Нещо там.

Темата е заключена.
Прескочи до:

ОК, без каквато и да е ирония или други чувства, от абсолютно чисто любопитство - кое по точно ви е приятното в пушенето ? Дима ли, самият ритуал да палнеш цигарата и да я държиш небрежно с пръсти и т.н. Не се заяждам, просто ми е интересно.

26.01.10
17:17

Упс! Ще се надпушваме - 15 години. :(

26.01.10
17:39

Ако не се бориш с тютюнопушенето, е приятно. Както казах в първия пост на тази страница - готино е и на мен ми харесва. Другите ако имат техни си мотиви - ок. Някои ги успокояват, други ги отпускат. На мен не ми влияят така. Не ми влияят никак. Просто ми харесва.

26.01.10
18:48

Не знам,аз цигари пуша само когато се събера с компания и пием,тогава ми се допушва.Иначе изобщо не мога да се пристрастя,в нормална обсатановка никога няма да ми се допуши..нз към нищо не съм пристрастен освен фитнеса :cheese:
На всеки му влияе различно де,ако ти доставят удоволствие - пуши си,въпроса е в тва,че наистина много файда няма :)

Мнението беше редактирано от vortex на 26.01.10 18:49.

28.01.10
12:34

27.01.10г.

28.01.10
13:00

Корема какво ще го правиш?

28.01.10
13:02

Кво му е на корема?

28.01.10
13:04

Ами не изглеждам много добре. Затова го питам какво мисли да го прави.

Ще го топи ли? Знам ли др какво

28.01.10
13:21

Супер си е бе.Ти кво искаш?

28.01.10
13:32

Искам да го питам дали ще прави добра преса за лятото или няма да го прави нищо!

GO

28.01.10
13:41

Добра форма,корема седи много добре,браво!

Какви ти бяха килограмите вмомента? :)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 28.01.10 13:42.

Траш, изглеждаш по-добре според мен(не, че сега си зле). Позирането ту куца(и на мен).

28.01.10
14:08

казано от Владимир92 на 28.01.10, 13:58:

Траш, изглеждаш по-добре според мен(не, че сега си зле). Позирането ту куца(и на мен).

Така и не можах да се науча и аз да позирам. Няма и тема за позирането, а според мене трябва да има.
п.п. Оформил си се прилично.

28.01.10
14:10

казано от Ivan Boichev на 28.01.10, 14:08:

казано от Владимир92 на 28.01.10, 13:58:

Така и не можах да се науча и аз да позирам. Няма и тема за позирането, а според мене трябва да има.
п.п. Оформил си се прилично.

Елате да Ви науча щом неможете. То е толкова лесно, има 5 официални пози, които трябва да знаете и да можете да ги прилагате. :lol:

п.п Front Double Bicep, Front Lat Spread, Side Chest, Back Double Bicep, Back Lat Spread, Side Tricep, Abdominal Thigh и Most Muscular. Това са официалните пози, които всеки себеуважаващ си билдър, трябва да владее и демонстрира правилно.

Мнението беше редактирано от El padre на 28.01.10 14:23.

MA

28.01.10
14:15

Front double biceps
Back Double biceps
Front Lat Spread
Back Lat Spread
Most muscular
Abdominal-thigh
Side chest
Side Triceps

Мисля ,че сам може да ги преброиш.Не са 5.

Позинга не е само стягане на една мускулна група. Повярвай ми. Повечето културисти ДОРИ РОНИ КОЛМАН плащат луди пари на хора специалисти в тази област. Нищо не е такова каквото изглежда. Освен да стегнеш всички видими МГ, трябва да го направиш по оптимален начин, което никак, ама никак не е лесно !

MA

28.01.10
14:21

Има си цаки при позирането.Под какъв ъгъл да позираш.Същото е и както снимането , на светлосянка човек е по-релефен.
Според мен най-добрия пример за използването на цаки при позирането е Арнолд. Който е гледал Pumping Iron и се е взрял как при сравнителното позиране избягва някои пози с другите е разбрал за какво говоря. Аз винаги обаче съм харесвал културистите от 70-80. Самото им позиране също е невероятно.

Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 28.01.10 14:21.

28.01.10
14:45

Съгласен съм с по-голямата част от всички мнения. По памет отговарям, без да цитирам никого.

Корема няма да го правя нищо за лятото. Отслабване - най-вероятно да, но релеф и плочки... Тц. Малко ми е активната тъкан за толкова продължително чистене. Да не говорим, че коремни мускули ще излязат на около 70кг, а аз трябва да се целя към 75-80кг. с плочки. Не съм тренирал корема си от Юни месец на 2009-та година. Дори не знам дали тогава съм го тренирал, но ако не ме лъже паметта, тогава последно тренирах по сплит и сигурно съм правел и корем някъде. Не ми се рови из старите дневници, пък и не е толкова важно.

Позинга ми е слаб, но не се и опитвам. не ми пука. Не е важно според мен дали позирам оптимално. Важното е да са по един и същ  начин направени позите когато се снимам през месец-два (примерно), пък дали са добре - това е на заден план. Трябва единствено да са еднакви за да се види евентуален прогрес/регрес.

Килограмите са ми между... Абе, варират. Вечер съм дори 81-82, а сутрин около 77-79.

п.п. Влизам аз във форума след тренировката и ровя назад из страниците да си търся дневника очаквайки само прегледи и никакви коментари (или само 1-2). Отказах се и отидох на началната страница, при което си виждам дневника си най-отгоре и 15 поста след себе си. Браво, бре.
: )

Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.01.10 14:47.

28.01.10
14:54

Така и така съм тук, ще опиша тренировката и храната дотук.

28.01.10:

- Литър мляко
- Две филии бях хляб с дали има 100гр. пилешко + 50гр. топено сирене

7 рунда по 2 повторения от следното:
А1 Военна преса на смит от седеж - 50кг.
А2 Разтваряне с дъмбели - 10кг.
А3 Пуш преса с щанга (разбира се) - 40кг.
А4 Изнасяне за предно рамо с дъмбели - 10кг.

7 рунда по 2 повторения от следното:
Б1 Повдигане до брадичката с дъмбели - 12кг.
Б2 Повдигане до брадичката със значителен умишлен чийт - 15кг.
Б3 Повдигане за трапец с щанга - 60кг.
Б4 Face pulls - 45кг.
- Два банана
- Кофичка кисело мляко, 85гр. пилешко (т.е. останките)

- Литър мляко
- 100гр. пилешко, 70гр. сирене, филия бял хляб
- 100гр. пилешко, 70гр. сирене, филия бял хляб

п.п. Освен между А и Б, почивки почти нямаше, освен да се дотътря до следващото упражнение. Учудващо на А, военната преса вместо да ми се струва най-трудна, ме спасяваше - т.е. едва ли не тя ми беше почивката. Разтварянията ми бяха трудни, а пуш-пресата ми изцеждаше силите съвсем. При Б съвсем стана грозно - през цялата тренировка ми се налагаше да вдигам разни глупости от земята като дъмбели и лостове и взимайки си дъмбелите за повдиганията до брадичката и трапецовидното, кръста ми бе смазан от сладка болка. Като цяло добре си бях подбрал тежестите, като изключим трапецовидното - то беше прекалено лесно. Сега определено искам да се върна и да тренирам отново.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.01.10 10:33.

AZ

28.01.10
15:04

http://www.youtube.com/watch?v=EJy9jcqFUHA
http://www.youtube.com/watch?v=TQ2vhNmASv8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Y9pBzKCtsg8&feature=related
Горе-долу добре е описано как се позира в клиповете.

30.01.10
18:08

Храната бе нелоша, но непринудена - всяко меню бе измисляно на момента, тъй че нито си спомням, нито искам да си спомня с точност.
Само тренировката ще опиша.

Barbell clean - 30; 40; 40 - 3; 3; 1
Заебах щангата, хванах дъмбелите
Seated one-arm dumbbell clean - 20; 22; 25; 27; 30; 32; 35 - 3; 3; 3; 3; 3; 3; 3 (Лесно. Много лесно.)
Standing one-arm dumbbell push-press - 20; 22; 25; 27; 30; 32; 35 - 3; 3; 3; 3; 3; 3; 3

35lg - http://www.youtube.com/watch?v=5CLCOxHa4nU - проверка на техника.

И power snatch трябваше да правя, но заебах и това. Страшно много ми харесва тренировката. Не знам защо, но се чувствам като Strongman състезател с тия преси и обръщания/изхвърляния с една ръка с дъмбели. Просто уникално много ми харесаха. Вече е решено - за рамо винаги това ще да правя. Сега ми се иска да се върна и да тренирам още толкова.

п.п. Днес щяхме с DeadManWalking да се видиме, но аз, големия софиянец, съм отишъл да го търся в зала Универсиада, а той бил в зала Фестивална...

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.01.10 18:20.

30.01.10
18:36

Това ли ти е мечтата, да го видиш. :)

30.01.10
18:40

Той ми поиска телефон за връзка, а не аз на него.

30.01.10
18:42

Фестивална/Универсиада - с един спринт си от едната в другата. :)

И аз отдавна се каня да направя една трен за рамо, главно с обръщания и обръщане+изтласкване, ама малко съм се понаплашил от последния път.
Обръщах, обръщах...после в една кръчма спретнахме едно турнирче по канадска(много мераклии бях събрал, иначе не съм фен) и ..лега и раменните преси забуксуваха за няколко месеца.

Мнението беше редактирано от 6th на 30.01.10 18:44.

30.01.10
18:42

казано от Thrashmetal на 30.01.10, 18:40:

Той ми поиска телефон за връзка, а не аз на него.

Като се видите, си направете една снимка заедно. :)

30.01.10
18:44

казано от С7АЛК3Р на 30.01.10, 18:42:

Фестивална/Универсиада - с един спринт си от едната в другата. :)

И аз отдавна се каня да направя една трен за рамо, главно с обръщания и обръщане+изтласкване, ама малко съм се понаплашил от последния път.
Обръщах, обръщах...после в една кръчма спретнахме едно турнирче по канадска(много мераклии бях събрал, иначе не съм фен) и ..лега и раменните преси забуксуваха за няколко месеца.

Това.. Дори не го знаех.. Както казах на него самия - “Това, че живея в Софията не значи, че я познавам”.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.01.10 18:45.

30.01.10
19:33

казано от Thrashmetal на 30.01.10, 18:08:

п.п. Днес щяхме с DeadManWalking да се видиме, но аз, големия софиянец, съм отишъл да го търся в зала Универсиада, а той бил в зала Фестивална...

Това е нещо като блян-Да видиш DeadMan! ;-)

ПП: По късно тази вечер разглеждайки дневника на DeadMan открих че имаме общи интереси. :lol:

Мнението беше редактирано от radostin radev на 30.01.10 22:00.

31.01.10
18:59

31.01.10:

- Литър мляко
- 200гр. ръжен хляб, 200гр. пилешко, 100гр. сирене

Клек - 60; 70; 80; 90; 100; 110 - 3; 3; 3; 3; 3; 2
Набирания широк хват - ст; ст; ст; ст - 8; 6; 6; 5
Лег - 50; 55; 60; 65; 75; 80 - 3; 3; 3; 3; 3; 3
- Два банана
- Кофичка кисело мляко, три яйца

- Литър прясно мляко
- Кофичка кисело мляко, 250гр. извара

Мнооооооооого слаба тренировка. Не стига, че ПАК кляках по ГАЩИ задето ми се скъса анцуга отново, ами едвам избутах лега и клека на последните серии... Много разочарован от към сила, макар че не трябва да ме вълнува точно сега.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.01.10 19:00.

31.01.10
20:22

Траш, още немога да се ориентирам какви са ти целите?!?!  :ohh:

31.01.10
20:50

Днес така и така трябва да се тренира цялото тяло, встрани от специализацията за рамо, затова реших по моему да тренирам цялото тяло, а не по програма. И без това в програмата в деня за цялото тяло има 6 упражнения, от които 3-4 са асистиращи. Разбира се ако това е в/у което се чудиш. Иначе съм започнал по програмата I, BODYBUILDER на тренер Christian Thibaudeau от t-nation. Както казах - тази година тренировките ще са посветени на бодибилдинг, за разлика от миналогодишните силови.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.01.10 20:51.

Купи си baggie pants. Аз съм много доволен от Legal power и Musashi !

31.01.10
21:45

Излязла е тренировката за Гръб и доста ми допада. Мисля да я пробвам утре.

31.01.10
22:03

Тренировката? Тоест, единия ден от цялата фаза ли ще избереш за утре, или цялата фаза мислиш да пробваш за седмица (или евентуални пълната продължителност)? Иначе и на мен ми харесва. Е, вярно, че като заек ще подскачам от уред на уред в залата, но не ми дреме. ;)

казано от Владимир92 на 31.01.10, 21:20:

Купи си baggie pants. Аз съм много доволен от Legal power и Musashi !

Да бе, ще давам пари за глупости. По боксерки ще си клякам. Нещо като твоя случай с боба в даскалото. Дреме ли ни - неее. :lol:

Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.01.10 22:04.

31.01.10
22:27

Клякай с къси панталони , за предпочитане от изкуствена материя , тип футболни например . Нито ще се късат , нито ще ти ограничават движението . Мен анцуга ми е неудобен при бягане , не съм го изплозвал в залата нито един път . И то анцуг шушляков , уж специално за футбол изработен . Макар ,че понякога е студено .

31.01.10
23:00

Амм, аз, до колкото разбирам, не е излязла програмата за всички мускулни групи - изкарват я на определени дати една по една (мисля че през 2 седмици). До сега е изкара тази за рамене и гръб. Конкретно тази тренировка си харесах.
П.П. Чак сега разбрах какво представлява програмата...

Мнението беше редактирано от Витан на 01.02.10 00:51.

01.02.10
11:16

Дванайсет седмична е програмата и има пет фази, всяка фаза е две/три седмична специализация за отделните мускулни групи. Аз можех и на три/четири-дневен сплит да прилагам методиките, но самата идея за специализации в различните мускулни групи в продължение на три месеца ми допадна много, затова я започнах. Имах колебания относно обема на програмата, но като се замисля е поносим. Не е болка за умиране.

Евгени - аз съм нисък тип с големи крака и като такъв, мога да си купя дънки по-голям номер от моя и лесно да ги скъся за да не са ми дълги, но в задника ще съм като насран, докато със старите дънки си имам много готино стърчащо кръгло дупе. ;) Но уви не мога да нося стария си номер дънки вече и затова започнах много анцузи да нося. Рядкост е вече да слагам дънките. Веднъж свикнеш ли с анцузите стават супер удобни за всичко, особенно за тичане. Вече друг е въпроса, че се кинат. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.02.10 11:16.

03.02.10
19:21

Впрочем, в края на седмицата приключвам първа фаза от I, BODYBUILDER.
Засега съм +3см. в раменния пояс за 3кг. качени през последните три седмици, макар разликата да не я виждам в огледалото.

п.п. Не ми пука дали я меря прявилно. Пука ми ако съм я измерил два пъти на едно и също място, както и съм направил.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.02.10 19:22.

03.02.10
19:28

Следя с интерес дневника ти , и след като приключа с чистенето ще започвам същата програма, и искам да те попитам как си със въстановяването, понеже обемът на тренировките не е никак малък , а все пак става дума за 5 тренировки в седмицата?

03.02.10
21:19

Две от които са за цялото рамо. Обема не е толкова голям, всъщност. Ако се загледаш, никоя серия на никое упражнение не налага повече от 1, 3 или 5 повторения.

От опита си със силовите тренировки мога да потвърдя, че тежките и ниски повторения изпълнени с правилната методика (в случая тази, която се прилага в/у примернатa I, BODYBUILDER) не натоварва толкова много нервната система, нито пък нараняват толкова много самите мускули, както правят класическите серии с по 8-10-12-15 и т.н. повторения.

Поносим е обема и ANACONDA не ти е нужен за добро възстановяване, дори на не чак толкова много въглехидрати. По форума се засякох с Christian Thibaudeau и по думите му програмата може да бъде изменена от към обем, ако е наистина наложително. Аз например не правя сериите до отказ с 65% от максималната тежест след края на повечето упражнения.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.02.10 21:20.

05.02.10
21:32

05.02.10:

Кога стана Февруари, бе?!

- Половин литър мляко, пакет Бейк Ролс (тихо!)
- Голям дюнер без картофки, литър мляко
- Много боб, 150гр. пилешко, филия бял хляб

Редувано обръщане + раменна преса с дъмбел от седеж: 22; 25; 27; 30; 32; 35 - 3; 3; 3; 3; 3; 3
Раменни преси с щанга от стоеж, разбира се (ех, класика!): 30; 40; 50; 55 - 3; 3; 3; 3
Face Pulls (youtube, или проверете на предната страница): 15; 30; 45; 60; 75 - 3; 3; 4; 3; 3
- Два банана
- Половин литър мляко, 150гр. пилешко

- 150гр. месо, много боб, малко бял ориз
- 250гр. извара

Добър ден, при положение, че нямах пълнозърнест хляб за в училище да си взема и закуската ми беше след първите два часа на първата смяна. Тренировката беше уникална. Започвам не да обичам изхвърлянията, обръщанията, пресите и пуш-пресите с дъмбели, ами направо обожавам.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.02.10 19:37.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1