Гаги, къде се изгуби? Ще ти пишем вече неизвинени без право на извиняване (шалшиви мед. бележки и молби от родители не важат). ;)
Оф,момичета тук съм.....имах си проблеми и малко депресийка........ :sick: Мразя ги тия периоди но май всеки си ги има и без тях не минаваме......
А бе незнам защо съм такова диване в тези моменти се затварям и край.....е да не досадя с моите тъпотийки...по късно ще опиша храната и тренировката....лелееееееее колко ли назад ще се върна? Малко поизпуснах тренировкитеееееееее :ohh:
Оффффффффф нищо не правя.....последно тренирах и се храних като хората на 7-ми.Сега каква е храната ми ...никаква.Взех си течен карнитин и Super cuts 3 и така и не стигнах до тях,а всичко постигнато отиде на кино.Ще започвам отначало.... :cheese: няма да се предавам.Под лоша храна разбирайте никакво ядене и никакви сили за тренировка. :sick: Веднага щом мога и се посъвзема започвам......не ме отписвайте. :)
казано от гаги на 14.12.09, 12:05:
Оффффффффф нищо не правя.....последно тренирах и се храних като хората на 7-ми.Сега каква е храната ми ...никаква.Взех си течен карнитин и Super cuts 3 и така и не стигнах до тях,а всичко постигнато отиде на кино.Ще започвам отначало.... :cheese: няма да се предавам.Под лоша храна разбирайте никакво ядене и никакви сили за тренировка. :sick: Веднага щом мога и се посъвзема започвам......не ме отписвайте. :)
Няма да те отписваме разбира се, ама да вземеш да се стегнеш!:) Всеки има такива моменти, в които нищо не му се прави, но не позволявай това да се случва, идват празници - запази положителното в себе си и горе главата!
Миме закъсах го с преден горен зъб и доста време не можех и да се храня....ако хапнех малко кисело мляко и това беше.Тук от няколко дни правя нещо като захранване,много е кофти да знаете.Всеки ден ходя да ми го почистват и си събира гной и това си е.Направиха ми изследване и ме сложиха на антибиотик.......искаха да го вадят..... :ohh: Щом се посъвзема,започвам и за съжаление на начално ниво,,,,,е не че бях кой знае колко напред,но беше нещо.Ей стискайте ми палци .....и не ме отписвайте. ;-)
Честит рожден ден Гаги :)) Да си жива и здрава, много yспехи и късмет :)
Ти къде се загyби ?
18.01.10
10:26
Честит Рожден ден!
Много здраве,късмет и успех!
ЧРД и от мен!
Много здраве и любов и любов и любов :)
И късмет и успехи и прекрасни моменти :)
Честит Рожден Ден и от мен! Жива и здрава, много късмет и успех ти желая във всяко едно начинание! :) Къде сиииииииии тиииии?
18.01.10
19:17
Честит рожден ден,жива и здрава и мн успехи: )
Хей момичета....благодаря за хубавите пожелания.Е още една годинка ми се изтърколи. ;-) Та вече съм тук и се включвам и аз,пък да видим.След почти всеки ден при зъболекаря и два антибиотика един след друг-пълна гадддддддд. Включвам и малко добавки.... :P
Та привет и от мен,като започвам не е лошо да взема и да попиша. :) Само да отбележа.....след толкова кратко отсъствие на тренировки .....е свалих тежестите наполовина,но се надявам да вляза в час и то бързо.А този път съм си взела и малко хранителни добавки,пък да видим-Super cuts 3,течен Л-карнитин на now и диурeтик пак на now-water out.Ми ще ми се малко чистене.Та за вчера 22.01.какви ги свърших:
Храна:
8:00-2яйца+50гр.кашкавал
11:30-150гр.пиле+задушени зеленчуци(броколи и спанак)+20гр.масло
13:30-20гр.белено семе
15:30-50гр.овесени ядки
18:30-тренировка
20:30-филе от тилапия-100гр
22:30-100гр.извара
Сутрин,преди обед и тренировка пия карнитина и бърнара.Взех и рибено масло-Ескимо 3-засега пия по 2 на ден.
Вода по 2 литра,е някой път и отгоре,но рядко мъка ми е. :cheese:
Тренировка:1-ви кръг.
Клек-20
Румънска тяга-20
Лежанка с една ръка-4x8
Гребане с дъмбел-4x8
Отпади-15 на крак
Странични наклони с талията с тежест-50
Коремни преси-3x20
Плие-20
Прасци-6x20
2ри.кръг.
Бед.сгъване-20
Бед.разгъване-20
Рамена преса-4x8
Бицепс-4x8
Глутеус мост—20
Кофички-2x12
Плие-20
Имам едно въпросче с повишена трудност(поне за мен).Вътрешната ми част на бедрата има нужда от доста смъкване,абе имам чувството че там трупкам най-много.Правя Плие но не ме натоварва там,май не е правилно изпълнено.Хора дайте някакви изпробвани и ефикасни упражнения за тази проблемна област???????????????? :roll:
Няма конкретни упражнения с които да се смъква от определена част на тялото.
А иначе, пробвай сумо тяга.
казано от Петко К на 23.01.10, 12:10:
Няма конкретни упражнения с които да се смъква от определена част на тялото.
А иначе, пробвай сумо тяга.
и нападите помагат, поне при мен
М да Петко,ще пробвам поразрових се тук там из сайта за Сумо тяга и попаднах на преден клек...даже.Мисля да опитам и двете.Само трябва да внимавам че ги правя сама в къщи,опит нямам и ще започна с минимална тежест.
Иначе напади правя.....остава да поработя върху себе си и да чакам резултати...Дива. :P Хайде и отчета за днес.....
карнитин+бърнър
9:00-2яйца+50гр.сирене(обезмаслено)
12:00-50гр.овесени ядки(накиснах ги с малко вода)
13:30-тренировка
15:30-филе от тилапия и едно сварено яйце
18:30-150гр.пиле(филе)+200гр.задушен карфиол и 50 броколи с 20гр.масло
20:30-малко белено семе
22:00-100гр.извара
Тренировката:
днес заложих на кардио.....кростренажор-40 минути,като имаше жалък опит за интервално кардио. :lol:
Нещо напоследък се хвърлям в някви размисли....по отношение на храната.Да намаля белтъка до 100гр.на ден и да увелича мазнините? Храната която приемам е предимно яйца,месо,сирене,извара,малко масло,зеленчук и по 50гр.овесени ядки на ден.Опитах се да огранича белтъка но така ми се размеша храната че като си смиатам калориите са към-1300,което е малко.А и ядки ям но някъде из сайта четох че не е хубаво всеки ден?А точно те ми дават доволно калории....?
казано от гаги на 23.01.10, 14:10:
Нещо напоследък се хвърлям в някви размисли....по отношение на храната.Да намаля белтъка до 100гр.на ден и да увелича мазнините? Храната която приемам е предимно яйца,месо,сирене,извара,малко масло,зеленчук и по 50гр.овесени ядки на ден.Опитах се да огранича белтъка но така ми се размеша храната че като си смиатам калориите са към-1300,което е малко.А и ядки ям но някъде из сайта четох че не е хубаво всеки ден?А точно те ми дават доволно калории....?
Гаги, хубаво е че се завърна отново, дано да е за дълго, храната ти е хубава тези дни, мислих си за овесените ядки - защо не ги комбинираш с мляко или нещо друго белтъчно? А относно мазнините, много хубаво си се ориентирала, аз също правя жалки опити да ги увелича в режима си, но не мога изведнъж да го направя, а малко по малко се получават нещата, осъзнавам колко са важни за женския организъм и не само за него де, така че мисля, че си в правилната посока! :) Успех!
Мнението беше редактирано от S_L на 23.01.10 16:24.
Ми аз преди консумирах овесените ядки с кисело мляко.....,но нали намалявам белтъка.То и без туй всичко което ям съдържа белтък.Затова и махнах пуешкото от закуската. %-P
Обикновенно мазнината по бедрата се складира точно във вътршната част.И няма упражнение с което да се махне.То е все едно да махнеш корема с коремни преси.Най доброто за бедрата е крос с умеренео натоварване за 30 тина минути+ режим и бърнър.
biker_boy бърнър + течен карнитин почнах да ги пия вече.Умерен крос,а интервалното кардио няма ли да стопи повече? Ми ще заложа на няколко кардио и силови,пък да видим....?
Ехо къде се изгубихте? Е и аз пък жсе пак е неделя.....та днес също имах тренировка,а храната:
8:00-3яйца+50гр.кашкавал
11:00-60гр.овесени ядки
15:30-филе от тилапия
18:00-150гр.пиле с 250 задушен карфиол и 25 масло
21:00-100 гр.извара
Сутрин,вечер и преди тренировка...на гладно пия бърнър+карнитин и рибено масло.
Тренировката беше същата като вчера...40 минути кростренажор.Поизпотих се. :cheese:
През седмицата ще мъча тежестите.... :lol:
Е пак изчезнах за малко...не мога да седна да попиша.....работа вкъщи,работа навън. ;-) Е важното е че храна и тренировки положих усилия да има.... ЗА ПОНЕДЕЛНИК БЕШЕ:
25.01.2010-Храна
8:30-3яйца+50гр.кашкавал
11:30-150гр.Пиле+200карфиол и 100броколи с 25гр.масло
13:30-няколко кашута
16:00-50гр.овесени ядки
20:30-филе тилапия
22:30-100гр.-извара
Тренировка нямаше-почивах.
26.01.2010.-Вторник
Храна:
8:30-3яйца+50гр.сирене
11:30-300гр.яушки на пара+25масло и 150пиле
15:30-50гр.овесени ядки
20:30-скумрия
22:30-100гр.извара
Тренировка:
1-ви кръг:
клек-20бр.
румънска тяга-20
лежанка с една ръка-4 x 8
гребане с дъмбел-4 x 8
отпади-15 на крак
странични наклони с талията-50
коремни преси-3x 20
плие-20
прасци-3 x 20
2-ри:
рамена преса-4x 8
бицепс-4 x 8
напади-15 на крак
кофички-4x8
глутеус мост-20
плие-20
27.01.2010-Храна:
8:30-3яйца+50сирене
11:30-150гр.телешко+200броколи и 100печурки на пара с 25гр.масло
13:30-малко кашу
16:00-50гр.овесени ядки
20:30-150гр.пиле
22:30-100извара
Тренировка:
1-ви кръг:
клек-20бр.
румънска тяга-20
лежанка с една ръка-4 x 8
гребане с дъмбел-4 x 8
отпади-15 на крак
странични наклони с талията-50
коремни преси-3x 20
плие-20
2-ри:
рамена преса-4x 8
бицепси-4x8
напади-15 на крак
кофички-4x 8
глутеус мост-20
плие-20
Хей привет на всички ранобудници...снощи явно имаше технически проблем и не можах да вляза....Е та отчета за вчера: ;-P
Храна:
8:00-3яйца+50гр.сирене
13:0-200карфиол и 100 печурки на пара с 25гр.масло и риба беше доста мазна и тя
16:00-60гр.-овесени ядки
тренировка.....40минути кростренажор.
казано от гаги на 29.01.10, 06:44:
Хей привет на всички ранобудници...снощи явно имаше технически проблем и не можах да вляза....Е та отчета за вчера: ;-P
Храна:
тренировка.....40минути кростренажор.
Гаги, защо тези самотни овесени ядки в 16ч не ги сложиш за закуска, реално нямаш никакъв въглехидрат сутринта? А в 16ч да хапваш сурови ядки, мляко, извара - ти си решаваш какво да е? И към пилето за вечеря някакъв зеленчук да добавиш?
казано от S_L на 29.01.10, 19:06:
казано от гаги на 29.01.10, 06:44:
Храна:
тренировка.....40минути кростренажор.Гаги, защо тези самотни овесени ядки в 16ч не ги сложиш за закуска, реално нямаш никакъв въглехидрат сутринта? А в 16ч да хапваш сурови ядки, мляко, извара - ти си решаваш какво да е? И към пилето за вечеря някакъв зеленчук да добавиш?
Не на всеки му се отразява добре въглехидратната закуска.Аз направо мога да си легна да спя отново. Но наистина е добре поне белтък да има към овеса следобед.
Хей момичета здравейте,знам че храната съвсем не ми е както трябва,но и аз съм в търсене на правилния режим....все още :)
S_L наистина не ми понася въглехидрата сутрин.но виж яйца с кашкавал или сирене мммммммммм зареждат ме.Бе нещо храната ми куца откакто взех да докарвам белтъка до към 100-120.Калориите са ми малко.Та в тази насока искам да питам Дива от нея знам че белтъка трябва да е до 100гр.на ден.Защо така,какъв е проблема да е в повече?Е затова не слагам към овеса белтък.
Вчера ми беше по-натоварен ден и храната ми страдаше многа а тренировка нямаше :smirk:
29.01.2010.
Храна:
8:30-3яйца+50сирене
11:30-150гр.телешко +4 печурки,2 чушки и 2 глави лук на пара с 20гр.масло
И до тук,малко беше и водата.Днес ще си хапвам по малко и по често.Тренировка няма да има.Приятен уикенд от мен :P
30.01.10
08:47
Аз ще ти отговора вместо Дива. Повече от 100 гр за жена е малко вероятно да се усвои, това което не се усвоява се обръща на глюкоза, като при самоя процес се отделят амино групи, които са токсични и товарят бъбреците и черния дроб. Тоест - по добре яж въглехидрат, отколкото повече протеин - той така или иначе пак се обръща на захар.
казано от Венцеслава Атилова на 30.01.10, 08:47:
Аз ще ти отговора вместо Дива. Повече от 100 гр за жена е малко вероятно да се усвои, това което не се усвоява се обръща на глюкоза, като при самоя процес се отделят амино групи, които са токсични и товарят бъбреците и черния дроб. Тоест - по добре яж въглехидрат, отколкото повече протеин - той така или иначе пак се обръща на захар.
х 2.
Въпреки, че не съм споменавала точно 100 гр. Толкова белтък на мен ми е много принципно. И наистина е излишно тренираща жена да преяжда с белтък и да остане без бъбреци накрая. Белтъка може да го намалиш като заместиш едната част или с въглехидрати или с мазнини. Нещо което дава енергия. Грешката на повечето от нас е че искат да се нахранят с белтък.Е не става и не е правилно, нито пък здравословно
На мен ми беше интересна тази статия за протеина.
Мнението беше редактирано от Anelia на 30.01.10 17:41.
Ей момичета много ви благодаря ...от доста време ме мъчеше този въпрос и Дива е права , аз мислех че е по правилно да се храня с повече белтък.Трябва сериозно да седна и да премислиа отново храната.А по това колко белтък съдържа даден хранителен продукт се ориентирам от таблици с посочените там стойности. :)
Събота и неделя нямаше тренировка,затова минавам направо към храната:
30.01.2010
9:00-3 яйца+50сирене
11:30-50гр.овесени ядки
15:00-малко сурови ядки
18:30-150гр.пиле с печурки и чушки +зехтин(1 лъжица)
21:00-100гр.извара
31.01.2010
8:30-3яйца+кашкавал
12:30-50гр.овесени ядки
15:00-малко маслини и 1 лъжица снежанка
19:00-150 пиле с зеленчуци и зехтин
Храната и тренировката за днес по-късно...да видя какви ще ги свърша. :P
Ей успях да тренирам......въпреки суетенето на малкия около мен... :) Незнам как е при другите семейни с деца но мен определено не ме разбират и ми е адски трудно.Защо се храниш така сега защо тренираш ,детето ли е по важно или това? Е засега се боря хем със самата мен хем с обкръжаващите ме.Е да спря да дърдоря и да се оплаквам и да попиша:
Храна-1.02.2010
9:30-3яйца с 50 гр.кашкавал
11:00-малко маслини
14:30-5гр.овесени ядки
17:00-тренировка
19:30-200гр.карфиол с 150 свинска пържола
Сутрин,вечер и преди тренировка пия л-карнитин и бърнър.А и рибено масло 2-пъти на ден.
Според мен се храниш добре. Просто към овесените ядки сложи малко белтък. Бучка сирене или извара или мляко. Нали знаше принципа въгл.+белтък.
Дадено... :P и без това с вода са ми гаднички,ще ги хапвам с мляко.Сега се улових че по-невнимание съм забравила да опиша тренировката,но тя ще е същата като днес....а затова по-късно..... ;-)
Мнението беше редактирано от гаги на 02.02.10 07:56.