Какъв тип мъжко тяло ви привлича най-много?

Прескочи до:
S7

03.07.09
11:18

Height
5’ 10” (1.78 m)

http://209.85.129.132/search?q=cache:Us-xQDS2bzwJ:www.imdb.com/name/nm0005458/bio+Jason+Statham+height&cd=2&hl=bg&ct=clnk&client=opera

03.07.09
12:15

Какво значение има толкова тялото, ако мъжът е с униформа (полицейска примерно)...  ;-)  ехааа

Мнението беше редактирано от maria на 03.07.09 12:16.

04.07.09
12:14

казано от Мария Никифорова на 03.07.09, 12:15:

Какво значение има толкова тялото, ако мъжът е с униформа (полицейска примерно)...  ;-)  ехааа

Като чуя полицай и първата ми асоциация е един огромен корем изпъващ униформата и тъпа самодоволна физиономия.  Ето такъв е средностатистическия български полицай.  А пък ако имаш предвид полицай в главна роля от някой американски екшън , това вече е друго нещо. :)

04.07.09
12:22

И според мен най- добре в тази тема ще е  всеки да си слага под мнението една снимка с хубаво според него мъжко тяло, щото категориите дето са посочени и на мен не ми се нравят.

За мен хубавото мъжко тяло не трябва да е прекалено масивно, на много от трениращите са им изкривени представите за красиво тяло от всичката тази химия около тях - 50 см ръка не значи красиво тяло.
Според мен красивото мъжко тяло трябва да е пропорционално, без да е нито прекалено масивно нито прекалено слабо, да не е със супер екстремен релеф и естествено да не е с прекалено много мазнини. За мен 8% - 12% мазнини е перфектната форма за едно мъжко тяло. Освен това - широки и силни рамене, плосък и стегнат корем с по възможност тясна талия , мускулести НО съразмерни ръце и най важното мъжа трябва да има по скоро АТЛЕТИЧЕН а не прекалено културистичен вид.
По-ясно от това не мога да го кажа  :lol:

Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 04.07.09 12:23.

PullTheTrigger да не забравяме, че най коравия полицай на света е Рони Колман

04.07.09
16:10

казано от Иван Шишманов на 04.07.09, 14:21:

Корав едва ли е точната дума в случая като се има предвид, че той е 150кг. и не ми изглежда много реалистично да тръгне да гони някой крадец, който има някакво понятие от бягане. Той, че вдъхва респект, сигурно вдъхва, ама при сериозна ситуация с престрелка не виждам да има някакво предимство пред “обикновения” полицай, даже се сещам за един минус - прекалено е голям :)

Мнението беше редактирано от Hvanatema на 04.07.09 16:11.

04.07.09
21:22

казано от Hvanatema на 04.07.09, 16:10:

казано от Иван Шишманов на 04.07.09, 14:21:

Корав едва ли е точната дума в случая като се има предвид, че той е 150кг. и не ми изглежда много реалистично да тръгне да гони някой крадец, който има някакво понятие от бягане. Той, че вдъхва респект, сигурно вдъхва, ама при сериозна ситуация с престрелка не виждам да има някакво предимство пред “обикновения” полицай, даже се сещам за един минус - прекалено е голям :)

x2

Абе не съм много съгласен с вас. Да може да е буца човека може да е 130 кг на състезание, но си е чист мускул, може да не може да бяга да не може да подскача като маимуна, но и дебелите полицаи тип Поничка също немогат. Затова по добре е Рони отколкото масовия затлъстял в прединфарктно състояние полицай. А за престрелка и акция 99% от полицайте изобщо не доживяват подобно нещо. Явно на Рони не му е пречило това нещо да си изпълнява служебните задължения щом си го работеше докато си беше няколко пъти вече Олимпия, пък и явно работодателя му е преценил, че не му пречи. Абе май много филми сме гледали  :cheese: . Хайде да не се откланяме от темата.

06.07.09
16:50

казано от Емил Начев на 06.07.09, 12:27:

Верно темата е за жени, но си е интересна и за двата пола, както би била и тема “какъв тип женско тяло харесвате”.
http://forum.bodybuilding.com/photo/showphoto.php?photo=3989553
Много добра дефиниция, и окосмяването в случая мен ме кефи, изглежда си натурален пича.
Веднъж да се оттърве човек от сланините....

По какво изглежда че е натурален само не разбрах :)  Иначе е много добре.

EK

07.07.09
14:56

Вин Дизел!!

09.07.09
09:34

Прави ми впечатление, че в последните страници има почти само мъжки мнения по темата :)

Мнението беше редактирано от Мирослав на 09.07.09 09:34.

09.07.09
09:36

казано от Миsh0 на 09.07.09, 09:34:

Прави ми впечатление, че в последните страници има почти само мъжки мнения по темата :)

Всеки има право на избор :lol:

04.01.10
21:32

Perfektnoto tqlo za men e http://images1.fotosik.pl/302/72030f8c218856c9med.jpg ....a za tezi koito im izglejda smeshno. Da stavam kultoristi s ogromnite si kraka i ‘‘IZKLIUCHITELNO BURZI DVIJENIQ’‘
Петко К: Пиши на кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 04.01.10 21:50.

05.01.10
11:28

Александре относно бързите промени във физиката прилагам тази снимка .

казано от daniel_88 на 05.01.10, 11:28:

Александре относно бързите промени във физиката прилагам тази снимка .

За ролята си в ‘Машиниста’ Крисчън Бейл свали килограми. Така че преди първата снимка изглеждаше почти като на втората. Т.е., след ролята си на човек, който не може да заспи повече от година, бавно полудява заради съвестта си и т.н., си върна формата. Нормално е за 6 месеца с храна, непроизведена от бъгларски чорбаджии...
Преди ‘Машинистът’ снима ‘Екуилибриум’, виж му там формата. След първият пък играе в ‘Батман -началото’ - погледни и там ;)

Нисък, плешив, с шкембе, на което спокойно можеш да сложиш 2 бири и порция кебабчета с гарнитура отгоре. По възможност космат и с естествен аромат.

По темата: http://www.ultrafitclinic.com/Portals/2/Photos/IMG_0999_350x263.jpg (Josh Everett)
http://1.bp.blogspot.com/_uzE5gveyn4U/SlfIhOqb3yI/AAAAAAAAB84/PmB_9Ne3tg0/s400/JoshEverettKingKong.jpg

ето този ми спира дъха, но не заради начина по който тялото му изглежда, а заради това което може да прави с него. И там май се крие отговора. Не е толкова важно как изглежда - а какво може да прави ;)

05.01.10
15:25

Josh Everett наистина е страхотен атлет и мъж :)

05.01.10
15:33

казано от Limka на 05.01.10, 15:25:

Josh Everett наистина е страхотен атлет и мъж :)

... и жена му си я бива!  ;-P

05.01.10
15:35

казано от Vic на 05.01.10, 15:33:

... и жена му си я бива!  ;-P

Не ме впечатлява особено....

Не пасва на заглавието, но ма**а му ! Само аз ли харесвам латинас ?!  :lol:  http://gamersmafia.com/storage/comments/738/38/486389e6cc7d1.jpg

SM

05.01.10
16:07

ойнк ойнк!!!

ПИ

05.01.10
17:25

И аз се присъединявам към Дизелчо ... той ми е нещо като стимул за тренировки.

казано от Владимир92 на 05.01.10, 16:05:

...Само аз ли харесвам латинас ?!  :lol:

Roselyn Sanchez? Мхммм!  :coolsmile:

06.01.10
07:59

харесвайте всякакви мъже , защото сме на изчезване :d Какво ще правите тогава ?

Ами Гейовете се очертава да стават повече от истинските мъже, тогава мъжете ще станат малцинство, и гейовете спокойно ще може да ги наричат ОБРАТНИ  :lol:

06.01.10
10:57

Определено идолът ми от актьорите ми е Джейсън-нисък,плешив,но въпреки това си е един с най-готините тела и определено е страшно респектиращ.

GO

06.01.10
14:47

казано от Иван Шишманов на 06.01.10, 10:19:

Ами Гейовете се очертава да стават повече от истинските мъже, тогава мъжете ще станат малцинство, и гейовете спокойно ще може да ги наричат ОБРАТНИ  :lol:

Ех,умна мисъл,това също съм си го мислил.

Щом сега опрекват шепа хора,че са различни,то после ще опрекват норланите хора,че са нормални.. :lol:

06.01.10
15:22

А какво значи нормални и кой го определя това? ;)

GO

06.01.10

казано от Петко К на 06.01.10, 15:22:

А какво значи нормални и кой го определя това? ;)

Определя го булшинството,което реши да те нарочи. ;)

06.01.10
15:47

Булшинството?! :lol: Това да не идва от bullshit?! ;)

06.01.10
17:22

а кои по точно приспадате към педе*асите ?

06.01.10
19:28

Педерас(т) е състояние на духа повеche,отколкото дума за опредеяне на сексуална ориентация.Когато казвам “Тоя е ебати педала гаден” имам предвид,che е отвратителна лиchност,а не che прави секс с мъже :) Така мисля.Употребява се chесто,защото е дума,chиято емоционална окраска с времето се е превърнала в леко комиchна :)

06.01.10
19:58

а аз не мога да разбера ,хората (като мен , - с една дума метросексуални )-  ,що си мислят че сме нежни?вие жените какво ще кажете по въпроса ? Харесвате ли мъже с прически а у :D

06.01.10
20:24

Ами аз не мога да го разбера едно време имаше едно момче, което ми беше колега - имаше доста мускули, помпеше се със стромба и в същото време заставаше пред бара в залата и оглеждайки се в огледалото с истериа казваше как бил поизбелял и трябвало да направи няколко сесии в солриума и как трябвало да иде на маникюрист заради ноктите си, които израстнали малко над милиметър. Това не мога да го разбера. Това за мен не е мъж, независимо как изглежда. Да мъжа трябва да е чистоплътен и да изглежда добре, но има граници, и тези граници за мен са прекрачени, когато момичето записва час при фризьор и козметик на приятеля си.
Иначе по темата: повече ми харесват изчистени, подвижни и леко мускулести тела(ако говорим за момчета). Не ми харесват пехливани.

07.01.10
13:23

казано от Камен Илиев на 06.01.10, 20:24:

Ами аз не мога да го разбера едно време имаше едно момче, което ми беше колега - имаше доста мускули, помпеше се със стромба и в същото време заставаше пред бара в залата и оглеждайки се в огледалото с истериа казваше как бил поизбелял и трябвало да направи няколко сесии в солриума и как трябвало да иде на маникюрист заради ноктите си, които израстнали малко над милиметър. Това не мога да го разбера. Това за мен не е мъж, независимо как изглежда. Да мъжа трябва да е чистоплътен и да изглежда добре, но има граници, и тези граници за мен са прекрачени, когато момичето записва час при фризьор и козметик на приятеля си.
Иначе по темата: повече ми харесват изчистени, подвижни и леко мускулести тела(ако говорим за момчета). Не ми харесват пехливани.

е то това са фанатици вече

07.01.10
15:27

Господ е създал мъжа и после ... жената . Така  ,че той е предопределил нормални да са взаимотношенията мъж-жена . Иначе би създал втори мъж .

SM

07.01.10

Тва за господ и създаването до колко си сигурен?>

07.01.10
15:34

Взаимоотношенията мъж - мъж са обречени. Те са сляпо звено в цикъла на живота и еволюцията. Може би затова и се третират по този начин от църквата и мнозинството от останалите индивиди. И никога нормалните няма да са малцинство и няма да бъдат наречени ненормални, защото нормалното е нещо което може да се самопотдържа и развива, гейовете и лесбийките не го могат. Изводите си ги прави всеки. Просто е.

SM

07.01.10
15:36

то каквито хапчета излизат, вече няма нищо невъзможно. Човек, роден мъж, става жена и износва плод, защо не? Как ще наречеш подобен индивид - сбъркан, педал, мъж, жена, транс, гей, стрейт, майка???? Въобще тъмни времена ни очакват, ако не нас, то децата/внуците ни..

07.01.10
15:39

Не мога да не ви пусна нещо - лично аз се спуках от смях, има и картинка по повод на “тялото” или едно от “пеещите тела”:
- първо клипът:
http://vbox7.com/play:a4ab678d
- ето и тялото:
http://www.deyan-nedelchev.com/images/zoom/2005/viewsize/2005_17.jpg

И - това, мисля че е повече от ясно, е моят анти-идеал!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1