надолу, но като са по-назад личи по-добре гръбния релеф, който в момента ти е най-добър откакто тренираш.

Тaка е, просто на 2рата снимка съм го снимал така изнесени напред, по-принцип не правя такива снимки.Относно гръбният релеф, напълно съм съгласен с теб. :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.12.09 11:23.

09.12.09
17:06

Днес почивка.
След снощните 2 водки 1 бира ми е едно умряло и сънливо днес. Не можах да спя добре.

Храната:
2 броя гюзлеми/банички, 40 гр протеин
200 гр свинско месо
40 гр протеин
6 цели яйца, 150 гр извара, 50 гр синьо сирене
200 гр свинско месо, 30 гр синьо сирене
1 кисело мляко, 50 гр протеин

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 09.12.09 22:02.

10.12.09
14:14

Днес Рамо, Крака, Корем

Рамо

Раменни преси с лост на смит-машина, пред гърди
12 х 70 кг
10 х 80 кг
8 х 90 кг

Предно рамо на долен скрипец, с 2 ръце изнасяне напред
10 х 30 кг
10 х 35 кг
10 х 35 кг

Задно рамо на долен скрипец с ръкохватка
12 х 10 кг
12 х 15 кг
12 х 15 кг

Разтваряне встрани с дъмбели, дроп серии
10 х 12,5 кг
10 х 10 кг
10 х 7,5 кг
15 х 5 кг

Крака
Лег-преса
12 х 155 кг
10 х 195 кг
10 х 220 кг

Прасец по 30 повдигания след всяка серия на лег-пресата

Бедрено сгъване, легнал по корем
12 х 45 кг
12 х 45 кг
12 х 45 кг

Трапец с дъмбели
12 х 80 кг общо
12 х 80 кг
12 х 80 кг

Корем суперсерия за 5 минути
Привеждане на скрипец
25 х 60 кг
Повдигане на краката на ръба на лежанка
25
Коремни преси
30

КЛИП на Предно рамо на долен скрипец, с 2 ръце изнасяне напред http://vbox7.com/play:239e722a

Днес последната мостра от ЕST Plasmatic. Никакво напомпване или сила... Честно казано, откакто ми свърши Слин-а го няма този якият ПЪМП и се бавя повечко като тренирам.

Храната:
1) 190 гр пърленка, 70 гр луканка, 40 гр протеин
2) 2 протеинови бара
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
3) 30 гр waxymaize, 50 гр протеин
4) 300 гр свинско, 200 гр ориз
5) салата “Спанати”, 300 гр пилешко със зеленчуци, 1 бира
6) 300 гр извара,1 кисело мляко, зехтин

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 11.12.09 08:38.

10.12.09
14:27

казано от Aleksandar Marinov на 10.12.09, 14:14:

.............................................................Никакво напомпване или сила... Честно казано, откакто ми свърши Слин-а го няма този якият ПЪМП и се бавя повечко като тренирам.

А аз предвидливо си пазя слин-сейн за тренировки, докато дойде новия ;)

10.12.09
14:39

Ехх, тарикат си ти Ванка :)

Аз пък имам едни мострички които ...по спомен им изтича срока в началото на 2010 година, и незнам дали ще успея да ги изконсумирам.

10.12.09
16:22

казано от Ivan Boichev на 10.12.09, 14:27:

казано от Aleksandar Marinov на 10.12.09, 14:14:

.............................................................Никакво напомпване или сила... Честно казано, откакто ми свърши Слин-а го няма този якият ПЪМП и се бавя повечко като тренирам.

А аз предвидливо си пазя слин-сейн за тренировки, докато дойде новия ;)

От мен копираш, ясно :D и аз съм така - пазя си неколцината хапа за тренировъчните дни :D

11.12.09
15:23

Днес Бицепс, Трицепс

Бицепс
С прав лост
12 х 20 кг
10 х 30 кг
10 х 40 кг
10 х 45 кг

Скотово сгъване на машина
10 х 35 кг
10 х 40 кг
10 х 45 кг

Сгъване с прав лост с тесен хват,опряни лакти в краката
12 х 20 кг
10 х 25 кг
10 х 30 кг

Трицепс
Тесен хват на смит-машина
12 х 60 кг
10 х 70 кг
10 х 80 кг
8 х 90 кг!

Разгъване на тънко въже над главата
12 х 40 кг
12 х 50 кг
12 х 60 кг - това май е рекорд + 10 кг

Разгъване на V образна приставка
12 х 60 кг
12 х 70 кг
12 х 80 кг - макс. плочки!

Всичко 20 серии за 60 минути. Яко напомпване в ръцете.

Храната:
1) 70 гр овес с 50 гр протеин
2) 300 гр ориз, 150 гр свинско
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
3) 35 гр waxymaize, 50 гр протеин
4) 200 гр свинско, 200 гр картофи на пара
5) 200 гр сирене, 100 гр фъстъци, 100 гр луканка и пастърма, 500 мл вино - това е животаааа!  :lol: + хубав филм+жената
6) 1 кисело мляко, 100 гр извара

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.12.09 06:39.

11.12.09
19:21

300гр. ориз в сурово състояние????

11.12.09
19:43

Сварен. Винаги меря в сварено/сготвено състояние.

12.12.09
17:51

Днес айляк цял ден в нас.

Храната:
1) 55 гр протеин
2) 6 цели яйца, 2 белтъка,60 гр сирене
3) 270 гр кюфтета, 40 гр синьо сирене
4) 250 гр пъстърва на пара, 100 гр мандарини
5) 100 гр фъстъци, 50 гр шоколад
6) 300 гр извара

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.12.09 20:51.

13.12.09
16:07

Днес ГЪРДИ

Горна лежанка с лост на смит-машина
12 х 70 кг
10 х 90 кг
10 х 100 кг
4 х 120 кг
5 х 110 кг

Горна лежанка с дъмбели
10 х 40 кг
6 х 50 кг- + 10 кг Абсолютен рекорд! Отдавна исках да пробвам с най-тежките дъмбели в залата
7 х 40 кг

Горен флай с дъмбели
12 х 22,5 кг
12 х 22,5 кг
10 х 22,5 кг

Флайс на долни ръкохватки на скрипци, на колене
12 х 20 кг тежест
12 х 20 кг
12 х 20 кг

Корем
Суперсерия
Молитва 15 х 65 кг
Странични преси  х 30 на страна
Повдигане на краката от лежанка 25
Коремни преси 30
Молитва 15 х 65 кг
Странични х 25 на страна

Всичко 80 минути.
Не съм доволен въпреки подобреният рекорд. Нямаше го напомпването, което съм свикнал да имам всеки път.
От вчера пия нов протеин 2 кг разфасовка - 33% суроватка, 33% яйчен, 33% казеин. Доволен съм от вкуса и гъстата пяна :)

Храната:
1) 60 гр овес, 50 гр протеин
!!!ТРЕНИРОВКА!!!
2) 30 гр waxymaize, 50 гр протеин
3) 200 гр пъстърва и тостолоб на пара, 300 гр ориз
4) 300 гр толстолоб на пара
5) 100 гр печен слънчоглед, малко шоклад и сладка
6) 100 гр извара, 50 гр соев протеин

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 13.12.09 20:57.

13.12.09
16:17

Нормално, 60 гр овес и хоп трен ^^

13.12.09
16:31

казано от alabalaa на 13.12.09, 16:17:

Нормално, 60 гр овес и хоп трен ^^

Е,да, но аз и преди съм си правил така :)

13.12.09
18:44

Пробвал ли си да правиш телешки стекове на уреда за готвене на пара и ако да дали стават вкусни?

13.12.09
18:59

казано от WESTA на 13.12.09, 18:44:

Пробвал ли си да правиш телешки стекове на уреда за готвене на пара и ако да дали стават вкусни?

Свинско правих, стана добре. Рибата е върха. Ориз - не може да се готви на него.
Телешко не се бях сетил, ще пробвам скоро.

Какъв протеин пиеш ? :)

13.12.09
19:07

казано от Aleksandar Marinov на 13.12.09, 18:59:

казано от WESTA на 13.12.09, 18:44:

Пробвал ли си да правиш телешки стекове на уреда за готвене на пара и ако да дали стават вкусни?

Свинско правих, стана добре. Рибата е върха. Ориз - не може да се готви на него.
Телешко не се бях сетил, ще пробвам скоро.

Сашо, Ориза става превъзходен на стимера. Ще те светна как се готви. Има малко тънкост.
В комплекта трябва да има една купичка без дупки, е тя е за ориз. Слагаш ориза вътре и доливаш вода, като слагаш и малко вегета или други подправики за ориз. Съотншението е 1 ориз към 2 вода. става за 40-50 мин. Слагаш я в средата в/у решетката и отготе захлупваш ;)
А телешко не можах да го направя хубаво. Много са жилави мръвките. Олучих само веднъж хубаво телешко, другото е кравешко.

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 13.12.09 19:08.

13.12.09
19:11

Ванка, имам 2 скари/решетки и 1 със дупки. Нямам без дупки купичка. Иначе схванаx как се прави, аз го сложих 1 към 3 с вода и за 60 минути не беше чул ориза :)
Мерси за съвета!
@Владимир92 - протеина е маде ин руманешко. Харесва ми! :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 13.12.09 19:11.

Поддаде се на изкушението! И аз имам билет за Букурещ, та ще споделя как е там  :-)

14.12.09
09:48

Ъпдейтнах най-после галерията ми със снимки.
http://www.bb-team.org/gallery/122598/

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.12.09 15:32.

14.12.09
10:44

казано от Aleksandar Marinov на 14.12.09, 09:48:

Ъпдейтнах най-после галерията ми със снимки.
http://www.bb-team.org/gallery/home/

Това е правилния линк http://www.bb-team.org/gallery/122598/

14.12.09
10:51

А, мерси! :)
понякога съм голям ламер.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.12.09 10:52.

14.12.09
10:59

И аз да се присъединя към Бойчев, че ориза в стимера става бижу, хем аз кафяв правих, който увира по-трудно, но за 45-50 мин става супер, само дето на мене кафевия ориз нещо не ми е вкусен......

Мнението беше редактирано от maria на 14.12.09 10:59.

казано от Aleksandar Marinov на 14.12.09, 09:48:

Ъпдейтнах най-после галерията ми със снимки.
http://www.bb-team.org/gallery/home/

Трябва да добавиш и тази от преди 3-4 години, която няколко пъти си поствал в дневника. Да се види разликата :)

14.12.09
12:07

казано от Мария Никифорова на 14.12.09, 10:59:

И аз да се присъединя към Бойчев, че ориза в стимера става бижу, хем аз кафяв правих, който увира по-трудно, но за 45-50 мин става супер, само дето на мене кафевия ориз нещо не ми е вкусен......

Кафявия ориз го пробвайте с един лимон изтискан, лъжица зехтин и вегета на вкус.

14.12.09
12:34

И все пак аз наистина не знам как да го направя в стимера, понеже нямам купичка без дупки.
Като пробвах направо го бухнан долу в стъкленото голямо дъно с 1 към 3 вода, но не стана нищо за 1 час. Може би ако сложа 1 към 2 вода и да пробвам пак,а? :)

14.12.09
13:02

казано от Aleksandar Marinov на 14.12.09, 12:34:

И все пак аз наистина не знам как да го направя в стимера, понеже нямам купичка без дупки.
Като пробвах направо го бухнан долу в стъкленото голямо дъно с 1 към 3 вода, но не стана нищо за 1 час. Може би ако сложа 1 към 2 вода и да пробвам пак,а? :)

Намираш си една пласмасова купичка без дупки, която да държи 110 градуса. Слагаш я в/у решетка 1. В купичката слагаш 1 към 2 ориз - вода. Затваряш с капака и оставяш да се готви 40-50 мин. в зависимост от стимера.
п.п. купичката да е без похлупак!

14.12.09
13:03

Ясно, мерси. Абе на колко градуся я настройваш, моята е до 240 градуса. По приницип на 200 градуса пека рибата за 35 минути.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1