Дневникът на gogata2427

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Владимир92 на 05.01.10, 18:24:

Моите родители са със същите виждания. Много се притесняват от яйцата, но не мога да им обясня. Е, надали смеят да ми забранят чак, но опитай се да им обясниш :)

И моите не схващат смисъла на всичкото това ядене,но поне нямам проблеми с тях.За щастие баща ми няма нищо против яйцата и дори купува по 2 кори всяка седмица,че вкъщи всички мачкат,та и аз като пазарувам понякога вземам още малко да има,че ако ги напъне някой гладун  :lol: .

GO

05.01.10
18:37

То добре да мачкат,ама примерно като си направят,ги правят така,че после аз не мога да ги ям.. :lol:

Колко ли ще струва един мини-хладилник,за да си заключвам там яйцата,млякото,овеса,меда...?
Ааа,не,ще си мълча,пък дано да не ми обръщат много внимание,като започна да им обеснявам това защо трябва,онова защо трябва,и ме правят на палячо,който си измисля.. :lol:
Безотговорна работа,кой им е дал да си имат дете на тези хора..?!?
До тук със сърказмите ми,ще се опитам да напредна в яденето,друго не мога да обещая,не зависи само от мен,иначе ако живeeх отделно щях да праскам само яйца..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 05.01.10 18:38.

05.01.10
20:18

Забраняват ти яйцата, а те подканят да ядеш торти... Без коментар.

05.01.10
20:21

Истината е, че и те не знаят какво искат. Да се яде от всичко просто, защото “витамините и минералите са важни” :lol:

DO

05.01.10
20:32

И на мен само ми ревът на главата за тия яйца, че ако ям повече от 3-4 на де щял съм да се отровя бля бля, ама не се оплаквам се пак 3 яйца за закуска ям ...

Ох като ще се спами по тая тема, дайте и аз малко  :lol:

Колкото пъти видя леля ми чувам може би по 100 пъти как пилешкото води до олигофрения, колко изключително образователно предаване е “Часът на мама” и как не трябва да ям само протеини, ами и белтъчините са много полезни, а също така трябва да ям въглехидрати* докато раста и прочие... не ми се пише просто всичката тази “академичност”

легенда: въглехидрат=вафли, шоколади, торти всичко “сладко”.

Но иначе нямам оплаквания - не ми забраняват да ям яйца или друго, напротив дори ми го осигуряват, но постоянно ми натякват да мисля за здравето си и как след 5-6години ще разговаряме отново “ако съм в състояние”, че дори и някога за някоя добавка дават по някой лев  :)

05.01.10
20:58

Отключихме лъва  :-P Днес на обяд изядох >200 гр. кафяв ориз, а майка ми ми предлага хляб, понеже “без въглехидрати не можело”.
Второ, овеса бил за овцете, не за хората, да съм закусвал баници. :lol:

GO

06.01.10
12:00

казано от Thrashmetal на 05.01.10, 20:21:

...защото “витамините и минералите са важни” :lol:

А,защо така са важни,защото по телевизията така казали,ама те само това казали,не казали от какво трябва да се сдобиват,и кое е по-полезно..?! :lol:

казано от korpusito на 05.01.10, 20:58:

Отключихме лъва  :-P Днес на обяд изядох >200 гр. кафяв ориз, а майка ми ми предлага хляб, понеже “без въглехидрати не можело”.
Второ, овеса бил за овцете, не за хората, да съм закусвал баници. :lol:

Аз бягам от тях,гледам да не ям с тях,защото сигурно като ме гледат,че ям без хляб,без газирано,без мазни неща,и им ставало нещо.. :lol:

GO

06.01.10
14:27

Тренировка #2:
Хоризонтален скрипец - 6х60кг ; 6х65кг ; 6х70кг
Вертикален скрипец - 6х50кг ; 4х60кг ; 5х70кг
Мечка без опора - 6х25кг ; 6х30кг ; 6х50кг
Мъртва тяга - 6х70кг ; 7х80кг ; 6х90кг
Бицепсово сгъване(Дъмбел-стоеж) - 3х6 @ 14кг
Бицепсово сгъване под наглон(ДъмбелИ) - 3х6 @ 14кг
Бицепсово сгъване за предмишник - 6х20кг ; 6х30кг ; 7х30кг
КОРЕМ
Молитвеник - 4х10 @ 25,8кг
Вдигане на краката от лег - 3х10

СЕРИИ : 28 - Доста добра тренировка,но маубета ме забави..

Продължителност : 48 мин.

Май ще ги обърна на 8 повторения,защото нещо не ги чувствам тези 6,а пък и ме спъват..
Продали са кривия лост и по-големите дъмбели от залата,сега няма да правя вече бицепсово с щанга,защото ми е много неудобно с прав лост..
П.п. Гледах я,чудех се,стигнах до хватката,че лъжичката на протеина е 15гр.. :lol:

GO

06.01.10
16:36

Ядене :

250гр.Кайма на тефлона(Без мазнина)
2 Бонбона за имениците
200гр.Скумрия(На фурна)+200гр.Боб/Фасул(Салата)
Тренировка+1гр.Л-карнитин(Преди тренировка)+кафе без захар
След тренировката+30гр.Суроватка+10гр.БЦАА
200гр.Скумрия(На фурна)+200гр.Боб/Фасул(Салата)
150гр.Извара

==================

ПИ

06.01.10
17:54

Как може да продадат кривия лост и то да е само 1?
Във фитнеса в който ходя са 4, че пък даже и дисковете..
ааа във фитнеса докараха 10тина диска .. по 25 кила и по 20 .. едни купуват други продават.  :lol:

GO

06.01.10
17:59

Аз трябва да предложа на собственика да вземем да обновим малко интериора,само да намеря добра оферта,че.. :lol:

Нуждаем се и от повече дъмбели,от по-добър кросоувър,по-добра мечка,по-добра успоредка,уреди за бедрата..
Те кат’ се счупиха два уреда,оправиха ги и продадоха половината фитнес.. :lol:

ПИ

06.01.10
18:01

казано от gogata2427 на 06.01.10, 17:59:

Аз трябва да предложа на собственика да вземем да обновим малко интериора,само да намеря добра оферта,че.. :lol:

Нуждаем се и от повече дъмбели,от по-добър кросоувър,по-добра мечка,по-добра успоредка,уреди за бедрата..
Те кат’ се счупиха два уреда,оправиха ги и продадоха половината фитнес.. :lol:

Там където ходя всичко е ново, на 1 година макс ..
Супер е просто .. само че от тази година нещо се засичам все с големите батковци. Страх ме е да попитам “Свободен ли е дъмбела” ;д

GO

07.01.10
15:23

Ядене :

30гр.Суроватка
2кебапа+кюфте
1 бонбон за именика
2кебапа+кюфте+50гр.Боб/Фасул(салата)
кафе без захар
200гр.Скумрия(на фурна)+70гр.Боб/Фасул(салата)
80гр.Скумрия(на фурна)+70гр.Боб/Фасул(салата)
400гр.Кисело мляко(2%)+150гр.Овес+60гр.Мед с орехи
100гр.Извара (после)

==================

Яяя,преди малко отварям дневника и гледам,че дразнещата анкета я няма..
Благодаря,още веднъж! :P
Сега много се чудя за утре какво ще вържа в залата като ида,защото уредите за згъване/разгъване на краката ги изпродадоха..
Имам само стойка за клек и лег-преса,а пък ще правя крака+рамо+корем,та се чудя дали да не вкарам по 4 серии и на клека,и на лег-пресата..
На рамото ще вкарам 2 упражнения,по 3 серии,раменни преси,и раменни преси зад врат,а корема ще го натоваря доста. :P
Така ще стане,че корема ще е най-много натоварен. :P
Едно малко нагласено аватарче..  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.01.10 15:25.

GO

07.01.10
19:04

Все забравям да спомена,но ще дам оценки за някои продукти на EXPLODE :P :

1.EXPLODE GOLD MATRIX GAINER:
разтворимост:6 (Бърза разтворимост,дори без пасатори,само разклаштане,направо в бутилка)
вкус:5 (Вкуса на шоколад е добър,опитах го и ми хареса)
===
2.EXPLODE WHEY PROTEIN:
разтворимост:5 (Също бърза разтворимост,без пасатор,но е по-бавна от тази на гайнера)
вкус:4 (Ванилия-вкуса не е за мен)
===
3.EXPLODE L-GLUTAMINE:
разтворимост:6 (Без никакви проблеми,и отделно,и с суроватката,то пак си се разтваря перфектно)
вкус:няма(На сайта пише,че е с ягода,но нямаше вкус)
==========
Дано да не ме критикувате за мнението ми.. :cheese:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.01.10 19:05.

07.01.10
19:07

Ако държиш да сгъваш и разгъваш в деня за крака имам идея. Когато искаш да сгъваш си сложи дъмбел между глезените и се хвани за лоста за набирания и висейки сгъвай краката. Колкото до разгъването - както на машина, само че от обикновенна пейка пак с дъмбел. Звучат неудобно, но истината е, че не са толкова зле. Пробвал съм ги лично.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.01.10 19:08.

07.01.10
19:10

С колко кила дъмбели си го пробвал?
Това ми звучи като много добър път към зверско олюпване и доста дрънчене :))))

GO

07.01.10
19:11

Не,не държа да сгъвам,просто мисълта ми беше,че може да се получи малко ако вкарам само 2 упражнения,затова ще ги бутна по 4 серии всяко.

П.п. Сега като си помисля,8 серии за краката не са малко,но ще ги направя. :P

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 07.01.10 19:12.

07.01.10
19:25

казано от С7АЛК3Р на 07.01.10, 19:10:

С колко кила дъмбели си го пробвал?
Това ми звучи като много добър път към зверско олюпване и доста дрънчене :))))

Не много тежки. До 12-17кг. Първоначално е странно, но ако си по-схватлив след втората серия става интересно и наистина се усеща добре. Колкото до громането и дрънченето - то при мен го има и при кофички, набирания и т.н. Не е ново за мен.

GO

08.01.10
13:31

Тренировка #3 :
Дълбок Клек - 4х6 @ 50кг
Лег-Преса - 4х6 @ 100кг
Раменни преси(зад врат) - 6х30кг ; 6х35кг ; 6х40кг
Раменни преси - 6х40кг ; 6х45кг ; 6х50кг
Молитвеник - 3х10 @ 24,8кг
Вдигане на краката от вис - 3х10
Коремни преси(краката на високо-сгънат) - 3х10

СЕРИИ : 23

ВРЕМЕ : 47 минути

Доста добра тренировка бих казал!
Струва ми се,че съм леко усукал лявото коляно,като стъпя на левия си крак и ме заболява отзад,и дясната страна на крака.
Дано тази болка да премине,дано!  :roll:
Болката не е от тренировката,появи се сутринта,на път за училище,никаква болка не чувствах докато тренирах..

GO

08.01.10
19:52

Ядене :

2кебапа+кюфте
Тренировка+2xДъълго кафе без захар+1гр.Л-карнитин
200гр.Пилешки пържоли
30гр.Суроватка+10гр.БЦАА+5гр.Л-Глутамин
170гр.Извара
================
50гр.J&B
100гр.Ром
Шишенце Nestea

==================

Сега вече болката в крака е по-малка.. :cheese:

08.01.10
21:02

Ти с това хранене може и да изкараш плочките, ама ще загубиш доста маса.

казано от gogata2427 на 08.01.10, 19:52:

Ядене :

2кебапа+кюфте
Тренировка+2xДъълго кафе без захар+1гр.Л-карнитин
200гр.Пилешки пържоли
30гр.Суроватка+10гр.БЦАА+5гр.Л-Глутамин
170гр.Извара
================
50гр.J&B
100гр.Ром
Шишенце Nestea

==================

Сега вече болката в крака е по-малка.. :cheese:

Много зле си с калориите,вдигни откъм протеин и мазнини!И това Nestea е по-лошо и от алкохола,захарите бъкат яко вътре

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 08.01.10 21:46.

Купи си добавки, а храната ????

GO

09.01.10
09:35

Вчера нещо апетит нямах,не мисля,че точно шишенце нестий ще ме изрита далече от целта.
За храната съм съгласен,ама за мен е нещо човешко да се излезне с приятели,и да се пие нещо забранено.
Не смятам да правя затворнически лишения,поне за сега.

П.п. Тренира ми се,но не мога да измисля за какво да тренирам и май ще правя само корем,може да вкарам и трапец...  :down:

09.01.10
10:21

Думи като забранено и лишения няма. Има само ограничения.
Ако този цирк ти се струва като затворнически режим, значи ти си си го направил такъв.

И аз излизам с приятели, но не пия. Това ни най-малко при пречи да си прекарам приятно. Всичко е в главата ти. Щом свързваш приятното изкарване задължително с алкохол и захар - лошо за теб...

казано от Владимир92 на 09.01.10, 11:21:

И аз излизам с приятели, но не пия. Това ни най-малко при пречи да си прекарам приятно. Всичко е в главата ти. Щом свързваш приятното изкарване задължително с алкохол и захар - лошо за теб...

x2
относно апетита,ако става въпрос поне в 40% от дните нямам апетит да изям всичката храната,която изяждам,но го правя,защото знам,че си струва

Ооо да, аз апетит почти никога нямам особено за овес,ориз,мръвки и яйца затова си пасирам всичко с вода и айде в казана ! ;)

GO

09.01.10
11:35

Тренировка #4:
Повдигане на краката от вис - 5х10
Молитвеник - 5х10 @ 30кг
Усукване на тялото(дъмбел напред) - 2х10 @ 12кг
Коремни преси(с тежест) - 3х10 @ 15кг

СЕРИИ : 15

ВРЕМЕ : 36 мин.
===============

За мен не е затвор,по писаното от вас се създава чувство всякаш трябва да съм като затворник.
Не свързвам доброто прекарване с задължителен алкохол и захар,но ако кажете какво да правя като ида на бар с приятели,ако не взема алкохол,капи,сокчета..Освен да ида билиард да играя.
Решението за мен е да не излизам,за да не близвам алкохол..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.01.10 11:37.

Когато ходя на кафе - пия чай или кафе или минерална вода.
Като ходя на бар - пия минерална вода. Какво те притеснява ? Цената на една кола,вода,капи е една и съща така че :)

казано от Владимир92 на 09.01.10, 11:39:

Когато ходя на кафе - пия чай или кафе или минерална вода.
Като ходя на бар - пия минерална вода. Какво те притеснява ? Цената на една кола,вода,капи е една и съща така че :)

x2

казано от Владимир92 на 09.01.10, 11:32:

Ооо да, аз апетит почти никога нямам особено за овес,ориз,мръвки и яйца затова си пасирам всичко с вода и айде в казана ! ;)

Tова вече са крайности.Аз предпочитам да си ям храната нормално,просто разнообразявам подправките,а и при мен ротацията ми позволява да имам дни с храни от различни режими,така че не ям всеки ден пилешко или само риба или само свинско или др често разнообразявам
ПС:сори пич малко вече взе да прилича на спам,ше прощаваш :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.01.10 11:58.

09.01.10
12:06

казано от gogata2427 на 09.01.10, 11:35:

Не свързвам доброто прекарване с задължителен алкохол и захар,но ако кажете какво да правя като ида на бар с приятели,ако не взема алкохол,капи,сокчета..Освен да ида билиард да играя.

Първо, ти си на 15, на теб ти е забранено със закон да пиеш алкохол и да ходиш по барове. Така че, най-добрия вариант е да играеш билярд - хем полезно, хим приятно, за разлика от напиването и напушването ;)
Аз излизам често, но алкохол пия рядко и в доста умерени количества.

09.01.10
12:47

казано от Петко К на 09.01.10, 12:06:

казано от gogata2427 на 09.01.10, 11:35:

Първо, ти си на 15, на теб ти е забранено със закон да пиеш алкохол и да ходиш по барове. Така че, най-добрия вариант е да играеш билярд - хем полезно, хим приятно, за разлика от напиването и напушването ;)
Аз излизам често, но алкохол пия рядко и в доста умерени количества.

На 14 е, до скоро е бил на 13.

GO

09.01.10
12:47

Хем полезно,хем приятно,хем скъпичко.. :cheese:

Така е,нямат право да ми дават алкохол ама в село всички се знаем и почти няма забранени неща,както седят нещата за големите,така седят и за по-малките.

09.01.10
12:51

Няма лошо да пиеш 1 бира или чаша вино, ама тея твърдите ги остави за по-натам ;)

ПИ

09.01.10
12:51

казано от gogata2427 на 09.01.10, 12:47:

Хем полезно,хем приятно,хем скъпичко.. :cheese:

Така е,нямат право да ми дават алкохол ама в село всички се знаем и почти няма забранени неща,както седят нещата за големите,така седят и за по-малките.

Скъпичко ли? Във Враца за 1 час масата за билярд е 10 лв.  :)

GO

09.01.10
13:09

Билярда е на житони,1 житон=1лев,ние играем поне 5 игри.. :cheese:
А каквито са каръци,повечето вкарват черната топка в началото.. :lol:
Бирата направо я мразя,вино по-може.

Т’ва с твърдите питиета е голям проблем при младежта,много хора се бият в гърдите какво пият и по колко го пият ама после..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.01.10 13:10.

Абе ти,че си на 14 и си започнал още от 13 евала,аз започнах да тренирам на 15 и първата година храненето ми беше  по зле и от твоето,а за 13-14 просто да не ти разправям,а какви простотии съм правил и аз на твоите години не е истина.Звуча като някой дядка вече ,затова спирам :)Вероятно ще се коригираш и сам с времето,но помисли върху това “Глупакът се учи от грешките си,а мъдрецът от грешките на другите”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1