Y34RZ3R0: Start the Dance - Дневник на Юли (а.к.а. Oranje)

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.12.09
19:04

Най- доброто място е да си вземеш зелен чай от някаква дрогерия. За, цената, 100гр струва 5-6лв, така че е еквивалентен на  обикновенния чай. Аз тъкмо си изпих 80гр чист за 2-3 седмици, сега си взех с ванилия и ягода и също е супер. С портокал е превъзходен, но не съм виждал насипно :)

Дайте идея как да се справя с един проблем:
ББ (ама не -тийм) обеща да се справи с кучетата и оправи пътищата, но не го избрахме нито веднъж за кмет, та в София останаха и кучета и кал по улиците. С едно от тях си играя всяка сутрин, а когато има му давам и кокали. Та то свикна да скача по мен и да си играем, но като е мокро и кално якето ми става все едно че се отивам на работа под непрекъснат вражески обстрел. Кажете някой трик как да го отуча да скача по мен?

СА

17.12.09
07:22

Песовете бягат от някой,като са наплашени :lol: .Пробвай или с крак,или с газов и двете ще помогнат.

17.12.09
07:25

казано от Oranje на 17.12.09, 07:15:

Дайте идея как да се справя с един проблем:
ББ (ама не -тийм) обеща да се справи с кучетата и оправи пътищата, но не го избрахме нито веднъж за кмет, та в София останаха и кучета и кал по улиците. С едно от тях си играя всяка сутрин, а когато има му давам и кокали. Та то свикна да скача по мен и да си играем, но като е мокро и кално якето ми става все едно че се отивам на работа под непрекъснат вражески обстрел. Кажете някой трик как да го отуча да скача по мен?

:lol:  :lol:  :lol:
Сам си си виновен!  ;-)
Все пак - като му даваш храна, опитай да го подресираш. Например, да му дадеш кокала едва когато легне/седне на земята, след съответната команда. След няколко опита ще схване играта и няма да имаш проблеми. В началото ще жертваш якето, защото ще трябва да го натиснеш да седне/легне, но ти така или иначе си ходиш кален  ;-P

Мнението беше редактирано от Vic на 17.12.09 07:26.

17.12.09
07:29

казано от Сами на 17.12.09, 07:22:

Песовете бягат от някой,като са наплашени :lol: .Пробвай или с крак,или с газов и двете ще помогнат.

:bug:
И мислиш, че Орание ще си прави труда да се сприятелява с кучето и сега заради малко кално по якето ще го рита и гърми??!!?

Той като ме види тича при мен, ляга и си вдига лапите да го чешам по коремчето. Но после минава на по-хард игри - скача по мен и му давам да ми хапе ръката.
А не искам да го бия, нито е хуманно, пък и с толкова чудаци покрай мен ще вземат да ме осъдят за бой над животно. Миналата седмица както си го чешах по тумбачето и една жена ни видя, вдигна юмрук и взе да вика по преминаващите коли. Трябваше да й обяснявам, че не е сгазен, а си играем с него.

17.12.09
07:44

казано от Oranje на 17.12.09, 07:32:

Той като ме види тича при мен, ляга и си вдига лапите да го чешам по коремчето. Но после минава на по-хард игри - скача по мен и му давам да ми хапе ръката...

Хмм... явно по-хард игрите ще трябва да ги избягваш. Давай му кокала след като го почешеш и преди да се е разскачал по теб. И опитай това с дресировката. Повечето улични кучета са учудващо интелигентни и схватливи (предполагам защото оцеляват само най-умните  ;-) )

СА

17.12.09
07:46

http://www.pushka.eu/product/Bruni-GAP-9-мм
Няма да имаш проблеми с кучета :lol:
Принципно обичам кучетата,но тия помияри около блоковете,които налитат на хора,с удоволствие бих им пуснал един куршум.
п.п.Не точно “с удоволствие”,но това заслужават.

17.12.09
07:58

казано от Сами на 17.12.09, 07:46:

http://www.pushka.eu/product/Bruni-GAP-9-мм
Няма да имаш проблеми с кучета :lol:
Принципно обичам кучетата,но тия помияри около блоковете,които налитат на хора,с удоволствие бих им пуснал един куршум.
п.п.Не точно “с удоволствие”,но това заслужават.

Това http://www.topobiavi.com/газова-писалка-adno44425.html върши работа срещу злобни кучета, но установихме, че в случая нещата са различни.

Мнението беше редактирано от Vic на 17.12.09 07:59.

17.12.09
08:07

1, 2, 3, 4.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.12.09 08:09.

казано от Thrashmetal на 17.12.09, 08:07:

1, 2, 3.

3,2,1 си го преведох: ако нямам balls да озаптя кучето да ходя да се удавя.:lol:
Но 1,2,3?

17.12.09
08:09

Добавих още нещо. :)

казано от Thrashmetal на 17.12.09, 08:09:

Добавих още нещо. :)

Аха, видях после :)

17.12.09
08:21

казано от Oranje на 17.12.09, 08:09:

казано от Thrashmetal на 17.12.09, 08:07:

1, 2, 3.

3,2,1 си го преведох: ако нямам balls да озаптя кучето да ходя да се удавя.:lol:
Но 1,2,3?

@ Thrash -  Яко!  :coolsmile:

@ Oranje - Уби ме! Добре, че не работиш преводач!  :lol:  :lol:  :lol:

Мнението беше редактирано от Vic на 17.12.09 08:22.

Скоро започвам отново да тичам и подготвям вече плеъра, тъй че ето ви едно evil heat поздравче:
http://www.dailymotion.com/video/x25555_primal-scream-miss-lucifer_music

17.12.09
11:16

казано от Oranje на 17.12.09, 11:08:

Скоро започвам отново да тичам и подготвям вече плеъра, тъй че ето ви едно evil heat поздравче:
http://www.dailymotion.com/video/x25555_primal-scream-miss-lucifer_music

Това звучи добре и зареждащо,току що си го дръпнах и прибавих в колекцията-фитнес музика ;-) Кажи баба тенкю!

17.12.09
11:35

казано от Oranje на 17.12.09, 07:15:

Та то свикна да скача по мен и да си играем, но като е мокро и кално якето ми става все едно че се отивам на работа под непрекъснат вражески обстрел. Кажете някой трик как да го отуча да скача по мен?

:lol: 

Кучето те обича, то ти се радва страшно много и не е като хората да си прикрива ‘чувствата’, няма как да го отучиш (ако продължаваш да си играеш с него), затова излизай от вас с облечено наопаки яке, аааа след играта си обърни якето с лицето отгоре и готово!!

Мнението беше редактирано от maria на 17.12.09 11:38.

17.12.09
12:12

Аз моите два песа ги отучих от този навик като им настъпвах леко задните лапички - може да се струва смешно, но подейства :) Изправя се сладурчето да ми се радва и оппаа, леко настъпвам някоя от задните лапи - кучетата са умни и доста бързо се усетиха за какво става дума.....Като се има предвид, че едното си беше израснало на улицата, а другото някой с мноо акъл го беше натирил и е скитосвало близо половин година в околоблоковите пространства...достатъчно време да придобият “хулигански” навици.
Но, все пак без мноо резки движения, да не си помисли, че го атакуваш нещо :):):)
Поздрави, Оранйе  !!!

Виждал съм да продават различни устроиства за прогонване.

17 Декември 2009

Хранене:
07.50
4 яйца ‘Джиев’ с козе сирене ‘Маджаров’ на тефлонов
5 филии ръжен хляб ‘Савимекс’
Лъжица шоколад
Кафе
10.45
Черен чай
12.00
Пилешко
Кафе
15.45
Зелен чай
16.40
250гр извара ‘Пършевица’ в домашно кисело мляко
5 филии пълнозърнест хляб ‘Савимекс’
20.15
Извара ‘Пършевица’
Леща
3 филии ръжен хляб ‘Савимекс’
Бира
преди лягане
ще допълня, ако има

Тренировка:
Strenght WOD:
1. Набиране надхват 3-3-3-3-3: ст, 2.5, 5, 7.5, 10, 15(ПР)
Hypertrophy WOD:
1. Набиране подхват: стх6,6,6,6,6,5,5,5,4,4

Добавки:
3хOrange TRIad (със закуската)
Доза Purple WRAATH (преди и по време на тренировка)
Доза Екстенд, доза Green MAGnitude , доза протеин и 40гр декстроза (след тренировка )

Бележки:
Спал съм отвит или накриво и нещо ме боли кръстът от едната страна. Но пък и още имам мускулна треска на средното рамо (незнайно защо!), та така и така нямаше да правя и арнолд-преси, както е по план.

Днешното поздравче за всички търсещи подходяща музика за тичане/залата: http://www.youtube.com/watch?v=X-kwNNLmhd8
В един от коментарите има ‘born bosnian’. За тях не знам, но ‘born BOORgarian’ със сигурност щеше да е в текста, ако ICE T знаеше ‘кво става тук :)
ББ вариантът би трябвало да е: We stand for three things: squat, deadlift and fuck the concentric curls…You think they give an inch to your arm - you’re a fool :)

18.12.09
13:37

Хващам се как покрай сайта се променям (физически ясна работата), ама и вкусово  ;-) . Никога не съм слушала такъв тип музика. Падам си по черно, R&B, разни денс песни, дори и определени чалгийки ми харесват.

Преди време си свалих няколко песни от дата-та, подбирайки ги от една тема в сайта и от време на време ми се пускат в плеяра измежду другите песни. Сега чух и тая песен. Хареса ми. И то от първо слушане..... не знам дали това е плюс или минус  :) .

Мнението беше редактирано от maria на 18.12.09 13:39.

18 Декември 2009

Хранене:
07.50
3 яйца ‘Джиев’ с козе сирене ‘Маджаров’ на тефлонов
4 филии ръжен хляб ‘Савимекс’
Лъжица шоколад
12.00
Пилешко
16.40
5 филии пълнозърнест хляб ‘Савимекс’
20.10
Баница
Доза протеин в чаша прясно мляко ‘Верея’
преди лягане
ще допълня, ако има

Тренировка:
няма

Добавки:
3хOrange TRIad
Доза Green MAGnitude

Напитки:
Черен чай
Зелен чай
2 кафета
Чаша червено вино

Бележки:
@Мария: Всъщност BODY COUNT е метъл проектът на гангста рапърът ICE T. Навъртай се наоколо, ще пускам и други подходящи за трениране песнички ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 18.12.09 18:05.

Снимките започнаха! Поради наближаващите коледни празници сложихме и малко библейски сюжет. Ето трейлър:
http://www.youtube.com/watch?v=ro9HBmnK6Hw
:lol:

18.12.09
20:32

Thou shall not miss this movie.

ЛОЛ!!!Добро попадение Оранжадов ;)

19 Декември 2009

Хранене:
07.50
3 яйца ‘Джиев’ с козе сирене ‘Маджаров’ на тефлонов
Лъжица шоколад
12.15
Пилешко
16.20
20.25
Пилешко
преди лягане
ще допълня, ако има

Тренировка:
Strenght WOD:
1. Лег 2-2-2-2-2: 70-80-90-100-104-107.5(f-1)
Hypertrophy WOD:
1a. Лег с дъмбели: 35х6,6,6,6,6,5,5,4,4,4
1b. Лодка: 100х10х6

Добавки:
Orange TRIad х3
Доза Purple WRAATH
Доза Екстенд
Доза Green MAGnitude
Доза протеин
40гр декстроза

Напитки:
Кафе х 2
Черен чай
Чаша вино

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.12.09 20:29.

До момента си изял има няма 18 филии хляб  :lol:

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 19.12.09 19:17.

казано от Иван Шишманов на 19.12.09, 19:16:

До момента си изял има няма 18 филии хляб  :lol:

Бяха по 20, но започвам да ги намалям леко, както и мазното. Хлябът е като сушито - страшно отровно и лошо нещо, ако не го направиш правилно. Аз, като Пазител на Заклинанието, знам магическите думи, които да кажа преди да хапна хляб, така че да няма проблем, но ти в никакъв случай да не ядеш хляб!!! :lol:

19.12.09
19:31

Е, че много ли са 18 филиики от нарязан хляб, аз съм стигал до 2 и нещо цели бели хляба. :lol:

казано от Oranje на 19.12.09, 19:28:

но ти в никакъв случай да не ядеш хляб!!! :lol:

Ами не ям, нали така и не доживях да ми кажеш заклинанията за хляб, релеф, мускули и т.н.  :lol:

казано от Pandiz на 19.12.09, 19:31:

Е, че много ли са 18 филиики от нарязан хляб, аз съм стигал до 2 и нещо цели бели хляба. :lol:

Ванката го закачат в дневника му, че точно хлябът му е проблемът, и затова гледа кой яде хляб, за да им опонира, вместо да вземе като хората да тренира :)

19.12.09
19:35

Кога ще постнеш снимки ?

Като ми дойде калиперът, за да сложа снимки, мерки и процент мазнини. Но ако не пристигне до края на годината ще направя отчет на тази и цели за следващата и без него. Та 28-29 декември някъде най-късно ще сложа.

19.12.09
19:53

Оранйе, би ли ми дал съвет дали този калипер си заслужава: dobavki-bg.com/product.php?dcat=7&cat=7&id=386 или този е по-добър: dobavki-bg.com/product.php?dcat=7&cat=7&id=160.

Кой от двата да си купя?!

Ииии дано има упътване с формули към калипера  :) .

казано от Мария Никифорова на 19.12.09, 19:53:

Оранйе, би ли ми дал съвет дали този калипер си заслужава: dobavki-bg.com/product.php?dcat=7&cat=7&id=386 или този е по-добър: dobavki-bg.com/product.php?dcat=7&cat=7&id=160.

Кой от двата да си купя?!

Ииии дано има упътване с формули към калипера  :) .

Първият е дигитален и има памет за предишни измервания и т.н. глезотийки, не че е проблем да си пуснеш една табличка в ексел. Иначе калиперите си идват с упътване, в противен случай стават само за носостиск :)
Между другото, аз съм си поръчал първия ;)

казано от Oranje на 19.12.09, 19:56:

Паля червената подводница, и идвам в София да ме мернеш. Дано да има функция “свърх отваряне на челюстите”  :lol:

казано от Иван Шишманов на 19.12.09, 19:59:

казано от Oranje на 19.12.09, 19:56:

Паля червената подводница, и идвам в София да ме мернеш. Дано да има функция “свърх отваряне на челюстите”  :lol:

Да не забравиш да си вземеш хляб за из път :lol:
И без оная от миналата седмица с късата коса не ми се меркай ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.12.09 20:02.

казано от Oranje на 19.12.09, 20:01:

Да не забравош да си вземеш хляб за из път :lol:
И без оная от миналата седмица с късата коса не ми се меркай ;)

Пиши ми на лично съобщение около коя дата, а аз ще се погрижа за девойката, но ще взема и приятелката и.
Недей споменава за хляба, че ще ме линчуват пак.

19.12.09
20:39

Току-що си поръчах и аз дигиталният калипер. Вторник-сряда трябва да е при мене!!
Колко полезна информация може да се вземе от тоя дневник, музика, фитнес аксесоари, песове разни, ааа да и за хляба....  :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1